- 24 Ağustos 2012
- 6.055
- 7.342
- 398
Ay çok sevindim ya sizin adınıza :) Maşallah, onu da öğrenir annesi hiççç merka etme daha çeneleri çok güçsüz.Sagol canim Yok alınmadı çok şükür diri ameliyathanedekiler bile şaşırdı ellerinden tutup kaldırdılar bi asılıyor ama memeyi çekmeyi bilmiyor iste
Sirf nasl oldugunuzu ogreneblmek icin sabahtan beri kasim annelerini takipteym. Dun okurken denk glmstm panik atak heycaniniza. Korkuyla bekledm insLah iyidir diye. Cok sevndm iyi haberlerinizeSagol canim Yok alınmadı çok şükür diri ameliyathanedekiler bile şaşırdı ellerinden tutup kaldırdılar bi asılıyor ama memeyi çekmeyi bilmiyor iste
Sagol canim Spinal bacaktan uyuşan. O kısımda hicbireey hissedilmiyor gercekten uyuşukluk bittikten sonrasi problemGözünaydın ❤ spinalmiydi epidural mi?
Gozunaydin canim darisi bizlere olsunGeldim kızlar doğuma girene kadar hiç korku yoktu belden iğne mi yaptılar .Gobegimde su hissettim doktora sordum temizliyorum ben sana haber vericem dedi sonra karnım da cekistirilmeli bisey yaptı sem rahat ol ben şuan deniyorum dedi bi baktım 3 dk için de o aylardır yüzünü göstermeyen oğlum
Bir güzel anlatamam kız güzelliği pamuk gibi 3 kilo doğdu. Emme refleksi yok yalancı memeyle çene kaslarını gelistiryoruz şuan mamayla vesleniyor benden damla ne su ne süt geldi.
Uyuşukluk geçtikten sonra ki halimi anlatmayacağım doğumu sezeryan olan arkadaşlarım korkmasın. Benden izi asla silinmeyecek diyim sadece
Şuan bitki çayımı içiyorum
Teşekkür ederim canım benimUyuşukluk geçince kötü sanırım
Çok sevindim gerçekten. Sağlıkla gelmiş oğluşun, senin de sağlığın yerinde sanırım.
Bahtı kaderi ömrü güzel olur inşallah.
Ay canım çok şükür geçmiş olsun. Gözün aydin darısı bizeGeldim kızlar doğuma girene kadar hiç korku yoktu belden iğne mi yaptılar .Gobegimde su hissettim doktora sordum temizliyorum ben sana haber vericem dedi sonra karnım da cekistirilmeli bisey yaptı sem rahat ol ben şuan deniyorum dedi bi baktım 3 dk için de o aylardır yüzünü göstermeyen oğlum
Bir güzel anlatamam kız güzelliği pamuk gibi 3 kilo doğdu. Emme refleksi yok yalancı memeyle çene kaslarını gelistiryoruz şuan mamayla vesleniyor benden damla ne su ne süt geldi.
Uyuşukluk geçtikten sonra ki halimi anlatmayacağım doğumu sezeryan olan arkadaşlarım korkmasın. Benden izi asla silinmeyecek diyim sadece
Gözün aydın canım maşallah 41 kere kuzucuğaGeldim kızlar doğuma girene kadar hiç korku yoktu belden iğne mi yaptılar .Gobegimde su hissettim doktora sordum temizliyorum ben sana haber vericem dedi sonra karnım da cekistirilmeli bisey yaptı sem rahat ol ben şuan deniyorum dedi bi baktım 3 dk için de o aylardır yüzünü göstermeyen oğlum
Çok teşekkür ederim. Benim canım pek kıymetli değil-dir ama yalvardım beni uyutun diye saatlerce ağladım öyle diyim hâlâ devam ediyor doktorum gitmeden güçlü ağrı kesiciler yapmasını söyledi sürekli iğne serumdan ağrı kesici alıyorum.Sirf nasl oldugunuzu ogreneblmek icin sabahtan beri kasim annelerini takipteym. Dun okurken denk glmstm panik atak heycaniniza. Korkuyla bekledm insLah iyidir diye. Cok sevndm iyi haberlerinize
Ben de sezaryan olucM sanrm biraz kogh oluyor uyusukluk gecince. Peki o aci ndkadar surdu hala devam mi
Bende yorgunluktan oluyorum vücudum pert ama gözlerim açık burda takılıyorumAy benim yine uykusuz geceler...
Şu an plates topu üzerinde 8 çizerek sütümü içiyorum
Sağolasın canım çok yapıldı hala yapılıyor ama yok geçmedi belki uyusalardi rahatlardımGozunaydin canim darisi bizlere olsunagrin cokmu var uyusukluk gecince agri kesici yapsalardida agrini hissetmeseydin ya
Ne kadar güzel ya böyle olunca bende hemen doğurmak istiyorum gibi geliyor beklemek istemiurom ama işteÇok teşekkür ederim. Benim canım pek kıymetli değil-dir ama yalvardım beni uyutun diye saatlerce ağladım öyle diyim hâlâ devam ediyor doktorum gitmeden güçlü ağrı kesiciler yapmasını söyledi sürekli iğne serumdan ağrı kesici alıyorum.
Ama korkma benim geçmişte ameliyatlarım var o da etkilemiş olabilir zaten bebegini görmek dünyalara bedel .
Çok teşekkür ederim. Benim canım pek kıymetli değil-dir ama yalvardım beni uyutun diye saatlerce ağladım öyle diyim hâlâ devam ediyor doktorum gitmeden güçlü ağrı kesiciler yapmasını söyledi sürekli iğne serumdan ağrı kesici alıyorum.
Ama korkma benim geçmişte ameliyatlarım var o da etkilemiş olabilir zaten bebegini görmek dünyalara bedel .
Ay canım çok şükür geçmiş olsun. Gözün aydin darısı bize
Teşekkür ederim arkadaşlar darısı size olsun vakti zamanında gelsinlerGözün aydın canım maşallah 41 kere kuzucuğaEmme refleksi falan gelir sende bebekte iyisiniz ne güzel
Bebişi kucagina her aldiginda agrin azalacaktirSağolasın canım çok yapıldı hala yapılıyor ama yok geçmedi belki uyusalardi rahatlardımkac gun kalacaksin 2 gecemi
Yüzünü görmek dünyaya bedelmis gerçekten o acıyla bile yerinden doğrulup memeye alıştırmaya çalışıyorsunNe kadar güzel ya böyle olunca bende hemen doğurmak istiyorum gibi geliyor beklemek istemiurom ama işte
Inşallah canım vakti zamanında doğsunAllah insalah bana da nasp etsn saglikla kucagma alablmeyi
Hastane sorumluluk almak istemiyor en küçük bir terlik ihtimalinin. Yoksa evde ne olacağını kimse bilemez tabi. En son hastaneye gittiğimde bana da söylediler ya kemerli oto koltuğu ya da kemerli portbebeye biz yerleştiriyoruz ve sagsaglim hastaneden çıkmanızı sağlıyoruz gerisini siz bilirsiniz eve yürür mü taksi ki tutarsınız dediler. Onların isi hastaneden sag sağlım çıkartana kadar.Ona bakarsn evde de var bu dusurme ihtimalleri napcz evde de mi pusetle oda degistiricz. Yada atiyorum emzirirken de bir suru risk var emzirmeyelm mi. Herseyde az da olsa var riskler.
Bence bunu tavsiye etmeli hastane sart olarak deil de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?