2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Bu arada hastanede kapı süsü yapan bir tek benim tül e izin vermediler mikropları çekiyormus kapının önüne balon standi falan almıştık 1 tanesini kurduk kapı dışına izin vermediler. Çok sıkı denetim var virüsten dolayı. Ameliyathanede bayağı asistan vardı doktor um hepsini çıkardı tehlikeli diye

Sagol canim Yok alınmadı çok şükür diri ameliyathanedekiler bile şaşırdı ellerinden tutup kaldırdılar bi asılıyor ama memeyi çekmeyi bilmiyor iste
Ay çok sevindim ya sizin adınıza :) Maşallah, onu da öğrenir annesi hiççç merka etme daha çeneleri çok güçsüz.

Sagol canim Yok alınmadı çok şükür diri ameliyathanedekiler bile şaşırdı ellerinden tutup kaldırdılar bi asılıyor ama memeyi çekmeyi bilmiyor iste
Sirf nasl oldugunuzu ogreneblmek icin sabahtan beri kasim annelerini takipteym. Dun okurken denk glmstm panik atak heycaniniza. Korkuyla bekledm insLah iyidir diye. Cok sevndm iyi haberlerinize
Ben de sezaryan olucM sanrm biraz kogh oluyor uyusukluk gecince. Peki o aci ndkadar surdu hala devam mi

Gozunaydin canim darisi bizlere olsunagrin cokmu var uyusukluk gecince agri kesici yapsalardida agrini hissetmeseydin ya

Uyuşukluk geçince kötü sanırım
Çok sevindim gerçekten. Sağlıkla gelmiş oğluşun, senin de sağlığın yerinde sanırım.
Bahtı kaderi ömrü güzel olur inşallah.
Teşekkür ederim canım benim Evet ben dayanılmaz ağrım olunca doktorum da endişe etti acaba icerden mi kanama var diye vajinal ve göbekten kontrol yaptı üstten alttan bastı artık kollarına yapıştım kum torbası falan da kısa tuttum

Ay canım çok şükür geçmiş olsun. Gözün aydin darısı bize

Gözün aydın canım maşallah 41 kere kuzucuğa Emme refleksi falan gelir sende bebekte iyisiniz ne güzel

Çok teşekkür ederim. Benim canım pek kıymetli değil-dir ama yalvardım beni uyutun diye saatlerce ağladım öyle diyim hâlâ devam ediyor doktorum gitmeden güçlü ağrı kesiciler yapmasını söyledi sürekli iğne serumdan ağrı kesici alıyorum.
Ama korkma benim geçmişte ameliyatlarım var o da etkilemiş olabilir zaten bebegini görmek dünyalara bedel .

Ne kadar güzel ya böyle olunca bende hemen doğurmak istiyorum gibi geliyor beklemek istemiurom ama işte

Allah insalah bana da nasp etsn saglikla kucagma alablmeyi

Ne kadar güzel ya böyle olunca bende hemen doğurmak istiyorum gibi geliyor beklemek istemiurom ama işte
Yüzünü görmek dünyaya bedelmis gerçekten o acıyla bile yerinden doğrulup memeye alıştırmaya çalışıyorsun
Allah insalah bana da nasp etsn saglikla kucagma alablmeyi
Inşallah canım vakti zamanında doğsun

Ona bakarsn evde de var bu dusurme ihtimalleri napcz evde de mi pusetle oda degistiricz. Yada atiyorum emzirirken de bir suru risk var emzirmeyelm mi. Herseyde az da olsa var riskler.

Bence bunu tavsiye etmeli hastane sart olarak deil de
Hastane sorumluluk almak istemiyor en küçük bir terlik ihtimalinin. Yoksa evde ne olacağını kimse bilemez tabi. En son hastaneye gittiğimde bana da söylediler ya kemerli oto koltuğu ya da kemerli portbebeye biz yerleştiriyoruz ve sagsaglim hastaneden çıkmanızı sağlıyoruz gerisini siz bilirsiniz eve yürür mü taksi ki tutarsınız dediler. Onların isi hastaneden sag sağlım çıkartana kadar.

Yillarin hasreti özlemi hasret vuslata dönüştü anlayacağınız. Analık burda başlıyor. Direnme sabır güçlü olma .Mis kokulu evlatlariniza kavuşunca herşey bitecek bakın bu gece ne bulantim var ne migde ekşimem Karşımda uyuyor gözümü 1 dk kırpmıyorum. Yalniz oğlum maşallah çok güzel ya babaya hiç benzemiyor biras benden diğerlerini teyzeden almış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…