Sen kendini nasil iyi hissedersen oyle yap tabi bebisinde biran once annesini emsinPazartesi sabah 2.5 gün doktor um iyi okursan yarın çıkartırım dedi ama gazım büyük tuvaletim çıkmadı daha burda olmam en iyisi eve geçince bebeği besleme konusunda çok zorlanicam
Canim benim son 1 gun ha Rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsinyarım saat sonra şafak doğan güneş olacak
Sağlıkla gelsinler kuzucuklarSen kendini nasil iyi hissedersen oyle yap tabi bebisinde biran once annesini emsinbi yarin dogum yok pazartesi seaster sali ben bakalim sırayla dogumlar basladi
Coooookkk sevindim bu guzel sag salim kavusmayaTeşekkür ederim arkadaşlar darısı size olsun vakti zamanında gelsinler
Hadi gözün aydın. Geride kaldı dün aksamki heyecanın endişelerin. Mutlu sağlıklı günleriniz olsun birlikteYillarin hasreti özlemi hasret vuslata dönüştü anlayacağınız. Analık burda başlıyor. Direnme sabır güçlü olma .Mis kokulu evlatlariniza kavuşunca herşey bitecek bakın bu gece ne bulantim var ne migde ekşimemKarşımda uyuyor gözümü 1 dk kırpmıyorum. Yalniz oğlum maşallah çok güzel ya babaya hiç benzemiyor biras benden diğerlerini teyzeden almış
Hayırlı uğurlu olsun inşallah güzel doğum yaptığını okuyunca ben heyecanlandım burdaGeldim kızlar doğuma girene kadar hiç korku yoktu belden iğne mi yaptılar .Gobegimde su hissettim doktora sordum temizliyorum ben sana haber vericem dedi sonra karnım da cekistirilmeli bisey yaptı sem rahat ol ben şuan deniyorum dedi bi baktım 3 dk için de o aylardır yüzünü göstermeyen oğlum
Bir güzel anlatamam kız güzelliği pamuk gibi 3 kilo doğdu. Emme refleksi yok yalancı memeyle çene kaslarını gelistiryoruz şuan mamayla vesleniyor benden damla ne su ne süt geldi.
Uyuşukluk geçtikten sonra ki halimi anlatmayacağım doğumu sezeryan olan arkadaşlarım korkmasın. Benden izi asla silinmeyecek diyim sadece
Şuan bitki çayımı içiyorum
Gözün aydın canım çok sevindim sizin adınızaYillarin hasreti özlemi hasret vuslata dönüştü anlayacağınız. Analık burda başlıyor. Direnme sabır güçlü olma .Mis kokulu evlatlariniza kavuşunca herşey bitecek bakın bu gece ne bulantim var ne migde ekşimemKarşımda uyuyor gözümü 1 dk kırpmıyorum. Yalniz oğlum maşallah çok güzel ya babaya hiç benzemiyor biras benden diğerlerini teyzeden almış
Evet ya bugünleri arayacağız biliyorum ama valla gözler faltaşı dediğin gibi.Bende yorgunluktan oluyorum vücudum pert ama gözlerim açık burda takılıyorum
Bunları öğrendiğim iyi olduHayır zaten bebek plesanstaya bağlı olduğu için beslenmeye devam ediyor ve tabi kanda oksijen değişimi devm ediyor plesentadan. Ama 48den saatten fazlası risk teşkil ediyormuş bebek strese girebilir, mekonyum yapabilir, onu yutabilir.
Canim gozunaydin sabahtan beri seni bekliyoduk merak ettik gercekten cok sukur saglicakla kavusmussun oglusuna sutun 3.gun falan gelir eve gidince bi dus al cok etkili oluyo profilindeki yaziyida degistir "o artik bir anne "saglicakla buyut canimGeldim kızlar doğuma girene kadar hiç korku yoktu belden iğne mi yaptılar .Gobegimde su hissettim doktora sordum temizliyorum ben sana haber vericem dedi sonra karnım da cekistirilmeli bisey yaptı sem rahat ol ben şuan deniyorum dedi bi baktım 3 dk için de o aylardır yüzünü göstermeyen oğlum
Bir güzel anlatamam kız güzelliği pamuk gibi 3 kilo doğdu. Emme refleksi yok yalancı memeyle çene kaslarını gelistiryoruz şuan mamayla vesleniyor benden damla ne su ne süt geldi.
Uyuşukluk geçtikten sonra ki halimi anlatmayacağım doğumu sezeryan olan arkadaşlarım korkmasın. Benden izi asla silinmeyecek diyim sadece
O kadar aşırı panik yapılacak bir şey yok aslında zaten bi tuhaflık hissedersin o zaman doktora gidersin. Gerekli müdahale yapılır inşallah. Kendine zehir etme. Sızıntı şeklinde olsa bile yine de vakit oluyor, hepsi boşalsa 48 saat. Uyurken gelse fark etmesen uyanınca fark etsen bile vaktin olur yani.Bunları öğrendiğim iyi oldugeceleri bi panik yatıyordum birazda sağlık ocağındaki hemşire korkuttu suyun idrarla bile karıştırabilirsin farketmezsin dikkat et dedi
O kadar olmuyor aslında sadece hareket ederken oluyor yani oturup kalkarken filan. Korkma bence. Ben öyle şiddetli bi ağrı hatırlamıyorum.Sezeryanda uyusmanin etkisi geçer geçmez dayanilmayacak kadar çok ağrı oluyor mu yaEşim de kalmayacak benimle gece refakatçi almıyor hastane. Zaten ağrıya siziya dayaniksiz insanım ne yapacağım bakalım ben
Haydi geçmiş olsun çok şükür kurtuldun sezaryeni de görmüş oldun tabi ki izleri hatırası asla silinmeyecek çok büyük iş çıkardın tebrik ederim sütünde gelir emzirirsin de yarın obur gün güle güle büyüt oglusunuGeldim kızlar doğuma girene kadar hiç korku yoktu belden iğne mi yaptılar .Gobegimde su hissettim doktora sordum temizliyorum ben sana haber vericem dedi sonra karnım da cekistirilmeli bisey yaptı sem rahat ol ben şuan deniyorum dedi bi baktım 3 dk için de o aylardır yüzünü göstermeyen oğlum
E olacak artık o kadar pelin anlattıkça doğumlarım aklima geldi yasadiklarim vs adet sancısının 5 10 katı kadar bişey korkma ben sütüme geçer diye ağrı kesici bile fazla istememiştim sevinçten o ağrıları gözün görmüyor durup durup bebeğini almak istiyorsun ben ağrıya aldırmamış çok yürümüştüm ikisinde de yürüdükçe azalırdı ağrı ve şikayetlerSezeryanda uyusmanin etkisi geçer geçmez dayanilmayacak kadar çok ağrı oluyor mu yaEşim de kalmayacak benimle gece refakatçi almıyor hastane. Zaten ağrıya siziya dayaniksiz insanım ne yapacağım bakalım ben
aynı ben de yesilcay yaptım dizi izliom. simdi midem bulanmaya basladı birden.Uyku da gitti gene dalamıyorum uykuya
Ay bende kendime nazar ettim heralde ne güzel uyuyordum. Bugün yine uyandım acıkmışım. Biseyler yedim geri uykum kaçtıUyku da gitti gene dalamıyorum uykuya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?