2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Pazartesi sabah 2.5 gün doktor um iyi okursan yarın çıkartırım dedi ama gazım büyük tuvaletim çıkmadı daha burda olmam en iyisi eve geçince bebeği besleme konusunda çok zorlanicam
Sen kendini nasil iyi hissedersen oyle yap tabi bebisinde biran once annesini emsinbi yarin dogum yok pazartesi seaster sali ben bakalim sırayla dogumlar basladi

Hadi gözün aydın. Geride kaldı dün aksamki heyecanın endişelerin. Mutlu sağlıklı günleriniz olsun birlikte

Hayırlı uğurlu olsun inşallah güzel doğum yaptığını okuyunca ben heyecanlandım burda darısı biz annelerin başına, sağlıkla alalım bebişlerimizi

Gözün aydın canım çok sevindim sizin adınıza inş ağrılarında geçer biran önce maşallah Paşa’ya

Ben neden uyumadım bılmıyorum acayip yorgunum. Coktan uyumus olmalıydım. Oglusum bu aksam ve gece fena hareketli. Karnının heryerını dolasıyor daha tam kesfedemedim herhalde içeriyiMesaneme acayip indiriyor. Devamlı tuvaletim varmıs hissi veriyor
Bu arada seytanın bacagını kırdım bugunDeli gücü geldi bana. Dolaplarını beşiğini ince ince cifledim temizledim. Mis oldu içime sindi.Tum esyalarını yerlestırdım. Hastane cantasını da hazırladım. Bır kendımınkı kaldı. Düşününce 2 3 eksiğim varmıs megerse.onları da halledeyim kendiminkini de tamam ederim. Aldıgım anne bebe cantası sadece bebege yettiSaglıkla gelsınlerrrrrr

Bunları öğrendiğim iyi oldu geceleri bi panik yatıyordum birazda sağlık ocağındaki hemşire korkuttu suyun idrarla bile karıştırabilirsin farketmezsin dikkat et dedi

Canim gozunaydin sabahtan beri seni bekliyoduk merak ettik gercekten cok sukur saglicakla kavusmussun oglusuna sutun 3.gun falan gelir eve gidince bi dus al cok etkili oluyo profilindeki yaziyida degistir "o artik bir anne "saglicakla buyut canim

Bunları öğrendiğim iyi oldu geceleri bi panik yatıyordum birazda sağlık ocağındaki hemşire korkuttu suyun idrarla bile karıştırabilirsin farketmezsin dikkat et dedi
O kadar aşırı panik yapılacak bir şey yok aslında zaten bi tuhaflık hissedersin o zaman doktora gidersin. Gerekli müdahale yapılır inşallah. Kendine zehir etme. Sızıntı şeklinde olsa bile yine de vakit oluyor, hepsi boşalsa 48 saat. Uyurken gelse fark etmesen uyanınca fark etsen bile vaktin olur yani.

Sezeryanda uyusmanin etkisi geçer geçmez dayanilmayacak kadar çok ağrı oluyor mu ya Eşim de kalmayacak benimle gece refakatçi almıyor hastane. Zaten ağrıya siziya dayaniksiz insanım ne yapacağım bakalım ben

Sezeryanda uyusmanin etkisi geçer geçmez dayanilmayacak kadar çok ağrı oluyor mu ya Eşim de kalmayacak benimle gece refakatçi almıyor hastane. Zaten ağrıya siziya dayaniksiz insanım ne yapacağım bakalım ben
O kadar olmuyor aslında sadece hareket ederken oluyor yani oturup kalkarken filan. Korkma bence. Ben öyle şiddetli bi ağrı hatırlamıyorum.

P Pelinimben hyrli olsun gozun aydin tentene temasi dene bebisin refleksi gelene kadar hatta mamayi da eds ile verebilirsin hemsireler yardimci olacaktır. Cok sevindim sizin icin darisi basimiza. Acılar gececek yarin daha iyi olursn. Sezaryende bazen sonrasi boyle ağrili olabiliyor iste ama değer. Kilosu falan da cok iyi.

Haydi geçmiş olsun çok şükür kurtuldun sezaryeni de görmüş oldun tabi ki izleri hatırası asla silinmeyecek çok büyük iş çıkardın tebrik ederim sütünde gelir emzirirsin de yarın obur gün güle güle büyüt oglusunu

E olacak artık o kadar pelin anlattıkça doğumlarım aklima geldi yasadiklarim vs adet sancısının 5 10 katı kadar bişey korkma ben sütüme geçer diye ağrı kesici bile fazla istememiştim sevinçten o ağrıları gözün görmüyor durup durup bebeğini almak istiyorsun ben ağrıya aldırmamış çok yürümüştüm ikisinde de yürüdükçe azalırdı ağrı ve şikayetler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…