2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Sağlıkla gelsinler kuzucuklar
Gozun aydin cnm masallah size ins en kisa sure de emme ye de alisir senj inan o acilar zamanla unutuluyor unutulmasa bak 2 dogumlari yapamaazdik benim sadece ilk kalktigim da cok canim yanmis ti sonrasi rahatyi sana diyebilecegim dayanabildigi kadari ile bol bol yuru gazin cok rahat cikar

Duygulandım.En heycanlı bekleyişin mutlu sonuÇok sevindim Allah analı babalı büyütsün.Ömrü uzun olsun bebisininBebişler tek tek geliyor hepsi sağlıkla Anneciklerine kavuşsunlar

Gözün Aydın Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip Etsin

Duygulandım.En heycanlı bekleyişin mutlu sonuÇok sevindim Allah analı babalı büyütsün.Ömrü uzun olsun bebisininBebişler tek tek geliyor hepsi sağlıkla Anneciklerine kavuşsunlar

Gözün Aydın Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip Etsin
Teşekkür ederim kızlar Allah sizlerede bu günlere gelmeyi nasip etsin

P Pelinimben gözünüz aydın canım Allah analı babalı büyütsün birlikte sağlıklı uzun ömrü olsun inşallah bu günler de geçecek canım bebeğinin emdiğini de göreceksin ağrıların da geçecek inşallah sayılı gün bitiyor yeterki sonu güzel olsun ❤❤

Sezeryanda uyusmanin etkisi geçer geçmez dayanilmayacak kadar çok ağrı oluyor mu ya Eşim de kalmayacak benimle gece refakatçi almıyor hastane. Zaten ağrıya siziya dayaniksiz insanım ne yapacağım bakalım ben

Canim kisiye gore degisiyor sanki ben ameliyat sonrasi hic agrim olmadi ne basim ne de baska yerim agridi ama agri kesici yaptilar hatirliyorum bana cok iyi geldi heralde bu arada benim refakatcim olmasina ragmen ben kendim kalkip kuzumun altini alip ustunu degistirdim oturup kalkarken dikis yerlerin aciyor onun disinda normal yatarken agrim olmuyordu ama refakatci yine de sart bence emzircen zaman birinin surekli bebegi kucagina vermesi lazim kendin alipta uzanip tekrar emziremezsin

Benim ilk gebeliğimde çok ağrım olurdu ama bunda hiç yok neredeyse neyse ki... Hareketli olmak çok etkili sanırım, resmen tarlada bile çalıştım
Ben de ilk hamileliğimde bu kadar hareketli değildim çok farketti gerçekten.
Gözünaydın sağlıkla büyüt paşayı inşallah Allah acısını kederini göstermesin. Biraz dinlen kendine gel Sütün de gelir. Tebrikler

günaydınnnn

ve ŞAFAK DOĞAN GÜNEŞ

P Pelinimben Allah analı babalı büyütsün.emme refleksi için emzik iyi olmuş. süt için de sanırım evde daha rahat gelecektir duşunu falan alınca merak etme.
valla sezeryanı ben ağrı olarak hissetmedim hiç. yaranın acısı oldu o da hareketlerde sadece. 2 gün sürdü. sonra sadece oturup kalkarken doğal olarak oluyor acı.

Maşallah canım. Bizim içinde kokla mis kokulunu darısı bize olsun sağlıcakla inşallah

Canım hayırlı olsun inşallah gözün aydın .bende 4 kasım gibi sezeryan olacam .korkular başladı bendede.kac saat ac kalıp sezeryan girdin.agri kesiciler hiç mi fayda etmedi.

Günaydın kızlar
Doğum yapan annişleri tebrik ederim... Bi an evvel sütleri gelsin, bebişler doysun, annelerin ağrıları geçsin...
Şafak 5 bizim de.. Çok heyecanlıyım. Çokta korkuyorum
Kızımda çok heyecanlıydım, korku yoktu pek... Ne olacağını bilmiyordum ama bu gebelikte korkuyorum. Hatta tekrardan bebiş bakmak, yorulmak, yne sana yeniden küçük bi canın emanet olması...
Duygularım çok karışık
Hepsi beni yeniden telaşlandırıyor
Biliyorum bunları demek için artık çok geç..

Kizlar birsey bende yillardir kronik idrar yolu enfeksiyonu var. Bir kere sonda takikdi sonrasında 10 gun hastanede yattim.sezaryen de sartmi ille takilmasi ben yine. Oyke olacam diye korkuyorum acikcasi..birde takilirken canım cok acimisti stres oldum sanırım

Bnm ameliyat esnasında takmışlar galiba uyandığımda vardı ama haberim yoktu sondadan.
epey sonra farkettim sonda enfeksiyon yapmaz ki ameliyattan sonra en az 5 saat olduğun yerde yatacaksın 5 saat duramazsın ki tuvaletini yapmadan
Bir de sezaryen sonrasi antibiyotik yapiyorlar hemen eve çıkarken de antibiyotik yazıyor dr yani enfeksiyonuna da fayda eder o antibiyotikler

En korktuğum şey sonda benimde...
Uyuşunca takılıyor sonda...
Uyusukluk geçince çıkarıyorlar.
İlk gebeliğimin doğumunda hiç bir sey hissetmedim sonda adına.
Bunda da konustum
Dedim benim sondadan çok canım yanıyor. Anlattm durumu doğum esnasında da anlatırım kesin yne...

Aynen benimde canimi gerçekten çok yaktı bende bir konusum ama genel anestezide takarlar umarim sonradan ..bilmiorum ki kuzumm sondadan sonra oldu gerçi bende kronik var enfeksiyon..üroloji doktorum o yuzden olmus olabilir dedi.. haklisin takilmasa daha buyuk sıkıntı

Dogumdan sonra hemen cikariliyor demi canım valla stres oldum su meseleden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…