Gozun aydin cnm masallah size ins en kisa sure de emme ye de alisir senj inan o acilar zamanla unutuluyor unutulmasa bak 2 dogumlari yapamaazdik benim sadece ilk kalktigim da cok canim yanmis ti sonrasi rahatyi sana diyebilecegim dayanabildigi kadari ile bol bol yuru gazin cok rahat cikarSağlıkla gelsinler kuzucuklar
Duygulandım.En heycanlı bekleyişin mutlu sonuYillarin hasreti özlemi hasret vuslata dönüştü anlayacağınız. Analık burda başlıyor. Direnme sabır güçlü olma .Mis kokulu evlatlariniza kavuşunca herşey bitecek bakın bu gece ne bulantim var ne migde ekşimemKarşımda uyuyor gözümü 1 dk kırpmıyorum. Yalniz oğlum maşallah çok güzel ya babaya hiç benzemiyor biras benden diğerlerini teyzeden almış
Bende duş aldım sıcak sıcak uykumu getirsin diye şimdide oturdum süt iciyorumAy bende kendime nazar ettim heralde ne güzel uyuyordum. Bugün yine uyandım acıkmışım. Biseyler yedim geri uykum kaçtı
Bende duş aldım sıcak sıcak uykumu getirsin diye şimdide oturdum
Bnmde bu geceyi sabahlamış sayarsak şafak 8 çok heyecanlıGunler yaklastikca heyecan basladi sanirim onceden dogum aklima gelmiyordu simdi surekli aklimda 9 gunumuz kaldi plandigimkz tarihe rabbim hepimize hayirli dogumlar nasip etsin minnaklara kavusalim
Gözün Aydın Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip EtsinGeldim kızlar doğuma girene kadar hiç korku yoktu belden iğne mi yaptılar .Gobegimde su hissettim doktora sordum temizliyorum ben sana haber vericem dedi sonra karnım da cekistirilmeli bisey yaptı sem rahat ol ben şuan deniyorum dedi bi baktım 3 dk için de o aylardır yüzünü göstermeyen oğlum
Bir güzel anlatamam kız güzelliği pamuk gibi 3 kilo doğdu. Emme refleksi yok yalancı memeyle çene kaslarını gelistiryoruz şuan mamayla vesleniyor benden damla ne su ne süt geldi.
Uyuşukluk geçtikten sonra ki halimi anlatmayacağım doğumu sezeryan olan arkadaşlarım korkmasın. Benden izi asla silinmeyecek diyim sadece
Şuan bitki çayımı içiyorum
Duygulandım.En heycanlı bekleyişin mutlu sonuÇok sevindim Allah analı babalı büyütsün.Ömrü uzun olsun bebisinin Bebişler tek tek geliyor hepsi sağlıkla Anneciklerine kavuşsunlar
Teşekkür ederim kızlar Allah sizlerede bu günlere gelmeyi nasip etsinGözün Aydın Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip Etsin
Sezeryanda uyusmanin etkisi geçer geçmez dayanilmayacak kadar çok ağrı oluyor mu yaEşim de kalmayacak benimle gece refakatçi almıyor hastane. Zaten ağrıya siziya dayaniksiz insanım ne yapacağım bakalım ben
Ben de ilk hamileliğimde bu kadar hareketli değildim çok farketti gerçekten.Benim ilk gebeliğimde çok ağrım olurdu ama bunda hiç yok neredeyse neyse ki... Hareketli olmak çok etkili sanırım, resmen tarlada bile çalıştım
Gözünaydın sağlıkla büyüt paşayı inşallah Allah acısını kederini göstermesin. Biraz dinlen kendine gel Sütün de gelir. TebriklerGeldim kızlar doğuma girene kadar hiç korku yoktu belden iğne mi yaptılar .Gobegimde su hissettim doktora sordum temizliyorum ben sana haber vericem dedi sonra karnım da cekistirilmeli bisey yaptı sem rahat ol ben şuan deniyorum dedi bi baktım 3 dk için de o aylardır yüzünü göstermeyen oğlum
Bir güzel anlatamam kız güzelliği pamuk gibi 3 kilo doğdu. Emme refleksi yok yalancı memeyle çene kaslarını gelistiryoruz şuan mamayla vesleniyor benden damla ne su ne süt geldi.
Uyuşukluk geçtikten sonra ki halimi anlatmayacağım doğumu sezeryan olan arkadaşlarım korkmasın. Benden izi asla silinmeyecek diyim sadece
Şuan bitki çayımı içiyorum
Maşallah canım. Bizim içinde kokla mis kokulunu darısı bize olsun sağlıcakla inşallahYillarin hasreti özlemi hasret vuslata dönüştü anlayacağınız. Analık burda başlıyor. Direnme sabır güçlü olma .Mis kokulu evlatlariniza kavuşunca herşey bitecek bakın bu gece ne bulantim var ne migde ekşimemKarşımda uyuyor gözümü 1 dk kırpmıyorum. Yalniz oğlum maşallah çok güzel ya babaya hiç benzemiyor biras benden diğerlerini teyzeden almış
Canım hayırlı olsun inşallah gözün aydın .bende 4 kasım gibi sezeryan olacam .korkular başladı bendede.kac saat ac kalıp sezeryan girdin.agri kesiciler hiç mi fayda etmedi.Yillarin hasreti özlemi hasret vuslata dönüştü anlayacağınız. Analık burda başlıyor. Direnme sabır güçlü olma .Mis kokulu evlatlariniza kavuşunca herşey bitecek bakın bu gece ne bulantim var ne migde ekşimemKarşımda uyuyor gözümü 1 dk kırpmıyorum. Yalniz oğlum maşallah çok güzel ya babaya hiç benzemiyor biras benden diğerlerini teyzeden almış
Bnm ameliyat esnasında takmışlar galiba uyandığımda vardı ama haberim yoktu sondadan.Kizlar birsey bende yillardir kronik idrar yolu enfeksiyonu var. Bir kere sonda takikdi sonrasında 10 gun hastanede yattim.sezaryen de sartmi ille takilmasi ben yine. Oyke olacam diye korkuyorum acikcasi..birde takilirken canım cok acimisti stres oldum sanırım
En korktuğum şey sonda benimde...Kizlar birsey bende yillardir kronik idrar yolu enfeksiyonu var. Bir kere sonda takikdi sonrasında 10 gun hastanede yattim.sezaryen de sartmi ille takilmasi ben yine. Oyke olacam diye korkuyorum acikcasi..birde takilirken canım cok acimisti stres oldum sanırım
Dogumdan sonra hemen cikariliyor demi canım valla stres oldum su meseledenEn korktuğum şey sonda benimde...
Uyuşunca takılıyor sonda...
Uyusukluk geçince çıkarıyorlar.
İlk gebeliğimin doğumunda hiç bir sey hissetmedim sonda adına.
Bunda da konustum
Dedim benim sondadan çok canım yanıyor. Anlattm durumu doğum esnasında da anlatırım kesin yne...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?