2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Bugün güzel şeyler yap ne yapmayı planlıyorsun birde saat kactan sonra ac kalmak gerekiyor yarın sabah muhakkak büyük tuvaletini yapmis ve bağırsakların boş mu olmalı bnm diğerleri acil olmuştu

Bugün güzel şeyler yap ne yapmayı planlıyorsun birde saat kactan sonra ac kalmak gerekiyor yarın sabah muhakkak büyük tuvaletini yapmis ve bağırsakların boş mu olmalı bnm diğerleri acil olmuştu
Benim Dr kahvaltını 12gbi yap gece ddi ertesi güne bir sey yeyip içme sabah 8 de hastanede ol dedi

Takilmasa keske bana bir sorayim da sonradan rezillik çıkmasn ama takarlar ille cunki herkese takılmış bu
Takılır. Takılmama ihtimali yok. Çıkarma işlemi de bacakların uyusukluğu geçince oluyor.

güzel şeylersabah buzdolabını düzenledim. çorba yapıp koyucam dolaba. komposto dün yaptım koydum. evi süpürecek eşim. sonra beşiği kurucaz. akşam da vücut temizliğimi yapıcam kalan varmı yokmu bakmadım hiç. saçımı düzleştiririm sabah gitmeden.
wc ile ilgili birşey söylenmedi. gece 12sonrası yeme içme yok. sabah 07:30da hastanede olcam. 9da ameliyathanede

Benim Dr kahvaltını 12gbi yap gece ddi ertesi güne bir sey yeyip içme sabah 8 de hastanede ol dedi
Çok saat aç kalcaz ya ben hiç kalamıyorum hemen tansiyonum düşüyo gözüm kararıyo her gecede kalkıp yemek yemeye alıştım okadar saat nasıl aç kalcaz bide uyuyamayınca daha çok acıkıyo insan

Çok saat aç kalcaz ya ben hiç kalamıyorum hemen tansiyonum düşüyo gözüm kararıyo her gecede kalkıp yemek yemeye alıştım okadar saat nasıl aç kalcaz bide uyuyamayınca daha çok acıkıyo insan
ben bugün canım ne isterse yemeyi düşünüyorum 12ye kadar

Pandemiden dolayı izin vermiyorlar sadece eşim belirlenen saatlerde gelip gorebilirmis beni bir süre kalabilirmis. Onun dışında ebe hasta bakışı ve hemsireler sürekli ilgilenecek mis.

Ben de aynı oyleyim. Kan şekerim düşüyor açlıktan hemen. Kolaylıkla atlatırız umarım

Allahimm yok açma kalma yok sonda takılması yok ağrı sızı su bebe bir dönse de normal dogursam yürüyüp çıksam su hastaneden sinem Kobal gibi. Vardır bu işte de hayır diyorum hep, böylesi doğruymuş belki de . Bir kac sene önce kan aldirmaya korkan ben ne hallederdeyim

Aynen uyuyamayınca bende çok acıkıyorum.
İnşallah uyuruz da öyle geçer zaman artık

Duygularıma tercüman oldun canım gerci ben tüp bebek tedavide gördüm ama niye böyle oldu anlamadim

Canım çok geçmiş olsun allah analı babalı büyütsün çok sevindim oğluna kavuşmana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…