PPelinimben
Allah analı babalı büyütsün.emme refleksi için emzik iyi olmuş. süt için de sanırım evde daha rahat gelecektir duşunu falan alınca merak etme.
valla sezeryanı ben ağrı olarak hissetmedim hiç. yaranın acısı oldu o da hareketlerde sadece. 2 gün sürdü. sonra sadece oturup kalkarken doğal olarak oluyor acı.
Bugün güzel şeyler yap ne yapmayı planlıyorsun birde saat kactan sonra ac kalmak gerekiyor yarın sabah muhakkak büyük tuvaletini yapmis ve bağırsakların boş mu olmalı bnm diğerleri acil olmuştu
Bugün güzel şeyler yap ne yapmayı planlıyorsun birde saat kactan sonra ac kalmak gerekiyor yarın sabah muhakkak büyük tuvaletini yapmis ve bağırsakların boş mu olmalı bnm diğerleri acil olmuştu
güzel şeylersabah buzdolabını düzenledim. çorba yapıp koyucam dolaba. komposto dün yaptım koydum. evi süpürecek eşim. sonra beşiği kurucaz. akşam da vücut temizliğimi yapıcam kalan varmı yokmu bakmadım hiç. saçımı düzleştiririm sabah gitmeden.
wc ile ilgili birşey söylenmedi. gece 12sonrası yeme içme yok. sabah 07:30da hastanede olcam. 9da ameliyathanede
Çok saat aç kalcaz ya ben hiç kalamıyorum hemen tansiyonum düşüyo gözüm kararıyo her gecede kalkıp yemek yemeye alıştım okadar saat nasıl aç kalcaz bide uyuyamayınca daha çok acıkıyo insan
Çok saat aç kalcaz ya ben hiç kalamıyorum hemen tansiyonum düşüyo gözüm kararıyo her gecede kalkıp yemek yemeye alıştım okadar saat nasıl aç kalcaz bide uyuyamayınca daha çok acıkıyo insan
Canim kisiye gore degisiyor sanki ben ameliyat sonrasi hic agrim olmadi ne basim ne de baska yerim agridi ama agri kesici yaptilar hatirliyorum bana cok iyi geldi heralde bu arada benim refakatcim olmasina ragmen ben kendim kalkip kuzumun altini alip ustunu degistirdim oturup kalkarken dikis yerlerin aciyor onun disinda normal yatarken agrim olmuyordu ama refakatci yine de sart bence emzircen zaman birinin surekli bebegi kucagina vermesi lazim kendin alipta uzanip tekrar emziremezsin
Pandemiden dolayı izin vermiyorlar sadece eşim belirlenen saatlerde gelip gorebilirmis beni bir süre kalabilirmis. Onun dışında ebe hasta bakışı ve hemsireler sürekli ilgilenecek mis.
Allahimm yok açma kalma yok sonda takılması yok ağrı sızı su bebe bir dönse de normal dogursam yürüyüp çıksam su hastaneden sinem Kobal gibi. Vardır bu işte de hayır diyorum hep, böylesi doğruymuş belki de . Bir kac sene önce kan aldirmaya korkan ben ne hallederdeyim
Allahimm yok açma kalma yok sonda takılması yok ağrı sızı su bebe bir dönse de normal dogursam yürüyüp çıksam su hastaneden sinem Kobal gibi. Vardır bu işte de hayır diyorum hep, böylesi doğruymuş belki de . Bir kac sene önce kan aldirmaya korkan ben ne hallederdeyim
Çok teşekkür ederim. Benim canım pek kıymetli değil-dir ama yalvardım beni uyutun diye saatlerce ağladım öyle diyim hâlâ devam ediyor doktorum gitmeden güçlü ağrı kesiciler yapmasını söyledi sürekli iğne serumdan ağrı kesici alıyorum.
Ama korkma benim geçmişte ameliyatlarım var o da etkilemiş olabilir zaten bebegini görmek dünyalara bedel .