2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Bence cok sacma ya yaninda surekli birisi olmasina benzer mi hic ikidebir insan mi cagircan bisiler yemek icmek ister ay Allah yardimcin olsun tek basina cok zor
Yurtdışındaki sistemle bizim buradaki sistem çok farklı yalnız, orada anneye ve bebeğe bakım gerçekten 10 numara.

Bi bakmışsın gece sancı sabaha bebiş, öyle düşünme hiç
hyrlısı bakalım ne olcağı belli olmuyor cidden. biraz sığamaz oldu gibi hareketleri azaldı sankı. hic sancı yalancı sancı falan yok. dun yine demir ılacını değisince korkunc kabızlık oldu baska pek bir zorluğu olmadı hareketlerım gecen hafta kısıtlıydı bu hafta daha hafif hissediyorum.

Bende bu hafta rahatladım midem batmalarim geçti gece geçen hafta karnim karnıma sığmıyor gibiydi ama bu hafta daha rahatım bir yandan karnim mi indi diyorum bir yandan da bebek hiç mi büyümedi de karnim böyle rahat diyorum herşeyi takar oldum şu son haftam da bir geçip gideydi

Aynen öyle bende 2 gündür daha iyiyim sanki, yarın kontrol var bakalım 38+0 olcaz, artık ağrı sızı falan değil valla derdim sağlıkla gelsin yeter diyorum, 2020nin en güzel kısmı olsun bize.

Kızlar dün yazamadım, bütün gece sancı çektikten sonra sabah Nstde hiç sancı çıkmadı. Dr ultrasonda baktı rahim ağzın kapalı dedi çok rahatladım. Çok korkmuştum gelecek diye henüz çok minik çünkü. 36+0 2700 gr yani 1.80 boyunda üç haneli kiloda bir kadın olarak gerçekten zoruma gidiyor kuş kadar çocuğun olması ama yapacak birşey yok. İstemediğim sevmediğim yararlı ne varsa gece gündüz zorla midem bulana bulana yiyorum içiyorum sırf bebek için ama sonuç yine de bu işte ilk oğlum da zayıftı ve zorluklar yaşadım çok bununla ilgili, istedim ki bu bari 3 buçuk kilo falan doğsun ama malesef bu da zayıf doğacak ve yine sağlık problemleri yaşıycaz
Tek tesellim şu an sağlıklı görünmesi. İnşallah sonrasında çok problem yaşamayız. Bir de 39.haftayı görmeyi çok istiyorum erken gelmezse.

Canım, 3bucuk kilo kriterlerin üstü hemen herkese nasip olmayacak bir sey...
2500ile 3500arası normal kabul ediliyor zaten.
Altı zayıf, üstü kilolu bebek oluyor.
Sen neden bos yere kendini üzüyorsun.
Bebeklerin kilosu ile anne nin kilosunun alakası yok..
Anne beslenmesi ile de doğrudan alakalı değil.
Boş yere canını sıkıyrousn. Sağlıklı doğsun inşaallah

Yanliz grupca kadincaza nazar degdircez bu gidisle masallH diyelim sanada masallah bi arada canim
sağol canım

ben inan hiç çekeceğim acıyı ağrıyı düşünmüyorum. biliyorumki bir süre sonra geçecek. ama bebeğimin doğduktan sonraki günleri kızımın kardeşine olan davranışları ev düzeni gibi şeyler benim kafamı daha çok meşgul ediyor.
ilk doğum için farklı psikolojiler olabiliyor herkeste. ama nasıl ki her hamilelik anneye özelse doğum da öyle olacaktır. hep kötüyü görüp kafaya takıyoruz belki iyiyi yaşayacağız

sen boşuna üzüyorsun kendini. 3.5kg ideal kilonun üzerinde.normal karşılanan 2,5-3arasıdır.bebeğin gelişiminin senin kilonla boyunla vs ilgisi yok maalesef. 3kg altında doğanların sağlık problemi olacak diye bir kaide de yok. belki sütün yarayacak tombiş bir bebek olacak. ben senin yerinde olsam sağlıkla kucağıma almayı düşünürüm artık. başka şeylerle kafanı bulandırma derim

Yurtdışındaki sistemle bizim buradaki sistem çok farklı yalnız, orada anneye ve bebeğe bakım gerçekten 10 numara.
Yani cok bilmiyorum yurtdisini ama ilgililerse super birsey gerci bende cok memnun kaldim hemsireler etrafimizda donup durdular emzirme hemsiresi ayri benimle ilgilenenler ayriydi hep yardimci oldular sagolsunlar

Canim niye oyle dusunuyorsun ki benim bebegimde 2890gr dogdu onemli olan saglikli olmalari hem kilolu olupta sagligi iyi olmayanda cok var oyle sartlandirma kendini varsin tombis olmasinlar ben sadece sagligi icin dua ediyorum

Insan hep kotuyu tutuyor zaten aklinda benimde iyi gecti sezeryanim cok sukur cabukta ayaklandim ama evde alisma sureci biraz zor oldu uykusuz ac 3 gun gecirmistim senin birde ikinci ama ilkinden vardir deneyimin bana yardimci kimsede yoktu belkide ondan zorlandim bebisler saglikli olsunda canim hersey yoluna gircek insallah su 40 i cikardik mi tamamdir

Rabbim analı babali büyütsün canım masallah pasaya zamanla emmeyide ögrenir

Çok saat aç kalcaz ya ben hiç kalamıyorum hemen tansiyonum düşüyo gözüm kararıyo her gecede kalkıp yemek yemeye alıştım okadar saat nasıl aç kalcaz bide uyuyamayınca daha çok acıkıyo insan
Ben akşam yemeğinden sonra sadece.soda.icebiliyorum 7 de felan yiyoruz hiç acıkmıyorum hele gece sadece su içmeye kalkıyorum bu hamileliğimde hiç öyle acıktığını hatırlamıyorum ya ilk kez dün gece uyku versin diye biraz süt içtim o da çok rahatsız etti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…