Aynen öyle oldu geçmiyor günler9 ay geçti şu son 10 gün geçmek bilmiyormerak ediyorum nasıl birşey kime benzeyecek, bunu ben mi yaptim diye sok bile gecirebilirim . Bu yasa kadar bekleyince tuhaf geliyor biraz
Papatya çayı da uyku getiriyor. Sakinlestiriyor tam uyumadan önce. Süt laktozlu ise rahtsiz edebilir akşamları.Ben akşam yemeğinden sonra sadece.soda.icebiliyorum 7 de felan yiyoruz hiç acıkmıyorum hele gece sadece su içmeye kalkıyorum bu hamileliğimde hiç öyle acıktığını hatırlamıyorum ya ilk kez dün gece uyku versin diye biraz süt içtim o da çok rahatsız etti
Ben duramıyorum hemen acıkıyorum yesemde yemek olmasa bile meyve vs yemezsem çok acıkıyprum gece yemeye çok alıştm gece yemek yemesemde domates salatalık meyve yiyorum kalkıp da yemezsem uyuyamıyorum açlıktan bni de artık çok rahatsız ediyodu süt laktozsuz aldm denedm şimdi rahat içiyorum hatta soğukta içiyorum bn 23 kilo aldım bide buzamana kadarBen akşam yemeğinden sonra sadece.soda.icebiliyorum 7 de felan yiyoruz hiç acıkmıyorum hele gece sadece su içmeye kalkıyorum bu hamileliğimde hiç öyle acıktığını hatırlamıyorum ya ilk kez dün gece uyku versin diye biraz süt içtim o da çok rahatsız etti
Canim.neden öyle düşünüyorsun, kilo.demek sağlık demek değil ki, ya da zayıflık demek sağlıksız olması demek değil. Annelerin kilosu ile bağlantılı değil.bebislerin kilosu. Hiç kafana takma. Mesela çocuk 4 kilo doğar, allah muhafaza sağlık problemi olur, 2 kilo doğar bi bakmışsın, kuvoze bile girmeden sıkıntısız annenin yanına gelmiş.Kızlar dün yazamadım, bütün gece sancı çektikten sonra sabah Nstde hiç sancı çıkmadı. Dr ultrasonda baktı rahim ağzın kapalı dedi çok rahatladım. Çok korkmuştum gelecek diye henüz çok minik çünkü. 36+0 2700 gryani 1.80 boyunda üç haneli kiloda bir kadın olarak gerçekten zoruma gidiyor kuş kadar çocuğun olması ama yapacak birşey yok. İstemediğim sevmediğim yararlı ne varsa gece gündüz zorla midem bulana bulana yiyorum içiyorum sırf bebek için ama sonuç yine de bu işte ilk oğlum da zayıftı ve zorluklar yaşadım çok bununla ilgili, istedim ki bu bari 3 buçuk kilo falan doğsun ama malesef bu da zayıf doğacak ve yine sağlık problemleri yaşıycaz
Tek tesellim şu an sağlıklı görünmesi. İnşallah sonrasında çok problem yaşamayız. Bir de 39.haftayı görmeyi çok istiyorum erken gelmezse.
Aaaahhhh aaahhh gel de onu sen bana anlat ben aslında dedikleri gibi olsa raziyim 2700 3000 arası doğar diyor dr ama bana dr ben üzülmeyin diye öyle diyor gibi geliyor nedense yoksa bu kilolara raziyim canım yaa ana yüreği işte ne bilim inşallah minnacık birşey olmazYa arkadaslar siz bu bebeklerin kilolarina neden bu kadar taktiniz saglikli olsunlar gerisnin onemi yok bence kendinizi bu kadar bunaltmayin
Hamilelikten önce bitki çayları icerdim ama hamile.kalinca çayların hamilelige genel.etkileri hakkında bir bilgim olmayinca hiç bitki çayı içmedim yeşilçay hastasiyim zarar dediler papatyayı içemiyorum acı geliyor ama zararı olur mu diye ıhlamur adaçayı bile içemedimPapatya çayı da uyku getiriyor. Sakinlestiriyor tam uyumadan önce. Süt laktozlu ise rahtsiz edebilir akşamları.
Ben 9 kilo aldim 3 aydır kilo almıyorum önceleri seviniyordum buna ama simdi biraz suçluluk duygusu oluyor ama senin 23 normal bebekler 2 tane senin yükünde fazla odeminde çok olur acikmanda normal 2 yavru besliyorsunBen duramıyorum hemen acıkıyorum yesemde yemek olmasa bile meyve vs yemezsem çok acıkıyprum gece yemeye çok alıştm gece yemek yemesemde domates salatalık meyve yiyorum kalkıp da yemezsem uyuyamıyorum açlıktan bni de artık çok rahatsız ediyodu süt laktozsuz aldm denedm şimdi rahat içiyorum hatta soğukta içiyorum bn 23 kilo aldım bide buzamana kadar
Şuan kaç haftalıksınız ve kaç kg bebişiniz.Aaaahhhh aaahhh gel de onu sen bana anlat ben aslında dedikleri gibi olsa raziyim 2700 3000 arası doğar diyor dr ama bana dr ben üzülmeyin diye öyle diyor gibi geliyor nedense yoksa bu kilolara raziyim canım yaa ana yüreği işte ne bilim inşallah minnacık birşey olmaz
Işte 4 kilo doğmasın da 2 kilo da doğmasın 3 kilo 3200 doğsun istiyoruz heralde anneler olarak en ideali neyse o olsun istiyoruz elimizde olmadan yoksa ben bebeğim 4 kilo olsa ona da aynı zayıf diye korkup üzüldüğüm gibi korkarım üzülürümCanim.neden öyle düşünüyorsun, kilo.demek sağlık demek değil ki, ya da zayıflık demek sağlıksız olması demek değil. Annelerin kilosu ile bağlantılı değil.bebislerin kilosu. Hiç kafana takma. Mesela çocuk 4 kilo doğar, allah muhafaza sağlık problemi olur, 2 kilo doğar bi bakmışsın, kuvoze bile girmeden sıkıntısız annenin yanına gelmiş.
36 haftada dr 2550 2600 arası ölçtü ama bence fazla ölçtü çünkü diğer bebeklerin kac.kilo doğmuştu diye.sordu bende 3 kilo civarı dedim bu da 2800 gibi doğar dedi haftaya doğum.varŞuan kaç haftalıksınız ve kaç kg bebişiniz.
Papatya, nane, ıhlamur, ekinazya, limon zencefil çayları içtim sadece. Papatyayı az kaynatmak lazım, tadını çok sevdiğimden değil de işte sakinlik uyku veriyor diye içiyorum ben de. Yeşil çay gibi söktürücü içerikli çayları ben de içmedim ne olur ne olmaz diye.Hamilelikten önce bitki çayları icerdim ama hamile.kalinca çayların hamilelige genel.etkileri hakkında bir bilgim olmayinca hiç bitki çayı içmedim yeşilçay hastasiyim zarar dediler papatyayı içemiyorum acı geliyor ama zararı olur mu diye ıhlamur adaçayı bile içemedim
Ya süt ile toparlar inşallahAaaahhhh aaahhh gel de onu sen bana anlat ben aslında dedikleri gibi olsa raziyim 2700 3000 arası doğar diyor dr ama bana dr ben üzülmeyin diye öyle diyor gibi geliyor nedense yoksa bu kilolara raziyim canım yaa ana yüreği işte ne bilim inşallah minnacık birşey olmaz
Damdan düşenin halinden yine damdan düşen anlıyor arkadaşımAaaahhhh aaahhh gel de onu sen bana anlat ben aslında dedikleri gibi olsa raziyim 2700 3000 arası doğar diyor dr ama bana dr ben üzülmeyin diye öyle diyor gibi geliyor nedense yoksa bu kilolara raziyim canım yaa ana yüreği işte ne bilim inşallah minnacık birşey olmaz
Doğumdan hemen sonra sıkmayan ama tutan bir kalın yün korse aldım o çok lazım çünkü yürürken vs karnın dışarı çıkacakmış gibi olmasini engelliyor rahim tam toplanmadığı için yaralar ağrımıyor takıncaKızlar doktorunuzla korseyi ne zaman takabileceğimizle ilgili konuştunuz mu benim doktorum 15 gün sonra dedi ama biraz geç gibi geldi bana
1 gün sonra taktırıyor benim doktorumKızlar doktorunuzla korseyi ne zaman takabileceğimizle ilgili konuştunuz mu benim doktorum 15 gün sonra dedi ama biraz geç gibi geldi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?