2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Papatya çayı da uyku getiriyor. Sakinlestiriyor tam uyumadan önce. Süt laktozlu ise rahtsiz edebilir akşamları.

Ben duramıyorum hemen acıkıyorum yesemde yemek olmasa bile meyve vs yemezsem çok acıkıyprum gece yemeye çok alıştm gece yemek yemesemde domates salatalık meyve yiyorum kalkıp da yemezsem uyuyamıyorum açlıktan bni de artık çok rahatsız ediyodu süt laktozsuz aldm denedm şimdi rahat içiyorum hatta soğukta içiyorum bn 23 kilo aldım bide buzamana kadar

Canim.neden öyle düşünüyorsun, kilo.demek sağlık demek değil ki, ya da zayıflık demek sağlıksız olması demek değil. Annelerin kilosu ile bağlantılı değil.bebislerin kilosu. Hiç kafana takma. Mesela çocuk 4 kilo doğar, allah muhafaza sağlık problemi olur, 2 kilo doğar bi bakmışsın, kuvoze bile girmeden sıkıntısız annenin yanına gelmiş.

Ya arkadaslar siz bu bebeklerin kilolarina neden bu kadar taktiniz saglikli olsunlar gerisnin onemi yok bence kendinizi bu kadar bunaltmayin
Aaaahhhh aaahhh gel de onu sen bana anlat ben aslında dedikleri gibi olsa raziyim 2700 3000 arası doğar diyor dr ama bana dr ben üzülmeyin diye öyle diyor gibi geliyor nedense yoksa bu kilolara raziyim canım yaa ana yüreği işte ne bilim inşallah minnacık birşey olmaz

Papatya çayı da uyku getiriyor. Sakinlestiriyor tam uyumadan önce. Süt laktozlu ise rahtsiz edebilir akşamları.
Hamilelikten önce bitki çayları icerdim ama hamile.kalinca çayların hamilelige genel.etkileri hakkında bir bilgim olmayinca hiç bitki çayı içmedim yeşilçay hastasiyim zarar dediler papatyayı içemiyorum acı geliyor ama zararı olur mu diye ıhlamur adaçayı bile içemedim

Ben 9 kilo aldim 3 aydır kilo almıyorum önceleri seviniyordum buna ama simdi biraz suçluluk duygusu oluyor ama senin 23 normal bebekler 2 tane senin yükünde fazla odeminde çok olur acikmanda normal 2 yavru besliyorsun

Şuan kaç haftalıksınız ve kaç kg bebişiniz.

Işte 4 kilo doğmasın da 2 kilo da doğmasın 3 kilo 3200 doğsun istiyoruz heralde anneler olarak en ideali neyse o olsun istiyoruz elimizde olmadan yoksa ben bebeğim 4 kilo olsa ona da aynı zayıf diye korkup üzüldüğüm gibi korkarım üzülürüm

Şuan kaç haftalıksınız ve kaç kg bebişiniz.
36 haftada dr 2550 2600 arası ölçtü ama bence fazla ölçtü çünkü diğer bebeklerin kac.kilo doğmuştu diye.sordu bende 3 kilo civarı dedim bu da 2800 gibi doğar dedi haftaya doğum.var
Dedim hocam tümden de minnacık doğarsa o da korkma 2500 üstü doğar dedi boyle olunca.o ölçüm u ben üzülmeyim diye mi bol keseden ölçtü dedim içimden yarın başka bir dr a gideceğim aklım fikrim bu oldu elimde değil sizleri de sıktım artık biliyorumda
Aslında çocuklarım ayda 2 kilo 2 kilo alırdı benim sütüm.cok fayda ederdi
6 aylıkken sadece anne sütü ile 9 kilo gelmişti biri biri de 8 küsür ama nedendir bilmem karnim böyle.kucul olunca.sanki 2 kilo doğacak gibi düşünüp stres yapiyorum

Papatya, nane, ıhlamur, ekinazya, limon zencefil çayları içtim sadece. Papatyayı az kaynatmak lazım, tadını çok sevdiğimden değil de işte sakinlik uyku veriyor diye içiyorum ben de. Yeşil çay gibi söktürücü içerikli çayları ben de içmedim ne olur ne olmaz diye.

Ya süt ile toparlar inşallah bu kadar takma canım

Damdan düşenin halinden yine damdan düşen anlıyor arkadaşım seni ve kaygılarını en iyi ben anlarım.
Moral vermeye çalışan arkadaşlara çok teşekkür ederim analık içgüdüsü işte illa ele avuca gelsin istiyorsun. Küveze girmesin, sarılık olmasın, emme kuvveti yerinde olsun, hastalıklara çabuk yakalanmasın. Yaşıtlarından küçük kalmasın. Bunlar da zamanında doğup yağ dokusunun yeterli düzeyde olmasıyla yakından ilgili.
Benim bir de sütüm azdı, çocuk da küçük doğunca travma yaşadım uzun süre kabullenemedim kendimi yetersiz hissettim lohusalıkla birleşince. Kaygılarımın sebebi bunlar aslında. Yine yaşarsam korkusu.
Neyse inşallah bol bol sütlerimiz olur da küçük de doğsalar toparlarız artık tecrübeliyiz nasıl olsa

Kızlar bebeğinizin kilosuna takılmayın önemli olan sağlıklı olması benim bebeğim 1 hafta önde giderken birden bire kilo almayıp 1 hafta geri çıkmıştı ama şu son 2 haftada iyi kilo aldı doktorum da her zaman kilo azlığı önemli değil bizim için önemli olan sağlığı organlarının gelişimi derdi her zaman

Kızlar doktorunuzla korseyi ne zaman takabileceğimizle ilgili konuştunuz mu benim doktorum 15 gün sonra dedi ama biraz geç gibi geldi bana

Kızlar doktorunuzla korseyi ne zaman takabileceğimizle ilgili konuştunuz mu benim doktorum 15 gün sonra dedi ama biraz geç gibi geldi bana
Doğumdan hemen sonra sıkmayan ama tutan bir kalın yün korse aldım o çok lazım çünkü yürürken vs karnın dışarı çıkacakmış gibi olmasini engelliyor rahim tam toplanmadığı için yaralar ağrımıyor takınca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…