2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Saglikli dogsunlar da kilo bi turlu alinir ztn yeter ki gozumuzun önüne bi gelsnler de gorelim. Bence bu kilonisi bizdn cok etrafimizdakiler kafamiza takmamiza sebep oluyo bilinc altimiza isliyolar resmen

Benimde derdim bebeğime sütümün yetmemesi. Elimden geldiğince çok emziriyorum ama sadece emzirmekle doymuyor. Üstüne mama vermek zorunda kalıyorum mama hazırlarken ağlayacak gibi oluyorum. Memeyi tamamen bırakacak diye korkuyorum. Eşimde 1 hafta sonra gidecek ona üzülüyorum. Bir iç sıkıntısı var sanırım depresyona girmek üzereyim.

Kuzum ben ilk 1 ay mutlaka destek verdim mama ile, çünkü yetmediğini hissediyordum hemde bebek mama yiyince 3 saate yakın uyuyordu bende dinleniyordum, uyku süt yapmaya çok faydalı.
Ama sonrasında 2 çocuğumda mamayı yiyince kustular bu da biz mama istemiyoruzun belirtisi oldu bana, özellikle gece veriyordum ama öyle gak dedi mama guk dedi mama modunda değildim kesinlikle.

Uyku + beslenme süt üretimini artıran şeyler, lütfen stres yapma stresin bebeğe de geçer. Eşinde sağ salim gitsin gelsin ne yapacaksın iş bu evde işsiz olsa daha çok stres olursun.

Ben de yarın eczanelere sorayım ilk zamanlar için kullanabileceğim çok sıkı olmayacak bir korse var mı diye
1 gün sonra taktırıyor benim doktorum
Benimki 15 gün dedi ama bende o kadar beklemek istemiyorum ilk birkaç gün için çok sıkı olmayacak bedensiz korse bulabilirsem eczanelerde falan almayı düşünüyorum

Benim de babamda covid çıktı ciğer filminde annemin henüz semptomu yok test yapılmadı ama artık en az 1 ay görüşemeyiz kızım annem babamdan başka kimseye alışkın değil. Refakatçi olmadan doğurayım diyorum şu durumda ancak babasıyla kalır büyük bi travma yaşamadan.

Cok gecmis olsun canim rabbim sifa versin

Seninle kim kalacak eşin gittikten sonra?

Iyi aksamlar kizlar canim sıkılıyo ya 36.haftaya girdim daha karantina bitmesine de var cok.korkuyorum dogum baslar diye ya agrim sizim yok ama yinede endiseliyim bugunde 6.gun daha 8 gun var zaman su gibi gecsin hemen
Neye 8 gün var sezeryana mi? Neden erken alıyor doktor eğer öyleyse? Benim bile 10 gün var 39.haftamin içindeyim

geçmiş olsun çok. Allah şifalar versin.

Canım bende de refakatçi olmayacak pandemiden dolayı öyle bir kural getirmişler. Her an hemşire, ebe ve hasta bakicilar hazır olacak mı onu bir sor. Sürekli gözetim altında olacaksan belki refakatçiye gerek olmayabilir.

Benim.bebisi emzirmeme ragmen almadi kilo bugun de sutumu sagdim 60cc ile doymadi 60 cc de mama icti anladim ki benim sutum doyurmuyor kuzumu ac kalmasinda mama da veririm keske sutum doyursa ve yarasa ama bir suru insan var hep bu sekilde olan artik takmiyorum saglikli olsun yeter ben elimden geleni yaptim yapiyorum da

Ah canım üzülme, kaderde bu da varmış ne yaparsın refakatçi olmadan çok daha zor olmaz mı? Doktorunla görüşsen kızın kalsa yanında? Başka hiç bırakacak kimse yok mu? 1 gece bari idare etseler? Ya da gündüz idare etseler gece bakarsınız yanınızda uyur en kötü.
Iyi aksamlar kizlar canim sıkılıyo ya 36.haftaya girdim daha karantina bitmesine de var cok.korkuyorum dogum baslar diye ya agrim sizim yok ama yinede endiseliyim bugunde 6.gun daha 8 gun var zaman su gibi gecsin hemen
Kuzum yarın sabah yarısı bitmiş olacak 7. Gün diyeceksin, sonra eksiye geçecek dur hemen negatifi düşünme. Hem öyle bi durumda testini tekrarlarlar belki negatife dönmüşsündür belli mi olur?

Canım senin bebeğinin daha günü var karantina biter Allah’ın izniyle içini ferah tutmaya çalış
Öyle aslında vardır bunda da bir hayır

Sezeryan olacak olsa olabilir aslında ama normal doğumda çocuk etkilenmez mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…