- 25 Ocak 2019
- 1.267
- 2.067
- 133
sorayım ama çok takılmıyor sanki, sırf senin hatrına yarın sabah sorayım, 9 da bekliyorum dedi bakalım.Kilosunu sor bu hafta ya
Kuzum ben ilk 1 ay mutlaka destek verdim mama ile, çünkü yetmediğini hissediyordum hemde bebek mama yiyince 3 saate yakın uyuyordu bende dinleniyordum, uyku süt yapmaya çok faydalı.Benimde derdim bebeğime sütümün yetmemesi. Elimden geldiğince çok emziriyorum ama sadece emzirmekle doymuyor. Üstüne mama vermek zorunda kalıyorum mama hazırlarken ağlayacak gibi oluyorum. Memeyi tamamen bırakacak diye korkuyorum. Eşimde 1 hafta sonra gidecek ona üzülüyorum. Bir iç sıkıntısı var sanırım depresyona girmek üzereyim.
Ben de yarın eczanelere sorayım ilk zamanlar için kullanabileceğim çok sıkı olmayacak bir korse var mı diyeDoğumdan hemen sonra sıkmayan ama tutan bir kalın yün korse aldım o çok lazım çünkü yürürken vs karnın dışarı çıkacakmış gibi olmasini engelliyor rahim tam toplanmadığı için yaralar ağrımıyor takınca
Benimki 15 gün dedi ama bende o kadar beklemek istemiyorum ilk birkaç gün için çok sıkı olmayacak bedensiz korse bulabilirsem eczanelerde falan almayı düşünüyorum1 gün sonra taktırıyor benim doktorum
Nasılsın duygularını alalım biraz surda saatler sonra bebeğine kavuşacaksın1 gün sonra taktırıyor benim doktorum
Cok gecmis olsun canim rabbim sifa versinBenim de babamda covid çıktı ciğer filminde annemin henüz semptomu yok test yapılmadı ama artık en az 1 ay görüşemeyizkızım annem babamdan başka kimseye alışkın değil. Refakatçi olmadan doğurayım diyorum şu durumda ancak babasıyla kalır büyük bi travma yaşamadan.
Seninle kim kalacak eşin gittikten sonra?Benimde derdim bebeğime sütümün yetmemesi. Elimden geldiğince çok emziriyorum ama sadece emzirmekle doymuyor. Üstüne mama vermek zorunda kalıyorum mama hazırlarken ağlayacak gibi oluyorum. Memeyi tamamen bırakacak diye korkuyorum. Eşimde 1 hafta sonra gidecek ona üzülüyorum. Bir iç sıkıntısı var sanırım depresyona girmek üzereyim.
valla her işimi bitirdim oturdum tv izliyorum. kızım babasıyla dışarıya çıktı. yani şu an rahatım.Nasılsın duygularını alalım biraz surda saatler sonra bebeğine kavuşacaksın
Neye 8 gün var sezeryana mi? Neden erken alıyor doktor eğer öyleyse? Benim bile 10 gün var 39.haftamin içindeyimIyi aksamlar kizlar canim sıkılıyo ya 36.haftaya girdim daha karantina bitmesine de var cok.korkuyorum dogum baslar diye ya agrim sizim yok ama yinede endiseliyim bugunde 6.gun daha 8 gun var zaman su gibi gecsin hemen
geçmiş olsun çok. Allah şifalar versin.Benim de babamda covid çıktı ciğer filminde annemin henüz semptomu yok test yapılmadı ama artık en az 1 ay görüşemeyizkızım annem babamdan başka kimseye alışkın değil. Refakatçi olmadan doğurayım diyorum şu durumda ancak babasıyla kalır büyük bi travma yaşamadan.
Canım bende de refakatçi olmayacak pandemiden dolayı öyle bir kural getirmişler. Her an hemşire, ebe ve hasta bakicilar hazır olacak mı onu bir sor. Sürekli gözetim altında olacaksan belki refakatçiye gerek olmayabilir.Benim de babamda covid çıktı ciğer filminde annemin henüz semptomu yok test yapılmadı ama artık en az 1 ay görüşemeyizkızım annem babamdan başka kimseye alışkın değil. Refakatçi olmadan doğurayım diyorum şu durumda ancak babasıyla kalır büyük bi travma yaşamadan.
Benimde derdim bebeğime sütümün yetmemesi. Elimden geldiğince çok emziriyorum ama sadece emzirmekle doymuyor. Üstüne mama vermek zorunda kalıyorum mama hazırlarken ağlayacak gibi oluyorum. Memeyi tamamen bırakacak diye korkuyorum. Eşimde 1 hafta sonra gidecek ona üzülüyorum. Bir iç sıkıntısı var sanırım depresyona girmek üzereyim.
karantina için yazdı arkadaş sezeryan diilNeye 8 gün var sezeryana mi? Neden erken alıyor doktor eğer öyleyse? Benim bile 10 gün var 39.haftamin içindeyim
Ah canım üzülme, kaderde bu da varmış ne yaparsınBenim de babamda covid çıktı ciğer filminde annemin henüz semptomu yok test yapılmadı ama artık en az 1 ay görüşemeyizkızım annem babamdan başka kimseye alışkın değil. Refakatçi olmadan doğurayım diyorum şu durumda ancak babasıyla kalır büyük bi travma yaşamadan.
Kuzum yarın sabah yarısı bitmiş olacak 7. Gün diyeceksin, sonra eksiye geçecek dur hemen negatifi düşünme. Hem öyle bi durumda testini tekrarlarlar belki negatife dönmüşsündür belli mi olur?Iyi aksamlar kizlar canim sıkılıyo ya 36.haftaya girdim daha karantina bitmesine de var cok.korkuyorum dogum baslar diye ya agrim sizim yok ama yinede endiseliyim bugunde 6.gun daha 8 gun var zaman su gibi gecsin hemen
Canım senin bebeğinin daha günü var karantina biter Allah’ın izniyle içini ferah tutmaya çalışIyi aksamlar kizlar canim sıkılıyo ya 36.haftaya girdim daha karantina bitmesine de var cok.korkuyorum dogum baslar diye ya agrim sizim yok ama yinede endiseliyim bugunde 6.gun daha 8 gun var zaman su gibi gecsin hemen
Öyle aslında vardır bunda da bir hayırCanım bende de refakatçi olmayacak pandemiden dolayı öyle bir kural getirmişler. Her an hemşire, ebe ve hasta bakicilar hazır olacak mı onu bir sor. Sürekli gözetim altında olacaksan belki refakatçiye gerek olmayabilir.
Maşallah soğukkanlılığına hayranım darısı banavalla her işimi bitirdim oturdum tv izliyorum. kızım babasıyla dışarıya çıktı. yani şu an rahatım.
Sezeryan olacak olsa olabilir aslında ama normal doğumda çocuk etkilenmez miAh canım üzülme, kaderde bu da varmış ne yaparsınrefakatçi olmadan çok daha zor olmaz mı? Doktorunla görüşsen kızın kalsa yanında? Başka hiç bırakacak kimse yok mu? 1 gece bari idare etseler? Ya da gündüz idare etseler gece bakarsınız yanınızda uyur en kötü.
Kuzum yarın sabah yarısı bitmiş olacak 7. Gün diyeceksin, sonra eksiye geçecek dur hemen negatifi düşünme. Hem öyle bi durumda testini tekrarlarlar belki negatife dönmüşsündür belli mi olur?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?