2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Çok geçmiş olsun rabbim şifalar versin tez zamanda sağlığına kavuşsun inşallah

Evet gece uyanıyorum emzirmek + mama vermek 1.5 saatimi alıyor nerdeyse. Sadece emmekle doysa benim için daha büyük kolaylık. Doymazsa ağlıyor ve asla uyumuyor. O nedenle tamamen doyurmak gerekiyor. Mama verirken içim acıyor. Dün biraz ağladım eşim gidecek diye bugün sütüm az geldi. Onun varlığı güç veriyor o gidince güçsüz kalacak gibiyim

Sağmayı denedim çok az süt çıktı anca 10 cc . Artmıyor sütüm ne yaptıysam

Canim böylesi kötü bir dönemde hamileligimiz geçti doğumlarda böyle oldu ne ziyaretçi ne bir es dost geçtim refakatçi bile sıkıntı bu da bizim imtihanimiz inşallah annen baban tez zamanda iyileşir kizin ve esin hastanede beraber yanında kalsınlar bence durumu açıklayın odadan çıkmasın tv izlesin yanınızda

Sezeryan olacak olsa olabilir aslında ama normal doğumda çocuk etkilenmez mi
Aa olmaz doğru senin normal durumun da vardı, rabbim inşallah işini rast getirsin, sancıdan sonra hemen doğumunu yapıp 3-4 saate güle oynaya evine yavruna kavuş. Of resmen çaresiz kaldık yaa, bakar mısın doğum ağrı acı en son planda resmen, annelere hiç bişi olmasa keşke.

Guclu ol canım artık sen annesi o bebegin de sana dayanmaya ihtiyacı var biliyorum söylemek kolay ama bebegin için sağlam durmak zorundasın bak üzüntüden etkileniyor gelen süt diyorsun

Birkaç gün daha kaynanam kalır sonra kimse yok
Bir arkadaş ya da en azından bakici bulabilir misin günlük işlerini gelir yapar belki sen sadece bebekle ilgileirsin. Gerçi koronadan içine rahat eder mi bilemedim. Bizde de sadece eşim ve ben varız, kimse gelemiyor vizeler kapalı pandemiden dolayı.

Teşekkür ederim güzel dileklerin için inşallah bizim de bütün annelerin de doğumu kolay olsun. Gerçekten acıyı sancıyı kafaya takamaz olduk ailemden birine bişey olmasın da ben kendi başıma giderim Allah bizimkilere de bütün hastalara da Şafi ismi hürmetine şifa versin

Güvenilir birini bulmak çok zor

Güvenilir birini bulmak çok zor
Evet haklısın. Eğer çevren varsa o şehirde belki daha önce bebek bakmış biri, ya da tavsiye üzerine gelebilcek biri falan. Hiç olmadı sadece ev temizliği için gelir. Sen sadece yemekle ve bebekle ugrasirsin. Kolaylıklar diliyorum

Yaa çok geçmiş olsun canım, babası kızına bakarken sen de doula mı tutsan acaba sana yardımcı olması için hastanede.

Bende yok hatta aktarlarda da bulunmuyormus netten satılıyor falan dedi bakacam belki denerim

Çok geçmiş olsun canım inş bir an önce toparlar Allah yardımcısı olsun

Genelde umreden/hacdan gelenler getirirler ama şu dönem kimse gidemediğinden

nette vardır ama yoksa da çok şartlama kendini.
Aynen şu dönemde gelen olmadığı için bulunmaz nette olur dedi arkadaş.
Eşimde aynı duaları sen doğumdayken biri okusa yeter ot falan saçma diyor yaptırmaz gibi zaten

Gecmis olsun canim hafif bir sekilde atlatmayi nasip etsin canim kizin kac yasinda olmazsa hastaneye durumu anlatir yaninda kalir esin ve kizin Rabbim kolayliklar versin
Iyi aksamlar kizlar canim sıkılıyo ya 36.haftaya girdim daha karantina bitmesine de var cok.korkuyorum dogum baslar diye ya agrim sizim yok ama yinede endiseliyim bugunde 6.gun daha 8 gun var zaman su gibi gecsin hemen
Bugun aklima sen geldin dedimki insallah karantinasi biter karantinalar artik 10 gun suruyo bebisde gelmez insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…