- 8 Temmuz 2013
- 1.158
- 1.043
- 133
Çok geçmiş olsun rabbim şifalar versin tez zamanda sağlığına kavuşsun inşallahBenim de babamda covid çıktı ciğer filminde annemin henüz semptomu yok test yapılmadı ama artık en az 1 ay görüşemeyizkızım annem babamdan başka kimseye alışkın değil. Refakatçi olmadan doğurayım diyorum şu durumda ancak babasıyla kalır büyük bi travma yaşamadan.
Evet gece uyanıyorum emzirmek + mama vermek 1.5 saatimi alıyor nerdeyse. Sadece emmekle doysa benim için daha büyük kolaylık. Doymazsa ağlıyor ve asla uyumuyor. O nedenle tamamen doyurmak gerekiyor. Mama verirken içim acıyor. Dün biraz ağladım eşim gidecek diye bugün sütüm az geldi. Onun varlığı güç veriyor o gidince güçsüz kalacak gibiyimKuzum ben ilk 1 ay mutlaka destek verdim mama ile, çünkü yetmediğini hissediyordum hemde bebek mama yiyince 3 saate yakın uyuyordu bende dinleniyordum, uyku süt yapmaya çok faydalı.
Ama sonrasında 2 çocuğumda mamayı yiyince kustular bu da biz mama istemiyoruzun belirtisi oldu bana, özellikle gece veriyordum ama öyle gak dedi mama guk dedi mama modunda değildim kesinlikle.
Uyku + beslenme süt üretimini artıran şeyler, lütfen stres yapma stresin bebeğe de geçer. Eşinde sağ salim gitsin gelsin ne yapacaksın iş bu evde işsiz olsa daha çok stres olursun.
Birkaç gün daha kaynanam kalır sonra kimse yokSeninle kim kalacak eşin gittikten sonra?
Sağmayı denedim çok az süt çıktı anca 10 cc . Artmıyor sütüm ne yaptıysamBenim.bebisi emzirmeme ragmen almadi kilo bugun de sutumu sagdim 60cc ile doymadi 60 cc de mama icti anladim ki benim sutum doyurmuyor kuzumu ac kalmasinda mama da veririm keske sutum doyursa ve yarasa ama bir suru insan var hep bu sekilde olan artik takmiyorum saglikli olsun yeter ben elimden geleni yaptim yapiyorum da
Canim böylesi kötü bir dönemde hamileligimiz geçti doğumlarda böyle oldu ne ziyaretçi ne bir es dost geçtim refakatçi bile sıkıntı bu da bizim imtihanimiz inşallah annen baban tez zamanda iyileşir kizin ve esin hastanede beraber yanında kalsınlar bence durumu açıklayın odadan çıkmasın tv izlesin yanınızdaBenim de babamda covid çıktı ciğer filminde annemin henüz semptomu yok test yapılmadı ama artık en az 1 ay görüşemeyizkızım annem babamdan başka kimseye alışkın değil. Refakatçi olmadan doğurayım diyorum şu durumda ancak babasıyla kalır büyük bi travma yaşamadan.
Aa olmaz doğru senin normal durumun da vardı, rabbim inşallah işini rast getirsin, sancıdan sonra hemen doğumunu yapıp 3-4 saate güle oynaya evine yavruna kavuş. Of resmen çaresiz kaldık yaa, bakar mısın doğum ağrı acı en son planda resmen, annelere hiç bişi olmasa keşke.Sezeryan olacak olsa olabilir aslında ama normal doğumda çocuk etkilenmez mi
Guclu ol canım artık sen annesi o bebegin de sana dayanmaya ihtiyacı var biliyorum söylemek kolay ama bebegin için sağlam durmak zorundasın bak üzüntüden etkileniyor gelen süt diyorsunEvet gece uyanıyorum emzirmek + mama vermek 1.5 saatimi alıyor nerdeyse. Sadece emmekle doysa benim için daha büyük kolaylık. Doymazsa ağlıyor ve asla uyumuyor. O nedenle tamamen doyurmak gerekiyor. Mama verirken içim acıyor. Dün biraz ağladım eşim gidecek diye bugün sütüm az geldi. Onun varlığı güç veriyor o gidince güçsüz kalacak gibiyim
Bir arkadaş ya da en azından bakici bulabilir misin günlük işlerini gelir yapar belki sen sadece bebekle ilgileirsin. Gerçi koronadan içine rahat eder mi bilemedim. Bizde de sadece eşim ve ben varız, kimse gelemiyor vizeler kapalı pandemiden dolayı.Birkaç gün daha kaynanam kalır sonra kimse yok
Hepsi birbirine karıştı valla. Kim karantinada kim sezeryan günü bekliyor. Ne tuhaf zamandan geçiyoruz. Sağlıkla huzur içinde atlatalim su süreci İnşallahkarantina için yazdı arkadaş sezeryan diil
Teşekkür ederim güzel dileklerin için inşallah bizim de bütün annelerin de doğumu kolay olsun. Gerçekten acıyı sancıyı kafaya takamaz olduk ailemden birine bişey olmasın da ben kendi başıma giderim Allah bizimkilere de bütün hastalara da Şafi ismi hürmetine şifa versinAa olmaz doğru senin normal durumun da vardı, rabbim inşallah işini rast getirsin, sancıdan sonra hemen doğumunu yapıp 3-4 saate güle oynaya evine yavruna kavuş. Of resmen çaresiz kaldık yaa, bakar mısın doğum ağrı acı en son planda resmen, annelere hiç bişi olmasa keşke.
Güvenilir birini bulmak çok zorBir arkadaş ya da en azından bakici bulabilir misin günlük işlerini gelir yapar belki sen sadece bebekle ilgileirsin. Gerçi koronadan içine rahat eder mi bilemedim. Bizde de sadece eşim ve ben varız, kimse gelemiyor vizeler kapalı pandemiden dolayı.
Evet haklısın. Eğer çevren varsa o şehirde belki daha önce bebek bakmış biri, ya da tavsiye üzerine gelebilcek biri falan. Hiç olmadı sadece ev temizliği için gelir. Sen sadece yemekle ve bebekle ugrasirsin. Kolaylıklar diliyorumGüvenilir birini bulmak çok zor
Yaa çok geçmiş olsun canım, babası kızına bakarken sen de doula mı tutsan acaba sana yardımcı olması için hastanede.Benim de babamda covid çıktı ciğer filminde annemin henüz semptomu yok test yapılmadı ama artık en az 1 ay görüşemeyizkızım annem babamdan başka kimseye alışkın değil. Refakatçi olmadan doğurayım diyorum şu durumda ancak babasıyla kalır büyük bi travma yaşamadan.
Kovid oldum ya canim karantinamin bitmesine 8 gun varNeye 8 gün var sezeryana mi? Neden erken alıyor doktor eğer öyleyse? Benim bile 10 gün var 39.haftamin içindeyim
Bende yok hatta aktarlarda da bulunmuyormus netten satılıyor falan dedi bakacam belki denerimYani bende işe yaradı. Belki psikolojik tir belki gerçekten ise yarıyordur ama yaradığı sürece ne fark eder kafasindayım ben. Bir de ne zararı olabilir ki, okunmuş su nihayetinde. Ben icmemistim ama bu sefer bir yudum da içebilirim. Evinizde varsa deneyin ne kaybedersiniz?
Gecmis olsun. Hemen gelir geçer 8 gün hiç birseycik olmaz merak etmeKovid oldum ya canim karantinamin bitmesine 8 gun var
Genelde umreden/hacdan gelenler getirirler ama şu dönem kimse gidemediğindenBende yok hatta aktarlarda da bulunmuyormus netten satılıyor falan dedi bakacam belki denerim
Çok geçmiş olsun canım inş bir an önce toparlar Allah yardımcısı olsunBenim de babamda covid çıktı ciğer filminde annemin henüz semptomu yok test yapılmadı ama artık en az 1 ay görüşemeyizkızım annem babamdan başka kimseye alışkın değil. Refakatçi olmadan doğurayım diyorum şu durumda ancak babasıyla kalır büyük bi travma yaşamadan.
Aynen şu dönemde gelen olmadığı için bulunmaz nette olur dedi arkadaş.Genelde umreden/hacdan gelenler getirirler ama şu dönem kimse gidemediğinden
nette vardır ama yoksa da çok şartlama kendini.
Gecmis olsun canim hafif bir sekilde atlatmayi nasip etsin canim kizin kac yasinda olmazsa hastaneye durumu anlatir yaninda kalir esin ve kizin Rabbim kolayliklar versinBenim de babamda covid çıktı ciğer filminde annemin henüz semptomu yok test yapılmadı ama artık en az 1 ay görüşemeyizkızım annem babamdan başka kimseye alışkın değil. Refakatçi olmadan doğurayım diyorum şu durumda ancak babasıyla kalır büyük bi travma yaşamadan.
Bugun aklima sen geldin dedimki insallah karantinasi biter karantinalar artik 10 gun suruyo bebisde gelmez insallahIyi aksamlar kizlar canim sıkılıyo ya 36.haftaya girdim daha karantina bitmesine de var cok.korkuyorum dogum baslar diye ya agrim sizim yok ama yinede endiseliyim bugunde 6.gun daha 8 gun var zaman su gibi gecsin hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?