2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Ben 9 kilo aldim 3 aydır kilo almıyorum önceleri seviniyordum buna ama simdi biraz suçluluk duygusu oluyor ama senin 23 normal bebekler 2 tane senin yükünde fazla odeminde çok olur acikmanda normal 2 yavru besliyorsun
Ay ödem yok çok şükür şişme vs de yok ama çok acıkmam var doğru çok zayıf olduğum için çok önemsemedm kiloyu dokuz da çok azmış korumak da önemli kilon iyiyse bebeğin kilosu iyiyse suçluluk duymana gerek yok canım bn şimdi çok yesemde kilo alımları yavaş insan üzülüyo

Bende sağmayı 1 kere denedim sadece benim emzirmelerim çok uzun sürüyor ama doymuyor demek ki süt az geliyor

Canim benim iyi olmana cok sevindim zaten ilk helede ameliyattan cikisi kotu ondan sonrada agri kesicilerle falan idare ediyosun sende bebegini kucagina aldigin anda geciyo hersey kucuk adami totosuna vur yillardir bekledigim senmiydin de ben kiyamamistim Rabbim guzel gunlerini gormeyide nasip etsin insallah

Muhteşem bir dönüş oldu saglıcakla büyüt bebişini ve çok faydalı şeyler anlattın çok bilgi topladım

Canim mama takviyesini doktormu soyledi

Bayanlar merhaba. Ben Aralık annesi olacağım inşallah. Burada sezaryen sonrası vajinal doğum düşünen ya da yapan var mı acaba? Ben çok istiyorum ama ya bebeğe birşey olursa diye de çok korkuyorum. Zaten yaşadığım yerde ssvd yaptıracak doktor da var mı bilmiyorum. Ssvd yapan varsa tecrübelerini paylaşabilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…