- 27 Mart 2020
- 792
- 1.622
- 33
- 36
Ay ödem yok çok şükür şişme vs de yok ama çok acıkmam var doğru çok zayıf olduğum için çok önemsemedm kiloyu dokuz da çok azmış korumak da önemli kilon iyiyse bebeğin kilosu iyiyse suçluluk duymana gerek yok canım bn şimdi çok yesemde kilo alımları yavaş insan üzülüyoBen 9 kilo aldim 3 aydır kilo almıyorum önceleri seviniyordum buna ama simdi biraz suçluluk duygusu oluyor ama senin 23 normal bebekler 2 tane senin yükünde fazla odeminde çok olur acikmanda normal 2 yavru besliyorsun
Bende sağmayı 1 kere denedim sadece benim emzirmelerim çok uzun sürüyor ama doymuyor demek ki süt az geliyorBana sağma ilk günler için önermediler cc hesabı yapıp psikolojin bozulabilir dediler tek göğüs 15 dk memede tutturmaya çalışıyoruz az da olsa geliyor çıplak duruyoruz uyuyor uyandiryoruz günde 1 yada 2 kez siringayla meme emerken 15 cc falan mama takviyesi yapıyoruz. Her 2.5 saatte bir ortalama ben arada bitki çayı içiyorum Diger saate Dig er memeye geçiyoruz
Bende senin gibi hic gormemedm yuzunu 16 haftalikken detaylida bi yandan gormustm o kadar. Bakalim nasi bise cikicak benm kiSert sert bakıyor sınırlı erkek gibi
Canim benim iyi olmana cok sevindim zaten ilk helede ameliyattan cikisi kotu ondan sonrada agri kesicilerle falan idare ediyosun sende bebegini kucagina aldigin anda geciyo hersey kucuk adami totosuna vur yillardir bekledigim senmiydin de ben kiyamamistim Rabbim guzel gunlerini gormeyide nasip etsin insallahSelam kızlar zamansizliktan pek okuyamadim mesajlari bende bebegimde gayet iyi süt le uğraşıyoruz meme ve Siringayla mama veriyoruz karnı doydu uyudu şimdi ben 3 .Gece uyumuyorum en ufak kıpırtı da uyanıyorum
Bu arada sonda konuşulmuş bana uyusukken takıldı uyusukken çıkarıldı hiç hissetmedim. Kum torbası konuldu dün ağrım varken kaldırın dedim 8 saat durması gerekiyordu aslında umruma gelmedi .Ama bugün gerçekten iyiyim korkmayin bir kaç saat acı var ama şuan sinem kobal gibi yürüyebiliyorum
Afedersiniz gaz çıkmadı lavman yaptılar o da oldu sürekli sordular neden çıkmadı diye dedim doğru düzgün bisey mi yedimPüre çorba komposto yoğurt Bugün neyseki güzel yemekler yedim .Dün bir daha çocuk asla diyen ben bugün her şeyi unutmuş haldeyim beyin gerçekten doğum anını hafızaya almıyormuş ☺ Hiç korkmayin ağrınız olsa bile bebeğinizi memeye tuttuğunuz an gözgöze geliyorsunuz ya o dünyalara bedel.
Bu arada ben 1 takım 10 'li set 1 takım 5 'li set 1 takım tulum 1 takım 3 'li isimli set koydum hepsinin içine badisi çorabı ağız bezi vs vardı 1 muslin bir kalin battaniye koydum hepsi kirlendi ve kayınvalidemin evi yakın old için yıkamak zorunda kaldık kustu şiş yaptı kaka firlatti bi sekild3 battı fazla alın kullanmazsanız yaninizdq bulunsun derim
Bavulum da tek kullanılmayan şey depent oldu ilk gün hasta bezi serdiler ayağa kalkınca kendi büyük hasta bedlerini verdiler takip için bugün de pansuman a gelen hemşire gördü depent i cikartirdi bu bezler yaranın hava olmasına engel oluyor açık kalması lazim dedi ve külot üstü ped taktırdı. Ayağınıza mutlaka lastiksiz patik çorap alın şişiyor ve kesiyor bileklerim sızladı.
Humane bitki çayı mutlaka alın memeleri dolduruyor hemşireler bestlak damla varmış onu tavsiye etti çoğu hatta bir yenidoğan hemşiresi yeğenini 2 ay sonra annenin sütü bitince bu ürünle tekrar artırdı dedi.
Şimdilik bu kadar bebek uyuyunca geriye dönüp okuyacağım
Muhteşem bir dönüş oldu saglıcakla büyüt bebişini ve çok faydalı şeyler anlattın çok bilgi topladımSelam kızlar zamansizliktan pek okuyamadim mesajlari bende bebegimde gayet iyi süt le uğraşıyoruz meme ve Siringayla mama veriyoruz karnı doydu uyudu şimdi ben 3 .Gece uyumuyorum en ufak kıpırtı da uyanıyorum
Bu arada sonda konuşulmuş bana uyusukken takıldı uyusukken çıkarıldı hiç hissetmedim. Kum torbası konuldu dün ağrım varken kaldırın dedim 8 saat durması gerekiyordu aslında umruma gelmedi .Ama bugün gerçekten iyiyim korkmayin bir kaç saat acı var ama şuan sinem kobal gibi yürüyebiliyorum
Afedersiniz gaz çıkmadı lavman yaptılar o da oldu sürekli sordular neden çıkmadı diye dedim doğru düzgün bisey mi yedimPüre çorba komposto yoğurt Bugün neyseki güzel yemekler yedim .Dün bir daha çocuk asla diyen ben bugün her şeyi unutmuş haldeyim beyin gerçekten doğum anını hafızaya almıyormuş ☺ Hiç korkmayin ağrınız olsa bile bebeğinizi memeye tuttuğunuz an gözgöze geliyorsunuz ya o dünyalara bedel.
Bu arada ben 1 takım 10 'li set 1 takım 5 'li set 1 takım tulum 1 takım 3 'li isimli set koydum hepsinin içine badisi çorabı ağız bezi vs vardı 1 muslin bir kalin battaniye koydum hepsi kirlendi ve kayınvalidemin evi yakın old için yıkamak zorunda kaldık kustu şiş yaptı kaka firlatti bi sekild3 battı fazla alın kullanmazsanız yaninizdq bulunsun derim
Bavulum da tek kullanılmayan şey depent oldu ilk gün hasta bezi serdiler ayağa kalkınca kendi büyük hasta bedlerini verdiler takip için bugün de pansuman a gelen hemşire gördü depent i cikartirdi bu bezler yaranın hava olmasına engel oluyor açık kalması lazim dedi ve külot üstü ped taktırdı. Ayağınıza mutlaka lastiksiz patik çorap alın şişiyor ve kesiyor bileklerim sızladı.
Humane bitki çayı mutlaka alın memeleri dolduruyor hemşireler bestlak damla varmış onu tavsiye etti çoğu hatta bir yenidoğan hemşiresi yeğenini 2 ay sonra annenin sütü bitince bu ürünle tekrar artırdı dedi.
Şimdilik bu kadar bebek uyuyunca geriye dönüp okuyacağım
Evet normal. Arada benim de yamuluyorYamukluktan kastim bunormal dimii
Canim mama takviyesini doktormu soylediBana sağma ilk günler için önermediler cc hesabı yapıp psikolojin bozulabilir dediler tek göğüs 15 dk memede tutturmaya çalışıyoruz az da olsa geliyor çıplak duruyoruz uyuyor uyandiryoruz günde 1 yada 2 kez siringayla meme emerken 15 cc falan mama takviyesi yapıyoruz. Her 2.5 saatte bir ortalama ben arada bitki çayı içiyorum Diger saate Dig er memeye geçiyoruz
Hayirli dogumlar diliyorum canim sanakaranfil varsa evde ezip dişinin üzerine koy cnm. parol başağrısını bile almıyor faydası olacağını sanmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?