2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
_seastar_ hadi hyrli doğumlar.

Benim de midem bozuldu ve ağriyo gece 1 gibi kalkıp demir surubunu icmistim komfer fol. Ya yazin arabanın bagajinda unutmusum acaba güneş yuzunden bozuldu mu o kutu cunku normalde içiyorum sikinti yoktu. Ferplex fol de var ama o acayip kabiz yapti gecen hafta. komferfole geri doneyim bozuk olsa gecen ayki kutu da dokunurdu dedim. Midemi ağritti ya. Belim falan da ağriyo. Iyi Bir gece değil.

Gece bebek bakim odasına götürüyorlar kilo takibi tansiyon masaj krem bez değişimi açlık durumuna bakıyorlar gelince çok huzurlu geliyor. Biraz elleri ayakları üşümüş bi cihaza koyup ısıtmışlar çift çorap ve eldiven giyebilir dedi meme emsin diye soyunuyoruz üşüyor sanırım cikarmazsak uyuyor .

Yaaa hastanenin maskotu olmuş bakışlarıyla bide ters pozisyonda cıktı herkese de ters ters bakıyor patron bebek deki gibi ablası

Yaaa hastanenin maskotu olmuş bakışlarıyla bide ters pozisyonda cıktı herkese de ters ters bakıyor patron bebek deki gibi ablası
Gözünüz aydın takip ediyordum sizi sıra bize geliyor yavaş yavaş hayırlısıyla , güzel haberlerinizi, tavsiyelerinizi de okudum çok sevindim maşallah miniğe Allah bebeğinize hayırlı çok güzel kaderler yazsın inşallah anneli babalı büyüsünBekleyen herkes de su gibi, sağlıklı sıhhatli bebeğine kavuşsun inşallah

P Pelinimben iyi olmanıza çok sevindim canım zor kısmını atlattın bundan sonrasında herşey mis kokulu evladında evde yavaş yavaş yoluna girecektir tavsiyelerin için çok teşekkürler ben de depend ağırlıklı koymuştum normal ped önemsememiştim onu da fazlaca yanıma slayım o zaman
_seastar_ Rabbim yardımcınız olsun canım herşey yolunda gitsin güzel haberlerle gel inşallah

Canım bizde inşallah 9 kasımda sezeryan ile oğluşumuza kavuşacağız bir sürpriz olmazsa eklermisin listeye.

Ben 1 paket 20 li koymustum anca yetti canim benim kiz cok kaka yapmisti cok sık degistik altini arada altnin acarken yeni beze cis yapti falan derken anca yetmisti ama herkesin bebis farkli

kızlar herşeylerimiz hazır birazdan indirirler ameliyata. odada bekliyoruz. dualarınızı bekliyorum.
Allah yardimcin olsun saglikla gelsin bebisin sizler her doguma girisinizde benim ağlayasim geliyor sevinc heyecan bende karisiyor sira bize geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…