2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Iciyorum ztn su ama hic faydasi yok. Gerci bobrek ki onu da bilmiorm bicak gibi belimin oralara agri saplaniyo
Geçen seferde böyle doğum sancısı mı acaba falan diye telaşlanmıştık, sen salıyı bekleme yarın sabah git doktoruna, bu böyle olmaz, neyse çaresi bulsun inşallah.

07:30da hastanede olcaz 9da ameliyat.
ya sen sordukça ben heyecan yapıomvalla iyiyim masterchef izliyorum. 23:30gibi güzel bir tost yapıp yemeyi düşünüyorum
Ay dur heyecanlanma kendine gelince yaz emi bak pelinim çok geç yazdı burayı unutma biz bekliyor olacağız hemen uyanıp telefonu alacak duruma gelince yaz benimki birazda sabırsızlık kendi günümde gelsin istiyorum artık

yazarım canım. o kadar çok haber bekleyen varkisırayla dönücem herkese

Aynen Kasım anneleri olarak Ekim de başladınız ama bizi haberdar edin burda sürpriz bekleyişler içindeyiz merak ediyoruz

Kuzum yarın sabah yarısı bitmiş olacak 7. Gün diyeceksin, sonra eksiye geçecek dur hemen negatifi düşünme. Hem öyle bi durumda testini tekrarlarlar belki negatife dönmüşsündür belli mi olur?
Insallah canim aklima getirmemeye calisiyorum zaten 15 gunum vardi 38 olmama onuda karantinada geciriyorum ama ya olursa ihtimali canimi sıkıyo valla

Doguma gunler kala nezle oldum ins bir an once gecer
Çok geçmiş olsun canım.
07:30da hastanede olcaz 9da ameliyat.
ya sen sordukça ben heyecan yapıomvalla iyiyim masterchef izliyorum. 23:30gibi güzel bir tost yapıp yemeyi düşünüyorum
Ayy çok güzel ya kavuşmaya çok az kaldı artık, sağlıkla gelsin minnoşumuz :)

Insallah canim aklima getirmemeye calisiyorum zaten 15 gunum vardi 38 olmama onuda karantinada geciriyorum ama ya olursa ihtimali canimi sıkıyo valla

kuzum stres yapma, gelmez bebiş annesini üzmez korkma sen. Haftaya pazara bitiyor mu şimdi karantina? Eşin ve kızın nasıllar?

Sağmayı denedim çok az süt çıktı anca 10 cc . Artmıyor sütüm ne yaptıysam
Canim sütün kesinlikle artar.elektrikli cift taraflı pompan var mi yoksa da alabilir misin.sonrasinda da tomrisin emzirme kampi var yaz google a yap dediklerini.ben öyle öyle ilk çocukta sütü nasil artirdim bilsen kesin artar bak oku

Kızlar pek okuyamadım tam yazdıklarınızı allah herkesin yardımcısı olsun annelik bu olsa gerek bin türlü şey düşünüyoruz. Doğum çantama sizce kaç bez koyayım.
Birde çok fazla fizuru bişey almak istemiyorum yanıma

Geçen seferde böyle doğum sancısı mı acaba falan diye telaşlanmıştık, sen salıyı bekleme yarın sabah git doktoruna, bu böyle olmaz, neyse çaresi bulsun inşallah.
Gidicm mubtemelen dayanamiorm cunku
Canım doğum sancısı olabilir mi
Sanmam gecen sefetde boyleydi nstde bise cikmadi
Sen enfeksiyon olmuş olma sakın? Tahlil yapıldı mı
Doktr idrr yolu enfk dedi ama tahlilim iyiydi.

Bibark konustm simdi o da hamileykn tas dusurmustu. Buscopani bana acilmam hizlansn die vermislerdi sakin icme ilic dus al bobreklere tut bi o iyi gelio dedi aklinizda bulunsn sizinde.

Diş ağrısına ne yapabilirim duramıyorum zonkluyor.virusten didişçiyedgidemiyorum.uezun zamandir öteliyordum dogumdan sonra giderim diye.bogazimdan beynime kadar zonkluyor offf
Valla ne agrm var desem herkes parol ic dio ne mubarek ilacms anam her seye iciyoruz

Diş ağrısına ne yapabilirim duramıyorum zonkluyor.virusten didişçiyedgidemiyorum.uezun zamandir öteliyordum dogumdan sonra giderim diye.bogazimdan beynime kadar zonkluyor offf
karanfil varsa evde ezip dişinin üzerine koy cnm. parol başağrısını bile almıyor faydası olacağını sanmam

Sirkeyi sulandırıp gargara yapın. Ama epey bekletip ağzınızda. Mide bulantısı yapabilir biraz ama ağrıyı alır

kuzum stres yapma, gelmez bebiş annesini üzmez korkma sen. Haftaya pazara bitiyor mu şimdi karantina? Eşin ve kızın nasıllar?
Canim 10.gun persembe gunu doluyo enistemde yaptirdi bugun doldu 10.gunu negatif geldi .esim ve kizimda belirti olmadi oglumda cok iyi büyük ihtimalle atlattik sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…