2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
12 tane koydum canım doğum yapacağım hastane 1 gece yatırıyor
Ama bnm hastanem evime arabayla 10 dk mesafede
Aşırıya kaçmadım ihtiyaç olursa gitmek kolay birde eşim zaten sürekli eve gidip gelecek
Sen 15 koyabilirsin

Selam kızlar zamansizliktan pek okuyamadim mesajlari bende bebegimde gayet iyi süt le uğraşıyoruz meme ve Siringayla mama veriyoruz karnı doydu uyudu şimdi ben 3 .Gece uyumuyorum en ufak kıpırtı da uyanıyorum
Bu arada sonda konuşulmuş bana uyusukken takıldı uyusukken çıkarıldı hiç hissetmedim. Kum torbası konuldu dün ağrım varken kaldırın dedim 8 saat durması gerekiyordu aslında umruma gelmedi .Ama bugün gerçekten iyiyim korkmayin bir kaç saat acı var ama şuan sinem kobal gibi yürüyebiliyorum
Afedersiniz gaz çıkmadı lavman yaptılar o da oldu sürekli sordular neden çıkmadı diye dedim doğru düzgün bisey mi yedim Püre çorba komposto yoğurt Bugün neyseki güzel yemekler yedim .Dün bir daha çocuk asla diyen ben bugün her şeyi unutmuş haldeyim beyin gerçekten doğum anını hafızaya almıyormuş ☺Hiç korkmayin ağrınız olsa bile bebeğinizi memeye tuttuğunuz an gözgöze geliyorsunuz ya o dünyalara bedel.
Bu arada ben 1 takım 10 'li set 1 takım 5 'li set 1 takım tulum 1 takım 3 'li isimli set koydum hepsinin içine badisi çorabı ağız bezi vs vardı 1 muslin bir kalin battaniye koydum hepsi kirlendi ve kayınvalidemin evi yakın old için yıkamak zorunda kaldık kustu şiş yaptı kaka firlatti bi sekild3 battı fazla alın kullanmazsanız yaninizdq bulunsun derim
Bavulum da tek kullanılmayan şey depent oldu ilk gün hasta bezi serdiler ayağa kalkınca kendi büyük hasta bedlerini verdiler takip için bugün de pansuman a gelen hemşire gördü depent i cikartirdi bu bezler yaranın hava olmasına engel oluyor açık kalması lazim dedi ve külot üstü ped taktırdı. Ayağınıza mutlaka lastiksiz patik çorap alın şişiyor ve kesiyor bileklerim sızladı.
Humane bitki çayı mutlaka alın memeleri dolduruyor hemşireler bestlak damla varmış onu tavsiye etti çoğu hatta bir yenidoğan hemşiresi yeğenini 2 ay sonra annenin sütü bitince bu ürünle tekrar artırdı dedi.
Şimdilik bu kadar bebek uyuyunca geriye dönüp okuyacağım

Ay çok güzel tavsiyelerde bulundun çok teşekkürler canım maşallah size bende getirteyim o çaydan damladan bari depend de Normal de hep tavsiye ediyorlardı demek sen kullanamadın sütun geldi arttı mi dün pek gelmedi demistin

Sağmayı denedim çok az süt çıktı anca 10 cc . Artmıyor sütüm ne yaptıysam
Bana sağma ilk günler için önermediler cc hesabı yapıp psikolojin bozulabilir dediler tek göğüs 15 dk memede tutturmaya çalışıyoruz az da olsa geliyor çıplak duruyoruz uyuyor uyandiryoruz günde 1 yada 2 kez siringayla meme emerken 15 cc falan mama takviyesi yapıyoruz. Her 2.5 saatte bir ortalama ben arada bitki çayı içiyorum Diger saate Dig er memeye geçiyoruz

Artıyor canım memeyle besleniyor tabi uzun sürüyor ama günde 1 2 kez mama veriyorum sarılık olmasın diye. Aslında çekse artacak uyuyor sıkılıyor

Diş ağrısına ne yapabilirim duramıyorum zonkluyor.virusten didişçiyedgidemiyorum.uezun zamandir öteliyordum dogumdan sonra giderim diye.bogazimdan beynime kadar zonkluyor offf
Gecen hafta bende cok kotu oldum dis agrisindan dis ciye gitsen de birseh yaomiyor ben aradim son haftalarim oldugu icin birsey yapamayacaklarini soylediler ben once dislerimi fircaldim sonra tuzlu su ile gar gara yaptim daha sonra agriyan disimin oraya sarimsak keserek koydum arrik hangisk etkiki oldu bilmiyorjm ondan sonra hemen kesildi agrim istersen dene cnm

Tatli kosturmaca iyi olmana cok sevindim canim masallah size darisi basimiza depend icin oyle yazinca bosuna para gitmis diyorum simdiden benimde diger sezeryanimda büyük kalin bir ped vermislerdi ama ben yinede depend aldim bakalim ne olur

Onemli olan ilk gunu atlatmak sanirim sonrasi mucize

Tatli kosturmaca iyi olmana cok sevindim canim masallah size darisi basimiza depend icin oyle yazinca bosuna para gitmis diyorum simdiden benimde diger sezeryanimda büyük kalin bir ped vermislerdi ama ben yinede depend aldim bakalim ne olur
Evet ama belki lazim olabilir Sen nasilsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…