Çok teşekkür ederimCanım bu endiseler falan kafanın içinde hep belki gerçekle alakası çok az ya da hiç yok. Bir şekilde büyüyecek çocuk, bizler de buyumusuz, ben üç ay kardeşim bir ay emmis, sütü çok yokmuş annemin. Ama mutlu güzel bir çocukluk yaşadık. Öyle üzerimize de titremedi kimse, çalışan anne babaydi zaten. Önemli olan evde kavgasız gürültüsüz ortam, karnının doymadı, bir de günün bir kaç saati de olsa seninle ilgilenilmesi. Yetersizlik duygusu olusmasin boşuna. Saçınızı süpürge etmeyeceğiz ki. Sütün olmazsa mama verirsin. O uyurken kahveni de içersin kahvaltını da yaparsın. Dışarı çıkmam gerekirse eşin ilgilenir. Düşünme üzerine, rahatla.
Canım ben bunu Dr sordum sekreterliğe sordum 37 sonrası rapor vermiyoruz dediler. . Benim müdür de sordu 37somrası rapor verecek misin diye...Dasmeer canım 37de rapor alıp götürüyorsun okuluna otomatik izin yok, müdürün de 37de değilde 35-36 gibi raporu getir uğraşmayalım demek istemiş sanırım, aranız iyiyse ben olsam kötü olmazdım aslında, doğum sonrası da hemen başlayamayacağız ben sizi kırmadım sizde beni kırmayın dersin olmazsa.
Ama 37’den sonra ne zaman doğum belli olmadığı için doğum yapınca alınan raporu da ileteceğiz onlara.
Yooo hic zor degil ben sezaryenden kahkaha atarak cikmiştim bebişimi görünce acayip rahatlamistim oncesinde ve sonrasindada hic agrim sizim olmadı.Sütümde hemen gelmişti.insallah bu dogumumda öyle olurKızlar bende aynı siz gibiyim sürekli ağlamak istiyorm sanırım benim ki korkudan allah rızası için yardmcı olabilcek tecrübeli anneler var mı sezaryen çok mu zor ya ;(
Benim eşim de Balık burcu.. Bu gebelik boyunca ben onu çektim...Bizde de eşim bana sarmış durumda. Cinsel hayatımız ne zaman olacak, ne zaman sarılıp uyuyacağız uyurken usuyormus.birlikte ne zaman eskisi gibi uzun yürüyüşler yapacağız gezeceğiz. Akşamları film izliyorduk şimdi sen koltukta oturamiyorsun diyor. Çocuk gibi ilgi istiyor.Pandemiden dolayı evden çalışıyor zaten bir gördüğü benim. Burası market hariç her yer kapalı karantinaya girdi zaten ülke, başka bir hayat da yok. Aynı evin içinde sarıyor bana arada
Lohusalık da o yaşar ben yasamam bu gidişle
Tam bir alıngan duygusal balık burcu kendisi
Aynen oyle yapicam bende ayar oldumOldu paşam deseydin. Böyle iş bilmez insanlardan bencil insanlardan nefret ediyorum.
37haftan 7kasımda otomatik ayrıl ve salla.. Adama da de ki 32 37 yasal hakkım Dr de bana bu hakkımı sağlık açısından kullanabilme hakkı verdi. Bunun ne öne alınması ne de ötelwnmesi mümkün. Yönetmeliği açın okuyun de.
Programı da alsın... Devamını demicem.
Benimkide aşırı ilgiden gaza geldi havalandı gibi geliyor adamın üstüne çok düstüm senelerdir beni darlayan hep kendisiydi işler tersine dönünce nazlandı galibaBizde de eşim bana sarmış durumda. Cinsel hayatımız ne zaman olacak, ne zaman sarılıp uyuyacağız uyurken usuyormus.birlikte ne zaman eskisi gibi uzun yürüyüşler yapacağız gezeceğiz. Akşamları film izliyorduk şimdi sen koltukta oturamiyorsun diyor. Çocuk gibi ilgi istiyor.Pandemiden dolayı evden çalışıyor zaten bir gördüğü benim. Burası market hariç her yer kapalı karantinaya girdi zaten ülke, başka bir hayat da yok. Aynı evin içinde sarıyor bana arada
Lohusalık da o yaşar ben yasamam bu gidişle
Tam bir alıngan duygusal balık burcu kendisi
Canım hayırlı uğurlu olsun sağlıkla büyütGeldim kızlar doğuma girene kadar hiç korku yoktu belden iğne mi yaptılar .Gobegimde su hissettim doktora sordum temizliyorum ben sana haber vericem dedi sonra karnım da cekistirilmeli bisey yaptı sem rahat ol ben şuan deniyorum dedi bi baktım 3 dk için de o aylardır yüzünü göstermeyen oğlum
Bir güzel anlatamam kız güzelliği pamuk gibi 3 kilo doğdu. Emme refleksi yok yalancı memeyle çene kaslarını gelistiryoruz şuan mamayla vesleniyor benden damla ne su ne süt geldi.
Uyuşukluk geçtikten sonra ki halimi anlatmayacağım doğumu sezeryan olan arkadaşlarım korkmasın. Benden izi asla silinmeyecek diyim sadece
Şuan bitki çayımı içiyorum
Canım benim ilki 2600 doğdu büyüme geriliği vardı. sütüm de geldi mis gibi büyüdü hiççç üzülme bak büyümüyordu karnım napayım dedim erken doğurdumGittim evet o da benzer şeyler söyledi ağladım hatta biraz dr bey de herşeyi çok güzel problem edecek bir şey yok dedi 2600 gr dedi bebeğime bu civarlarda doğar dedi çok taktım artık kabullendim inşallah doğsun o zaman uğraşıp besliycem
Doğru Canım, iyilik yaparsın ama anında satış yaparlar dimiBana da benzer bi muamele yaptıkar uzaktan eğitimde yerine görevlendirme bulamayız direk ayrıl programa katmayalım dönünce seçmeli atölye açarsın dedilerbilim sanatta olduğuma bi kere daha pişman oldum. Dönem sonu 4 Hafta çalışmaya başlamak zorunda kalıcam
Canım bende şimdiye kadar hep 37de rapor alıp bıraktım izin işlerimize, onlar da doğum yapınca mutlaka getirin geriye dönük işlem yapmayalım diye tembihlediler hatta, çünkü 40ta hala doğurmazsan 42ye kadar sürmatür izni falan girmeleri gerekiyormuş. Belki bakanlık farkından dolayı falandır bilemiyorum.Canım ben bunu Dr sordum sekreterliğe sordum 37 sonrası rapor vermiyoruz dediler. . Benim müdür de sordu 37somrası rapor verecek misin diye...
32 ve 37 arası alınan raporda zaten 37sonrası mecburi izinli yazıyor.
İsteyen dilekçe veriyor. Rapor verilmiyor. Kızımda da böle oldu benim.
Doğumdan sorna 13haftalık eklemeli raporu ileteceğim.
Bende hastaligin verdigi bir etki ile birlikte yorgunlhk ve bitkinlik var bir an once dogum geksin artik diyorum yoruldumj hissediyorum sonra diyorjm durabildigi kadar dursun icerde karma karisik duygularKızlar yaaa sizin de modunuzu düşürmek istemiyorum ama benim inanılmaz ağlayasım geliyor, şu an sebepsiz bi moralim bozuk ve yalnız hissediyorum kendimineden böyle oldum hormonlar mı yaa.
Korkma canjm benim ilk dogumum sezeryan di kismet se buda sezeryan hic korkunyok bende hersey kafa da butiyor aklina getirme ben ilk dogumum da hic birsey dusunmeden girdim zaten neler olacagini bilmedigim icin hic korkuda olmadi bunda ise neler olacagini biliyorum gene korku yok tek sikintim sezeryandan sonra ilk kalkma kismi olmustu baska da sikinti yasamadimKızlar bende aynı siz gibiyim sürekli ağlamak istiyorm sanırım benim ki korkudan allah rızası için yardmcı olabilcek tecrübeli anneler var mı sezaryen çok mu zor ya ;(
Sağlıkla gelsin inşallah minik kuzun. Allah analı babalı büyütsün hayırlı kolay dogumlarin olsun inşallahKızlar yatırım yapıldı eşimi aldılar bir tek annem aşağıda bekliyor.kcovit testi yaptılar,kan ve idrar aldılar, nts çekildi,ekg çekildi.giydirdiler.tek dogum yapacak benim hastanede tüm ilgi bende
Canim benim icimde rahat degil ben devlette esim ozelde olsun diyo okadar para vermek istemiyorum nasil olsa ayni seyleri yasayacaz sizin orda ucretler ne kadar kendini uzme bide diger dr goruslerini al insallah hepimiz rahat bi sekilde atlatiriz dogumuAy kızlar selam, kaç gündür doktor hastane araştırmaktan buraya yazamadım. Sabah da eşimle kavga ettim son haftalara niye bırakıyorsun doktor değiştirme işini demez mi? Sanki keyfimden bıraktım, zaten korkuyorum, kim ister 35. Haftada doktoru değişsin. Ama saçma sapan hastaneye de öyle uçuk bir rakam veremem. Ben zaten normal doğumum riskli diye Acaba mı diye düşünmeden edemiyorum. O yüzden birkaç hocaya daha danışayım diye düşünüyordum. Ve aynen duygusalım çok, ağlayıp durdum sabahtan beri bu belirsizlik yüzünden. Sonuçta bir oğlum var, normal doğum başlatırlar bir terslik olur bir şey olur diye korkmaya başladım. Direkt sezaryen günü de vermeyelim dedi doktor en son. O yüzden bugün 2 doktora daha gidicem. Biri kardeşimin doktoru biri de benim çok eski
Bir doktorum. Bir de onlara danışacağım. Hastaneleriyle anlaşırsam artık tamam derim. Sabah sancım oldu korktum mesela, acil bir durum olsa gidecek hastanem yok
Ayyy canim benim hadi guzel haberlerini bekliyoruz saglicakla kavus bebegineKızlar yatırım yapıldı eşimi aldılar bir tek annem aşağıda bekliyor.kcovit testi yaptılar,kan ve idrar aldılar, nts çekildi,ekg çekildi.giydirdiler.tek dogum yapacak benim hastanede tüm ilgi bende
Zamaninda dogsun insallah bebis sezeryen olacak dimiBen de kontrolden geldim tahlil falan Allah kısmet ederse 2 sinde sabah doğum olacakbebeğin başı bayaa asagidaymis yorma kendini bol dinlen haftasonunu atlatalim dedi doktorum. İnşallah bekleyebilir o zamana kadar
Aynen öyle bizim kurumda sadece öğrence ve idare düşünülüyo. Ben uzaktan eğitim devam ederse muhtemeşen başlarım. Yüzyüze olursa ücretsiz izin alırım. 16 saat uzaktan eğitim çok etkilemez gibi geliyoDoğru Canım, iyilik yaparsın ama anında satış yaparlar dimineyse ki 4 haftaymış senin, sonrasında 15 tatil dimi? 2. Dönem başlayacak mısın okula? Çok küçükler daha yaa, bende yarım gün başlayacağım sanırım ya da eşim ücretsiz izin al diyo, ama o içime sinmiyor nedense, maddi özgürlüğüm falan olmayacak gibi hissediyorum kendimi, ay ne bilim Bebekleri bırakasım da yok aslında o güne kadar karar veremicem bu gidişle.
Hım olabilr canım. Sordum o sekilde yanıt verildi. Kızımda da öyle yapmısız...Doğru Canım, iyilik yaparsın ama anında satış yaparlar dimineyse ki 4 haftaymış senin, sonrasında 15 tatil dimi? 2. Dönem başlayacak mısın okula? Çok küçükler daha yaa, bende yarım gün başlayacağım sanırım ya da eşim ücretsiz izin al diyo, ama o içime sinmiyor nedense, maddi özgürlüğüm falan olmayacak gibi hissediyorum kendimi, ay ne bilim Bebekleri bırakasım da yok aslında o güne kadar karar veremicem bu gidişle.
Canım bende şimdiye kadar hep 37de rapor alıp bıraktım izin işlerimize, onlar da doğum yapınca mutlaka getirin geriye dönük işlem yapmayalım diye tembihlediler hatta, çünkü 40ta hala doğurmazsan 42ye kadar sürmatür izni falan girmeleri gerekiyormuş. Belki bakanlık farkından dolayı falandır bilemiyorum.
Hım olabilr canım. Sordum o sekilde yanıt verildi. Kızımda da öyle yapmısız...Doğru Canım, iyilik yaparsın ama anında satış yaparlar dimineyse ki 4 haftaymış senin, sonrasında 15 tatil dimi? 2. Dönem başlayacak mısın okula? Çok küçükler daha yaa, bende yarım gün başlayacağım sanırım ya da eşim ücretsiz izin al diyo, ama o içime sinmiyor nedense, maddi özgürlüğüm falan olmayacak gibi hissediyorum kendimi, ay ne bilim Bebekleri bırakasım da yok aslında o güne kadar karar veremicem bu gidişle.
Canım bende şimdiye kadar hep 37de rapor alıp bıraktım izin işlerimize, onlar da doğum yapınca mutlaka getirin geriye dönük işlem yapmayalım diye tembihlediler hatta, çünkü 40ta hala doğurmazsan 42ye kadar sürmatür izni falan girmeleri gerekiyormuş. Belki bakanlık farkından dolayı falandır bilemiyorum.
İçine sinmiyosa değiştir araştır kesinlikle. Doğumu yapacak olan sensin her ne sebep olursa olsun kafanın rahat olması lazım.Ay kızlar selam, kaç gündür doktor hastane araştırmaktan buraya yazamadım. Sabah da eşimle kavga ettim son haftalara niye bırakıyorsun doktor değiştirme işini demez mi? Sanki keyfimden bıraktım, zaten korkuyorum, kim ister 35. Haftada doktoru değişsin. Ama saçma sapan hastaneye de öyle uçuk bir rakam veremem. Ben zaten normal doğumum riskli diye Acaba mı diye düşünmeden edemiyorum. O yüzden birkaç hocaya daha danışayım diye düşünüyordum. Ve aynen duygusalım çok, ağlayıp durdum sabahtan beri bu belirsizlik yüzünden. Sonuçta bir oğlum var, normal doğum başlatırlar bir terslik olur bir şey olur diye korkmaya başladım. Direkt sezaryen günü de vermeyelim dedi doktor en son. O yüzden bugün 2 doktora daha gidicem. Biri kardeşimin doktoru biri de benim çok eski
Bir doktorum. Bir de onlara danışacağım. Hastaneleriyle anlaşırsam artık tamam derim. Sabah sancım oldu korktum mesela, acil bir durum olsa gidecek hastanem yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?