2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Çok teşekkür ederim
Evet kızımda kendimi çok hırpaladım. Bunda öyle olmam inşaallah..

Son düzenleme:
Canım ben bunu Dr sordum sekreterliğe sordum 37 sonrası rapor vermiyoruz dediler. . Benim müdür de sordu 37somrası rapor verecek misin diye...
32 ve 37 arası alınan raporda zaten 37sonrası mecburi izinli yazıyor.
İsteyen dilekçe veriyor. Rapor verilmiyor. Kızımda da böle oldu benim.
Doğumdan sorna 13haftalık eklemeli raporu ileteceğim.

Kızlar bende aynı siz gibiyim sürekli ağlamak istiyorm sanırım benim ki korkudan allah rızası için yardmcı olabilcek tecrübeli anneler var mı sezaryen çok mu zor ya ;(
Yooo hic zor degil ben sezaryenden kahkaha atarak cikmiştim bebişimi görünce acayip rahatlamistim oncesinde ve sonrasindada hic agrim sizim olmadı.Sütümde hemen gelmişti.insallah bu dogumumda öyle olur

Ay kızlar selam, kaç gündür doktor hastane araştırmaktan buraya yazamadım. Sabah da eşimle kavga ettim son haftalara niye bırakıyorsun doktor değiştirme işini demez mi? Sanki keyfimden bıraktım, zaten korkuyorum, kim ister 35. Haftada doktoru değişsin. Ama saçma sapan hastaneye de öyle uçuk bir rakam veremem. Ben zaten normal doğumum riskli diye Acaba mı diye düşünmeden edemiyorum. O yüzden birkaç hocaya daha danışayım diye düşünüyordum. Ve aynen duygusalım çok, ağlayıp durdum sabahtan beri bu belirsizlik yüzünden. Sonuçta bir oğlum var, normal doğum başlatırlar bir terslik olur bir şey olur diye korkmaya başladım. Direkt sezaryen günü de vermeyelim dedi doktor en son. O yüzden bugün 2 doktora daha gidicem. Biri kardeşimin doktoru biri de benim çok eski
Bir doktorum. Bir de onlara danışacağım. Hastaneleriyle anlaşırsam artık tamam derim. Sabah sancım oldu korktum mesela, acil bir durum olsa gidecek hastanem yok

Benim eşim de Balık burcu.. Bu gebelik boyunca ben onu çektim...

Aynen oyle yapicam bende ayar oldum

Benimkide aşırı ilgiden gaza geldi havalandı gibi geliyor adamın üstüne çok düstüm senelerdir beni darlayan hep kendisiydi işler tersine dönünce nazlandı galiba

Canım hayırlı uğurlu olsun sağlıkla büyüt
Canım benim ilki 2600 doğdu büyüme geriliği vardı. sütüm de geldi mis gibi büyüdü hiççç üzülme bak büyümüyordu karnım napayım dedim erken doğurdum sadece anne sütüyle gayet tosuncuk oldu sonra. Hastaneden çıkarken 2500 dü hatta. Hiçbir eksiği yoktu sakın kafana takma. Bu sefer karnım büyüdü ama çook zorluk çektim hamilelikte ilkinde kuş gibiydim. O yüzden her çocuk her anne farklı. Kardeşim de ilkini 4 kilo ikinciyi 2700 doğurdu yani belli olmuyor gerçekten. Hele ablamınki 2500 doğdu şu an bütün yiğenlerinden büyük cüsse olarak, düşün benim oğlan 7 yaşında kıyafet veriyorum olmuyor ona 4 yaşında olduğu halde o yüzden takacak hiçç bir şey yok. Aksine takıp kendini yetersiz hissedersen bebeğine zararı var. Lütfen hep pozitif düşün doğan büyüyor, bak yaşayan biri olarak söylüyorum

Doğru Canım, iyilik yaparsın ama anında satış yaparlar dimi neyse ki 4 haftaymış senin, sonrasında 15 tatil dimi? 2. Dönem başlayacak mısın okula? Çok küçükler daha yaa, bende yarım gün başlayacağım sanırım ya da eşim ücretsiz izin al diyo, ama o içime sinmiyor nedense, maddi özgürlüğüm falan olmayacak gibi hissediyorum kendimi, ay ne bilim Bebekleri bırakasım da yok aslında o güne kadar karar veremicem bu gidişle.
Canım bende şimdiye kadar hep 37de rapor alıp bıraktım izin işlerimize, onlar da doğum yapınca mutlaka getirin geriye dönük işlem yapmayalım diye tembihlediler hatta, çünkü 40ta hala doğurmazsan 42ye kadar sürmatür izni falan girmeleri gerekiyormuş. Belki bakanlık farkından dolayı falandır bilemiyorum.

Kızlar yaaa sizin de modunuzu düşürmek istemiyorum ama benim inanılmaz ağlayasım geliyor, şu an sebepsiz bi moralim bozuk ve yalnız hissediyorum kendimi neden böyle oldum hormonlar mı yaa.
Bende hastaligin verdigi bir etki ile birlikte yorgunlhk ve bitkinlik var bir an once dogum geksin artik diyorum yoruldumj hissediyorum sonra diyorjm durabildigi kadar dursun icerde karma karisik duygular

Kızlar bende aynı siz gibiyim sürekli ağlamak istiyorm sanırım benim ki korkudan allah rızası için yardmcı olabilcek tecrübeli anneler var mı sezaryen çok mu zor ya ;(
Korkma canjm benim ilk dogumum sezeryan di kismet se buda sezeryan hic korkunyok bende hersey kafa da butiyor aklina getirme ben ilk dogumum da hic birsey dusunmeden girdim zaten neler olacagini bilmedigim icin hic korkuda olmadi bunda ise neler olacagini biliyorum gene korku yok tek sikintim sezeryandan sonra ilk kalkma kismi olmustu baska da sikinti yasamadim

Kızlar yatırım yapıldı eşimi aldılar bir tek annem aşağıda bekliyor.kcovit testi yaptılar,kan ve idrar aldılar, nts çekildi,ekg çekildi.giydirdiler.tek dogum yapacak benim hastanede tüm ilgi bende
Sağlıkla gelsin inşallah minik kuzun. Allah analı babalı büyütsün hayırlı kolay dogumlarin olsun inşallah

Canim benim icimde rahat degil ben devlette esim ozelde olsun diyo okadar para vermek istemiyorum nasil olsa ayni seyleri yasayacaz sizin orda ucretler ne kadar kendini uzme bide diger dr goruslerini al insallah hepimiz rahat bi sekilde atlatiriz dogumu

Kızlar yatırım yapıldı eşimi aldılar bir tek annem aşağıda bekliyor.kcovit testi yaptılar,kan ve idrar aldılar, nts çekildi,ekg çekildi.giydirdiler.tek dogum yapacak benim hastanede tüm ilgi bende
Ayyy canim benim hadi guzel haberlerini bekliyoruz saglicakla kavus bebegine

Ben de kontrolden geldim tahlil falan Allah kısmet ederse 2 sinde sabah doğum olacak bebeğin başı bayaa asagidaymis yorma kendini bol dinlen haftasonunu atlatalim dedi doktorum. İnşallah bekleyebilir o zamana kadar
Zamaninda dogsun insallah bebis sezeryen olacak dimi

Aynen öyle bizim kurumda sadece öğrence ve idare düşünülüyo. Ben uzaktan eğitim devam ederse muhtemeşen başlarım. Yüzyüze olursa ücretsiz izin alırım. 16 saat uzaktan eğitim çok etkilemez gibi geliyo

Hım olabilr canım. Sordum o sekilde yanıt verildi. Kızımda da öyle yapmısız...

Hım olabilr canım. Sordum o sekilde yanıt verildi. Kızımda da öyle yapmısız...

İçine sinmiyosa değiştir araştır kesinlikle. Doğumu yapacak olan sensin her ne sebep olursa olsun kafanın rahat olması lazım.
Ben de geçen hamileliğimde değiştirmiştim çok sonlarda değildi ama iyiki yapmışım diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…