Vakti zamanı neyse o zaman gelsin inşallahBende hastaligin verdigi bir etki ile birlikte yorgunlhk ve bitkinlik var bir an once dogum geksin artik diyorum yoruldumj hissediyorum sonra diyorjm durabildigi kadar dursun icerde karma karisik duygular
Ayy hadi birazdan gelecek bebiş deseneKızlar yatırım yapıldı eşimi aldılar bir tek annem aşağıda bekliyor.kcovit testi yaptılar,kan ve idrar aldılar, nts çekildi,ekg çekildi.giydirdiler.tek dogum yapacak benim hastanede tüm ilgi bende
Valla kasım sonu tüm sınıfları açacağız diyorlar ama hiç belli olmaz işleri, zamanı gelince karar veririz napalım bizde.Aynen öyle bizim kurumda sadece öğrence ve idare düşünülüyo. Ben uzaktan eğitim devam ederse muhtemeşen başlarım. Yüzyüze olursa ücretsiz izin alırım. 16 saat uzaktan eğitim çok etkilemez gibi geliyo
Ee artık 2 günü kaldı gelmesine annesi, iyi yapmışsınız sağlıkla yatsın içindeKızlar bizde oğluşun ablasından kalma beşiğini kurduk simdi
İnşallah canım benimEe artık 2 günü kaldı gelmesine annesi, iyi yapmışsınız sağlıkla yatsın içinde
Canım neren agrıyor noldu ya iyimisşn smdi doktorlar ne diyorYatağın ortasina oturdum oyle uyumaya calisiyorm dusun artk halimi. Boyle drildm ya cok rahat geçirdim aslinda ama bu yan durmasindn sebep sanirim gerinio mu napiyosa beni bitirdi
Ben 36 da iznimi baslatmak istiyorm rapos alıcam dimi çalışamaz diyeDoğumdan sonra alacaksın... Doğum raporu ile brlikte
Cok güzel tatlı uykuları olsunKızlar bizde oğluşun ablasından kalma beşiğini kurduk simdi
Çok sevindim bunu okuyunca umarım ben de rahat ederim, bide göğsümden bi ameliyat geçirdim geçen sene zaten hassasım dokunma konusunda inşallah kolay geçer o süreçEndiselenme hic canim benim normalde sutyensiz gezerim bende dokunma soguk olmadigi surece ucu belli olmaz eskiden beri 75 destekli kullaniyordum dusun kahverengi yerleri kucuk ve boyle daha iyi gorunuyor bencekizim 7 yasinda ilk 6 ay sadece anne sutu almisti cok 2680 dogmasina ragmen 1 kilonun ustunde almisti hemde ilk ayinda emzirebilmekte sorun yaratmiyor uclari disari cikiyor zaten o donemde daha bi... gogus sekline bakmiyor pek bu is insallah bol sutumuz olur
Evet sen 32 37 arası çalışmak istemiyorsan. Çalışamaz raporu alacaksın.Canım neren agrıyor noldu ya iyimisşn smdi doktorlar ne diyor
Ben 36 da iznimi baslatmak istiyorm rapos alıcam dimi çalışamaz diye
Hiççç yabancı gelmediBizde de eşim bana sarmış durumda. Cinsel hayatımız ne zaman olacak, ne zaman sarılıp uyuyacağız uyurken usuyormus.birlikte ne zaman eskisi gibi uzun yürüyüşler yapacağız gezeceğiz. Akşamları film izliyorduk şimdi sen koltukta oturamiyorsun diyor. Çocuk gibi ilgi istiyor.Pandemiden dolayı evden çalışıyor zaten bir gördüğü benim. Burası market hariç her yer kapalı karantinaya girdi zaten ülke, başka bir hayat da yok. Aynı evin içinde sarıyor bana arada
Lohusalık da o yaşar ben yasamam bu gidişle
Tam bir alıngan duygusal balık burcu kendisi
Canım devlet biraz kalabalık olabileceği için düşünmedim hiç. Bu dönemde özel devlet ayrımı önemli maalesef. Bana kalırsa özele git ama sen bilirsin. Benim derdim bir özele servet ödemek. Uygunlar da var.Canim benim icimde rahat degil ben devlette esim ozelde olsun diyo okadar para vermek istemiyorum nasil olsa ayni seyleri yasayacaz sizin orda ucretler ne kadar kendini uzme bide diger dr goruslerini al insallah hepimiz rahat bi sekilde atlatiriz dogumu
Ayyy canim benim hadi guzel haberlerini bekliyoruz saglicakla kavus bebegine
Zamaninda dogsun insallah bebis sezeryen olacak dimi
Öyle yapacağım canım aynen. Bugün bir doktora görüneceğim bakalım ne diyecek. Yarın sabah da bir doktor ayarladım, hangisi içime sinerse son tercih yapacağım.Mazerrr son dakika kim ister doktor değiştirmeyi ama fiyat aşırı uçuk arkadaşım, sen elinden geldiğince diğer doktorlara git bir an önce de fikrini edin, sürpriz yapar gelirse de kısmet ortada kalacak değilsin ya, gidersin ilk hastanene. Stres yapma ama yüzdük yüzdük sonuna geldik.
Olsalar bi dert olmasalar bir dert bende gidecek yanımda olmayacak diye ağlıyorumBizde de eşim bana sarmış durumda. Cinsel hayatımız ne zaman olacak, ne zaman sarılıp uyuyacağız uyurken usuyormus.birlikte ne zaman eskisi gibi uzun yürüyüşler yapacağız gezeceğiz. Akşamları film izliyorduk şimdi sen koltukta oturamiyorsun diyor. Çocuk gibi ilgi istiyor.Pandemiden dolayı evden çalışıyor zaten bir gördüğü benim. Burası market hariç her yer kapalı karantinaya girdi zaten ülke, başka bir hayat da yok. Aynı evin içinde sarıyor bana arada
Lohusalık da o yaşar ben yasamam bu gidişle
Tam bir alıngan duygusal balık burcu kendisi
Kişiden kişiye değişiyor kesinlikle. Benim ilk doğumum ve sezaryen oldum hayatımda bu kadar acı çekmedim. Korkutmak için demiyorum benim ağrı eşiğim düşüktür ondan olabilir ama uyuşukluk geçtikten sonra 3-4 gün yardımsız ayağa kalkamadım tuvalete gidemedim. Yatıp kalkarken yardımsız yapamıyodum. Şuan 8 gün geçti çok rahatım ağrı acı geçti ama ilk 3-4 gün hayatımın en zor anlarıydı.Yooo hic zor degil ben sezaryenden kahkaha atarak cikmiştim bebişimi görünce acayip rahatlamistim oncesinde ve sonrasindada hic agrim sizim olmadı.Sütümde hemen gelmişti.insallah bu dogumumda öyle olur
Canım üzülüp ağlama lütfen. Bunun böyle olacağı belliydi eşinin de aklı sende kalacak bebek huzursuz olacak, siz bebişle anne kafa kafaya verir her şeyi halledersin, aslında bebişlerin en kolay zamanı, ek gıda derdi yok yemedi derdi yok, sen ye o emsin, biraz daha büyüsün tak kanguruya çık yürü kuzunla, kaç zamandır yalnızdın keşke eşinin elinden gelse sizi bırakır gider mi o da.Olsalar bi dert olmasalar bir dert bende gidecek yanımda olmayacak diye ağlıyorum
Canim iki bacagin ic kismindami yoksa tek bacakmi benim bacagimin dis kismi yuruyemiyorum inan her isi zoraki yapiyorum dr sordum bebektendir dedi magnezyum yazdi ama faydasi yok o gun cok zorladi agri kesici ictim mecburen insallah ondandir yoksa bizim halimiz harapYa kızlar şu bacak aramdaki ağrı dayanılmaz oldu ne yürütüyor ne oturtuyor
İki bacagın ortası canım şeyimin kemiği çatı kemiğimi oluyor blmiyorm neyse orasıCanim iki bacagin ic kismindami yoksa tek bacakmi benim bacagimin dis kismi yuruyemiyorum inan her isi zoraki yapiyorum dr sordum bebektendir dedi magnezyum yazdi ama faydasi yok o gun cok zorladi agri kesici ictim mecburen insallah ondandir yoksa bizim halimiz harap
Inşallah bende 4 ünde gidicem kontrole bakalım bize ne diceklerSezeryan tarihim 2 kasim olarak degistirildi sabah 8 de gel dedi kafa buyuk cocuk donmemis hic sanci belirtisi yok dua edelim birbirimize insallah sagsalim dogururuz
Bende de var aynisi bacaklarımın arasında karpuz taşıyorum sankiİki bacagın ortası canım şeyimin kemiği çatı kemiğimi oluyor blmiyorm neyse orası
Bebis donduyse o yüzden de ağrı yapar ayakta kalma fazla canım dikkat etİki bacagın ortası canım şeyimin kemiği çatı kemiğimi oluyor blmiyorm neyse orası
Kaçıncı haftada alıyor bebegi doktor?Sezeryan tarihim 2 kasim olarak degistirildi sabah 8 de gel dedi kafa buyuk cocuk donmemis hic sanci belirtisi yok dua edelim birbirimize insallah sagsalim dogururuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?