2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Bende hastaligin verdigi bir etki ile birlikte yorgunlhk ve bitkinlik var bir an once dogum geksin artik diyorum yoruldumj hissediyorum sonra diyorjm durabildigi kadar dursun icerde karma karisik duygular
Vakti zamanı neyse o zaman gelsin inşallah Aynen hormonlar bi sağdan bi soldan vuruyor bana da.
Kızlar yatırım yapıldı eşimi aldılar bir tek annem aşağıda bekliyor.kcovit testi yaptılar,kan ve idrar aldılar, nts çekildi,ekg çekildi.giydirdiler.tek dogum yapacak benim hastanede tüm ilgi bende
Ayy hadi birazdan gelecek bebiş desene

gunes0101 naaptı acaba, akşama doğru yazar herhalde.
Valla kasım sonu tüm sınıfları açacağız diyorlar ama hiç belli olmaz işleri, zamanı gelince karar veririz napalım bizde.

Mazerrr son dakika kim ister doktor değiştirmeyi ama fiyat aşırı uçuk arkadaşım, sen elinden geldiğince diğer doktorlara git bir an önce de fikrini edin, sürpriz yapar gelirse de kısmet ortada kalacak değilsin ya, gidersin ilk hastanene. Stres yapma ama yüzdük yüzdük sonuna geldik.

Yatağın ortasina oturdum oyle uyumaya calisiyorm dusun artk halimi. Boyle drildm ya cok rahat geçirdim aslinda ama bu yan durmasindn sebep sanirim gerinio mu napiyosa beni bitirdi
Canım neren agrıyor noldu ya iyimisşn smdi doktorlar ne diyor
Doğumdan sonra alacaksın... Doğum raporu ile brlikte
Ben 36 da iznimi baslatmak istiyorm rapos alıcam dimi çalışamaz diye

Çok sevindim bunu okuyunca umarım ben de rahat ederim, bide göğsümden bi ameliyat geçirdim geçen sene zaten hassasım dokunma konusunda inşallah kolay geçer o süreç

Canım neren agrıyor noldu ya iyimisşn smdi doktorlar ne diyor

Ben 36 da iznimi baslatmak istiyorm rapos alıcam dimi çalışamaz diye
Evet sen 32 37 arası çalışmak istemiyorsan. Çalışamaz raporu alacaksın.
32 ile 36 arası çalıştın ise 36dan sonra çalışmak istemiyorsan o zaman 36 sonrası rapor alacaksın

Hiççç yabancı gelmedi
Canım devlet biraz kalabalık olabileceği için düşünmedim hiç. Bu dönemde özel devlet ayrımı önemli maalesef. Bana kalırsa özele git ama sen bilirsin. Benim derdim bir özele servet ödemek. Uygunlar da var.
Öyle yapacağım canım aynen. Bugün bir doktora görüneceğim bakalım ne diyecek. Yarın sabah da bir doktor ayarladım, hangisi içime sinerse son tercih yapacağım.

Olsalar bi dert olmasalar bir dert bende gidecek yanımda olmayacak diye ağlıyorum

Yooo hic zor degil ben sezaryenden kahkaha atarak cikmiştim bebişimi görünce acayip rahatlamistim oncesinde ve sonrasindada hic agrim sizim olmadı.Sütümde hemen gelmişti.insallah bu dogumumda öyle olur
Kişiden kişiye değişiyor kesinlikle. Benim ilk doğumum ve sezaryen oldum hayatımda bu kadar acı çekmedim. Korkutmak için demiyorum benim ağrı eşiğim düşüktür ondan olabilir ama uyuşukluk geçtikten sonra 3-4 gün yardımsız ayağa kalkamadım tuvalete gidemedim. Yatıp kalkarken yardımsız yapamıyodum. Şuan 8 gün geçti çok rahatım ağrı acı geçti ama ilk 3-4 gün hayatımın en zor anlarıydı.

Olsalar bi dert olmasalar bir dert bende gidecek yanımda olmayacak diye ağlıyorum
Canım üzülüp ağlama lütfen. Bunun böyle olacağı belliydi eşinin de aklı sende kalacak bebek huzursuz olacak, siz bebişle anne kafa kafaya verir her şeyi halledersin, aslında bebişlerin en kolay zamanı, ek gıda derdi yok yemedi derdi yok, sen ye o emsin, biraz daha büyüsün tak kanguruya çık yürü kuzunla, kaç zamandır yalnızdın keşke eşinin elinden gelse sizi bırakır gider mi o da.

Ya kızlar şu bacak aramdaki ağrı dayanılmaz oldu ne yürütüyor ne oturtuyor
Canim iki bacagin ic kismindami yoksa tek bacakmi benim bacagimin dis kismi yuruyemiyorum inan her isi zoraki yapiyorum dr sordum bebektendir dedi magnezyum yazdi ama faydasi yok o gun cok zorladi agri kesici ictim mecburen insallah ondandir yoksa bizim halimiz harap

İki bacagın ortası canım şeyimin kemiği çatı kemiğimi oluyor blmiyorm neyse orası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…