2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Kızlar bende aynı siz gibiyim sürekli ağlamak istiyorm sanırım benim ki korkudan allah rızası için yardmcı olabilcek tecrübeli anneler var mı sezaryen çok mu zor ya ;(

Canim korkacak hicbir sey yok ben ne sezeryan sirasinda ne sonrasinda sikinti yasamadim benim oyle bas agrim yada baska bir agrim da olmadi zaten hep agri kesici yapiyorlar uyusukluk gidince birtek dikis yerleron sizliyor ama bebegini gorunce hicbir aciyi xaten hissetmiyceksin yeterki saglikli olsunlar anayiz biz ana korkma hic

Az kaldi son haftalar hatta gunler ben sadece.bu ağrılardan dolayi hic yürüyemiyorum ona üzülüyorum doğumu kolaylastiriyormus aslnda ama odadan odaya gecmek bile zor.
Çok şanslısınız kızlar valla doğumunuz kolay olacak. Benim ilk kızımda hiç inmemişti ve 8 saat sancı çektim yine inmemişti. Sizin hazır inmiş, bence tadını çıkarım evet ağrılar zor ama doğum kolay olacak öyle düşünün.

Selam kızlar benim günün de netleşti artık 4 kasım sezeryan olacam 8.30 da ❤.carsam ba gunu2779 kilosu.bugun 2838.dr pek kilo almıştı dedi.insallah haftaya kadar 3kilo olur
Gözün aydın canım sende bi sıkıntı mı çıktı sanki sürprizler arasındaydın

Sezeryan tarihim 2 kasim olarak degistirildi sabah 8 de gel dedi kafa buyuk cocuk donmemis hic sanci belirtisi yok dua edelim birbirimize insallah sagsalim dogururuz
Ayy aynı güne olucaz
İki bacagın ortası canım şeyimin kemiği çatı kemiğimi oluyor blmiyorm neyse orası
Aman sorma bayaa ağrıyordu ama azaldı ara ara yokluyo yine de.
Selam kızlar benim günün de netleşti artık 4 kasım sezeryan olacam 8.30 da ❤.carsam ba gunu2779 kilosu.bugun 2838.dr pek kilo almıştı dedi.insallah haftaya kadar 3kilo olur
Canım sağlıkla gelsin bebiş
Arkadaşlar hastanede yatıyorum doğumun başladı Allaha emanet olun
Canım sende bebeğin de Allah’a emanet olsun, sağlıkla kavuşun haberlerinizi bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…