Canım meme ucunu belirginleştiren küçük aparatlar var e bebekte falan alabilirsin onlardanGünaydın kızlar öncelikle bebeğine kavuşanların gözü aydın, kavuşacaklara da kolaylıklar diliyorumbeni düşündüren bir şey var benim göğüslerim çok küçük, kahverengi yeri de büyük değil ve ucu düz içe doğru. soğukta falan dışarı çıkıyor ama öyle kocaman bi meme ucum yok... acaba emzirebilecek miyim aynı durumda olan var mı bu meme ucu nasıl dışarı çıkacak
Hormonlar sanırım canım bende aynıyım çok bunalıyorum doğsun istiyorum ama içimde artık hissedemeyecem tekmeleriyle tepkisi bitecek diye bile ağladımKızlar yaaa sizin de modunuzu düşürmek istemiyorum ama benim inanılmaz ağlayasım geliyor, şu an sebepsiz bi moralim bozuk ve yalnız hissediyorum kendimineden böyle oldum hormonlar mı yaa.
Ben istedim canım sezeryan i ama kilo almıştı diye dr da artk sezeryan dediGözün aydın canım sende bi sıkıntı mı çıktı sanki sürprizler arasındaydın
Sağol canım benim Allah razı olsunAyy aynı güne olucaz
Aman sorma bayaa ağrıyordu ama azaldı ara ara yokluyo yine de.
Canım sağlıkla gelsin bebiş
Canım sende bebeğin de Allah’a emanet olsun, sağlıkla kavuşun haberlerinizi bekliyoruz
Hadi kuzum bi avazda inşAllah sağlıkla kucağına al evladını inşAllahArkadaşlar hastanede yatıyorum doğumun başladı Allaha emanet olun
Guxel gunler buyusun canim cok guzelmisKızlar bizde oğluşun ablasından kalma beşiğini kurduk simdi
Rabbim kolaylik versin canim guzel hwberlerini bekliyoruz insallah4 cm açılma var çok siddetlı olmayan duzenlı sancım var
Ha iyi çok şükür canım bi sıkıntı olmasın daBen istedim canım sezeryan i ama kilo almıştı diye dr da artk sezeryan dedi
Şimdi biraz daha iyiyim inşallah toparlanacağız canım. Sende üzülme tekmesini hissetmesekte her gün çok daha farklı ve günden güne artan değişik duygular hissetmeye başlayacağız inşallah.Hormonlar sanırım canım bende aynıyım çok bunalıyorum doğsun istiyorum ama içimde artık hissedemeyecem tekmeleriyle tepkisi bitecek diye bile ağladım
Ağrı olması kolay dogummu demek oluyor yaniÇok şanslısınız kızlar valla doğumunuz kolay olacak. Benim ilk kızımda hiç inmemişti ve 8 saat sancı çektim yine inmemişti. Sizin hazır inmiş, bence tadını çıkarım evet ağrılar zor ama doğum kolay olacak öyle düşünün.
Yok ondan demedim yani muhtemelen bebekleriniz aşağı inmiştir altta baskı olması bunu gösterir genelde.Ağrı olması kolay dogummu demek oluyor yani
Canım carsam ba 2779 du bugün 2838 pek almamış dedi az dediHa iyi çok şükür canım bi sıkıntı olmasın daSağlıkla kavuşun kuzunla. Kaç kg olmuş bıdık
Hiç üzülme canım bakarsın daha fazla olur doğduğunda kilosu. Az kilosu olan bebiş daha hızlı kilo alıyor doğunca tostos oluyorlar :)Canım carsam ba 2779 du bugün 2838 pek almamış dedi az dedi
Inşallah canım son bir hafta ne alırsa kar artikHiç üzülme canım bakarsın daha fazla olur doğduğunda kilosu. Az kilosu olan bebiş daha hızlı kilo alıyor doğunca tostos oluyorlar :)
Olsun canım kafani takma kiloya ben taktım 2 3 farklı dr a ölçüm yaptırdım sanki değişecek gibi yok kabullendim ve de kendimi çok iyi hazırlıyorum psikolojik olarak emzirmeye güzel bakmaya artık doğunca büyüteceğizCanım carsam ba 2779 du bugün 2838 pek almamış dedi az dedi
Benim doğuma kadar ancak 2.750 olacakInşallah canım son bir hafta ne alırsa kar artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?