2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Merhabalar,
Doğum zamanlarınız yaklaştı. Allah yardımcınız olsun. Kolayca olsun bitsin, sağlıkla kucağınıza alın yavrularınızı inşallah.
Bende bu gurubun ilk zamanlarında sizlerin arasındaydım. Üç ay kalabildim aranızda. Karnımda kucağımda boş.
Eee ne işin var burda diyeceksiniz.
Bu aralar hüznüm arttı. Çok ama çok duygusalım. Duaya ihtiyacım var.
Bana dua edin arkadaşlar. Candan gönülden benide katın dualarınıza. Şimdiden teşekkür ederim.
Rabbim sağlık versin herbirinize. Nazarlardan saklasın. Allah'a emanet olun

iyi aksamlar kizlar pamuk gibi bir kizim oldu rabbime sukurler olsun hepiniz sagliklica kucaginiza alin insallah yavrularınızı tarifsizzz bir duyguymuş alahim isteyen dileyen herkese nasip etsin 39+0 kilomuz 3160 gr boy 50 cm benimde amrliyat sirasinda tansiyonum baya dustu sonraa ilac verildi duzeldim

Ben lansinohun göğüs ucu çıkarıcı aleti var onu aldım aslında hiç yok değil ama öncrsinde onunla büyüyo bebek daha kolay emmesini sağlıyo ondan alabilirsiniz küçük bişey 30 küsüre aldım

Haklisin canım aynen ama işte insan istiyo az kilolu olsun ama

Off keşke olsa gruplara istek gönderdim bakalım. O doktor listesini göremedim. Ordu’da Ssvd yaptıran doktor var mı siz de bir bakar mısınız rica etsem? Bulamıyorum da ben.
Canım Ordu Samsun a çok yakın Samsun a bakabilirsin. Benim doktorumum geçen gün bu konu ile ilgili canlı yayını vardı. Baya hakim konuya
Canım inşallah karnında kucagında en kısa zamanda dolar. Dualarımız seninle
Canım ben de seni merak ediyordum. Allah analı babalı büyütsün. Bol bol kokla pamuğunu. Sana da geçmiş olsun.

Gözünaydın canım ne mutlu sana sağlıklı uzun ömürleri olsun bebişlerimizin inslhh

Oyyyy maşallah Allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun canım

Bende aynı şeyleri yaşamıştım. Haziran annesi olacaktım. Kısmet değilmiş.Belki gelecekteki bebeğin seni bekliyor. Ümidini kaybetme, üzülme...
Her gün dua ettim ve hala ediyorum da Rabbim hamile olmak isteyenlere bebek, hamile olanlarında ise bebeklerine kavuşturmayı nasip etsin

Haklisin canım aynen ama işte insan istiyo az kilolu olsun ama
Kilolarınız çok iyi hiç merak etmeyin bnmkiler sizden de az 2500 olsa yeter diyorum en başından beri okadar bile yoklar. İkiz ama gene insan olsun istiyo siz üç olsun istersiniz ben 2500 olsa razıyım diyorum insanız işte sağlıklı olsnlar da inşallah daha kötüleri de var deyip teselli oluyoruz

Boğazım düğümlendi Allah sana sağlıklı hayırlı bir şekilde evlat nasip etsin. Yıllarca anneliğe hasret bir kadın olarak dualarim seninle .Ama psikolojini hep sağlam tut .Insan yıprandı mi bir daha eskisi gibi olmuyor. Sezeryan esnasında her dakikasında Rabbi yesir duasını okuyup tüm evlat hasretiyle yanan kadınlara dua ettim .Mucizen seni bulduğunda bizi de haberdar etmeyi unutma

Oyy maşAllah kuzum Allah analı babalı büyütsün bol bol kokla kızını

Benimde gecen sene kasimda olacakti bebegim ama kismet olmadi ama suan kuzumu ekimde aldim.kucagima cok dualar ettim her doktora gitmemde korkular yasadim ama cok sukur ikincide kavustum yavruma rabbim tum isteyenlere saglikli bebekler dogumlar nasip etsin seni iyi anliyorum rabbim tez zamanda sanada ayni duygulari yasatsin rabbim sagasaglim kucagina alabil insallah

Sezeryan olan arkadaşlarım ayak ve bacaklarınız ne halde.Benim korkunç bacağım bel kadar ayak desen artık his yok.Bugun kontrolüm vardı doktor normal dedi ödem verilen ilaçlardan birde doğum yaptin dedi.Pantuf ev terligiyle hast gittim bir çok kişi terligimi sordu hatta Bol ananas ve su tavsiye etti ama geçmesi zor gibi hiç uzanmıyorum uyku desen yok ayaktayim sürekli bugün çamaşır serdim balkonda üşüdüm sanırım öksürük başladı bide .Kendime hiç bakamıyorum

Yaa biliyomusun benimde ayak bileklerim bacak gibi olmustu hep dedim hamileyken bukadar sismedim incecikti bileklerim dedim hep ama 1 haftaya gecti emzirincede gidiyormus galiba odem meme dolu oluncada oluyor sanirim

En kısa zamanda sen de kuzunla kavuş sağlıkla inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…