2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Hadi gözün aydın. Sağlıkla mutlulujla büyüt kızını. Tansiyonun niye düştü bu arada? Korkudan mi yoksa başka biseyden mi?

Gözün aydın canım çok sevindim ya kavuştun mis kokuluna Sağlıkla, mutluluk, huzurla büyüt annesi

Normal canım benim de fil ayağı gibi olmuştu. Lahana haşlayıp bağlamıştık ama gecici bir süreç yani için rahat olsun.

Rabbim tez zamanda kucağını doldursun inşallah.Isteyen dileyen herkese sağlıkla kucagina almayı nasip etsin inşallah.

Gözün aydın canım güle güle büyüt iyi günlere büyüsün güzel kızın sana da çok geçmiş olsun nasılsın ağrın sancin nasil

Canim benim Rabbim hakkinda hayirlisini versin insallah tez zamanda hamis olursun gobeginde dolar kucaginda

Masallah canim guzel gunlerde buyut insallah hayirli saglikli omurleri olsun bebisin

Canım benimmmmmm.. Gözün aydın maşaallah Allah analı babalı huzur mutluluk içinde sağlıklı sıhhatli büyütsün inşallah
Rabbim bizlere de kolayca doğum nasip etsin inşallah

Kendi kendime böyle diyorum bende ama lohusalığında etkisi var acaba oğluma iyi bakabilir miyim tek başıma üstesinden gelebilir miyim diye korku var içimde

Gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün Tansiyonunuzun düşmesi belki stres ve heyecandan olabilir .
Darısı bizim başımıza

gunes0101 canım hayırlı olsun sağlıkla büyüt meleğini inşallah

Kızlar bugün randevum vardı. 36+3 deyim ilk kez nstye girdim. Yüksek sancım çıktı. Doktor doğum yakın dedi. Daha 25 günüm olduğunu düşünüyordum şok oldum. Bebeğim de 3300 kg olmuş. 50 cm. Tedirgin kaldım her an bekleyeceğim artık. Doktor rahimde baskı hissettiğin gibi gel dedi

Gözün aydın canım ne güzel işte zaten 37 olmuşsun hiç dert etme. Sağlıkla gelsin.

Sancılar düzenli miydi peki sık mıydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…