Hadi gözün aydın. Sağlıkla mutlulujla büyüt kızını. Tansiyonun niye düştü bu arada? Korkudan mi yoksa başka biseyden mi?iyi aksamlar kizlar pamuk gibi bir kizim oldu rabbime sukurler olsun hepiniz sagliklica kucaginiza alin insallah yavrularınızıtarifsizzz bir duyguymuş alahim isteyen dileyen herkese nasip etsin 39+0 kilomuz 3160 gr boy 50 cm benimde amrliyat sirasinda tansiyonum baya dustu sonraa ilac verildi duzeldim
Gözün aydın canım çok sevindim ya kavuştun mis kokulunaiyi aksamlar kizlar pamuk gibi bir kizim oldu rabbime sukurler olsun hepiniz sagliklica kucaginiza alin insallah yavrularınızıtarifsizzz bir duyguymuş alahim isteyen dileyen herkese nasip etsin 39+0 kilomuz 3160 gr boy 50 cm benimde amrliyat sirasinda tansiyonum baya dustu sonraa ilac verildi duzeldim
Normal canım benim de fil ayağı gibi olmuştu. Lahana haşlayıp bağlamıştık ama gecici bir süreç yani için rahat olsun.Sezeryan olan arkadaşlarım ayak ve bacaklarınız ne halde.Benim korkunç bacağım bel kadar ayak desen artık his yok.Bugun kontrolüm vardı doktor normal dedi ödem verilen ilaçlardan birde doğum yaptin dedi.Pantuf ev terligiyle hast gittim bir çok kişi terligimi sordu hattaBol ananas ve su tavsiye etti ama geçmesi zor gibi hiç uzanmıyorum uyku desen yok ayaktayim sürekli bugün çamaşır serdim balkonda üşüdüm sanırım öksürük başladı bide .Kendime hiç bakamıyorum
Rabbim tez zamanda kucağını doldursun inşallahMerhabalar,
Doğum zamanlarınız yaklaştı. Allah yardımcınız olsun. Kolayca olsun bitsin, sağlıkla kucağınıza alın yavrularınızı inşallah.
Bende bu gurubun ilk zamanlarında sizlerin arasındaydım. Üç ay kalabildim aranızda. Karnımda kucağımda boş.
Eee ne işin var burda diyeceksiniz.
Bu aralar hüznüm arttı. Çok ama çok duygusalım. Duaya ihtiyacım var.
Bana dua edin arkadaşlar. Candan gönülden benide katın dualarınıza. Şimdiden teşekkür ederim.
Rabbim sağlık versin herbirinize. Nazarlardan saklasın. Allah'a emanet olun
Gözün aydın canım güle güle büyüt iyi günlere büyüsün güzel kızın sana da çok geçmiş olsun nasılsın ağrın sancin nasiliyi aksamlar kizlar pamuk gibi bir kizim oldu rabbime sukurler olsun hepiniz sagliklica kucaginiza alin insallah yavrularınızıtarifsizzz bir duyguymuş alahim isteyen dileyen herkese nasip etsin 39+0 kilomuz 3160 gr boy 50 cm benimde amrliyat sirasinda tansiyonum baya dustu sonraa ilac verildi duzeldim
Canim benim Rabbim hakkinda hayirlisini versin insallah tez zamanda hamis olursun gobeginde dolar kucagindaMerhabalar,
Doğum zamanlarınız yaklaştı. Allah yardımcınız olsun. Kolayca olsun bitsin, sağlıkla kucağınıza alın yavrularınızı inşallah.
Bende bu gurubun ilk zamanlarında sizlerin arasındaydım. Üç ay kalabildim aranızda. Karnımda kucağımda boş.
Eee ne işin var burda diyeceksiniz.
Bu aralar hüznüm arttı. Çok ama çok duygusalım. Duaya ihtiyacım var.
Bana dua edin arkadaşlar. Candan gönülden benide katın dualarınıza. Şimdiden teşekkür ederim.
Rabbim sağlık versin herbirinize. Nazarlardan saklasın. Allah'a emanet olun
Masallah canim guzel gunlerde buyut insallah hayirli saglikli omurleri olsun bebisiniyi aksamlar kizlar pamuk gibi bir kizim oldu rabbime sukurler olsun hepiniz sagliklica kucaginiza alin insallah yavrularınızıtarifsizzz bir duyguymuş alahim isteyen dileyen herkese nasip etsin 39+0 kilomuz 3160 gr boy 50 cm benimde amrliyat sirasinda tansiyonum baya dustu sonraa ilac verildi duzeldim
Canım benimmmmmm.. Gözün aydın maşaallahiyi aksamlar kizlar pamuk gibi bir kizim oldu rabbime sukurler olsun hepiniz sagliklica kucaginiza alin insallah yavrularınızıtarifsizzz bir duyguymuş alahim isteyen dileyen herkese nasip etsin 39+0 kilomuz 3160 gr boy 50 cm benimde amrliyat sirasinda tansiyonum baya dustu sonraa ilac verildi duzeldim
Kendi kendime böyle diyorum bende ama lohusalığında etkisi var acaba oğluma iyi bakabilir miyim tek başıma üstesinden gelebilir miyim diye korku var içimdeCanım üzülüp ağlama lütfen. Bunun böyle olacağı belliydi eşinin de aklı sende kalacak bebek huzursuz olacak, siz bebişle anne kafa kafaya verir her şeyi halledersin, aslında bebişlerin en kolay zamanı, ek gıda derdi yok yemedi derdi yok, sen ye o emsin, biraz daha büyüsün tak kanguruya çık yürü kuzunla, kaç zamandır yalnızdın keşke eşinin elinden gelse sizi bırakır gider mi o da.
Doğumdan önce mi kullanmaya başladın canım yoksa Doğumdan sonra mıBen lansinohun göğüs ucu çıkarıcı aleti var onu aldım aslında hiç yok değil ama öncrsinde onunla büyüyo bebek daha kolay emmesini sağlıyo ondan alabilirsiniz küçük bişey 30 küsüre aldım
Daha kullanmadım doğum yapmadım ama öneri üzerine aldım bnde hafif pompa yapınca çıkarıyoDoğumdan önce mi kullanmaya başladın canım yoksa Doğumdan sonra mı
Sağol canım ben de bakıyım onaDaha kullanmadım doğum yapmadım ama öneri üzerine aldım bnde hafif pompa yapınca çıkarıyo
Gözünüz aydıniyi aksamlar kizlar pamuk gibi bir kizim oldu rabbime sukurler olsun hepiniz sagliklica kucaginiza alin insallah yavrularınızıtarifsizzz bir duyguymuş alahim isteyen dileyen herkese nasip etsin 39+0 kilomuz 3160 gr boy 50 cm benimde amrliyat sirasinda tansiyonum baya dustu sonraa ilac verildi duzeldim
15 Aralıktan sonra her gün alabilirim dedi doktor canımMerhaba canım senin doğum ne zamana
Ya kuzum ben kayinvaldem yuzunden panik atak hastası oldum mahvetti beni oldurdu gercekten onu allaha havale ediyorum şu halimde beni o kadar korkuttu kiEee ben sana anlattim o kadarIkna olmadin mi kuzum
Gözün aydın canım ne güzel işte zaten 37 olmuşsun hiç dert etme. Sağlıkla gelsin.gunes0101 canım hayırlı olsun sağlıkla büyüt meleğini inşallah
Kızlar bugün randevum vardı. 36+3 deyim ilk kez nstye girdim. Yüksek sancım çıktı. Doktor doğum yakın dedi. Daha 25 günüm olduğunu düşünüyordum şok oldum. Bebeğim de 3300 kg olmuş. 50 cm. Tedirgin kaldım her an bekleyeceğim artık. Doktor rahimde baskı hissettiğin gibi gel dedi
Benim aynı ağrı var canım geçmiyor hiç senin bebeğin kafası dönmüş müydüYa kızlar şu bacak aramdaki ağrı dayanılmaz oldu ne yürütüyor ne oturtuyor
Sancılar düzenli miydi peki sık mıydıgunes0101 canım hayırlı olsun sağlıkla büyüt meleğini inşallah
Kızlar bugün randevum vardı. 36+3 deyim ilk kez nstye girdim. Yüksek sancım çıktı. Doktor doğum yakın dedi. Daha 25 günüm olduğunu düşünüyordum şok oldum. Bebeğim de 3300 kg olmuş. 50 cm. Tedirgin kaldım her an bekleyeceğim artık. Doktor rahimde baskı hissettiğin gibi gel dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?