- 25 Nisan 2020
- 1.991
- 2.791
- 63
- 36
Hayırlı haberlerini alırız inş canım. Normal doğum mu olacak suyun gelmiş miydi kontrolde mi belli oldu doğum başladığıArkadaşlar hastanede yatıyorum doğumun başladı Allaha emanet olun
İnş her duygusu çok güzel ilk çocuğum olduğu için doğumdan sonra yaşayacaklarıma yabancıyımŞimdi biraz daha iyiyim inşallah toparlanacağız canım. Sende üzülme tekmesini hissetmesekte her gün çok daha farklı ve günden güne artan değişik duygular hissetmeye başlayacağız inşallah.
O gerginlik yalancı sancı oluyor canım aslında.Iyi akaamlar kizlar sizin de gerginlikte karniniz aciyir mu bazen karnimin eti aciyor birde artik oturmak bile zor geliyor cok asagiya baski oluyor sanki iki bacak aramda artik gobegimi ayaklarim tasiyamiyor gibj baski yapiyor bakalim yarin dogum oncesj son kontrol doktor neler dicek ins doguma kadar da su grip atlatirim yoksa oksuruk beni mahfedecek
Gözün aydın kuzum maşallah minnoşaiyi aksamlar kizlar pamuk gibi bir kizim oldu rabbime sukurler olsun hepiniz sagliklica kucaginiza alin insallah yavrularınızıtarifsizzz bir duyguymuş alahim isteyen dileyen herkese nasip etsin 39+0 kilomuz 3160 gr boy 50 cm benimde amrliyat sirasinda tansiyonum baya dustu sonraa ilac verildi duzeldim
Rabbim en hayırlı zamanda sağlıklı sıhhatli bir evlat nasip etsin inş canım her zaman yaz tabi biz burda birbirimize hep destek edip canı gönülden dua ediyoruz herkesin dualarında olacaksın inşMerhabalar,
Doğum zamanlarınız yaklaştı. Allah yardımcınız olsun. Kolayca olsun bitsin, sağlıkla kucağınıza alın yavrularınızı inşallah.
Bende bu gurubun ilk zamanlarında sizlerin arasındaydım. Üç ay kalabildim aranızda. Karnımda kucağımda boş.
Eee ne işin var burda diyeceksiniz.
Bu aralar hüznüm arttı. Çok ama çok duygusalım. Duaya ihtiyacım var.
Bana dua edin arkadaşlar. Candan gönülden benide katın dualarınıza. Şimdiden teşekkür ederim.
Rabbim sağlık versin herbirinize. Nazarlardan saklasın. Allah'a emanet olun
Bazen gerginlikten karnım aciyor hafif batmalar oluyor. Ama her zaman degil, günde bir iki kez.Iyi akaamlar kizlar sizin de gerginlikte karniniz aciyir mu bazen karnimin eti aciyor birde artik oturmak bile zor geliyor cok asagiya baski oluyor sanki iki bacak aramda artik gobegimi ayaklarim tasiyamiyor gibj baski yapiyor bakalim yarin dogum oncesj son kontrol doktor neler dicek ins doguma kadar da su grip atlatirim yoksa oksuruk beni mahfedecek
Nil peri seninde gobus küçükmüş sen kendin hiç kilo almamışsın@gunes0101 gozun aydın cnim hyrli olsun cok sevindim sağlikla kavusmaniza
Ben de gobek guncellemeye geldm
Haklısın canım insan işte hep bi fazlasını istiyo demiKilolarınız çok iyi hiç merak etmeyin bnmkiler sizden de az 2500 olsa yeter diyorum en başından beri okadar bile yoklar. İkiz ama gene insan olsun istiyo siz üç olsun istersiniz ben 2500 olsa razıyımdiyorum insanız işte sağlıklı olsnlar da inşallah daha kötüleri de var deyip teselli oluyoruz
Ah canım benim çok oluyor bu kordon dolanması da erken doğduğu için almışlardır yoğun bakıma tedbiren hiç bisey olmayacak sağ selamet gelicek inşallah kendin nasılsın ameliyatın nasıl geçtiKizlar yazamiyorum tek tek kusura bakmayın. Agrim malumunuz ztn sabah geldm doktora bi saatin icinde sezeryana alındım. Bebegim yogun bakimda kordon dolanmis oksijensz kalms yawrum. Hala goremedim. Dua edin teyzeleri sag salim alayim kucagima
Dikkatli ol canım kendini çok yorma o zaman bu süreçte, az kaldı zatenKızlar benimde karnim çok indi bacaklarım tam kapandimi rahatsız ediyor pelvis kemiklerim sancıyor sürekli hele biraz yurusem evin içinde bile biraz yorulsam afedersiniz o dediginiz şeyinizin kemiği ağrıyor diyorsunuz ya inanılmaz ağrıyor ama bebeğinin hareketleri güzel pazartesi de dr iyi dedi gününe kadar durur dedi diye rahatım belki gitsem dr a açılma vs vardır aşağı aşağı zorluyor küçücük oğlum
Gözün aydın canım ya üzülme inşallah sıkıntısız kucağına alırsın. Ne diyor doktorlar peki ne zaman çıkarmış yoğun bakımdan?Kizlar yazamiyorum tek tek kusura bakmayın. Agrim malumunuz ztn sabah geldm doktora bi saatin icinde sezeryana alındım. Bebegim yogun bakimda kordon dolanmis oksijensz kalms yawrum. Hala goremedim. Dua edin teyzeleri sag salim alayim kucagima
İnşallah canım doğum tedirginliği sardı birazGözün aydın canım ne güzel işte zaten 37 olmuşsun hiç dert etme. Sağlıkla gelsin.
Sancılar düzenli miydi peki sık mıydı
Canım inşallah sağsaglim alırsın kucagına kuzunu. Zamanında gitmişsin doktora ne mutluKizlar yazamiyorum tek tek kusura bakmayın. Agrim malumunuz ztn sabah geldm doktora bi saatin icinde sezeryana alındım. Bebegim yogun bakimda kordon dolanmis oksijensz kalms yawrum. Hala goremedim. Dua edin teyzeleri sag salim alayim kucagima
Sağlikla en kısa zamanda.cikar ins yoğun bakkmdan ve kucağına alirsn minnosunu dualarm sizle.Kizlar yazamiyorum tek tek kusura bakmayın. Agrim malumunuz ztn sabah geldm doktora bi saatin icinde sezeryana alındım. Bebegim yogun bakimda kordon dolanmis oksijensz kalms yawrum. Hala goremedim. Dua edin teyzeleri sag salim alayim kucagima
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?