2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Şimdi biraz daha iyiyim inşallah toparlanacağız canım. Sende üzülme tekmesini hissetmesekte her gün çok daha farklı ve günden güne artan değişik duygular hissetmeye başlayacağız inşallah.
İnş her duygusu çok güzel ilk çocuğum olduğu için doğumdan sonra yaşayacaklarıma yabancıyım o tekmeler o tepkiler çok hoşuma gidiyor hormonlarda yandan yandan dürtüyor işte ağlayacak şeyler buluyoruz

Iyi akaamlar kizlar sizin de gerginlikte karniniz aciyir mu bazen karnimin eti aciyor birde artik oturmak bile zor geliyor cok asagiya baski oluyor sanki iki bacak aramda artik gobegimi ayaklarim tasiyamiyor gibj baski yapiyor bakalim yarin dogum oncesj son kontrol doktor neler dicek ins doguma kadar da su grip atlatirim yoksa oksuruk beni mahfedecek

O gerginlik yalancı sancı oluyor canım aslında.

Gözün aydın kuzum maşallah minnoşa İyi olmanıza sevindimson kontroldeki Kilo boy ölçümüyle uyumlu mu doğdu peki

Benim de yarın 15.40da randevum var. Merka ediyorum ne alemde kuzucuk içeride.
Benim baskı sanki leğen kemiklerimde gibi. Benim gibi olan var mı acaba

Rabbim en hayırlı zamanda sağlıklı sıhhatli bir evlat nasip etsin inş canım her zaman yaz tabi biz burda birbirimize hep destek edip canı gönülden dua ediyoruz herkesin dualarında olacaksın inş

Bazen gerginlikten karnım aciyor hafif batmalar oluyor. Ama her zaman degil, günde bir iki kez.

Kızlar benimde karnim çok indi bacaklarım tam kapandimi rahatsız ediyor pelvis kemiklerim sancıyor sürekli hele biraz yurusem evin içinde bile biraz yorulsam afedersiniz o dediginiz şeyinizin kemiği ağrıyor diyorsunuz ya inanılmaz ağrıyor ama bebeğinin hareketleri güzel pazartesi de dr iyi dedi gününe kadar durur dedi diye rahatım belki gitsem dr a açılma vs vardır aşağı aşağı zorluyor küçücük oğlum

Kizlar yazamiyorum tek tek kusura bakmayın. Agrim malumunuz ztn sabah geldm doktora bi saatin icinde sezeryana alındım. Bebegim yogun bakimda kordon dolanmis oksijensz kalms yawrum. Hala goremedim. Dua edin teyzeleri sag salim alayim kucagima

Haklısın canım insan işte hep bi fazlasını istiyo demi

Ah canım benim çok oluyor bu kordon dolanması da erken doğduğu için almışlardır yoğun bakıma tedbiren hiç bisey olmayacak sağ selamet gelicek inşallah kendin nasılsın ameliyatın nasıl geçti

Dikkatli ol canım kendini çok yorma o zaman bu süreçte, az kaldı zaten

Gözün aydın canım ya üzülme inşallah sıkıntısız kucağına alırsın. Ne diyor doktorlar peki ne zaman çıkarmış yoğun bakımdan?

Gözün aydın canım ne güzel işte zaten 37 olmuşsun hiç dert etme. Sağlıkla gelsin.
İnşallah canım doğum tedirginliği sardı biraz
Sancılar düzenli miydi peki sık mıydı

Aslında ntsye girdiğimde sancı hissetmiyordum ama sonucum çok yüksek çıkmış doktor görünce nasıl hissetmediğimi merak etti Doğumun yakın görünüyor dedi bende şaşkınım

Canım inşallah sağsaglim alırsın kucagına kuzunu. Zamanında gitmişsin doktora ne mutlu

Sağlikla en kısa zamanda.cikar ins yoğun bakkmdan ve kucağına alirsn minnosunu dualarm sizle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…