Bnde hissetmiyrum ama sancı çıkıyo düEnsizde olsa 100 ü gördük bugün serum verdi gönderdi ama çok bel ağrım var adet ağrım da varİnşallah canım doğum tedirginliği sardı biraz
Aslında ntsye girdiğimde sancı hissetmiyordum ama sonucum çok yüksek çıkmış doktor görünce nasıl hissetmediğimi merak ettiDoğumun yakın görünüyor dedi bende şaşkınım
12 kilo oldu aldığım bu ay diyet beni sıktı baya normalde 69 da.kalmistim baya 72 oldum. Ama cok sukur odem falan yok. Ama oyle.hasretim ki tatlilara lohusalikta kesin alacam valla cok da takmiyom. Yemeyince veriliyor nasi olsa.Nil peri seninde gobus küçükmüş sen kendin hiç kilo almamışsın
Haftasıyla uyumlu sorunsuz bir ölçüm görünuyor canım sen neyden süphelendinKızlar ya surda ki değerler normal mi ?
Karın çevresi 10 gün geri benmde iki hafta geriKızlar ya surda ki değerler normal mi ?
Ama kilo alıyosa öyle çok büyük bi sorun değil hiç sıkma canını ben çok araştırdım biraz zayıf olurlarmış ki 10 gün çok değil zaten boyu da uzun maşallah haftasına göreKızlar ya surda ki değerler normal mi ?
Aynen öyle çok doğru eğer başka bi sıkıntısı olsa allah korusun kilo umrumuzda olmaz o sıkıntıya odaklarınız öyle de oluyo herşeyin hayırlısı diyelimHaklısın canım insan işte hep bi fazlasını istiyo demi
Evet canım dönmüştü ama iyice aşagıyamı indi bilmiyorum 2 gündür fenayımBenim aynı ağrı var canım geçmiyor hiç senin bebeğin kafası dönmüş müydü
Kuzum sağsalim çıkar inş yoğun bakımdan iyi ki gitmişin doktora. Dualarımız sizinle inş tez zamanda kavuşursun bebeğineKizlar yazamiyorum tek tek kusura bakmayın. Agrim malumunuz ztn sabah geldm doktora bi saatin icinde sezeryana alındım. Bebegim yogun bakimda kordon dolanmis oksijensz kalms yawrum. Hala goremedim. Dua edin teyzeleri sag salim alayim kucagima
Benimki de dönmüştü canım kafası daha çok baskı yapıyor sanırım ondan bu ağrıları çekiyoruz anladığım kadarıylaEvet canım dönmüştü ama iyice aşagıyamı indi bilmiyorum 2 gündür fenayım
12 tam ideal lohusalikta sütun bol olur inşallah almazsın süt çok olunca kilo çabuk veriliyor12 kilo oldu aldığım bu ay diyet beni sıktı baya normalde 69 da.kalmistim baya 72 oldum. Ama cok sukur odem falan yok. Ama oyle.hasretim ki tatlilara lohusalikta kesin alacam valla cok da takmiyom. Yemeyince veriliyor nasi olsa.
Amin canım sagol teşekkür ederim desteğin icinAynen öyle çok doğru eğer başka bi sıkıntısı olsa allah korusun kilo umrumuzda olmaz o sıkıntıya odaklarınız öyle de oluyo herşeyin hayırlısı diyelim
Karın bölgesi geriden geliyor ultrasona göre ama bu son haftalardaki ölçüm çok doğru olmuyormuş genelde çoğu bebeğe karnı geriden geliyor diyolar. Genel olarak haftasıyla uyumlu görünüyorKızlar ya surda ki değerler normal mi ?
Uzun ince bir bebiş canım seninkiKızlar ya surda ki değerler normal mi ?
Canim benim Rabbim yardimcin olsun insallah saglicakli bi sekilde eve donersiniz cok sukur iyiki bugun gotmisdin cabuk farkina varilmis dualarimiz seninleKizlar yazamiyorum tek tek kusura bakmayın. Agrim malumunuz ztn sabah geldm doktora bi saatin icinde sezeryana alındım. Bebegim yogun bakimda kordon dolanmis oksijensz kalms yawrum. Hala goremedim. Dua edin teyzeleri sag salim alayim kucagima
Ya gerginligi anlkyorumda karnkmin eti neden aciyor onu anlamiyorumO gerginlik yalancı sancı oluyor canım aslında.
Kordon dolanması ultrasonda anlaşılıyor. Ama anlık dolanıp çözebilir de çözmeye de bilir. Bizim anlamamız imkansız. Benim ilk gebeligim de 5. Ayda doladı bi daha da çözmedi 4 ay onunla büyüdü yaniInatcikisilik tez zamanda çıksın bebecik sağlıcakla kucağına al.
Ya arkadaşlar bu kordon dolanmasini biz nasıl anlayacağız nasıl belirti veriyor. Hareketsizlik hissedersem mi acile gidiyoruz yoksa sancı olarak mı kendini belli ediyor acaba. Doğana kadar herşey dert valla. Keşke uyusam uyansam haftaya Çarşamba olsa dogursam diuorum bazen
Benkm de surekli dehil arada oluyor sanki ignr batiyorBazen gerginlikten karnım aciyor hafif batmalar oluyor. Ama her zaman degil, günde bir iki kez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?