2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Bnde hissetmiyrum ama sancı çıkıyo düEnsizde olsa 100 ü gördük bugün serum verdi gönderdi ama çok bel ağrım var adet ağrım da var

Nil peri seninde gobus küçükmüş sen kendin hiç kilo almamışsın
12 kilo oldu aldığım bu ay diyet beni sıktı baya normalde 69 da.kalmistim baya 72 oldum. Ama cok sukur odem falan yok. Ama oyle.hasretim ki tatlilara lohusalikta kesin alacam valla cok da takmiyom. Yemeyince veriliyor nasi olsa.

Kuzum sağsalim çıkar inş yoğun bakımdan iyi ki gitmişin doktora. Dualarımız sizinle inş tez zamanda kavuşursun bebeğine

Inatcikisilik tez zamanda çıksın bebecik sağlıcakla kucağına al.
Ya arkadaşlar bu kordon dolanmasini biz nasıl anlayacağız nasıl belirti veriyor. Hareketsizlik hissedersem mi acile gidiyoruz yoksa sancı olarak mı kendini belli ediyor acaba. Doğana kadar herşey dert valla. Keşke uyusam uyansam haftaya Çarşamba olsa dogursam diuorum bazen

12 kilo oldu aldığım bu ay diyet beni sıktı baya normalde 69 da.kalmistim baya 72 oldum. Ama cok sukur odem falan yok. Ama oyle.hasretim ki tatlilara lohusalikta kesin alacam valla cok da takmiyom. Yemeyince veriliyor nasi olsa.
12 tam ideal lohusalikta sütun bol olur inşallah almazsın süt çok olunca kilo çabuk veriliyor

Amin kizlar sagolasiniz. Oksijensiz kalmis sanirim ama ne kdr sure bilmioruz. Bi tedavi uyguluyolar olasi hasarlari aza indirmek icin. Bol bol duasiniza ihtiyacımiz var.

Kordon dolanmasi anlasilmio snairim. Ben 1 haftada 3. Gelişimde dogm yaptm iste ilk ikisinde bise yoktu. Kalp atislari yukseldi ve duzensiz olunca nstde hemen aldilar

Canim benim Rabbim yardimcin olsun insallah saglicakli bi sekilde eve donersiniz cok sukur iyiki bugun gotmisdin cabuk farkina varilmis dualarimiz seninle

Kordon dolanması ultrasonda anlaşılıyor. Ama anlık dolanıp çözebilir de çözmeye de bilir. Bizim anlamamız imkansız. Benim ilk gebeligim de 5. Ayda doladı bi daha da çözmedi 4 ay onunla büyüdü yani . Sezeryan oldum o yuzden. Sadece bebek hareketi olmazsa gel diyorlar. Hersey için geçerli tabi her zman hareketleri takip etmemiz gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…