2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Bnde hissetmiyrum ama sancı çıkıyo düEnsizde olsa 100 ü gördük bugün serum verdi gönderdi ama çok bel ağrım var adet ağrım da var

Benim 150 yi gördü acaba doğum için kaç olması gerekiyor

Inatcikisilik canım gelmiş geçmiş olsun inşallah sağlıkla döner bebeğin yanına

Canım lütfen boş yere kendini üzme bu kilodan daha düşük doğan bebeklerde var. Sen o 300 grmı 3 günde aldıırırsın bende kendimi öyle motive ediyorum

Inatcikisilik çok geçmiş olsun inşallah bebegin iyi olur bir an önce kucagına alırsın dualarımuz sizinle

Canım lütfen boş yere kendini üzme bu kilodan daha düşük doğan bebeklerde var. Sen o 300 grmı 3 günde aldıırırsın bende kendimi öyle motive ediyorum
Evet canım inşallah artık üzülmüyorum yeterki sağlıklı olsun diyorum dogunca büyür zaten boyu güzel çıkıyor 48 49 cm çıkıyor emmesi solunumu sıkıntı olmaz dedi dr diğer çocuklarımın büyümesi kilosu baya önde doğunca güzel büyüyorlar kendim minyon um bu kadar yapıyor vücut

@gunes0101 gozun aydın cnim hyrli olsun cok sevindim sağlikla kavusmaniza

Ben de gobek guncellemeye geldm
Oyy maşallah 41 kere baya aşağı inmiş sanki annesi
Maşallah güzün aydın canım Allah analı babalı sağlıklı sıhhatli güzel bir ömür versin

Bende yarın 37+0 günde kontrolüm var şimdilik normal doğumla sürpriz gün görünüyor ama bakalım benim minnak ne alemde

Doğumdan önce mi kullanmaya başladın canım yoksa Doğumdan sonra mı
Göğüs ucu uyarmak doğum sancılarını tetikliyo o yüzden bu aparatları doğum sonrası kullanmak gerekiyor.
Sanırım bi yolu yok ultrasondan başka geçen gittiğimde kakasını yaparsa anlayabilir miyim diye sormuştum doktora. Kaka yaparsa strese girerse hareketlerinden belli olur dedi. Sanırım güzel takip etmek gerekiyor hareketlerini. Benim karnım sürekli taş gibi artık çok rahat hissedemiyorum hareketlerini ama nst iyi çıkıyo.

Benim karnım da taş gibi. Akşamları dinlenmeye çekilince hareketleniyor karnımı kaldırıp indiriyor. Ama gündüz ben de bilgisayar başında çalışırken karnım iyice sertleşiyor o zAmanlar hareket hissedemiyorum karnım zaten aşırı sert oluyor.

Gözünaydın canım maşallah meleğine. Sağlıklı sıhhatli ömrü olsun insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…