- 1 Nisan 2012
- 450
- 962
- 303
Bnde hissetmiyrum ama sancı çıkıyo düEnsizde olsa 100 ü gördük bugün serum verdi gönderdi ama çok bel ağrım var adet ağrım da var
Canım lütfen boş yere kendini üzme bu kilodan daha düşük doğan bebeklerde var. Sen o 300 grmı 3 günde aldıırırsınGittim evet o da benzer şeyler söyledi ağladım hatta biraz dr bey de herşeyi çok güzel problem edecek bir şey yok dedi 2600 gr dedi bebeğime bu civarlarda doğar dedi çok taktım artık kabullendim inşallah doğsun o zaman uğraşıp besliycem
Belki derin çatlıyor olabilir miYa gerginligi anlkyorumda karnkmin eti neden aciyor onu anlamiyorum
Çok şükür büyüyo 1kilo 375 gram olduk bugün
Kizlar yazamiyorum tek tek kusura bakmayın. Agrim malumunuz ztn sabah geldm doktora bi saatin icinde sezeryana alındım. Bebegim yogun bakimda kordon dolanmis oksijensz kalms yawrum. Hala goremedim. Dua edin teyzeleri sag salim alayim kucagima
Evet canım inşallah artık üzülmüyorum yeterki sağlıklı olsun diyorum dogunca büyür zaten boyu güzel çıkıyor 48 49 cm çıkıyor emmesi solunumu sıkıntı olmaz dedi dr diğer çocuklarımın büyümesi kilosu baya önde doğunca güzel büyüyorlar kendim minyon um bu kadar yapıyor vücutCanım lütfen boş yere kendini üzme bu kilodan daha düşük doğan bebeklerde var. Sen o 300 grmı 3 günde aldıırırsınbende kendimi öyle motive ediyorum
Canım dr lar ne diyor ne kadar daha durur diyorlar kuvöz de 2 kg olana kadar mi duracak yoksa anne karnındaki doğum tarihi ne göre miÇok şükür büyüyo 1kilo 375 gram olduk bugün
Maşallah maşallah nazar olma ağrı sızı olmadan açılman olsun kolayca insin bebişBenim 150 yi gördü acaba doğum için kaç olması gerekiyor
Inatcikisilik canım gelmiş geçmiş olsun inşallah sağlıkla döner bebeğin yanına
Hay maşAllah kuzuya yerim onu ben ya.Çok şükür büyüyo 1kilo 375 gram olduk bugün
Oyy maşallah 41 kere baya aşağı inmiş sanki annesi@gunes0101 gozun aydın cnim hyrli olsun cok sevindim sağlikla kavusmaniza
Ben de gobek guncellemeye geldm
Maşallah güzün aydın canımiyi aksamlar kizlar pamuk gibi bir kizim oldu rabbime sukurler olsun hepiniz sagliklica kucaginiza alin insallah yavrularınızıtarifsizzz bir duyguymuş alahim isteyen dileyen herkese nasip etsin 39+0 kilomuz 3160 gr boy 50 cm benimde amrliyat sirasinda tansiyonum baya dustu sonraa ilac verildi duzeldim
Ay cok sevindim maşallah ilk bebegimiz büyüyor dualarımızda hepÇok şükür büyüyo 1kilo 375 gram olduk bugün
Sen yarından iç bence canimKızlar, süt çaylarını içmeye başladınız mı?
Bugün içtim, yarın da içerimSen yarından iç bence canim
O da nesi ?Kızlar, süt çaylarını içmeye başladınız mı?
Göğüs ucu uyarmak doğum sancılarını tetikliyo o yüzden bu aparatları doğum sonrası kullanmak gerekiyor.Doğumdan önce mi kullanmaya başladın canım yoksa Doğumdan sonra mı
Sanırım bi yolu yok ultrasondan başka geçen gittiğimde kakasını yaparsa anlayabilir miyim diye sormuştum doktora. Kaka yaparsa strese girerse hareketlerinden belli olur dedi. Sanırım güzel takip etmek gerekiyor hareketlerini. Benim karnım sürekli taş gibi artık çok rahat hissedemiyorum hareketlerini ama nst iyi çıkıyo.Inatcikisilik tez zamanda çıksın bebecik sağlıcakla kucağına al.
Ya arkadaşlar bu kordon dolanmasini biz nasıl anlayacağız nasıl belirti veriyor. Hareketsizlik hissedersem mi acile gidiyoruz yoksa sancı olarak mı kendini belli ediyor acaba. Doğana kadar herşey dert valla. Keşke uyusam uyansam haftaya Çarşamba olsa dogursam diuorum bazen
Humana still tea gbi süt artırıcı çaylar.. Emzirme çayları... Vs vsO da nesi ?
Benim karnım da taş gibi. Akşamları dinlenmeye çekilince hareketleniyor karnımı kaldırıp indiriyor. Ama gündüz ben de bilgisayar başında çalışırken karnım iyice sertleşiyor o zAmanlar hareket hissedemiyorum karnım zaten aşırı sert oluyor.Göğüs ucu uyarmak doğum sancılarını tetikliyo o yüzden bu aparatları doğum sonrası kullanmak gerekiyor.
Sanırım bi yolu yok ultrasondan başka geçen gittiğimde kakasını yaparsa anlayabilir miyim diye sormuştum doktora. Kaka yaparsa strese girerse hareketlerinden belli olur dedi. Sanırım güzel takip etmek gerekiyor hareketlerini. Benim karnım sürekli taş gibi artık çok rahat hissedemiyorum hareketlerini ama nst iyi çıkıyo.
Aynen öle cnm rabbim sizleride kazasız belasız sağlıkla kurtarsınki, o pamuk elleri, o süt kokan tenlerini doya doya öpesinizBir dePoison Women diye bi arkadaş vardi doğuran sanki
Derim o kadar cok catladiki anlatamam cnm ilk hamielimde hic catlamamisti bunda gobek deligimim ustunu bile gectiBelki derin çatlıyor olabilir mi
Gözünaydın canım maşallah meleğine. Sağlıklı sıhhatli ömrü olsun insallah.iyi aksamlar kizlar pamuk gibi bir kizim oldu rabbime sukurler olsun hepiniz sagliklica kucaginiza alin insallah yavrularınızıtarifsizzz bir duyguymuş alahim isteyen dileyen herkese nasip etsin 39+0 kilomuz 3160 gr boy 50 cm benimde amrliyat sirasinda tansiyonum baya dustu sonraa ilac verildi duzeldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?