2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Maşşalah canım darısı bize inşanlah herkes tek tek doğuruyor sanrım benim doğum birazz erken görünüyor. Bende biraz önce ilk defa rahimim acıdı bel agrısı ve birazda adet sancısı yaşadım umarım tekrarlamaz kendimi iyi hissetmiyorum

Canım ben iki hafta arayla tekrar hastalandım çok kötüyüm kendimi hiç iyi hissetmiyorum pskoljik olarak çöktüm yatamıyorum şuan ıhlamura bal katıp içtim biraz iyi gelmişti geçen haftada bu defa yine deneyecem

novasa yazmadı değil mi kızlar
Kızlar anca yazabiliyorum..3.5 kilo doğdu kızım.kakasiji yapmış tam zamanında almışlar.bayiltarak yaptılar sezeryani.cok ağrım oldu .anca kendime geleblldim.saezeryandan 5 saat sonra su yemek verdiler..hemen emdi.agrim 11 gibi hafifledi.

Günaydın benimki hıçkırıyor mu nedir anlamadım epey uzun sürdü ilk kez sonra durdu artık buluttan nem kapar oldum her zaman yaptığı hareketin dışında bir şey yapınca

Beni de buraya ekler misiniz

Derim o kadar cok catladiki anlatamam cnm ilk hamielimde hic catlamamisti bunda gobek deligimim ustunu bile gecti
Sanırım çatlama hormonel de bişey çok duydum bi hamilelikte çatlamayan diğerinde çatlama yapbiliyo. Garantisi yok gibi.
Eğer boğazda yanma varsa tuzlu ve karbonatlı suyla gargara yap. Benim kronik farenjitim var ve tek dermanım bu. Basit bişey ama çok etkili

Arkadaşlar dün saat 8:30’da akşam doğum gerçekleşti normal doğum sancısı çektim fakat sezeryan olmak zorunda kaldım son Anda sezeryan olacak arkadaşlar hiç korkmayın korkulacak hiçbir şey yok belden uyuşturu mali oldum gayet şu anda iyiyim tabii ki birazcık acı var ama yavrumuz için değer 3 kg doğdu Allah’ın izniyle erken doğum olsada küveze girmedi Bir erkek evlat annesi oldum emzirmeye çalışıyorum çocuk zaten normal Doğumla doğum kanalına girdiği için sütüm hemen geldi inşallah emmesi de biraz daha güzelleşir

Geçmiş olsun canım anneli babalı büyüsün maşallah kızına da sana da en zoru atlattın artık bu gün toparlanirsin

Bende pskolojik olarak bittim gibj artik yoruldugumu hissediyorum enerjim hic kalmadi rabbim hepimize hayirlisi ile dogum nasip etsin

Canım maşallah ne bereketli bir gündü dün 4 yeni bebeğimiz oldu gözün aydın geçmiş olsun anneli babalı güle güle büyüt

Gözün aydın. Kaçıncı haftada dogurmus oldun? Su kaka yapma olayindan korkuyorum. Ya benimki de yaparsa anlamazsak diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…