2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Bursa da da hava kapalı, güne zaten bas agrisi yorgunluk ve uykusuzlukla başlamıştım. Hiç tat vermedi hava da. Sanki boş bi cumartesi günüymüş gibi. Bende bu aralar çok ağırlaştım agrilarim var. Enerji verecek biseyler yiyip içmek istiyorum ama bilemedim ne yapsam

Benimde öyle doktor ne diyor sana
Ben de pazardan beri zor oturup kalkıyorum. Yattigim yerde de donemiyorum kaç aydır çok iyiydi son günler zorlaniyorum valla. Doktorum da yat hep dinlen dedi bebeğin başı baya asagidaymis haftasonunu geçirmeye çalışalım dedi . Aniden bişey olacak diye korkuyorum kendimi 2 sine adapte ettim

Çok güzel olmuşunuz canım

Bende gittim kontrole çok gergindi ortam hastanede çok kişi izinli olduğu için doktor biraz sinirliydi nst de falan sıra oldu diye.

kuzum dinlen sen, kendini de takip et dursun derken iş almayalım başımıza, aman gözünü seveyim dikkatli ol.

o resimdeki fotoğrafçımız, sen o gönderdiğim linke tıklarsan 4kişilik aile fotomuzu görürsün. İnstagram hesabın var mı? Olmadan açmıyordur belki bilemedim.

Senin anne baban nasıllar wendy

iyiler inşallah canım, ağrıları devam ediyor hala, bi iyi bi kötü sesleri.

canım yenidoğan çekimi mi yaptıracaksın? Valla sen bilirsin ama çekimi yapacak fotoğrafçım inanılmaz profesyonel benim, kimseye ihtiyaç hissetmiyorsun hepsini hallediyor kendisi saolsun, ben 2 kızıma da yenidoğan çekimi yaptırdım iyi ki yaptırmışım diyorum en en en güzel hatıra oldu onlara, bakıp bakıp anne bu ben miyim diyorlar, hiç vazgeçme, annende görünce sevecek eminim. Bebiş çok gazlanmadan falan bir an önce halledin

wendy Canım fotoğrafınıza bayıldım maşallah uğraşmana değmiş

canım çok teşekkürler, evet yoruldum stres oldum ama çok hoş bi hatıra kalacak bize inşallah

Çok güzel olmuşunuz canım

teşekkür ederiz canım

ewt yenidoğan çekimi yaptırıcaz. kızımda katılacak bir kaç poza. ya aslında 10günlüğe kadar çeksek iyi olur diyorlar. ama işte eşim işte olacak tek başıma 2 çocukla arabayı sürebilirmiyim kime götür diyeceğim dedim.13günlük olacak çekileceğimiz gün. bir de annemin diyeceklerini dinlemektense ctesi rahat rahat gideriz eşimle diye düşündüm. artık inş gazsız sıkıntısız bir bebek olır o gün de

ben de ekleme yapayım. ağrınız olsa da mutlaka bol bol yürüyün. bizim koridorda en iyi benmişim hemşire öle demişti. diğerleri ağrı olunca kalkmamışlar pek.yürüyen gazı çıkarıyor tabi demişti bana hemşire. gaz çıkarmadan yiyeceğe izin verilmiyor. sadece sıvı şeyler tüketilebiliyor.

Kızlar merhaba, sabah girdim doğuma 10.45gbi her sey bitmişti. Çok şükür ben kurtuldum darısı sizlere olsun.
Ancak vakit buldum yazabilmek için...
Oğlum sapsarı Dr si göbek adını kıvanc koydu
Kıvanç tatlıtuğdan
Günün anlam ve önemine binaen Atatürk doğdu diyor bir de:)
Pek tatlı maviş gözleri kızım öyle değildi bakalım nasıl olacak elbet simdi belli olmaz gözler ama sanırm kendi M. K. Atatürk ü mü doğurdum. Cumhuriyeti ilan ettik biz.
Darısı sizlere olsun inşallah
3500kg 52cm doğdu... İsmi Deniz
wendy ekle canım beni de listeye.. Şükürler olsun bu günümüze

maşallah canım

Masallah canim Allah anali babali buyutsun vatana millete hayirli evlat olsun

kuzum bizde aile çekimi de yapıyor yenidoğan çekiminde o yüzden sizinde eşinle gideceğinizi düşündüm nedense. Yolda bebiş ağlar falan dikkatin dağılır Allah korusun, biri olsun yine de yanında.

Ay eklemem mi yakışıklı oğluşunu adıyla yaşasın Kıvanç Deniz sende bir an önce toparlanır evine geçersin inşallah kuzum.

2020 Kasım Bebekleri
Bebeğine Kavuşan Annemiz
Doğum Tarihi
Bebeğin Cinsiyeti
Bebeğin İsmi
Bebeğin Haftası
Bebeğin Kilosu
Bebeğin Boyu
Doğum Şekli
35yagmur35 28.08.2020KızEda Deniz28+0790-Sezaryen
st1248 09.10.2020Kız-37+62.90047Sezaryen
N Neutral26 18.10.2020---3.28050Sezaryen
Poison Women 15.10.2020--35+62.800-Normal Doğum
K Kidem34 19.10.2020--37+22.97050Sezaryen
B bsrhezaren 20.10.2020Kız-35+62.40045Normal Doğum
pylz 22.10.2020--38+03.08050Sezaryen
P Pelinimben 24.10.2020Erkek-36+63.000-Sezaryen
_seastar_ 26.10.2020ErkekAlperen38+13.44051Sezaryen
gunes0101 27.10.2020Kız-39+03.16050Sezaryen
Inatcikisilik 27.10.2020Erkek-36+02.76049Sezaryen
Ece0605 27.10.2020Erkek--3.000-Sezaryen
novasa 27.10.2020KızDoğa38+13.500-Sezaryen
Edifar 29.10.2020ErkekDeniz38+43.50052Sezaryen

Masallah canım saglıkla büyüsün insallah darısida bize olsun@wendy cok guzel olmussunuz canım ya

Gözün aydın canım ne güzel anlattın Sağlıkla büyüsün Deniz oğlan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…