Ben de pazardan beri zor oturup kalkıyorum. Yattigim yerde de donemiyorum kaç aydır çok iyiydiBenimde öyle doktor ne diyor sana
Çok güzel olmuşunuz canımKızlar fotoğrafçımız resim atmış hikayesine, paylaşıyorum burdan linkini, 24 saate kalkar zaten denk gelenlere doğuma son 5 kala resmimiz
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.instagram.com
Bende gittim kontrole çok gergindi ortam hastanede çok kişi izinli olduğu için doktor biraz sinirliydi nst de falan sıra oldu diye.Kızlar bugün kontrole gıttım
Doktor baş aşağıda dedı normal gözüküyor dedı
Haftaya catı muayanesı yaparız dedı
Çatı darlıgına bakacak
Bebegım yüzünü gostermdı 2800kılosu haftaya 37olck
Öyle ıste
Benimde aynı şekilde canım zor dönüp ayağa kalkıyorum yataktan ama nst de sancım çıkmadı dahaBenimde öyle sanki son günlerimmiş gibi sürekli kaskatı karnım gece tuvalete kalkınca tuvalete gidene kadar o kadar zor yürüyorum ki
Evet de dursa diye istiyorum erken diye
Cooook halsizim elim kolum kalkmıyor
O resimdeki bordo kıyafetli sen misin maşallah tablo gibisiniz bebegin ve sen bebeğinde daha çok küçükmüş kız ikiz gibi olacaklar büyüyünce eşim geldi yanıma bende biraz daha iyi gibiyim diyince geri gitmişti adam da şaşırdı ne yapacağını benim geceden beri ki bu kararsizligima
Senin anne baban nasıllar wendy
çok güzelsinizbizimde haftaya ctesi çekim. aslında haftaya çarşambaydı ama tek gidemem. annem de sağolsun hiç desteklemiyor bu konuda beni. ne gerek varmış çocuğu niye sürükleyecekmişim klasik annesel düşünceler
Çok güzel olmuşunuz canım
Aynen cok sınırlıydı asırı sıra olduBende gittim kontrole çok gergindi ortam hastanede çok kişi izinli olduğu için doktor biraz sinirliydi nst de falan sıra oldu diye.
ewt yenidoğan çekimi yaptırıcaz. kızımda katılacak bir kaç poza. ya aslında 10günlüğe kadar çeksek iyi olur diyorlar. ama işte eşim işte olacak tek başıma 2 çocukla arabayı sürebilirmiyim kime götür diyeceğim dedim.13günlük olacak çekileceğimiz gün. bir de annemin diyeceklerini dinlemektense ctesi rahat rahat gideriz eşimle diye düşündüm. artık inş gazsız sıkıntısız bir bebek olır o gün dekuzum dinlen sen, kendini de takip et dursun derken iş almayalım başımıza, aman gözünü seveyim dikkatli ol.
o resimdeki fotoğrafçımız, sen o gönderdiğim linke tıklarsan 4kişilik aile fotomuzu görürsün. İnstagram hesabın var mı? Olmadan açmıyordur belki bilemedim.
iyiler inşallah canım, ağrıları devam ediyor hala, bi iyi bi kötü sesleri.
canım yenidoğan çekimi mi yaptıracaksın? Valla sen bilirsin ama çekimi yapacak fotoğrafçım inanılmaz profesyonel benim, kimseye ihtiyaç hissetmiyorsun hepsini hallediyor kendisi saolsun, ben 2 kızıma da yenidoğan çekimi yaptırdım iyi ki yaptırmışım diyorumen en en güzel hatıra oldu onlara, bakıp bakıp anne bu ben miyim diyorlar, hiç vazgeçme, annende görünce sevecek eminim. Bebiş çok gazlanmadan falan bir an önce halledin
canım çok teşekkürler, evet yoruldum stres oldum ama çok hoş bi hatıra kalacak bize inşallah
teşekkür ederiz canım
ben de ekleme yapayım. ağrınız olsa da mutlaka bol bol yürüyün. bizim koridorda en iyi benmişim hemşire öle demişti. diğerleri ağrı olunca kalkmamışlar pek.yürüyen gazı çıkarıyor tabi demişti bana hemşire. gaz çıkarmadan yiyeceğe izin verilmiyor. sadece sıvı şeyler tüketilebiliyor.Canım ebe ve hemşireler her şeyi hallediyor.sezeryan ağrısı fena .bol su için. Gogus uçları hemen yara oluyor bol bol kremi sürün.sezeryan sonrası wc çıkmanız çok önemli.Ben bebegimi görünce o kadar mutlu oldum ki gündüz uyuyorum 2,3 saat. geceayaktayım.sut ilk hemen geldi .aklıma gelenler bunlar
maşallah canımKızlar merhaba, sabah girdim doğuma 10.45gbi her sey bitmişti. Çok şükür ben kurtuldum darısı sizlere olsun.
Ancak vakit buldum yazabilmek için...
Oğlum sapsarı Dr si göbek adını kıvanc koydu
Kıvanç tatlıtuğdan
Günün anlam ve önemine binaen Atatürk doğdu diyor bir de:)
Pek tatlı maviş gözleri kızım öyle değildi bakalım nasıl olacak elbet simdi belli olmaz gözler ama sanırm kendi M. K. Atatürk ü mü doğurdum. Cumhuriyeti ilan ettik biz.
Darısı sizlere olsun inşallah
3500kg 52cm doğdu... İsmi Deniz
wendy ekle canım beni de listeye.. Şükürler olsun bu günümüze
Kızlar merhaba, sabah girdim doğuma 10.45gbi her sey bitmişti. Çok şükür ben kurtuldum darısı sizlere olsun.
Kıvanç tatlıtuğdan
Pek tatlı maviş gözleri kızım öyle değildi bakalım nasıl olacak elbet simdi belli olmaz gözler ama sanırm kendi M. K. Atatürk ü mü doğurdum. Cumhuriyeti ilan ettik biz.
ewt yenidoğan çekimi yaptırıcaz. kızımda katılacak bir kaç poza. ya aslında 10günlüğe kadar çeksek iyi olur diyorlar. ama işte eşim işte olacak tek başıma 2 çocukla arabayı sürebilirmiyim kime götür diyeceğim dedim.13günlük olacak çekileceğimiz gün. bir de annemin diyeceklerini dinlemektense ctesi rahat rahat gideriz eşimle diye düşündüm. artık inş gazsız sıkıntısız bir bebek olır o gün de
Ay eklemem mi yakışıklı oğluşunuKızlar merhaba, sabah girdim doğuma 10.45gbi her sey bitmişti. Çok şükür ben kurtuldum darısı sizlere olsun.
Kıvanç tatlıtuğdan
Bebeğine Kavuşan Annemiz | Doğum Tarihi | Bebeğin Cinsiyeti | Bebeğin İsmi | Bebeğin Haftası | Bebeğin Kilosu | Bebeğin Boyu | Doğum Şekli |
| 28.08.2020 | Kız | Eda Deniz | 28+0 | 790 | - | Sezaryen |
| 09.10.2020 | Kız | - | 37+6 | 2.900 | 47 | Sezaryen |
N Neutral26 | 18.10.2020 | - | - | - | 3.280 | 50 | Sezaryen |
| 15.10.2020 | - | - | 35+6 | 2.800 | - | Normal Doğum |
K Kidem34 | 19.10.2020 | - | - | 37+2 | 2.970 | 50 | Sezaryen |
B bsrhezaren | 20.10.2020 | Kız | - | 35+6 | 2.400 | 45 | Normal Doğum |
| 22.10.2020 | - | - | 38+0 | 3.080 | 50 | Sezaryen |
P Pelinimben | 24.10.2020 | Erkek | - | 36+6 | 3.000 | - | Sezaryen |
| 26.10.2020 | Erkek | Alperen | 38+1 | 3.440 | 51 | Sezaryen |
| 27.10.2020 | Kız | - | 39+0 | 3.160 | 50 | Sezaryen |
| 27.10.2020 | Erkek | - | 36+0 | 2.760 | 49 | Sezaryen |
| 27.10.2020 | Erkek | - | - | 3.000 | - | Sezaryen |
| 27.10.2020 | Kız | Doğa | 38+1 | 3.500 | - | Sezaryen |
| 29.10.2020 | Erkek | Deniz | 38+4 | 3.500 | 52 | Sezaryen |
Aynen öyle ama siz 39 hafta olmuşsunuz sezeryan olması gerekmiyor mu Nolucak böyle yaYerlesmemis derken, baş aşağı donup dogum pozisyonuna girmemiş anlamında mi? Öyleyse benimki de aynı hem de bu haftada :)
Masallah canım saglıkla büyüsün insallah darısida bize olsunKızlar merhaba, sabah girdim doğuma 10.45gbi her sey bitmişti. Çok şükür ben kurtuldum darısı sizlere olsun.
Kıvanç tatlıtuğdan
Aşağıya yerlesmemis doğum kanalına bu hafta girmesi gerekiyormuş ama dönmemiş daha ebemiz öyle dediTers mi duruyo
Kedi deve hareketi diye araştır netten bi dene istersen. Bebeğin dönmesine yardımcı oluyor.Aşağıya yerlesmemis doğum kanalına bu hafta girmesi gerekiyormuş ama dönmemiş daha ebemiz öyle dedi
Gözün aydın canım ne güzel anlattınKızlar merhaba, sabah girdim doğuma 10.45gbi her sey bitmişti. Çok şükür ben kurtuldum darısı sizlere olsun.
Kıvanç tatlıtuğdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?