- 12 Kasım 2019
- 300
- 150
- 103
- 28
Sizinki döndü mu peki canım benim ilk gebeligimde hemen 34 haftalık olduğunda dönmüştü kız olduğu için mi inatçı acabaKedi deve hareketi diye araştır netten bi dene istersen. Bebeğin dönmesine yardımcı oluyor.
Yaa bende böyleyim sürekli birşeyler yemek istiyorum eşime ımmm şu olsada keşke yesem filan diyerek birşeyler aldırıyorum ne olacak böyleGunaydın kızlarİlk kez ellerim uyusuk ve şişik uyandım. Sanırım odem toplamaya basladım. Ve artık fazlaca acıkmaya basladım. Uyanıyorum karnım zil çalıyor yatmadan önce karnım zil çalıyor Sanırım yediklerim de artık yetmemeye basladı bu sekılde dusunmeye basladım. Asırı da yemek yemek daha fazla da sismek istemiyorum acıkcası. Tuhaf hissediyorum kurt var midemde sankı
Dogum yapacak guzel melekler Rabbim sıkıntısız kucagınıza almayı nasip etsın
Benimki de kız ama döndü 32de heralde onla ilgisi yoktur kimi bebek dönmüyor işte. İnşallah faydası olur da döner :)Peki
Sizinki döndü mu peki canım benim ilk gebeligimde hemen 34 haftalık olduğunda dönmüştü kız olduğu için mi inatçı acabao hareketi de ilk defa duydum saolun denerim inşallah fayda eder
Hayırlı olsun maşallah ikinizedeKızlar merhaba, sabah girdim doğuma 10.45gbi her sey bitmişti. Çok şükür ben kurtuldum darısı sizlere olsun.
Ancak vakit buldum yazabilmek için...
Oğlum sapsarı Dr si göbek adını kıvanc koydu
Kıvanç tatlıtuğdan
Günün anlam ve önemine binaen Atatürk doğdu diyor bir de:)
Pek tatlı maviş gözleri kızım öyle değildi bakalım nasıl olacak elbet simdi belli olmaz gözler ama sanırm kendi M. K. Atatürk ü mü doğurdum. Cumhuriyeti ilan ettik biz.
Darısı sizlere olsun inşallah
3500kg 52cm doğdu... İsmi Deniz
wendy ekle canım beni de listeye.. Şükürler olsun bu günümüze
Benim ilk oglumda olmustu cnm 2 gun hastanede yatmistik sana diyebilecegim tek sey sakin ac birakma bol bol emzir eger sutun yetmiyorsa saat basi emzir 2 saatte bir mama ver bize hastanede bu sekilde yapmislardi sarilik sekerin dusmesiyle ortaya cikiyor yani aclikla
Kızlar bebegim memeyi tuttu ama çekemiyordu biraz erken doğduğu için refleksleri oluşmamış tam .Hep memeye tuttum ama gücü yoktu biberon götürdüm hemşireler emme konusunda pasif old için siringayla mama verdiler hafid sarılık da başlamıştı. Gündüz hep yalancı meme ve benim göğsümde uğraştık çekmeyi öğrensin diye .Ağlayinca hemşireler gelip mamasını verdi hep saatli bekledik. Sonra ev için similac mama aldırdım. Şimdi sürekli memede nerdeyse omuz boyun iptal ama günde 3 4 kez 40 cc mama yemeden yatmıyor vermemek için direndim ama yok ağlıyor.Ne güzel anlatmışsın.. İlk oğlumu ben de acemilikten ve emzircem diye tutturmaktan sarılık etmiştimYavrummmm.. Sütüm de inmemişti ki daha. Emzirme danışmanı “sadece emzir, mama verme” dediği için, 2 kere mi ne mama vermiştik sadece :/
Şimdiki bebeğimde akıllandım ama, yanıma mamayı biberonu aldım, pazartesi doğumum var, çocuğumu hem emzireceğim hem de çocuğuma mama vereceğim bu sefer, önceki hatayı yapmayacağım.
Yukarda yazdım canım benle eşim de hiç mama yankisi değiliz ama yapacak bisey yok mis gibi anne sütü varken kim ister ki içeriğinde palm yağından tut demir meteryaller içeren mama vermeyi ama beslemek zorundayız. Hast yatarsa çok daha zor olur toparlanması kilo çok kaybediyorlar orada bide maddi anlamda bizi hast bayağı ekstre yazardı.philips avent aldim ama önemli olan ucunun az gelmesi illa o markayı almak zorunda değilsin ve pahalı gerçekten indirimden yakalamıştım ben. Yani mama verirsen bebeğin ağzına fos diye gitmemesi biberon ucu en ince delikli olan dan al bi tane veya yapabilirim dersen siringayla besle ben beceremedim hemşireler 1 damla israf etmiyordu ama ben verince ağzından çok yüzüne doldu .Inşallah bebeğin riskiyla gelir annesi annesinin bol bol sütü olur da hiç gerek kalmazKızlar günaydın diğer sayfalarda görünce aklıma geldi ben de pek mama yanlısı değildim ama sonradan allah korusun sarılık olup hastanede yatmak gerekeceğine takviyede bulunalım diye düşündüm. Siz hangi marka biberon ve mama aldınız? Philips aventlere baktım çok aşırı pahalı ya öyle de elimizin dar olduğu zamanlarda çıktı ki karşıma inşallah gerçekten bereketinle geliyorsundur oğlum
Oyyy oyyyy paşa doğmuş adı gibi bahtida güzel olsunKızlar merhaba, sabah girdim doğuma 10.45gbi her sey bitmişti. Çok şükür ben kurtuldum darısı sizlere olsun.
Kıvanç tatlıtuğdan
Pek tatlı maviş gözleri kızım öyle değildi bakalım nasıl olacak elbet simdi belli olmaz gözler ama sanırm kendi M. K. Atatürk ü mü doğurdum. Cumhuriyeti ilan ettik biz.
Harika ötesi hepiniz mükemmel görünüyorsunuzKızlar fotoğrafçımız resim atmış hikayesine, paylaşıyorum burdan linkini, 24 saate kalkar zaten denk gelenlere doğuma son 5 kala resmimiz
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.instagram.com
39+6 da sezeryan günü verdi doktor. Haftaya Çarşamba olacağım.Aynen öyle ama siz 39 hafta olmuşsunuz sezeryan olması gerekmiyor mu Nolucak böyle ya
Valla bu döndürme olayına ben baya bir kafayı takmıştım. Hatta yaşadığım ülkede ECV diye bir teknik uygulanıyor bunun eğitimini alan doktorlar tarafindan. göbeğe kas kevsetici iğne yapıp doktor eliyle dışardan bebeği kavrıyor popodan ve başından, döndürmeye çalışıyor. Tabi öncesinde detaylı ultrasona alıyor hastane sizi kordon boyu suyu kilosu uygunmu bu işleme diye. Herşey uygunsa bu döndürme işlemi 5-7 dk sürüyor. Doktor önce sağdan döndürmeye calisiyor, başarısız olursa bir de soldan. Sonrasında ultrasonda bakıyor kalp atisina ve kordon durumuna. Benim bebek iki denemede de baş asagi döndü doktorun el manevralariyla ama döner dönmez kendini geriye eski yerine attı. Bunu bile denedim yani. Bazen bebekler başı yukarda daha konforlu hissedip donmezlermis öyle dedi doktor.Peki
Sizinki döndü mu peki canım benim ilk gebeligimde hemen 34 haftalık olduğunda dönmüştü kız olduğu için mi inatçı acabao hareketi de ilk defa duydum saolun denerim inşallah fayda eder
Benim canım çok tatli cekiyor, kan şekerim mi düşük bilmem. Çikolata yiyorum, limon zencefil içiyorum, uzaniyorum bol bol, sonra kalkıp esneme egzersizleri yapıyorum biraz iyi geliyor sankidaisyyy ya ben gerçekten anlamıyorum bu halsizlik yoktu bende bir haftadır kemiklerim ağrıyor. Bir de inanılmaz terliyorum ki bünye olarak hiç terleyen biri değildim ben. Ayaklarım buz gibi ama sırtım su gibi oluyor.
Yarın 40 a giriyorum artık ama ne bir kasılma ne başka birşey aslında artık gelsin istiyorum ama bir yandan da ne zaman hazırsa o zaman gelsin diyorum. Halsizliğine çözüm bulursan haber ver bana da lütfen
Ay inanmıyorum döndü tekrar geri döndü demek çok yaramazzzzz yerim ben onuValla bu döndürme olayına ben baya bir kafayı takmıştım. Hatta yaşadığım ülkede ECV diye bir teknik uygulanıyor bunun eğitimini alan doktorlar tarafindan. göbeğe kas kevsetici iğne yapıp doktor eliyle dışardan bebeği kavrıyor popodan ve başından, döndürmeye çalışıyor. Tabi öncesinde detaylı ultrasona alıyor hastane sizi kordon boyu suyu kilosu uygunmu bu işleme diye. Herşey uygunsa bu döndürme işlemi 5-7 dk sürüyor. Doktor önce sağdan döndürmeye calisiyor, başarısız olursa bir de soldan. Sonrasında ultrasonda bakıyor kalp atisina ve kordon durumuna. Benim bebek iki denemede de baş asagi döndü doktorun el manevralariyla ama döner dönmez kendini geriye eski yerine attı. Bunu bile denedim yani. Bazen bebekler başı yukarda daha konforlu hissedip donmezlermis öyle dedi doktor.
Bunun dışında karyopratik seansları ve ya bir tane çin masajı var çubukları ısıtarak ayak altına yapılan. O da güya rahimde belli noktaları uyarır bebeğin dönmesini sağlarmış. Onları denemedim. Bir de evde yoga hareketleri var, kedi pozisyonu. YouTube a yazınca çıkar. Onları da çok denedim ama işe yaramadı.
Sonuç olarak sezeryan oluyorum :)
Gözün aydın canım anneli babalı büyüsün güzel ömrü olsun sanada geçmiş olsunKızlar merhaba, sabah girdim doğuma 10.45gbi her sey bitmişti. Çok şükür ben kurtuldum darısı sizlere olsun.
Kıvanç tatlıtuğdan
Evet canım ya dönünce doktor da ben de çok sevindik birden. Sonra ultrasonda bir bakayım demeye kalmadan eski yerine geri dondu hemenAy inanmıyorum döndü tekrar geri döndü demek çok yaramazzzzz yerim ben onuAnlatmamıştın bunu sanırım burada.
Ben hamileliğim boyunca yediğim tatlıları çikolataları not etseydim şoka girerdi herkes. Özellikle şerbetli tatlı çok canım istiyor ve duramıyorum yiyorum. Çikolata başucumdan eksik olmuyor zaten.Benim canım çok tatli cekiyor, kan şekerim mi düşük bilmem. Çikolata yiyorum, limon zencefil içiyorum, uzaniyorum bol bol, sonra kalkıp esneme egzersizleri yapıyorum biraz iyi geliyor sanki
Çok sevindim, gözün aydın. Deniz çok güzel isim, ismi gibi engin derin uçsuz bucaksız ve ferah olsun, baktıkça içi açılsın insanlarinKızlar merhaba, sabah girdim doğuma 10.45gbi her sey bitmişti. Çok şükür ben kurtuldum darısı sizlere olsun.
Kıvanç tatlıtuğdan
Gözünüz aydın canım kendi gibi bahtı da güzel olsun deniz kuşunKızlar merhaba, sabah girdim doğuma 10.45gbi her sey bitmişti. Çok şükür ben kurtuldum darısı sizlere olsun.
Kıvanç tatlıtuğdan
Onun o dönen totosunu ye doğunca hakettiEvet canım ya dönünce doktor da ben de çok sevindik birden. Sonra ultrasonda bir bakayım demeye kalmadan eski yerine geri dondu hemenmeğer biliyormuş yolu ama istemiyormuş
Çok ağrım yok elhamdülillahGözünüz aydın canım kendi gibi bahtı da güzel olsun deniz kuşun
Sen nasılsın peki? Ağrıların ne durumda?
Onun o dönen totosunu ye doğunca haketti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?