- 25 Haziran 2019
- 1.117
- 2.600
- 133
Öyle güzel heyecanla anlatmışsın ki icimde kelebekler uçuştu oğluşum gelsin benimde artıkKızlar merhaba, sabah girdim doğuma 10.45gbi her sey bitmişti. Çok şükür ben kurtuldum darısı sizlere olsun.
Ancak vakit buldum yazabilmek için...
Oğlum sapsarı Dr si göbek adını kıvanc koydu
Kıvanç tatlıtuğdan
Günün anlam ve önemine binaen Atatürk doğdu diyor bir de:)
Pek tatlı maviş gözleri kızım öyle değildi bakalım nasıl olacak elbet simdi belli olmaz gözler ama sanırm kendi M. K. Atatürk ü mü doğurdum. Cumhuriyeti ilan ettik biz.
Darısı sizlere olsun inşallah
3500kg 52cm doğdu... İsmi Deniz
wendy ekle canım beni de listeye.. Şükürler olsun bu günümüze
Maşallahh gözünaydin sağlıklı uzun ömrü olsunKızlar selamlar
Minik kuzum Zeyno Ada doğdu
3580gr 49cm
İkimiz de iyiyiz çok şükür
Darısı sıradakilerin başına
Ay maşallah canım ne güzel doğuruyorsunuz hepiniz sırayla gözünüz aydın iyi günlere büyüsün tebrik ederimKızlar selamlar
3580gr 49cm
Allah anali babali buyutsun ömrü uzun olsun bebişinin.Dogumu özeldemi devlettemi yaptın.özel hastaneler ihtiyac halinde mama veriyorlarmi acaba bir tek mama almadim alsammi bilemedim.özel hast.verir diye düsunuyorum ama.inşallah sütüm gelirde hic ihtiyac kalmazKızlar merhaba BIZ dün gece eve geldik.EMZIRDIM.Bende dinleniyorum.sorunuz varsa cevap verrim
Teşekkür ederiz canımMasallah canım saglıkla büyüsün insallah darısida bize olsun@wendy cok guzel olmussunuz canım ya
canım merak etme, sütün tam gelince o yutkunma sesini duyacaksın zaten, o zaman doyduğunu hissedersin, mama verme ihtiyacı hissetmezsin. Az daha sabır ağız sütü gelmeye başlamış baksana, çok faydalı o, mama öncesi emzirmeye devam.Kızlar bebegim memeyi tuttu ama çekemiyordu biraz erken doğduğu için refleksleri oluşmamış tam .Hep memeye tuttum ama gücü yoktu biberon götürdüm hemşireler emme konusunda pasif old için siringayla mama verdiler hafid sarılık da başlamıştı. Gündüz hep yalancı meme ve benim göğsümde uğraştık çekmeyi öğrensin diye .Ağlayinca hemşireler gelip mamasını verdi hep saatli bekledik. Sonra ev için similac mama aldırdım. Şimdi sürekli memede nerdeyse omuz boyun iptal ama günde 3 4 kez 40 cc mama yemeden yatmıyor vermemek için direndim ama yok ağlıyor.
Bugünlük günümü anlatayim doğru ilerliyor muyun bakın bi gece 1 e kadar emzirdim göğüsü sıkınca birinden gri birinden sarı renkte süt görüyorum ama göğüsler yumuşak ağrısız neyse 2 ye kadar durmadı 40 cc mama verdim uyudu hemen gece 4 de kalktım memeye tuttum uyanmadı 8.15 den 11 e kadar hep memedeydi altını vs aldim uyudu uyandı 3 e kadar yine emzirdim uyudu uyandı ağladı yine 40 cc verdim .
Hast çıktıktan 1 sonra ki kontrolümüzde sarılığı önemsiz çok çok hafif dedi kilo kaybı sadece 40 gr mama veriyoruz dedim sarılık olmasın diye mama vermen sarılığı engelleyen birşey değil diyor memeyi tutmyaa başladıysa bırakabilsin dedi ama durmuyor napiyim doğru ilerliyor muyum.
Canım çok teşekkürlerHarika ötesi hepiniz mükemmel görünüyorsunuz☺
Oyy maşallah Zeyno Ada hanıma sağlıkla büyüsün kuzumKızlar selamlar
3580gr 49cm
Gözün Aydın canım tam bugüne yakışır bi bebiş olmuş maşallahKızlar merhaba, sabah girdim doğuma 10.45gbi her sey bitmişti. Çok şükür ben kurtuldum darısı sizlere olsun.
Ancak vakit buldum yazabilmek için...
Oğlum sapsarı Dr si göbek adını kıvanc koydu
Kıvanç tatlıtuğdan
Günün anlam ve önemine binaen Atatürk doğdu diyor bir de:)
Pek tatlı maviş gözleri kızım öyle değildi bakalım nasıl olacak elbet simdi belli olmaz gözler ama sanırm kendi M. K. Atatürk ü mü doğurdum. Cumhuriyeti ilan ettik biz.
Darısı sizlere olsun inşallah
3500kg 52cm doğdu... İsmi Deniz
wendy ekle canım beni de listeye.. Şükürler olsun bu günümüze
Çok şükür Maşallah zeynoyaKızlar selamlar
3580gr 49cm
Başı yukarıda mi aşağıda mi yani anlayamadım canım /Aşağıya yerlesmemis doğum kanalına bu hafta girmesi gerekiyormuş ama dönmemiş daha ebemiz öyle dedi
Sütünüzü sagıyormusunuz kızlar.Yeni dogmuş bebekler genelde ememiyorlar yani cabuk yoruluyorlar bu durumda sutunuzu sagip biberonla anne sütü verebilirsiniz.eğer sutunuz varsa bebek yorulup ememiyorsa tabi yoksa tabi mecburen mama takviyesi yapmak lazım.birde süt sagdıkça çogaliyor.Kızlar bebegim memeyi tuttu ama çekemiyordu biraz erken doğduğu için refleksleri oluşmamış tam .Hep memeye tuttum ama gücü yoktu biberon götürdüm hemşireler emme konusunda pasif old için siringayla mama verdiler hafid sarılık da başlamıştı. Gündüz hep yalancı meme ve benim göğsümde uğraştık çekmeyi öğrensin diye .Ağlayinca hemşireler gelip mamasını verdi hep saatli bekledik. Sonra ev için similac mama aldırdım. Şimdi sürekli memede nerdeyse omuz boyun iptal ama günde 3 4 kez 40 cc mama yemeden yatmıyor vermemek için direndim ama yok ağlıyor.
Bugünlük günümü anlatayim doğru ilerliyor muyun bakın bi gece 1 e kadar emzirdim göğüsü sıkınca birinden gri birinden sarı renkte süt görüyorum ama göğüsler yumuşak ağrısız neyse 2 ye kadar durmadı 40 cc mama verdim uyudu hemen gece 4 de kalktım memeye tuttum uyanmadı 8.15 den 11 e kadar hep memedeydi altını vs aldim uyudu uyandı 3 e kadar yine emzirdim uyudu uyandı ağladı yine 40 cc verdim .
Hast çıktıktan 1 sonra ki kontrolümüzde sarılığı önemsiz çok çok hafif dedi kilo kaybı sadece 40 gr mama veriyoruz dedim sarılık olmasın diye mama vermen sarılığı engelleyen birşey değil diyor memeyi tutmyaa başladıysa bırakabilsin dedi ama durmuyor napiyim doğru ilerliyor muyum.
Yukarda yazdım canım benle eşim de hiç mama yankisi değiliz ama yapacak bisey yok mis gibi anne sütü varken kim ister ki içeriğinde palm yağından tut demir meteryaller içeren mama vermeyi ama beslemek zorundayız. Hast yatarsa çok daha zor olur toparlanması kilo çok kaybediyorlar orada bide maddi anlamda bizi hast bayağı ekstre yazardı.philips avent aldim ama önemli olan ucunun az gelmesi illa o markayı almak zorunda değilsin ve pahalı gerçekten indirimden yakalamıştım ben. Yani mama verirsen bebeğin ağzına fos diye gitmemesi biberon ucu en ince delikli olan dan al bi tane veya yapabilirim dersen siringayla besle ben beceremedim hemşireler 1 damla israf etmiyordu ama ben verince ağzından çok yüzüne doldu .Inşallah bebeğin riskiyla gelir annesi annesinin bol bol sütü olur da hiç gerek kalmaz
Hayırlı olsunKızlar selamlar
3580gr 49cm
Sagmayi hast tavsiye etmedi şuan süt tam gelmediği için psikolojikmen etkilenip üzülürsün dedi bende makina almadım sık sık ağzına mememi veriyorum artsın diye umarım artarSütünüzü sagıyormusunuz kızlar.Yeni dogmuş bebekler genelde ememiyorlar yani cabuk yoruluyorlar bu durumda sutunuzu sagip biberonla anne sütü verebilirsiniz.eğer sutunuz varsa bebek yorulup ememiyorsa tabi yoksa tabi mecburen mama takviyesi yapmak lazım.birde süt sagdıkça çogaliyor.
Ay çok sevindim ya eltime falan da gösterdim geliyor sütün yok değil dedi bol bol emzir artar dedi inş öyle olur yaTeşekkür ederiz canım
canım merak etme, sütün tam gelince o yutkunma sesini duyacaksın zaten, o zaman doyduğunu hissedersin, mama verme ihtiyacı hissetmezsin. Az daha sabır ağız sütü gelmeye başlamış baksana, çok faydalı o, mama öncesi emzirmeye devam.
Canım çok teşekkürler
Oyy maşallah Zeyno Ada hanıma sağlıkla büyüsün kuzum
1 hafta önce 3180 gr dıÇok şükür Maşallah zeynoyagözün Aydın canım son ultrason ölçümüyle uyumlu mu doğdu peki
Ay ya çok güldüm yaramaz bebeEvet canım ya dönünce doktor da ben de çok sevindik birden. Sonra ultrasonda bir bakayım demeye kalmadan eski yerine geri dondu hemenmeğer biliyormuş yolu ama istemiyormuş
Maşallah canım gözün aydınKızlar selamlar
3580gr 49cm
MaşallahKızlar selamlar
3580gr 49cm
Özelde yaptım cnm her türlü ihtiyacı gideriyorlar.gerekirse reçete veriyorlar canım.Allah anali babali buyutsun ömrü uzun olsun bebişinin.Dogumu özeldemi devlettemi yaptın.özel hastaneler ihtiyac halinde mama veriyorlarmi acaba bir tek mama almadim alsammi bilemedim.özel hast.verir diye düsunuyorum ama.inşallah sütüm gelirde hic ihtiyac kalmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?