2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Öyle güzel heyecanla anlatmışsın ki icimde kelebekler uçuştu oğluşum gelsin benimde artık adıyla yaşasın adaşım sağlıklı uzun ömrü olsun inslhh

Kızlar merhaba BIZ dün gece eve geldik.EMZIRDIM.Bende dinleniyorum.sorunuz varsa cevap verrim
Allah anali babali buyutsun ömrü uzun olsun bebişinin.Dogumu özeldemi devlettemi yaptın.özel hastaneler ihtiyac halinde mama veriyorlarmi acaba bir tek mama almadim alsammi bilemedim.özel hast.verir diye düsunuyorum ama.inşallah sütüm gelirde hic ihtiyac kalmaz

Masallah canım saglıkla büyüsün insallah darısida bize olsun@wendy cok guzel olmussunuz canım ya
Teşekkür ederiz canım
canım merak etme, sütün tam gelince o yutkunma sesini duyacaksın zaten, o zaman doyduğunu hissedersin, mama verme ihtiyacı hissetmezsin. Az daha sabır ağız sütü gelmeye başlamış baksana, çok faydalı o, mama öncesi emzirmeye devam.
Harika ötesi hepiniz mükemmel görünüyorsunuz
Canım çok teşekkürler
Kızlar selamlar
Minik kuzum Zeyno Ada doğdu
3580gr 49cm
İkimiz de iyiyiz çok şükür
Darısı sıradakilerin başına
Oyy maşallah Zeyno Ada hanıma sağlıkla büyüsün kuzum

Gözün Aydın canım tam bugüne yakışır bi bebiş olmuş maşallah paşa gelmiş iyi olmanıza sevindim

Aşağıya yerlesmemis doğum kanalına bu hafta girmesi gerekiyormuş ama dönmemiş daha ebemiz öyle dedi
Başı yukarıda mi aşağıda mi yani anlayamadım canım /
seninle doğum tarihlerimiz aynı benimde başı aşağı ama kanala girmedi daha Sıkıntı yapılacak bi durum yok daha çok günümüz var

Sütünüzü sagıyormusunuz kızlar.Yeni dogmuş bebekler genelde ememiyorlar yani cabuk yoruluyorlar bu durumda sutunuzu sagip biberonla anne sütü verebilirsiniz.eğer sutunuz varsa bebek yorulup ememiyorsa tabi yoksa tabi mecburen mama takviyesi yapmak lazım.birde süt sagdıkça çogaliyor.

Sagmayi hast tavsiye etmedi şuan süt tam gelmediği için psikolojikmen etkilenip üzülürsün dedi bende makina almadım sık sık ağzına mememi veriyorum artsın diye umarım artar

Ay çok sevindim ya eltime falan da gösterdim geliyor sütün yok değil dedi bol bol emzir artar dedi inş öyle olur ya

Evet canım ya dönünce doktor da ben de çok sevindik birden. Sonra ultrasonda bir bakayım demeye kalmadan eski yerine geri dondu hemen meğer biliyormuş yolu ama istemiyormuş
Ay ya çok güldüm yaramaz bebe Onların da tercihleri var işte saygı duymak gerek :)
Kızlar selamlar
Minik kuzum Zeyno Ada doğdu
3580gr 49cm
İkimiz de iyiyiz çok şükür
Darısı sıradakilerin başına
Maşallah canım gözün aydın Çok şükür iyisiniz. Sağlıkla mutlulukla huzurla büyüt bebeğini

Özelde yaptım cnm her türlü ihtiyacı gideriyorlar.gerekirse reçete veriyorlar canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…