2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Kocaman bir masallah size canim cok guzel cikmissiniz kosusturdugunuza degmis

Masallah canim adiyla yasasin insallah guzel gunlerde buyut
Kızlar selamlar
Minik kuzum Zeyno Ada doğdu
3580gr 49cm
İkimiz de iyiyiz çok şükür
Darısı sıradakilerin başına
Masallah canim Rabbim anali babali buyutsun insallah

QUOTE="nursen616161, post: 65671316, member: 987147"]
Kizlar benim 2. Testimde pozitif geldi asiri stresliyim 10.gun yarin doluyo galiba o yuzden pozitif cikti ozel hastanelerin hic biri bakmiyo esimi bekliyorum cam sakuraya yada bagcilar devlet hastanesine gidicem bebegin durumuna baktirmak icin canim cok sıkıldı
[/QUOTE]
Canim keske test icin biraz daha bekleseydin kendini iyi hissediyosan negatife doner insallah

Magnezyum iç canım benim beni o ayakta tutuyor

Maşşalah tek kelimeyle bayıldım

Sagmayi hast tavsiye etmedi şuan süt tam gelmediği için psikolojikmen etkilenip üzülürsün dedi bende makina almadım sık sık ağzına mememi veriyorum artsın diye umarım artar
Her hastane farkli demekki.ilk cocugum erken dogmustu 32 haftalik dogal olarak direkt kuveze aldilar.sezaryenden sonra odaya ciktigimda makine verdiler sagmistim sütümde gelmisti hemen.ertesi gun dsha cok geldi.10 gun kuvezde kaldi.o arada biberonlari cok guzel aldı yine anne sutu almisti.kuvezde emzirme saatinde gogsumde duruyordu ama zayif oldugu icin ememiyordu.eve gittigimizde ben emzirmeye devam ettim once gogsumu veriyordum alabildigi kadar pesine biberonla sutumu veriyordum.guclenince cok guzel emdi gogsumu.ama bu arada hep sagdim.yani hem emdi hem biberonla anne sutu verdim.kilosu toplanana kadar.sonra zaten cugur cugur emmişti.(Bu durum yenidogan memede cabuk yorulan bebekler icin yani biz öyleydik).

kuzum 10.güne hemen negatife dönmesini beklemiyorlar zaten, hemen üzülüp stres olma, kendini iyi hissediyorsun ya önemli olan o, ama sen özelin yanısıra devlete bi gitte bilgi de almış ol bari.
wendy kuzucum maşAllah size ne güzel olmuşsunuz. Özellikle kızların elbisesine bayıldım maşAllah kuzulara
canım çok teşekkür ederiz
Kocaman bir masallah size canim cok guzel cikmissiniz kosusturdugunuza degmis
Çok teşekkürler canım, bi stres sebebi oldu gerçekten ama güzel bi anı oldu inşallah

Maşşalah tek kelimeyle bayıldım
Teşekkür ederiz
Wendy canım fotonuzu çok beğendim
Teşekkür ederiz canım

bebisleri pijamalamaya geldm yesil olana bittim. her ay icin olanı alasım geldi.
Ay benim küçük kızımda var bunlrdan, fermuarlı olanlar inanılmaz rahat oluyo valla, çıtçıt kapatmak bi eziyet bi süre sonra, sadece hm’nin kalıplar bebekte bayaa büyük onu hesaplayarak al, mesela kızım 20. Ayına giriyor şu an 12-18leri tam olmaya başladı.

evt ya buyuk onu biliyorum ama yine de 12 18 aldım iki tane buyuk giyer dedim cunku 1 yasa kadar almıstım bir de yazın klimalı yatıoz zten mecburen ben de fermuarlı almaya dikkat ediom da bunların deseni cok hosuma gitti. fermuarlıları genelde lcw dan aldım daha hesaplı ya

Üzülme canım doğum vakti gelene kadar negatife dönersin kontrole gidemediğin için mi geriliyorsun canim

Yaa ben hm’nin kalitesine bayılıyorum, en son güne kadar hiç bozulmuyor hatta taptaze veriyorum ihtiyacı olanlara. Ama daha önce lc ve ebebekten falan aldıklarım o kadar muntazam kalmıyor, gerçi lc bayaa değiştirdi tarzını kalitesini. Çok çok alma sen yine de, o ayına uygun vakti gelince almakta güzel oluyor.

S sevgim38 canim iyiyim diye yaptirmistim samatyadayim burasi bakiyo icerdekinin cikmasini bekliyorum ayri biyer yapmislar covid gebelere hakkimda hayirlisi pazartesi tekrar yaptiricam test 14 gun ozaman doluyo
Canım geçmiş olsun, insallah sağlıcakla doğuma kadar iyileşip yavrunu kucağına alırsın hiç merak etme, endişe etme, dikkat etmen lazım psikolojik olarak.

Kızlar merhaba
Benim doğum sabah değil gece 4 te gerçekleşti
Birden bire sancı başladı ve az da olsa suyum gelmişti
Hemen hastaneye gittik sancılar iyice artınca suda gelmeye devam edince doktor sezaryene aldı
Spinal anestezi oldum herşey yolundaydı bebeğimi çıkar çıkmaz görmek paha biçilemezdi
Tek sorun odaya geçtiğimde hemşireşerin hiç haber vetden birden karnıma bastırması oldu benim için hazırlıksız yakalandım ve canım yandı
Baş ağrısı falan olmadı sadece oturup lalkarken dikişlerde ağrı hissediyorum
Bir de sütüm henüz gelmedi
3600 gr 52cm doğdu oğluşum ve adıda Kerem ❤❤❤

Çok güzelll
Ayy en sevdiğim bebiş kendi gününü annesinin sezaryen gününe denk getirmiş akıllı bıdık şimdiden gözün Aydın canım, zor zamanı atlattın sabaha çok daha iyi olacaksınız inşallah.
Bende böyle bir takı yastığı yaptırmıştım
Çok tatlış, bol takısı olsun inşallah kuzunun, gerçi piyasalara bakınca bayaaa zor gibi görünüyor ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…