2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Oyy maşallah yaaa gözün aydın canım resmen bebek sürpriz yapmış sana da doktora da :) Güle güle sağlıklı mutlu huzurlu büyüsün

2020 Kasım Bebekleri
Bebeğine Kavuşan Annemiz
Doğum Tarihi
Bebeğin Cinsiyeti
Bebeğin İsmi
Bebeğin Haftası
Bebeğin Kilosu
Bebeğin Boyu
Doğum Şekli
35yagmur35 28.08.2020KızEda Deniz28+0790-Sezaryen
st1248 09.10.2020Kız-37+62.90047Sezaryen
N Neutral26 18.10.2020---3.28050Sezaryen
Poison Women 15.10.2020--35+62.800-Normal Doğum
K Kidem34 19.10.2020--37+22.97050Sezaryen
B bsrhezaren 20.10.2020Kız-35+62.40045Normal Doğum
pylz 22.10.2020--38+03.08050Sezaryen
P Pelinimben 24.10.2020Erkek-36+63.000-Sezaryen
_seastar_ 26.10.2020ErkekAlperen38+13.44051Sezaryen
gunes0101 27.10.2020Kız-39+03.16050Sezaryen
Inatcikisilik 27.10.2020Erkek-36+02.76049Sezaryen
Ece0605 27.10.2020Erkek--3.000-Sezaryen
novasa 27.10.2020KızDoğa38+13.500-Sezaryen
Edifar 29.10.2020ErkekDeniz38+43.50052Sezaryen
koalayim 29.10.2020KızZeyno Ada38+03.58049Sezaryen
@sanemsi29.10.2020ErkekKerem-3.60052Sezaryen

Mesajlarinizi okudum kizlar kontrol oldum bebek gayet iyi suyu iyi nstde sanci cikmadi acilmam yok yanliz 3 hafta ilerideyim bebek 3500 olmus cok iyi ilgilendiler sagolsun ama 15gunde 1 kilo almis olcumler degisiyo gerci sekerim varmi diye sordu yok deyince ohh tombis bir bebek olucak dedi bakalim artik kismet

Sağlıkla analı babalı büyüsün kerem bebek

Allah analı babalı sağlıkla büyümeyi nasip etsin inşallah

Gözün Aydın canım maşallah boyu kilosu iyi kendi de bayram günü gelmek istemiş minnoş Oğlum olsa bende Kerem koyacaktım adıyla yaşasın inş

Beni yine doğum korkusu germeye basladi. Uf cok utanc verici gibi geliyor o muayneler ikinirken kaka yapmak falan ufff düşündükçe kotu oluyorm. Yaaa niye bu dusunceler aklimdan cikmiyorrr?!
Ben de sürekli doğum ve emzirme üzerine düşünüyorum valla artık son günler normal hep kafamızda bunlar var.

Beni yine doğum korkusu germeye basladi. Uf cok utanc verici gibi geliyor o muayneler ikinirken kaka yapmak falan ufff düşündükçe kotu oluyorm. Yaaa niye bu dusunceler aklimdan cikmiyorrr?!
Canım sakin ol boşver düşünmemeye çalış onun yerine bebeğini kucağına alışını ilk karşılaşmanızı düşün kendini rahatlat

Sakin ol canım, bu yüzyıllardır kadınların yaşadığı çok doğal bir süreç, bir gün yaşayacaksın ve bitecek. Ondan sonra başlıyor esas iş. Doğummuş sancıymış herşeyi unutacaksın, o doğunca tek hayatın o olacak

Çok haklısın canım en önemli kısmı kesinlikle doğum sonrası lohusalık dönemi.

evt boyle dsunmek biraz sakinlestiriyor. lohusalıktan ayrıca korkuyorum zten de doğum acısı sancısı su an aklımdaki ama milyonlarca yıldır tum kadınlar doğuruyor normal ve fizyolojik bir surec insallah hepimiz icin iyi gececekkk.

Herkes ayni utangacligi yasiyor ama utanmayip rahat olanlar firt diye cikariyo valla kuruntu etmemek lazim sonucta bize ozel degil dogal sürec bu sekilde canimm

Baştan kendi isteğimizle lavman yaptırsak olmuyor muki ya bende ona takiliyorum bazen. Anneme yapıyorduk zor bişey değil yapsalar daha iyi sanki

Bebeğin başı aşağıda olanlarda sancı oluyor sanırım. Ben de birsey yok 40.haftaya geldim. Kafası yukarda minnosun diye herhalde. Ağrı sızı sanci yok denecek kadar az.
Benim bayağı aşağıda doktor gösterdi ultrasonda bildiğim görünüyor rahim ağzının kenarında hemen. Ama ben de buna rağmen normal yapamayacağım büyük ihtimal canım nasip bunlar. Ve devamlı kasık ağrısı çekiyorum sancım çok oluyor. Sinir oluyorum o zaman da normal yapamıcam niye çekiyorum diye
Yaa nasıl güzelsiniz nasıl güzelsiniz bayıldım maşallah yaa
Benim çok ağrım oluyor 3-4 gündür alt taraflarda oturup kalkarken bile zorlanıyorm
Ben de ben de öyleyim koltuktan kalkmak bir dert yatakta dönmek bir dert. Karnım gülle gibi ve hep gergin bebe. Enerjim var ama bedenim itaat etmiyor resmen
Benimde öyle sanki son günlerimmiş gibi sürekli kaskatı karnım gece tuvalete kalkınca tuvalete gidene kadar o kadar zor yürüyorum ki
Aynısı. Gece yataktan kalkamıyorum. Bir de reflüm başladı gene o kdr çok sıkıntı ki şu an her şey

oyy maşallah maşallah canım Gözünüz aydın

nil peri Beni yine doğum korkusu germeye basladi. Uf cok utanc verici gibi geliyor o muayneler ikinirken kaka yapmak falan ufff düşündükçe kotu oluyorm. Yaaa niye bu dusunceler aklimdan cikmiyorrr?!
Canım hiçç korkma ya cidden rahat ol. En son gittim doktor bana alttan üstten Allah ne verdiyse baktı ve böyle 10 dk sürdü pleasanta yerini saptamak için uğraştı. Sonra yetmedi perinatolog çağırdı öyle her şeyim ortadayken perinatolog da erkekti. Hani öyle geri kafalılığım yok ama erkek kadın doğum doktoru tercih etmiyorum ben hoşuma gitmiyor yani. Yine de mecbur bekledim bebiş için en doğru karar verilsin diye. Bundan sonra doğuma kadar da her hafta böyle alttan üstten aynı anda bakacaklar. Sen kendini rahat bırak, son dönemece geldin halledersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…