- 8 Mayıs 2013
- 11.896
- 25.514
- 798
Oyy maşallah yaaa gözün aydın canım resmen bebek sürpriz yapmış sana da doktora da :) Güle güle sağlıklı mutlu huzurlu büyüsünKızlar merhaba
Benim doğum sabah değil gece 4 te gerçekleşti
Birden bire sancı başladı ve az da olsa suyum gelmişti
Hemen hastaneye gittik sancılar iyice artınca suda gelmeye devam edince doktor sezaryene aldı
Spinal anestezi oldum herşey yolundaydı bebeğimi çıkar çıkmaz görmek paha biçilemezdi
Tek sorun odaya geçtiğimde hemşireşerin hiç haber vetden birden karnıma bastırması oldu benim için hazırlıksız yakalandım ve canım yandı
Baş ağrısı falan olmadı sadece oturup lalkarken dikişlerde ağrı hissediyorum
Bir de sütüm henüz gelmedi
3600 gr 52cm doğdu oğluşum ve adıda Kerem ❤❤❤
Bebeğine Kavuşan Annemiz | Doğum Tarihi | Bebeğin Cinsiyeti | Bebeğin İsmi | Bebeğin Haftası | Bebeğin Kilosu | Bebeğin Boyu | Doğum Şekli |
| 28.08.2020 | Kız | Eda Deniz | 28+0 | 790 | - | Sezaryen |
| 09.10.2020 | Kız | - | 37+6 | 2.900 | 47 | Sezaryen |
N Neutral26 | 18.10.2020 | - | - | - | 3.280 | 50 | Sezaryen |
| 15.10.2020 | - | - | 35+6 | 2.800 | - | Normal Doğum |
K Kidem34 | 19.10.2020 | - | - | 37+2 | 2.970 | 50 | Sezaryen |
B bsrhezaren | 20.10.2020 | Kız | - | 35+6 | 2.400 | 45 | Normal Doğum |
| 22.10.2020 | - | - | 38+0 | 3.080 | 50 | Sezaryen |
P Pelinimben | 24.10.2020 | Erkek | - | 36+6 | 3.000 | - | Sezaryen |
| 26.10.2020 | Erkek | Alperen | 38+1 | 3.440 | 51 | Sezaryen |
| 27.10.2020 | Kız | - | 39+0 | 3.160 | 50 | Sezaryen |
| 27.10.2020 | Erkek | - | 36+0 | 2.760 | 49 | Sezaryen |
| 27.10.2020 | Erkek | - | - | 3.000 | - | Sezaryen |
| 27.10.2020 | Kız | Doğa | 38+1 | 3.500 | - | Sezaryen |
| 29.10.2020 | Erkek | Deniz | 38+4 | 3.500 | 52 | Sezaryen |
| 29.10.2020 | Kız | Zeyno Ada | 38+0 | 3.580 | 49 | Sezaryen |
@sanemsi | 29.10.2020 | Erkek | Kerem | - | 3.600 | 52 | Sezaryen |
Sağlıkla analı babalı büyüsün kerem bebekKızlar merhaba
Hemen hastaneye gittik sancılar iyice artınca suda gelmeye devam edince doktor sezaryene aldı
Spinal anestezi oldum herşey yolundaydı bebeğimi çıkar çıkmaz görmek paha biçilemezdi
Tek sorun odaya geçtiğimde hemşireşerin hiç haber vetden birden karnıma bastırması oldu benim için hazırlıksız yakalandım ve canım yandı
Allah analı babalı sağlıkla büyümeyi nasip etsin inşallahKızlar merhaba, sabah girdim doğuma 10.45gbi her sey bitmişti. Çok şükür ben kurtuldum darısı sizlere olsun.
Ancak vakit buldum yazabilmek için...
Oğlum sapsarı Dr si göbek adını kıvanc koydu
Kıvanç tatlıtuğdan
Günün anlam ve önemine binaen Atatürk doğdu diyor bir de:)
Pek tatlı maviş gözleri kızım öyle değildi bakalım nasıl olacak elbet simdi belli olmaz gözler ama sanırm kendi M. K. Atatürk ü mü doğurdum. Cumhuriyeti ilan ettik biz.
Darısı sizlere olsun inşallah
3500kg 52cm doğdu... İsmi Deniz
wendy ekle canım beni de listeye.. Şükürler olsun bu günümüze
Gözün Aydın canım maşallah boyu kilosu iyiKızlar merhaba
Ben de sürekli doğum ve emzirme üzerine düşünüyorum valla artık son günler normal hep kafamızda bunlar var.Beni yine doğum korkusu germeye basladi. Uf cok utanc verici gibi geliyor o muayneler ikinirken kaka yapmak falan ufff düşündükçe kotu oluyorm. Yaaa niye bu dusunceler aklimdan cikmiyorrr?!
Canım sakin ol boşver düşünmemeye çalış onun yerine bebeğini kucağına alışını ilk karşılaşmanızı düşün kendini rahatlatBeni yine doğum korkusu germeye basladi. Uf cok utanc verici gibi geliyor o muayneler ikinirken kaka yapmak falan ufff düşündükçe kotu oluyorm. Yaaa niye bu dusunceler aklimdan cikmiyorrr?!
Sakin ol canım, bu yüzyıllardır kadınların yaşadığı çok doğal bir süreç, bir gün yaşayacaksın ve bitecek. Ondan sonra başlıyor esas iş. Doğummuş sancıymış herşeyi unutacaksın, o doğunca tek hayatın o olacakBeni yine doğum korkusu germeye basladi. Uf cok utanc verici gibi geliyor o muayneler ikinirken kaka yapmak falan ufff düşündükçe kotu oluyorm. Yaaa niye bu dusunceler aklimdan cikmiyorrr?!
Çok haklısın canım en önemli kısmı kesinlikle doğum sonrası lohusalık dönemi.Sakin ol canım, bu yüzyıllardır kadınların yaşadığı çok doğal bir süreç, bir gün yaşayacaksın ve bitecek. Ondan sonra başlıyor esas iş. Doğummuş sancıymış herşeyi unutacaksın, o doğunca tek hayatın o olacak
evt boyle dsunmek biraz sakinlestiriyor. lohusalıktan ayrıca korkuyorum zten de doğum acısı sancısı su an aklımdaki ama milyonlarca yıldır tum kadınlar doğuruyor normal ve fizyolojik bir surec insallah hepimiz icin iyi gececekkk.Sakin ol canım, bu yüzyıllardır kadınların yaşadığı çok doğal bir süreç, bir gün yaşayacaksın ve bitecek. Ondan sonra başlıyor esas iş. Doğummuş sancıymış herşeyi unutacaksın, o doğunca tek hayatın o olacak
Herkes ayni utangacligi yasiyor ama utanmayip rahat olanlar firt diye cikariyo valla kuruntu etmemek lazim sonucta bize ozel degil dogal sürec bu sekilde canimmevt boyle dsunmek biraz sakinlestiriyor. lohusalıktan ayrıca korkuyorum zten de doğum acısı sancısı su an aklımdaki ama milyonlarca yıldır tum kadınlar doğuruyor normal ve fizyolojik bir surec insallah hepimiz icin iyi gececekkk.
Baştan kendi isteğimizle lavman yaptırsak olmuyor muki ya bende ona takiliyorum bazen. Anneme yapıyorduk zor bişey değil yapsalar daha iyi sankiBeni yine doğum korkusu germeye basladi. Uf cok utanc verici gibi geliyor o muayneler ikinirken kaka yapmak falan ufff düşündükçe kotu oluyorm. Yaaa niye bu dusunceler aklimdan cikmiyorrr?!
Benim bayağı aşağıda doktor gösterdi ultrasonda bildiğim görünüyor rahim ağzının kenarında hemen. Ama ben de buna rağmen normal yapamayacağım büyük ihtimal canım nasip bunlar. Ve devamlı kasık ağrısı çekiyorum sancım çok oluyor. Sinir oluyorum o zaman daBebeğin başı aşağıda olanlarda sancı oluyor sanırım. Ben de birsey yok 40.haftaya geldim. Kafası yukarda minnosun diye herhalde. Ağrı sızı sanci yok denecek kadar az.
Yaa nasıl güzelsiniz nasıl güzelsinizKızlar fotoğrafçımız resim atmış hikayesine, paylaşıyorum burdan linkini, 24 saate kalkar zaten denk gelenlere doğuma son 5 kala resmimiz
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.instagram.com
Ben de ben de öyleyimBenim çok ağrım oluyor 3-4 gündür alt taraflarda oturup kalkarken bile zorlanıyorm
Aynısı. Gece yataktan kalkamıyorum. Bir de reflüm başladı gene o kdr çok sıkıntı ki şu an her şeyBenimde öyle sanki son günlerimmiş gibi sürekli kaskatı karnım gece tuvalete kalkınca tuvalete gidene kadar o kadar zor yürüyorum ki
Kızlar merhaba, sabah girdim doğuma 10.45gbi her sey bitmişti. Çok şükür ben kurtuldum darısı sizlere olsun.
Ancak vakit buldum yazabilmek için...
Oğlum sapsarı Dr si göbek adını kıvanc koydu
Kıvanç tatlıtuğdan
Günün anlam ve önemine binaen Atatürk doğdu diyor bir de:)
Pek tatlı maviş gözleri kızım öyle değildi bakalım nasıl olacak elbet simdi belli olmaz gözler ama sanırm kendi M. K. Atatürk ü mü doğurdum. Cumhuriyeti ilan ettik biz.
Darısı sizlere olsun inşallah
3500kg 52cm doğdu... İsmi Deniz
wendy ekle canım beni de listeye.. Şükürler olsun bu günümüze
Ben şokBazen yapiyorlarms yapsalar da oluyomus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?