2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Annemler şehir dışından geldiler dogumum için cok heyecanlıyız. Bu saat oldu ancak oturabildim. Valiz kontrol et eksikler yapılacaklar evdeki oglanın gönlünü yapmaca cok tatlış bir heyecan var. Rabbim hepimize tek tek nasip etsin inşallah.

Yarın öglen 12 de ameliyata girerim dualarınıza talibim. İnşallah bende Kasım annelerine özellikle dua edeceğim.

Masallah Kereme hosgelmis Rabbim anali babali buyutsun insallah

Canim Rabbim yardimcin olsun insallah saglicakla gelsin bebisin benimde yarin son kontrol carsamba persembe aliriz dedo hepimiz icin guzel olsun dogum hikayeleri

Maşallah canım rabbim analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun inşallah

Maşallah canım sağlıcakla büyüsün inşallah

Eşler girsin diyoruz bide doğuma cinsel hayatı kökten bitirmeyelim normal yapan anneler bi cevap versin ya
Normal doğumda zaten soruyorlar tuvaletini daha önce yaptın mı diye eğer yapmanışsan lavman yapıyor lar. Genelde doğuma yakın sıvı alımını yüksek tutmak lazım zira kabızlık olabiliyor

Bilmiyorum belki bebek kuvezde old için sağma istemişlerdir bana bol bol emzir saat dk değil sürekli ağzımda olsun dediler.Bilmiyorum sabırla elimden geleni yapıyorum inş mükafatını alırım

Ya kızlar ben uyuyunca ter içinde kalıyorum sizde de oluyir mu ev ort 24 d kombi yakmadim bebegin odası nda elektrikli var ısıyı onunla ayarlıyorum ama uyuyunca sanki gripli gibi sırtım gogsum sular içinde atletini sıksan su çıkar şimdi komple üstümü değiştim bugün 3.oldu bu şekil kalın da giymiyorum

Maşallah canim Kerem bebek hoş geldi sağlıkla büyüsün

Kasım anneleri doğumlar kasım gelmeden başladıgüzel haberlerinizi bekliyoruz. sormak istediğiniz birşey olursa sorun mutlaka.doğuran analar olarak limizden geldiğince cevaplarız
Nasilsin taze anne Acıktım biseyler yedim şimdi sıcak sıcak bitki çayı içiyorum

Bende uyanığım ve uyku tutmuyor
Hamileyken migde yanmasi ekşimesi ağrılardan uyku tutmazdı şimdi neden acaba Dün gündüz ilk kez 2 saat kadar uyudum diyebilirim gözümü kapattığım an bebeğimin ağzına burnuna mama dolmuş boğuluyor görüyorum hast başladı bu .Annem mamadan sonra yan yatırıyor sırtına yastıkla destek de veriyor ama sürekli açıp bakıyorum nefesini dinliyorum ☺

Lohusalıktandır canım ilk doğumumda bende öyle oluyordum hatırlıyorum hatta nisanda bebek üsümesin diye kombide kapattirmiyolardi lohusasin diye corap yelek buhran basmisti benide

Yaa nasıl güzelsiniz nasıl güzelsiniz bayıldım maşallah yaa
Çok teşekkür ederiz
Sağlıkla kucağına alıp haber ver inşallah bize
Ya çok normal bi süreçten geçiyorsun, ben bebeği beşiğine koyunca bile tedirgin olurdum bişi olsa alıp gidebilir miyim acaba diye, lohusalıkta hafif paranoyaklıkta oluyo sanırım terlemen de normla bol su iç canım sen, bana kalırsa bol bol emzirmekle falan çok çok iyi yapıyorsun.

nil peri aman kuzum o öyle bi süreç ki hiç utanma vs olmayacak merak etme, yani orayı ora gibi görmüyor o anda ne ebeler ne doktor, hem çoğu kadında olabiliyormuş o kaka bağırsakları sıkıştırıp geliyo bebiş, sen kendini öyle kötü senaryolara odaklama, Sinem gibi seke seke çıkacağım de, içerde ne olursa olsun sağlıkla gelecek inşallah bebiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…