Eşler girsin diyoruz bide doğumaHerkestenolmuyorms ama genelde oluyomus pff iğrenc
Annemler şehir dışından geldiler dogumum için cok heyecanlıyız. Bu saat oldu ancak oturabildim. Valiz kontrol et eksikler yapılacaklar evdeki oglanın gönlünü yapmaca
Masallah Kereme hosgelmis Rabbim anali babali buyutsun insallahKızlar merhaba
Benim doğum sabah değil gece 4 te gerçekleşti
Birden bire sancı başladı ve az da olsa suyum gelmişti
Hemen hastaneye gittik sancılar iyice artınca suda gelmeye devam edince doktor sezaryene aldı
Spinal anestezi oldum herşey yolundaydı bebeğimi çıkar çıkmaz görmek paha biçilemezdi
Tek sorun odaya geçtiğimde hemşireşerin hiç haber vetden birden karnıma bastırması oldu benim için hazırlıksız yakalandım ve canım yandı
Baş ağrısı falan olmadı sadece oturup lalkarken dikişlerde ağrı hissediyorum
Bir de sütüm henüz gelmedi
3600 gr 52cm doğdu oğluşum ve adıda Kerem ❤❤❤
Canim Rabbim yardimcin olsun insallah saglicakla gelsin bebisin benimde yarin son kontrol carsamba persembe aliriz dedo hepimiz icin guzel olsun dogum hikayeleriAnnemler şehir dışından geldiler dogumum için cok heyecanlıyız. Bu saat oldu ancak oturabildim. Valiz kontrol et eksikler yapılacaklar evdeki oglanın gönlünü yapmacacok tatlış bir heyecan var. Rabbim hepimize tek tek nasip etsin inşallah.
Yarın öglen 12 de ameliyata girerim dualarınıza talibim. İnşallah bende Kasım annelerine özellikle dua edeceğim.
Maşallah canım rabbim analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun inşallahKızlar merhaba, sabah girdim doğuma 10.45gbi her sey bitmişti. Çok şükür ben kurtuldum darısı sizlere olsun.
Ancak vakit buldum yazabilmek için...
Oğlum sapsarı Dr si göbek adını kıvanc koydu
Kıvanç tatlıtuğdan
Günün anlam ve önemine binaen Atatürk doğdu diyor bir de:)
Pek tatlı maviş gözleri kızım öyle değildi bakalım nasıl olacak elbet simdi belli olmaz gözler ama sanırm kendi M. K. Atatürk ü mü doğurdum. Cumhuriyeti ilan ettik biz.
Darısı sizlere olsun inşallah
3500kg 52cm doğdu... İsmi Deniz
wendy ekle canım beni de listeye.. Şükürler olsun bu günümüze
Maşallah canım sağlıklı sıhhatli büyüsün prensesin inşallah.Kızlar selamlar
Minik kuzum Zeyno Ada doğdu
3580gr 49cm
İkimiz de iyiyiz çok şükür
Darısı sıradakilerin başına
Maşallah canım sağlıcakla büyüsün inşallahKızlar merhaba
Hemen hastaneye gittik sancılar iyice artınca suda gelmeye devam edince doktor sezaryene aldı
Spinal anestezi oldum herşey yolundaydı bebeğimi çıkar çıkmaz görmek paha biçilemezdi
Tek sorun odaya geçtiğimde hemşireşerin hiç haber vetden birden karnıma bastırması oldu benim için hazırlıksız yakalandım ve canım yandı
Normal doğumda zaten soruyorlar tuvaletini daha önce yaptın mı diye eğer yapmanışsan lavman yapıyor lar. Genelde doğuma yakın sıvı alımını yüksek tutmak lazım zira kabızlık olabiliyorEşler girsin diyoruz bide doğumacinsel hayatı kökten bitirmeyelim normal yapan anneler bi cevap versin ya
Bilmiyorum belki bebek kuvezde old için sağma istemişlerdir bana bol bol emzir saat dk değil sürekli ağzımda olsun dediler.Bilmiyorum sabırla elimden geleni yapıyorum inş mükafatını alırımHer hastane farkli demekki.ilk cocugum erken dogmustu 32 haftalik dogal olarak direkt kuveze aldilar.sezaryenden sonra odaya ciktigimda makine verdiler sagmistim sütümde gelmisti hemen.ertesi gun dsha cok geldi.10 gun kuvezde kaldi.o arada biberonlari cok guzel aldı yine anne sutu almisti.kuvezde emzirme saatinde gogsumde duruyordu ama zayif oldugu icin ememiyordu.eve gittigimizde ben emzirmeye devam ettim once gogsumu veriyordum alabildigi kadar pesine biberonla sutumu veriyordum.guclenince cok guzel emdi gogsumu.ama bu arada hep sagdim.yani hem emdi hem biberonla anne sutu verdim.kilosu toplanana kadar.sonra zaten cugur cugur emmişti.(Bu durum yenidogan memede cabuk yorulan bebekler icin yani biz öyleydik).
Maşallah canim Kerem bebek hoş geldi sağlıkla büyüsünKızlar merhaba
Nasilsin taze anneKasım anneleri doğumlar kasım gelmeden başladıgüzel haberlerinizi bekliyoruz. sormak istediğiniz birşey olursa sorun mutlaka.doğuran analar olarak limizden geldiğince cevaplarız
Bende uyanığım ve uyku tutmuyorNasilsin taze anneAcıktım biseyler yedim şimdi sıcak sıcak bitki çayı içiyorum
Hamileyken migde yanmasi ekşimesi ağrılardan uyku tutmazdı şimdi neden acabaBende uyanığım ve uyku tutmuyor
Canim gozunaydin sabahtan beri seni bekliyoduk merak ettik gercekten cok sukur saglicakla kavusmussun oglusuna sutun 3.gun falan gelir eve gidince bi dus al cok etkili oluyo profilindeki yaziyida degistir "o artik bir anne "saglicakla buyut canim
Lohusalıktandır canım ilk doğumumda bende öyle oluyordum hatırlıyorum hatta nisanda bebek üsümesin diye kombide kapattirmiyolardi lohusasin diye corap yelek buhran basmisti benideYa kızlar ben uyuyunca ter içinde kalıyorum sizde de oluyir mu ev ort 24 d kombi yakmadim bebegin odası nda elektrikli var ısıyı onunla ayarlıyorum ama uyuyunca sanki gripli gibi sırtım gogsum sular içinde atletini sıksan su çıkar şimdi komple üstümü değiştim bugün 3.oldu bu şekil kalın da giymiyorum
Çok teşekkür ederizYaa nasıl güzelsiniz nasıl güzelsinizbayıldım maşallah yaa
Sağlıkla kucağına alıp haber ver inşallah bizeAnnemler şehir dışından geldiler dogumum için cok heyecanlıyız. Bu saat oldu ancak oturabildim. Valiz kontrol et eksikler yapılacaklar evdeki oglanın gönlünü yapmacacok tatlış bir heyecan var. Rabbim hepimize tek tek nasip etsin inşallah.
Yarın öglen 12 de ameliyata girerim dualarınıza talibim. İnşallah bende Kasım annelerine özellikle dua edeceğim.
Ya çok normal bi süreçten geçiyorsun, ben bebeği beşiğine koyunca bile tedirgin olurdum bişi olsa alıp gidebilir miyim acaba diye, lohusalıkta hafif paranoyaklıkta oluyo sanırımHamileyken migde yanmasi ekşimesi ağrılardan uyku tutmazdı şimdi neden acabaDün gündüz ilk kez 2 saat kadar uyudum diyebilirim gözümü kapattığım an bebeğimin ağzına burnuna mama dolmuş boğuluyor görüyorum hast başladı bu .Annem mamadan sonra yan yatırıyor sırtına yastıkla destek de veriyor ama sürekli açıp bakıyorum nefesini dinliyorum ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?