2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Sabaha kadar 3 4 kez üstümü degistirirdim bende sular akardı öyle terlerdim babannem lohusa teri çok dikkat edeceksin üşütme sürekli üstünü değiştir derdi vücudun normale dönüyor iyileşiyor biri de anesteziyi atıyor vücut dikkat et hastalanma demişti nedenini bilmiyorum ama lohusalikta bnmde aynen öyle olmuştu terleye terleye yat ne güzel dinlen iyilessin vücudun

Güzel geçsin inş canım sağlıkla kavuşursun inş bebeğine

lohusalıkta ani üşüme terleme oluyor.sen dikkat et ama hasta olma. ben mesela çorapsız gezmiyorum. üstüm uzun kollu artık. gece emzirmeye kalkınca hemen sırtıma birşey alıyorum

Günaydın herkese ben bir güzel uyudum dün şimdi son kez valizi kontrol etcm. 8.30 gübi evden çıkacağız. 9 da yatışım olacak. 10-10.30 gibi de sezaryene alacaklar. Dualarınızı bekliyorum 7 yıl sonra gelen bebek inşallah sağlıkla gelsin rüya gibi hala inanamıyorum

Doğuranlar listesi baya çoğaldı

Oy maşallah adıyla büyüsün paşam . Hayırlı olsun inşallah

Heyecanla bekliyoruz güzel haberlerinizi. İnşallah kolayca alırsınız kuzularınızı kucagınıza

Canım benım bebegım 36+4 de doğdu ekleyebılırsın adı Kerim Asil

Gunaydınnnnnh. İçi her sabah oldugu gıbı bu sabah da erkenden kalkıp kızıma kahvaltısını hazırlayıp az once de okula gonderdim. Hepimizin endişeleri var ya bende de 2 cocuklu nasıl yapacagım acaba endısesı var. Kızıma olan ilgim hep onun uzerındeydı. Adan zye herseyıyle ilgileniyorum. Yetisebılecek mıyım acaba diye arada dusunmeden edemiyorum. Umarım guzel gunler bekliyordur bizleriSimdilik yatak keyfi yapıyorum ama şimdilik
Bugunku dogum yapacak hanım anneler guzel anneler kucaklarınıza mis kokulu evlatlarınızı alın ınsallahGuzel haberler verin bize
Bende bugun ogleden sonra nst ye gireceğim ve oglusumu gorecegım1 hafta sonra gel demıstı. Ben 10 gun yaptım yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…