Ince sanirim. Daha once aldiklarim inceydi.Çok güzeller kalın mi acaba nasıldır
Aynen canım bende onu düşüyordum su an kasımın sonuna kadar nasıl bekleyeceğizGünaydın kızlarbol ağrılı sancılı gecen bir gecem oldu benim ama çok şükür uyandık yeni bir güne
ay rüyamda doğum başlıyor normal doğum, istemediğim hastanede istemediğim doktorla başlamışım. Korkuyorum filan epidural normal yapacakmışım, ya kanamam olursa bu doktor durduramazsa diye gizlice son doktoruma yazıyorum beni kurtarın diyekafa iyice gitti.
albertine1204 koalayim gözünüz aydın kızlar sağlıkla büyüsün minnoşlar
M Mhr0602ayllllliiiin35 sizin de Allah yardımcınız olsun canım bir avazda kurtulun misler gibi alın bebişleri kucağınıza.
ay biz kasım sonları bebeleri en az 20 günümüz var oyhşş bekle dur
Lohusa terlemesi o canım normal o şekilde olması hormonal.Ya kızlar ben uyuyunca ter içinde kalıyorum sizde de oluyir mu ev ort 24 d kombi yakmadim bebegin odası nda elektrikli var ısıyı onunla ayarlıyorum ama uyuyunca sanki gripli gibi sırtım gogsum sular içinde atletini sıksan su çıkar şimdi komple üstümü değiştim bugün 3.oldu bu şekil kalın da giymiyorum
Onlar bendede var ama dün nstye girdimvalla kasım sonu nasıl gelecek bilmiyorum şimdiden bukadar ağrı çekiyorum yaa içimde erken doguracam gibi bir his var. Sürekli idrara sıkışıyorm yalancı sancılar arttı kasıklarım agrıyor flan altta baskı hissediyorm yarın doktora gidicem bakalım ne dicek
Sende uzun bekleyenlerdesin demek ne guzel kavusma gununuz bugunmus Rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin canimGünaydın herkeseben bir güzel uyudum dün şimdi son kez valizi kontrol etcm. 8.30 gübi evden çıkacağız. 9 da yatışım olacak. 10-10.30 gibi de sezaryene alacaklar. Dualarınızı bekliyorum 7 yıl sonra gelen bebek inşallah sağlıkla gelsin rüya gibi hala inanamıyorum
Gayet normal canım benimHamileyken migde yanmasi ekşimesi ağrılardan uyku tutmazdı şimdi neden acabaDün gündüz ilk kez 2 saat kadar uyudum diyebilirim gözümü kapattığım an bebeğimin ağzına burnuna mama dolmuş boğuluyor görüyorum hast başladı bu .Annem mamadan sonra yan yatırıyor sırtına yastıkla destek de veriyor ama sürekli açıp bakıyorum nefesini dinliyorum ☺
geçmiş olaun. parol kadar boş bir ilaç yokBogazim kotu basim zonkluyor parolun ise yaradogi yok pazartesi doguma almazlarsa diye korkuyorum ya elimde ihlamurla geziyorum
Evet çok şükür, listemiz çoğalıyor daha da çoğalacak inşallahDoğuranlar listesi baya çoğaldı
Çok kalın değiller canım ama ev için ideal bence, altına uzun kollu çıtçıtlı giydirince tam oluyo bence.Çok güzeller kalın mi acaba nasıldır
Ekliyorum oğluşunun adını daCanım benım bebegım 36+4 de doğdu ekleyebılırsın adı Kerim Asil
Kuzum korkma doğuma almamazlık yapmazlar, ama kötü olunca öncesinde test yaparlar mı acaba? Hiç korkma sen içini ferah tut artık bişi kalmadı çünkü.Bogazim kotu basim zonkluyor parolun ise yaradogi yok pazartesi doguma almazlarsa diye korkuyorum ya elimde ihlamurla geziyorum
Canım bende senin gibiydim ama inanamazsın bir günde iyileştim bir ilaç aldım hem hamilelik hem emzirme döneminde kullanılabiliyor tamamen bitkisel boğazına sıkıyorsun ismi de ımumux hemen koş al eczanedenBogazim kotu basim zonkluyor parolun ise yaradogi yok pazartesi doguma almazlarsa diye korkuyorum ya elimde ihlamurla geziyorum
Özellikle son haftalarda çok zor oluyor benimde artık kemiklerim ses çıkarıyor. İnşanlah bebegimizi kucagımıza aldığımızda degecek herşeye bende normal doğumu bekliyorum bugün adet agrılarıyla kalktımBizim de son 3, bugün resmen kalkamadım yataktan iyi ki 9 ay hamilelik dedim düşünsenize 12 ay falan olsaydıleğen kemiğim iptal, alttan çıkacak gibi bişiler hissettim sanki ellerini çıkardı, yürüyemedim bile Allahtan 10 dkya falan az toparlandım.
Şimdi son bi çanta kontrolü ve çamaşır işim var, önümüzdeki günler hiç yapamam bunları toparlayın bir an önce bari, yarın da görevlinin eşini alıp evi son bi sil süpür yaptıracağım inşallah.
artık gerçekten son son günleryeni bir döneme giriyoruz resmen Rabbim hepimize kolaylık versin. Bebişler kısmetiyle gelsinler, hepsi de kolay bebiş olsunlar.
Valla bende de regl ağrısı vardı, dedim belim ağrımıyor sorun yokÖzellikle son haftalarda çok zor oluyor benimde artık kemiklerim ses çıkarıyor. İnşanlah bebegimizi kucagımıza aldığımızda degecek herşeye bende normal doğumu bekliyorum bugün adet agrılarıyla kalktım
benimki rahat galiba gelesi yok gibi havanın serinlemesini beklıyor sanırm adanada o da haklıLeveme montessorian Papatya1646 A aria09 nil peri hanımlar sizlerinde günleri dolmak üzere, sürprizlerinizi her an yapabilirsiniz gibi, hele Leveme ile montessorian sizden atak bekliyorum ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?