2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Günaydın kızlar bol ağrılı sancılı gecen bir gecem oldu benim ama çok şükür uyandık yeni bir güne

ay rüyamda doğum başlıyor normal doğum, istemediğim hastanede istemediğim doktorla başlamışım. Korkuyorum filan epidural normal yapacakmışım, ya kanamam olursa bu doktor durduramazsa diye gizlice son doktoruma yazıyorum beni kurtarın diye kafa iyice gitti.

albertine1204 koalayim gözünüz aydın kızlar sağlıkla büyüsün minnoşlar

M Mhr0602 ayllllliiiin35 sizin de Allah yardımcınız olsun canım bir avazda kurtulun misler gibi alın bebişleri kucağınıza.

ay biz kasım sonları bebeleri en az 20 günümüz var oyhşş bekle dur

Aynen canım bende onu düşüyordum su an kasımın sonuna kadar nasıl bekleyeceğiz

Lohusa terlemesi o canım normal o şekilde olması hormonal.

Onlar bendede var ama dün nstye girdim
Erken dogum ihtimali yok dedi doktor

Sende uzun bekleyenlerdesin demek ne guzel kavusma gununuz bugunmus Rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin canim

Gayet normal canım benim
Çokta kendini kasma dicem aama işte lohusa kafası

Doğuranlar listesi baya çoğaldı
Evet çok şükür, listemiz çoğalıyor daha da çoğalacak inşallah
Çok güzeller kalın mi acaba nasıldır
Çok kalın değiller canım ama ev için ideal bence, altına uzun kollu çıtçıtlı giydirince tam oluyo bence.
Canım benım bebegım 36+4 de doğdu ekleyebılırsın adı Kerim Asil
Ekliyorum oğluşunun adını da
Bogazim kotu basim zonkluyor parolun ise yaradogi yok pazartesi doguma almazlarsa diye korkuyorum ya elimde ihlamurla geziyorum
Kuzum korkma doğuma almamazlık yapmazlar, ama kötü olunca öncesinde test yaparlar mı acaba? Hiç korkma sen içini ferah tut artık bişi kalmadı çünkü.

Bizim de son 3, bugün resmen kalkamadım yataktan iyi ki 9 ay hamilelik dedim düşünsenize 12 ay falan olsaydı leğen kemiğim iptal, alttan çıkacak gibi bişiler hissettim sanki ellerini çıkardı, yürüyemedim bile Allahtan 10 dkya falan az toparlandım.

Şimdi son bi çanta kontrolü ve çamaşır işim var, önümüzdeki günler hiç yapamam bunları toparlayın bir an önce bari, yarın da görevlinin eşini alıp evi son bi sil süpür yaptıracağım inşallah.

artık gerçekten son son günler yeni bir döneme giriyoruz resmen Rabbim hepimize kolaylık versin. Bebişler kısmetiyle gelsinler, hepsi de kolay bebiş olsunlar.

Bogazim kotu basim zonkluyor parolun ise yaradogi yok pazartesi doguma almazlarsa diye korkuyorum ya elimde ihlamurla geziyorum
Canım bende senin gibiydim ama inanamazsın bir günde iyileştim bir ilaç aldım hem hamilelik hem emzirme döneminde kullanılabiliyor tamamen bitkisel boğazına sıkıyorsun ismi de ımumux hemen koş al eczaneden ben o boğaz agrısını bilirim

Özellikle son haftalarda çok zor oluyor benimde artık kemiklerim ses çıkarıyor. İnşanlah bebegimizi kucagımıza aldığımızda degecek herşeye bende normal doğumu bekliyorum bugün adet agrılarıyla kalktım

Valla bende de regl ağrısı vardı, dedim belim ağrımıyor sorun yok ama o sesler bi de bağırsakların şişliği, sıkıntısı direkt rahmi etkiliyor herhalde ki ölüyorum bazen, aşırı sıkışmış tuvalete koşuyorum hiç bişi yok artık idrar kesesi falan iptal sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…