Ya inşallah sürpriz gelsin artık sabırsızlanıyorumLeveme montessorian Papatya1646 A aria09 @nil peri hanımlar sizlerinde günleri dolmak üzere, sürprizlerinizi her an yapabilirsiniz gibi, hele Leveme ile montessorian sizden atak bekliyorum ben.
13 kilo aldim ben. En son kilo almayı iki ay önce bitirdim. Hamileliğin başında hızlı aldım sonra durduKızlar sonlardayız hemen hemen artıkbenim 17 gunum kalmıs. Kilo almadım derken son 3 ayda 9 kg almısım. Belli ki yemişim Tartıyla yuzlestim bu sabah Yuzlesmeseydim diyorum Toplamda 17 kg almısım. En az 20 Almis olacagım herhalde. Yıne diyet gunlerı baslayacak demekkisi Ah bu kilo al verlerim. Umarım sonrası kolay olur
Sizler kacar kg ile tamamladınız yada suan kacar kg aldınız?
Ne hatası kuzum? Çok mu doldu göğüslerin?Slm kizlar artik cok giremiyorum firsatim olmuyor hic malum sebepama moralim sifir cunku sabaha kadar pompayla cekim yaptim haala yapiyorum siz siz olun cok dikkatli olun ozellikle 3.gune dikkat edin sık sık boşaltin benim yaptigim hataya dusmeyin canimdan can gidiyordu ve bebegim o yuzden gece ememedi kaşikla sutumden verdim cok zordu aman diyim
Bende hiç doğum belirtisi yokLeveme montessorian Papatya1646 A aria09 @nil peri hanımlar sizlerinde günleri dolmak üzere, sürprizlerinizi her an yapabilirsiniz gibi, hele Leveme ile montessorian sizden atak bekliyorum ben.
Sağlıkla gelsin sağlıkla hastaneden çıkınGünaydın herkeseben bir güzel uyudum dün şimdi son kez valizi kontrol etcm. 8.30 gübi evden çıkacağız. 9 da yatışım olacak. 10-10.30 gibi de sezaryene alacaklar. Dualarınızı bekliyorum 7 yıl sonra gelen bebek inşallah sağlıkla gelsin rüya gibi hala inanamıyorum
Selam canım, herkes son haftalarda iyice almaya başladı galiba ben 8.aya kadar 5 kg almıştım son bi kaç haftada 5 kilo daha aldım doğuma kadar da toplamda 12-15 kilo olurum heralde. Çok bisey yemiyorum aslında ama aşırı bi kilo almaya meyilim varmışKızlar sonlardayız hemen hemen artıkbenim 17 gunum kalmıs. Kilo almadım derken son 3 ayda 9 kg almısım. Belli ki yemişim Tartıyla yuzlestim bu sabah Yuzlesmeseydim diyorum Toplamda 17 kg almısım. En az 20 Almis olacagım herhalde. Yıne diyet gunlerı baslayacak demekkisi Ah bu kilo al verlerim. Umarım sonrası kolay olur
Sizler kacar kg ile tamamladınız yada suan kacar kg aldınız?
Kasım bebeklerimiz ekim bebekleri olmuş maşallahCanım benım bebegım 36+4 de doğdu ekleyebılırsın adı Kerim Asil
Benimki de rahat galiba bekliyor hanımLeveme montessorian Papatya1646 A aria09 @nil peri hanımlar sizlerinde günleri dolmak üzere, sürprizlerinizi her an yapabilirsiniz gibi, hele Leveme ile montessorian sizden atak bekliyorum ben.
Doğuma gidiyorum yazılınca çok heyecanlanıyorumHastaneye geldim saatimi bekliyorum 12 de doguma gidecegim inşallah dua bekleriz inşallah cıkınca bende haber ederim anneler
Benimde öyle bakıyorum hiç tık yokBenimki de rahat galiba bekliyor hanımnst de sancımızda çıkmadı doktor normal bekleyelim ben sıkıldım alalım dersen sezeryana alırız diyor
Kızım kendisi gelecek gibi hissetmiyorum hiç karnım inmedi hala. Sanırım sezeryana kalacak
Bende bu akşam kontrole gidicem rahim jisalmasi var erken gelcek dediler hala gelen giden yok merak içindeyim sağlıkla gelsinler insallahGünaydın kızlar bugün doğumu olanların Allah yardımcısı olsun. Bende kontroldeyim bakalım. Kısmet ne dicek bakalım doktorcuğum
Bakalım bakalım bekliyoruz :) sağlıkla gelsinler inşallahLeveme montessorian Papatya1646 A aria09 @nil peri hanımlar sizlerinde günleri dolmak üzere, sürprizlerinizi her an yapabilirsiniz gibi, hele Leveme ile montessorian sizden atak bekliyorum ben.
Doktor rahim kısalması falan da yok dedi hanım kendisi gelmeyi düşünmüyor gibiBenimde öyle bakıyorum hiç tık yok
Babanenin tespiti doğru canım int biraz araştırdım da lohusa terlemesiymis vücuttaki ödem anetezi atılıyormuş gerçekten bol su içmek lazim fırsat bulursamSabaha kadar 3 4 kez üstümü degistirirdim bende sular akardı öyle terlerdim babannem lohusa teri çok dikkat edeceksin üşütme sürekli üstünü değiştir derdi vücudun normale dönüyor iyileşiyor biri de anesteziyi atıyor vücut dikkat et hastalanma demişti nedenini bilmiyorum ama lohusalikta bnmde aynen öyle olmuştu terleye terleye yat ne güzel dinlen iyilessin vücudun
Üstümü değiştirken bayağı üşümüşüm sanırım bide bebeği çıplak emziriyorum boynum da ağrı var .Yani atleti sıksam su çıkar öyle ter oluyor ama ayaklarım biraz inmişlohusalıkta ani üşüme terleme oluyor.sen dikkat et ama hasta olma. ben mesela çorapsız gezmiyorum. üstüm uzun kollu artık. gece emzirmeye kalkınca hemen sırtıma birşey alıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?