2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Slm kizlar artik cok giremiyorum firsatim olmuyor hic malum sebepama moralim sifir cunku sabaha kadar pompayla cekim yaptim haala yapiyorum siz siz olun cok dikkatli olun ozellikle 3.gune dikkat edin sık sık boşaltin benim yaptigim hataya dusmeyin canimdan can gidiyordu ve bebegim o yuzden gece ememedi kaşikla sutumden verdim cok zordu aman diyim

Kızlar sonlardayız hemen hemen artıkbenim 17 gunum kalmıs. Kilo almadım derken son 3 ayda 9 kg almısım. Belli ki yemişimTartıyla yuzlestim bu sabahYuzlesmeseydim diyorum Toplamda 17 kg almısım. En az 20 Almis olacagım herhalde. Yıne diyet gunlerı baslayacak demekkisiAh bu kilo al verlerim. Umarım sonrası kolay olur
Sizler kacar kg ile tamamladınız yada suan kacar kg aldınız?

13 kilo aldim ben. En son kilo almayı iki ay önce bitirdim. Hamileliğin başında hızlı aldım sonra durdu

Ne hatası kuzum? Çok mu doldu göğüslerin?

Sağlıkla gelsin sağlıkla hastaneden çıkın

Selam canım, herkes son haftalarda iyice almaya başladı galiba ben 8.aya kadar 5 kg almıştım son bi kaç haftada 5 kilo daha aldım doğuma kadar da toplamda 12-15 kilo olurum heralde. Çok bisey yemiyorum aslında ama aşırı bi kilo almaya meyilim varmış

Günaydın kızlar bugün doğumu olanların Allah yardımcısı olsun. Bende kontroldeyim bakalım. Kısmet ne dicek bakalım doktorcuğum
Bende bu akşam kontrole gidicem rahim jisalmasi var erken gelcek dediler hala gelen giden yok merak içindeyim sağlıkla gelsinler insallah

Babanenin tespiti doğru canım int biraz araştırdım da lohusa terlemesiymis vücuttaki ödem anetezi atılıyormuş gerçekten bol su içmek lazim fırsat bulursam

lohusalıkta ani üşüme terleme oluyor.sen dikkat et ama hasta olma. ben mesela çorapsız gezmiyorum. üstüm uzun kollu artık. gece emzirmeye kalkınca hemen sırtıma birşey alıyorum
Üstümü değiştirken bayağı üşümüşüm sanırım bide bebeği çıplak emziriyorum boynum da ağrı var .Yani atleti sıksam su çıkar öyle ter oluyor ama ayaklarım biraz inmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…