tavsiye üzerne başladım ben elif hanım normal doktor diye biliyorum hiç bakmadımBen yaptım doktorun unvanina göre değişiyor doktorunuz kim .Benim 32.haftaya kadar olan doktorum prof old için sanırım en büyük odayı verdiler veya yer müsaitti bilemiyorum ödemeyi yaparken bizzat söyledim yatış kısmı sağolsun beni kırmadı x hanima en büyük odamızı hazırlayın dediler büyük oda verdiler bayağı genişti rahat rahat davrandık. Ama koridorda gezerken gördüm çok ufak odalar da vardi
Aa ne güzel ayakta atlatmışsın bak, doğumunun olumlu geçmesine çok sevindim canım, depend yetmedi mi sana yoksa alırız nasıl olsa diye çok mı koymamıştın yanına?Merhaba arkadaşlar. Doğum hikayesi anlatmayalım gibi bişeyler konuşulmuştu o yüzden şimdi yazmıyorum yazın derseniz yazarım genel olarak çok olumluydu bizim deneyimimiz.
Yalnız covid antikor testim pozitif çıktı herşey odamda gerçekleştirildi eksik kalan şeyler için dışarı çıkamadık. Böyle bir ihtimale karşı depend gibi gerekli şeyleri bol bol alın. Ben bir tek onun sıkıntısını çektim. Hastane babanne bezi gibi bişey verdi konforlu değildi. Sürüntü testi yapıldı ve negatif geldi. Daha önce covid geçirmişim artık negatifim anlamına geliyomuş.
Bebeğine Kavuşan Annemiz | Doğum Tarihi | Bebeğin Cinsiyeti | Bebeğin İsmi | Bebeğin Haftası | Bebeğin Kilosu | Bebeğin Boyu | Doğum Şekli |
| 28.08.2020 | Kız | Eda Deniz | 28+0 | 790 | - | Sezaryen |
| 09.10.2020 | Kız | - | 37+6 | 2.900 | 47 | Sezaryen |
N Neutral26 | 18.10.2020 | - | - | - | 3.280 | 50 | Sezaryen |
| 15.10.2020 | - | - | 35+6 | 2.800 | - | Normal Doğum |
K Kidem34 | 19.10.2020 | - | - | 37+2 | 2.970 | 50 | Sezaryen |
B bsrhezaren | 20.10.2020 | Kız | - | 35+6 | 2.400 | 45 | Normal Doğum |
| 22.10.2020 | - | - | 38+0 | 3.080 | 50 | Sezaryen |
P Pelinimben | 24.10.2020 | Erkek | - | 36+6 | 3.000 | - | Sezaryen |
| 26.10.2020 | Erkek | Alperen | 38+1 | 3.440 | 51 | Sezaryen |
| 27.10.2020 | Kız | - | 39+0 | 3.160 | 50 | Sezaryen |
| 27.10.2020 | Erkek | - | 36+0 | 2.760 | 49 | Sezaryen |
| 27.10.2020 | Erkek | Kerim Asil | 36+4 | 3.000 | 50 | Sezaryen |
| 27.10.2020 | Kız | Doğa | 38+1 | 3.500 | - | Sezaryen |
| 29.10.2020 | Erkek | Deniz | 38+4 | 3.500 | 52 | Sezaryen |
| 29.10.2020 | Kız | Zeyno Ada | 38+0 | 3.580 | 49 | Sezaryen |
@sanemsi | 29.10.2020 | Erkek | Kerem | 38+5 | 3.600 | 52 | Sezaryen |
| 30.10.2020 | Kız | Azra | 38+5 | 3.300 | 50 | Sezaryen |
M Mhr0602 | 30.10.2020 | - | - | - | - | - | Sezaryen |
| 31.10.2020 | Kız | - | 39+6 | 3.280 | 51 | Normal Doğum |
Ne güzel işte bebiş gelsin inşallah hayırlısı ile canımSanırım biraz kasığıma da vuruyor. Ay bilemedim heyecan yaptım.
Ameliyattan çıkınca mı üşümüş kıyamam yaaeğer fotoğraf çekiminiz varsawendy o tulumu kullanacaksan ben giydirme derim ilk anda. kan lekesi falan oluyor baya kirleniyor.
battaniyeyi de çift koyun hatta birisi kalın olsun derim. benim minnoş üşüdüğü için yeşil ameliyat örtüsüne sarmışlardı ayrıca. hem de çift battaniye vermiş olmama rağmen. ilk anda anne karnındaki sıcaklığı koruyamıyorlar çünkü. hastane sıcak dahi olsa onlar üşüyor
Geçmiş olsun canım ama her şeyin yolunda gitmesine çok çok sevindimMerhaba arkadaşlar. Doğum hikayesi anlatmayalım gibi bişeyler konuşulmuştu o yüzden şimdi yazmıyorum yazın derseniz yazarım genel olarak çok olumluydu bizim deneyimimiz.
Yalnız covid antikor testim pozitif çıktı herşey odamda gerçekleştirildi eksik kalan şeyler için dışarı çıkamadık. Böyle bir ihtimale karşı depend gibi gerekli şeyleri bol bol alın. Ben bir tek onun sıkıntısını çektim. Hastane babanne bezi gibi bişey verdi konforlu değildi. Sürüntü testi yapıldı ve negatif geldi. Daha önce covid geçirmişim artık negatifim anlamına geliyomuş.
Kuzum bende isimli hastane cikisini vericem tulum seklinde icine giyilmesi icin ic zibin koydum sapka eldiven corap bez ve penye battaniyesini odaya gelincede nohut battaniyede kalin pelus battaniyeside var direk sarilir zaten üsümez bence bide ilk resimlerinde isimli tulumuyla olsun hep onlarin icinde hayal ettim sipamiGünaydın kızlar
Ya isimli bi hastane çıkışı yaptırmıştık, tulum olanlardan, eşim ilk onu verelim istersen resim falan atarız onunla görünür sürpriz olur hem dedi, ama sanki ince mi olur yaa? Üşütmeyiz bebeği dimi? Gerçi Acıbadem memorial gibi özel hastanelerde de kendileri hemen öyle bi tulum giydiriyorlar ama? Alt üst olunca mı kalın olacak sanki diyorum, siz ne diyorsunuz sıkıntı olmaz dimi? Hem müslin hem kendi battaniyesine sararız zaten.
Süt artırıcı ne kullanıyorsun ben humana ve bestlak damla kullanıyorum ama sanki damlanın etkisi yok hast hemşireler tavsiye etti kalitesini artırıyor dediler aldim
Laktamax verdiler 3 kere kullanıyorum.humanayi kendim almistim.1 bardak gece içiyorum.Süt artırıcı ne kullanıyorsun ben humana ve bestlak damla kullanıyorum ama sanki damlanın etkisi yok hast hemşireler tavsiye etti kalitesini artırıyor dediler aldim
Laktamax verdiler 3 kere alıyorum.4 litre su içiyorum.Çok teşekkür ederim, not aliyorum hepsini.
Süt arttırıcı olarak ne verdiler acaba?
İnşallah doğum kasılmasıdır. Ben de bir an önce kavuşmak istiyorum artık. Yürüyemiyorum şu an ağrı çok yok ama kasıyor çekiliyor sanki aşağıya doğru. Bilemedim gerçekten bekleyeceğim bakalım.Ne güzel işte bebiş gelsin inşallah hayırlısı ile canım
yeter cnm. iç zıbın tek haliyle toplanır ama. emzirmek için falan kucağa alıyorsun ya. bencw çıtçıtlı koy içineCanım Pandemi yüzünden hastanede çekim olamayacak, o yüzden sıkıntı olmaz dedim. Annemler kv falan olmayacak onlara resim atarız ya da görüntülü ararız o. Müslin + penye + nohut koymayı düşünüyorum ben, yetmez mi o 3 ü?
Ay sen kurtuldun ne güzel yaa, ben şu an öyle tarifsiz duygular içindeyim kizaman daraldıkça içim bi tuhaf oluyor.
ben 2 verdim ama benimki nedense baya üşümüş yeşil örtüye de sarmışlarAmeliyattan çıkınca mı üşümüş kıyamam yaaO zaman hemşireye 2 battaniye mi versek diyorsun öyle mi?
Hem çıtçıtlı hem zıbın koyayım madem hangisini giydirirse Hemşiresi artıkKuzum bende isimli hastane cikisini vericem tulum seklinde icine giyilmesi icin ic zibin koydum sapka eldiven corap bez ve penye battaniyesini odaya gelincede nohut battaniyede kalin pelus battaniyeside var direk sarilir zaten üsümez bence bide ilk resimlerinde isimli tulumuyla olsun hep onlarin icinde hayal ettim sipami
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?