2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Beni de bulantılar stres gerginlik sardi ki anlatamam senin erkenden heralde ameliyat bnm öğleden sonrayı bulurmuş bugün karnim çalışsın diye ne yesem magnezyum icsemmi
Bnde 3 4 tane farklı kalinliklarda battaniye koydum jelatinli hepsi birde ana kucağı mi portbebe mi götüreceksin

Son bi evi yerleştirmem gerekiyor sanki her yer her yerde Her yerim ağrıyor artık ne haldeyim bilmiyorum, biraz müzik açayım bari kendime gelirim belki.
Bnmde aynen son çamaşırı yıkadım astım şimdi son kez evi toplayacağım yatağımi hazırlayacağım evi süpür sil yapacağım çoooooooooook stresliyim
Migrenimden korkuyorum neyseki yarın narkoz var yoksa başım tuttu tutacak

Lazım olursa evden de alırım eczaneden de alınır dedim ama evdeki hesap çarşıya uymadı
Benim erkek bebek
Geçmiş olsun canım ama her şeyin yolunda gitmesine çok çok sevindim Olumluysa yaz bence umut olur.
Gece 3te suyum geldi. 9da doktota gittim yatıralım dedi ama kabul etmedim sancı yoğunlaşmadı diye. Saat 12 gibi yattım doğal olsun diye suni sancı istemedim ama ilerlemeyince suni sancı verildi 3 saat sonra da bebiş geldi. Sonlara doğru bi iğne yapıldı ağrıyı alcak dediler ama daha çok gevşeme gerçekleşti o baya kafa yaptı yalnız kasılmaları hissediyordum ama doktor baya kendime getirdi ıkınma zamanı çok yönlendirdi. Onun sayesinde hızlıca doğdu. Dikiş var 2 cm filan bi sıyrık oldu. Ne yürürken ne otururken acı hissediyorum. Çok kafama takmıyodum dikişi zaten. Bebek de söylediklerinden küçük geldi başı 37 cm.

Bi de ağrılardan çok bahsediliyo gerek sezeryanda gerek doğumda. Rahim küçülürken eski halini alırken illaki bi ağrı oluyo bence bu doğum şekliyle pek ilgili değil. Durumu anlayıp ne gerekiyosa yapılacağına inanıp ve doktorumuza güvenmemiz lazım. İnşallah herkes sağlıkla kavuşur yavrusuna. Herkese sevgiler.

Gece 2 gibi kalktım karnim tas gibiydi. Geri yattım. 5 te kalktım baya uğrastim hareket etmedi esim uyandi ağladığımı gorunce acile gittik ultrason ve nst bakildi 1 saat kadar da nstde kaldim skkinti yok dediler cok sukur ultrasondan sonra uyandi ama o kadar korktum ki. Nbetci dr makat geliş dedi ama sanirim icerde dönüyor surekli ozellikle geceleri cunku poposu su an goğsmn altında yine. Nst teyi vatsaptan yolladılar dr a dr da sorun yok gun içinde tekrar nst ye gelsin demis bilmiyorum gitmeme gerek yok gibi simdilk. Neden boyle panik oldm bilmiyorm. Amano sesi duymak cok iyi geldi 7.30 gibi gelince bi dus aldim yattım 11 de uyandim.

canım doktor tekrar git dediyse git mutlaka. son haftalar ihmale gelmiyor. sen kendini iyi hissedersin ama içerde işler yolunda olmayabilir. en güzeli doktorun dediklerini yapmak

Nasıl dönüyor o minnacık yerde yaramaz yaaa

Maşallah çok güzel hızlı bir doğum olmuş

Günaydın kizlar .doğuran annelerimizin gözü aydın . Bugün doguracaklarada rabbim kolaylık versin gece bel ağrısı vardı bide aşırı wc gidiyorum . Ölecek gibi oluyorum ama gel Gorki hiç öyle aşırı bir idrarim yok deli olcam . Sabah üst karnıma bir ağrı girdi ağlaya ağlaya ağrı kesici içtim . Eşim masaj yaptı uyuya kalmışım . Ama bebek çok sertleşiyor bide alta baskı yapıyor çıkacak sanıyorum bazen .şuan belimde hafif kramplar var . Kasigimada giriyor hafiften . Enfeksiyon olmuşum bu arada doktor çatı muanesi yaptı suyum geliyor sanıp doktora koştum aşırı enfeksiyon olmuşum . Burda havalar soğudu baya kış geldi Karadeniz'e ben hala yaz gibi davrandigim için oldu galiba enfeksiyon

kzum parol minoset dısında bir sey icmeseydin ağrı kesici

Nasıl dönüyor o minnacık yerde yaramaz yaaa
ya baya hareketli bazen karnım o kadar yukselıyor ki esim bakamıyor bile masallah baya yorcak doğunca heralde anasını bir de karnımı sıvazlayınca bile hemen uyanırdı normalde baya uyanmayınca korktum.

ya dun persembe doğumu olan bir ablamıza 1 onlu 1 5 li oydum yeter mi dedim o 3 onlu 3 5li koymus ya. ben de bir iki takım daha ekliyim bari.

canım doktor tekrar git dediyse git mutlaka. son haftalar ihmale gelmiyor. sen kendini iyi hissedersin ama içerde işler yolunda olmayabilir. en güzeli doktorun dediklerini yapmak
bilemedim korona riskinden dolayı da cok gitmek istemiyorum sanırım. onlem amaclı ya da baska bi dr daha gorsun diye oyle demis olabilir gibi geldi. belki giderim biraz kendime gelim. oh cok sukur yine kıpırdıyor icerde allahım nasıl korktum gece anltamam.

ya cok sevindim tam gununu beklemis minnak. allah hepimize boyle kolay doğum nasip etsin insallah. bebislerin de analı babalı huzurla buyusn.

Çok şükür hayırlı dogumunuz olmuş
İğne normal bi iğnemiydi epiduralmi yoksa ben cok panik birisiyim belki o yuzden ihtiyacm olabilir panik atakda var Ama ne güzel dogum hikayeniz var. Darısı bizlere olsun
Bendede enfeksiyon var cok akıntı oluyor ve briaz ağrıda yapıyor ya

Jilet cok berbat birseymis ya ben normal de eldivenle ayda bir aliyordum jilet le 2 gunde cikiyor bioderin bitkisel iceriklintuy dokucu kremini aldim ama daha kullanmadim cnm
Hımm baktım ben de ama genital bolgede kullanmayınız diyor.Bılemedim canım.
Bende mecburen bitkisel bioder aldim jiletle falan hic yapamam bu gobekle daha denemedim ama persembe sezeryanim simdiden yapip hazirlansammi diyorum.
Dediğim gıbı genital bolgede kullanmayınız diyor acıklama da. Senın de az kalmıs hayırlısıyla kavus ınsallah canım

kzum parol minoset dısında bir sey icmeseydin ağrı kesici
Parol içtim kuzum ağrı kesici çok kullanan birisi değilim ondan hemen etki etti halada sürüyor galiba etkisi .
kittenlyy
Bende de akıntı fazla canım ayriyeten vajinada şişlik yapıyor doktor normal istediğimi bildiği için biraz zor olacak dedi . Baya şişmiş elle bakamadi o iğrenç aleti takip baktı zorla

Hayırlı doğumlar canım benim inşallah bi avazda kurtulursun darısı başımıza artık şafak az kaldı bizimde

Kızlar anladığım kadarıyla idrar enfeksiyonu yaşayan anneler cogunlukta. Hayır dusunuyorum sımdı acaba hep var olan bısey mıydı diye. Hepimiz hamilelik sebebiyle mı yasıyoruz bunu acaba? Bende de enfeksiyon var. Hamilelikte her tahlili bakıldığında cıktı ve hiç gitmedi. Hamıle degıl Ken de zaten baktırdığım bırsey degıldı. Hatta bir ara kum da dokmusum tahlilde cıktı.Ama bende hıcbır belirtisi olmadı. Akıntı oluyor arada bır. O da normalde de olan bıseydı.

Bu arada yarın 4 kişi bildiğimiz#surprız adaylar da olursa daha cok kişi doguma girecek. Allahım ardarda melekler inecek yeryuzuneInsallah hepiniz bebişlerinizle beraber turp gibi olursunuzHeyecanla gelecek mesajları bekleyecegım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…