Beni de bulantılar stres gerginlik sardi ki anlatamam senin erkenden heralde ameliyat bnm öğleden sonrayı bulurmuş bugün karnim çalışsın diye ne yesem magnezyum icsemmiCanım Pandemi yüzünden hastanede çekim olamayacak, o yüzden sıkıntı olmaz dedim. Annemler kv falan olmayacak onlara resim atarız ya da görüntülü ararız o. Müslin + penye + nohut koymayı düşünüyorum ben, yetmez mi o 3 ü?
Ay sen kurtuldun ne güzel yaa, ben şu an öyle tarifsiz duygular içindeyim kizaman daraldıkça içim bi tuhaf oluyor.
Bnmde aynen son çamaşırı yıkadım astım şimdi son kez evi toplayacağım yatağımi hazırlayacağım evi süpür sil yapacağım çoooooooooook stresliyimSon bi evi yerleştirmem gerekiyor sanki her yer her yerdeHer yerim ağrıyor artık ne haldeyim bilmiyorum, biraz müzik açayım bari kendime gelirim belki.
Lazım olursa evden de alırım eczaneden de alınır dedim ama evdeki hesap çarşıya uymadıAa ne güzel ayakta atlatmışsın bak, doğumunun olumlu geçmesine çok sevindim canım, depend yetmedi mi sana yoksa alırız nasıl olsa diye çok mı koymamıştın yanına?
Bebeğin nasıl? Sen nasılsın? Dikişin falan var mı? Ne zaman çıkıp ablaya kavuşacaksınız?
Benim erkek bebek2020 Kasım Bebekleri
Bebeğine Kavuşan Annemiz Doğum Tarihi Bebeğin Cinsiyeti Bebeğin İsmi Bebeğin Haftası Bebeğin Kilosu Bebeğin Boyu Doğum Şekli@35yagmur35 28.08.2020 Kız Eda Deniz 28+0 790 - Sezaryen @st1248 09.10.2020 Kız - 37+6 2.900 47 Sezaryen @Neutral26 18.10.2020 - - - 3.280 50 Sezaryen @Poison Women 15.10.2020 - - 35+6 2.800 - Normal Doğum @Kidem34 19.10.2020 - - 37+2 2.970 50 Sezaryen @bsrhezaren 20.10.2020 Kız - 35+6 2.400 45 Normal Doğum @pylz 22.10.2020 - - 38+0 3.080 50 Sezaryen @Pelinimben 24.10.2020 Erkek - 36+6 3.000 - Sezaryen _seastar_ 26.10.2020 Erkek Alperen 38+1 3.440 51 Sezaryen @gunes0101 27.10.2020 Kız - 39+0 3.160 50 Sezaryen @Inatcikisilik 27.10.2020 Erkek - 36+0 2.760 49 Sezaryen @Ece0605 27.10.2020 Erkek Kerim Asil 36+4 3.000 50 Sezaryen @novasa 27.10.2020 Kız Doğa 38+1 3.500 - Sezaryen @Edifar 29.10.2020 Erkek Deniz 38+4 3.500 52 Sezaryen @koalayim 29.10.2020 Kız Zeyno Ada 38+0 3.580 49 Sezaryen @sanemsi 29.10.2020 Erkek Kerem 38+5 3.600 52 Sezaryen @ayllllliiiin35 30.10.2020 Kız Azra 38+5 3.300 50 Sezaryen @Mhr0602 30.10.2020 - - - - - Sezaryen montessorian 31.10.2020 Kız - 39+6 3.280 51 Normal Doğum
Gece 3te suyum geldi. 9da doktota gittim yatıralım dedi ama kabul etmedim sancı yoğunlaşmadı diye. Saat 12 gibi yattım doğal olsun diye suni sancı istemedim ama ilerlemeyince suni sancı verildi 3 saat sonra da bebiş geldi. Sonlara doğru bi iğne yapıldı ağrıyı alcak dediler ama daha çok gevşeme gerçekleşti o baya kafa yaptı yalnız kasılmaları hissediyordum ama doktor baya kendime getirdi ıkınma zamanı çok yönlendirdi. Onun sayesinde hızlıca doğdu. Dikiş var 2 cm filan bi sıyrık oldu. Ne yürürken ne otururken acı hissediyorum. Çok kafama takmıyodum dikişi zaten. Bebek de söylediklerinden küçük geldi başı 37 cm.Geçmiş olsun canım ama her şeyin yolunda gitmesine çok çok sevindimOlumluysa yaz bence umut olur.
canım doktor tekrar git dediyse git mutlaka. son haftalar ihmale gelmiyor. sen kendini iyi hissedersin ama içerde işler yolunda olmayabilir. en güzeli doktorun dediklerini yapmakGece 2 gibi kalktım karnim tas gibiydi. Geri yattım. 5 te kalktım baya uğrastim hareket etmedi esim uyandi ağladığımı gorunce acile gittik ultrason ve nst bakildi 1 saat kadar da nstde kaldim skkinti yok dediler cok sukur ultrasondan sonra uyandi ama o kadar korktum ki. Nbetci dr makat geliş dedi ama sanirim icerde dönüyor surekli ozellikle geceleri cunku poposu su an goğsmn altında yine. Nst teyi vatsaptan yolladılar dr a dr da sorun yok gun içinde tekrar nst ye gelsin demis bilmiyorum gitmeme gerek yok gibi simdilk. Neden boyle panik oldm bilmiyorm. Amano sesi duymak cok iyi geldi 7.30 gibi gelince bi dus aldim yattım 11 de uyandim.
Oyy kıyamam yaa ameliyat hane biraz soğuk oluyor ama soba gibi bir şeyin altında giydiriyorlar demek ki o arada üşüdüben 2 verdim ama benimki nedense baya üşümüş yeşil örtüye de sarmışlar
Nasıl dönüyor o minnacık yerde yaramaz yaaaGece 2 gibi kalktım karnim tas gibiydi. Geri yattım. 5 te kalktım baya uğrastim hareket etmedi esim uyandi ağladığımı gorunce acile gittik ultrason ve nst bakildi 1 saat kadar da nstde kaldim skkinti yok dediler cok sukur ultrasondan sonra uyandi ama o kadar korktum ki. Nbetci dr makat geliş dedi ama sanirim icerde dönüyor surekli ozellikle geceleri cunku poposu su an goğsmn altında yine. Nst teyi vatsaptan yolladılar dr a dr da sorun yok gun içinde tekrar nst ye gelsin demis bilmiyorum gitmeme gerek yok gibi simdilk. Neden boyle panik oldm bilmiyorm. Amano sesi duymak cok iyi geldi 7.30 gibi gelince bi dus aldim yattım 11 de uyandim.
Maşallah çok güzel hızlı bir doğum olmuşLazım olursa evden de alırım eczaneden de alınır dedim ama evdeki hesap çarşıya uymadı
Benim erkek bebek
Gece 3te suyum geldi. 9da doktota gittim yatıralım dedi ama kabul etmedim sancı yoğunlaşmadı diye. Saat 12 gibi yattım doğal olsun diye suni sancı istemedim ama ilerlemeyince suni sancı verildi 3 saat sonra da bebiş geldi. Sonlara doğru bi iğne yapıldı ağrıyı alcak dediler ama daha çok gevşeme gerçekleşti o baya kafa yaptı yalnız kasılmaları hissediyordum ama doktor baya kendime getirdi ıkınma zamanı çok yönlendirdi. Onun sayesinde hızlıca doğdu. Dikiş var 2 cm filan bi sıyrık oldu. Ne yürürken ne otururken acı hissediyorum. Çok kafama takmıyodum dikişi zaten. Bebek de söylediklerinden küçük geldi başı 37 cm.
Bi de ağrılardan çok bahsediliyo gerek sezeryanda gerek doğumda. Rahim küçülürken eski halini alırken illaki bi ağrı oluyo bence bu doğum şekliyle pek ilgili değil. Durumu anlayıp ne gerekiyosa yapılacağına inanıp ve doktorumuza güvenmemiz lazım. İnşallah herkes sağlıkla kavuşur yavrusuna. Herkese sevgiler.
kzum parol minoset dısında bir sey icmeseydin ağrı kesiciGünaydın kizlar .doğuran annelerimizin gözü aydın . Bugün doguracaklarada rabbim kolaylık versingece bel ağrısı vardı bide aşırı wc gidiyorum . Ölecek gibi oluyorum ama gel Gorki hiç öyle aşırı bir idrarim yok deli olcam . Sabah üst karnıma bir ağrı girdi ağlaya ağlaya ağrı kesici içtim . Eşim masaj yaptı uyuya kalmışım . Ama bebek çok sertleşiyor bide alta baskı yapıyor çıkacak sanıyorum bazen .şuan belimde hafif kramplar var . Kasigimada giriyor hafiften . Enfeksiyon olmuşum bu arada doktor çatı muanesi yaptı suyum geliyor sanıp doktora koştum aşırı enfeksiyon olmuşum . Burda havalar soğudu baya kış geldi Karadeniz'e ben hala yaz gibi davrandigim için oldu galiba enfeksiyon
ya baya hareketli bazen karnım o kadar yukselıyor ki esim bakamıyor bile masallah baya yorcak doğunca heralde anasını bir de karnımı sıvazlayınca bile hemen uyanırdı normalde baya uyanmayınca korktum.Nasıl dönüyor o minnacık yerde yaramaz yaaa
bilemedim korona riskinden dolayı da cok gitmek istemiyorum sanırım. onlem amaclı ya da baska bi dr daha gorsun diye oyle demis olabilir gibi geldi. belki giderim biraz kendime gelim. oh cok sukur yine kıpırdıyor icerde allahım nasıl korktum gece anltamam.canım doktor tekrar git dediyse git mutlaka. son haftalar ihmale gelmiyor. sen kendini iyi hissedersin ama içerde işler yolunda olmayabilir. en güzeli doktorun dediklerini yapmak
ya cok sevindim tam gununu beklemis minnak. allah hepimize boyle kolay doğum nasip etsin insallah. bebislerin de analı babalı huzurla buyusn.Gece 3te suyum geldi. 9da doktota gittim yatıralım dedi ama kabul etmedim sancı yoğunlaşmadı diye. Saat 12 gibi yattım doğal olsun diye suni sancı istemedim ama ilerlemeyince suni sancı verildi 3 saat sonra da bebiş geldi. Sonlara doğru bi iğne yapıldı ağrıyı alcak dediler ama daha çok gevşeme gerçekleşti o baya kafa yaptı yalnız kasılmaları hissediyordum ama doktor baya kendime getirdi ıkınma zamanı çok yönlendirdi. Onun sayesinde hızlıca doğdu. Dikiş var 2 cm filan bi sıyrık oldu. Ne yürürken ne otururken acı hissediyorum. Çok kafama takmıyodum dikişi zaten.
Çok şükür hayırlı dogumunuz olmuşMerhaba arkadaşlar. Doğum hikayesi anlatmayalım gibi bişeyler konuşulmuştu o yüzden şimdi yazmıyorum yazın derseniz yazarım genel olarak çok olumluydu bizim deneyimimiz.
Yalnız covid antikor testim pozitif çıktı herşey odamda gerçekleştirildi eksik kalan şeyler için dışarı çıkamadık. Böyle bir ihtimale karşı depend gibi gerekli şeyleri bol bol alın. Ben bir tek onun sıkıntısını çektim. Hastane babanne bezi gibi bişey verdi konforlu değildi. Sürüntü testi yapıldı ve negatif geldi. Daha önce covid geçirmişim artık negatifim anlamına geliyomuş.
İğne normal bi iğnemiydi epiduralmi yoksa ben cok panik birisiyim belki o yuzden ihtiyacm olabilir panik atakda varLazım olursa evden de alırım eczaneden de alınır dedim ama evdeki hesap çarşıya uymadı
Benim erkek bebek
Gece 3te suyum geldi. 9da doktota gittim yatıralım dedi ama kabul etmedim sancı yoğunlaşmadı diye. Saat 12 gibi yattım doğal olsun diye suni sancı istemedim ama ilerlemeyince suni sancı verildi 3 saat sonra da bebiş geldi. Sonlara doğru bi iğne yapıldı ağrıyı alcak dediler ama daha çok gevşeme gerçekleşti o baya kafa yaptı yalnız kasılmaları hissediyordum ama doktor baya kendime getirdi ıkınma zamanı çok yönlendirdi. Onun sayesinde hızlıca doğdu. Dikiş var 2 cm filan bi sıyrık oldu. Ne yürürken ne otururken acı hissediyorum. Çok kafama takmıyodum dikişi zaten. Bebek de söylediklerinden küçük geldi başı 37 cm.
Bi de ağrılardan çok bahsediliyo gerek sezeryanda gerek doğumda. Rahim küçülürken eski halini alırken illaki bi ağrı oluyo bence bu doğum şekliyle pek ilgili değil. Durumu anlayıp ne gerekiyosa yapılacağına inanıp ve doktorumuza güvenmemiz lazım. İnşallah herkes sağlıkla kavuşur yavrusuna. Herkese sevgiler.
Bendede enfeksiyon var cok akıntı oluyor ve briaz ağrıda yapıyor yaGünaydın kizlar .doğuran annelerimizin gözü aydın . Bugün doguracaklarada rabbim kolaylık versingece bel ağrısı vardı bide aşırı wc gidiyorum . Ölecek gibi oluyorum ama gel Gorki hiç öyle aşırı bir idrarim yok deli olcam . Sabah üst karnıma bir ağrı girdi ağlaya ağlaya ağrı kesici içtim . Eşim masaj yaptı uyuya kalmışım . Ama bebek çok sertleşiyor bide alta baskı yapıyor çıkacak sanıyorum bazen .şuan belimde hafif kramplar var . Kasigimada giriyor hafiften . Enfeksiyon olmuşum bu arada doktor çatı muanesi yaptı suyum geliyor sanıp doktora koştum aşırı enfeksiyon olmuşum . Burda havalar soğudu baya kış geldi Karadeniz'e ben hala yaz gibi davrandigim için oldu galiba enfeksiyon
Hımm baktım ben de ama genital bolgede kullanmayınız diyor.Bılemedim canım.Jilet cok berbat birseymis ya ben normal de eldivenle ayda bir aliyordum jilet le 2 gunde cikiyor bioderin bitkisel iceriklintuy dokucu kremini aldim ama daha kullanmadim cnm
Dediğim gıbı genital bolgede kullanmayınız diyor acıklama da. Senın de az kalmıs hayırlısıyla kavus ınsallah canımBende mecburen bitkisel bioder aldim jiletle falan hic yapamam bu gobekle daha denemedim ama persembe sezeryanim simdiden yapip hazirlansammi diyorum.
Parol içtim kuzum ağrı kesici çok kullanan birisi değilim ondan hemen etki etti halada sürüyor galiba etkisi .kzum parol minoset dısında bir sey icmeseydin ağrı kesici
Hayırlı doğumlar canım benim inşallah bi avazda kurtulursunBenimde takvimim sonunda 39 u gösterdi iyi kötü yolu bitirdik
Hamileliğimi ögrendigim günden beri burdayım anneme bile söylemeden burda kızlara sormuştum bu test pozitif mi ben hamile miyim kızlar diye sonrada iyi kötü korkulu sevinçli herşeyi burda beraber paylaştık
Hormonlar indi çıktı alındık kızdık sonra hemen unuttuk
Bebeklerimizin hareketleri cinsiyetleri haftalari gramlarını saydık
Bayramlar geçirdik karantinalar geçirdik buhranlar geçirdik sona geldik
Ilk meyvelerimizi de almaya başladık belki 15 belki daha fazla bebeğimiz geldi bile aramıza şimdi de sıra bize geldi inşallah sağlıkla sıhhatle biz ve sonraki arkadaşlarımızda alalım bebeklerimizi kucaklarimiza
Doğumumuz pazartesi bildiklerimle tecrübelerimle içimden geçen duygularımla kim ne sordu ne yazdıysa yardim edip uzun uzun cvp vermeye destek olmaya çalıştım elimden geldiği kadar hepinizi çok seviyorum şimdiden hakkınızı helal edin kızlar evimi barkımı son hazırlıklarımı yapar pazartesi yine yazarım artık sizlere...
Benim belim kopuyor resmen bu normal bir ağrı değil kızlarDoğuma yakın adet agrısı gibi belirtiler normal galiba bende son 3 gündür yaşıyorum bu agrıyı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?