Canım bekleme git mutlaka. Belki vardır bisey acılma vs. Nişan veya suyun gelmedi sanırım ama bu da isaret edici bısey olabılır. Mutlaka git bır bakılsınBenim belim kopuyor resmen bu normal bir ağrı değil kızlarAllah yardımcımız olsun
Ben hamilelikte 2 kere yaşadım enfekeksiyon hatta brinde antibiyotik kullanmakzorunda kalmıştım malesefKızlar anladığım kadarıyla idrar enfeksiyonu yaşayan anneler cogunlukta. Hayır dusunuyorum sımdı acaba hep var olan bısey mıydı diye. Hepimiz hamilelik sebebiyle mı yasıyoruz bunu acaba? Bende de enfeksiyon var. Hamilelikte her tahlili bakıldığında cıktı ve hiç gitmedi. Hamıle degıl Ken de zaten baktırdığım bırsey degıldı. Hatta bir ara kum da dokmusum tahlilde cıktı.Ama bende hıcbır belirtisi olmadı. Akıntı oluyor arada bır. O da normalde de olan bıseydı.
Bu arada yarın 4 kişi bildiğimiz#surprız adaylar da olursa daha cok kişi doguma girecek. Allahım ardarda melekler inecek yeryuzuneInsallah hepiniz bebişlerinizle beraber turp gibi olursunuz Heyecanla gelecek mesajları bekleyecegım
Canım diyorum ya benden hıc gitmedi.Basından beri var. 4 defa ılac kullandım. Hala daha var. Dr daha ılac vermeyeceğim dedi cuma gunu. Bu zamanlarda onceliğimiz bu degıl dedi.Ben hamilelikte 2 kere yaşadım enfekeksiyon hatta brinde antibiyotik kullanmakzorunda kalmıştım malesef
Ana kucağımız var arabaya koyacağım, en son çıkışta eşim getirir olmazsa ya da arabaya geçince içine koyarız bakalım.Beni de bulantılar stres gerginlik sardi ki anlatamam senin erkenden heralde ameliyat bnm öğleden sonrayı bulurmuş bugün karnim çalışsın diye ne yesem magnezyum icsemmi
Bnde 3 4 tane farklı kalinliklarda battaniye koydum jelatinli hepsi birde ana kucağı mi portbebe mi götüreceksin
Canım dur stres yapma dicem de bende öyleyim, şimdi eşim bana bişiler koyacak mısın diyo hiç aklıma gelmedi valla, bi terlik bi eşofman falan koyayım bariBnmde aynen son çamaşırı yıkadım astım şimdi son kez evi toplayacağım yatağımi hazırlayacağım evi süpür sil yapacağım çoooooooooook stresliyim
Migrenimden korkuyorum neyseki yarın narkoz var yoksa başım tuttu tutacak
Canım çok güzel bir doğum olmuş, darısı bize olsun, ben neden senin kız bebek olduğunu düşünmüşüm yaaa, hemen düzeltiyorum oğlunuLazım olursa evden de alırım eczaneden de alınır dedim ama evdeki hesap çarşıya uymadı
Benim erkek bebek
Gece 3te suyum geldi. 9da doktota gittim yatıralım dedi ama kabul etmedim sancı yoğunlaşmadı diye. Saat 12 gibi yattım doğal olsun diye suni sancı istemedim ama ilerlemeyince suni sancı verildi 3 saat sonra da bebiş geldi. Sonlara doğru bi iğne yapıldı ağrıyı alcak dediler ama daha çok gevşeme gerçekleşti o baya kafa yaptı yalnız kasılmaları hissediyordum ama doktor baya kendime getirdi ıkınma zamanı çok yönlendirdi. Onun sayesinde hızlıca doğdu. Dikiş var 2 cm filan bi sıyrık oldu. Ne yürürken ne otururken acı hissediyorum. Çok kafama takmıyodum dikişi zaten. Bebek de söylediklerinden küçük geldi başı 37 cm.
Bi de ağrılardan çok bahsediliyo gerek sezeryanda gerek doğumda. Rahim küçülürken eski halini alırken illaki bi ağrı oluyo bence bu doğum şekliyle pek ilgili değil. Durumu anlayıp ne gerekiyosa yapılacağına inanıp ve doktorumuza güvenmemiz lazım. İnşallah herkes sağlıkla kavuşur yavrusuna. Herkese sevgiler.
Geçmiş olsun canım. Çorap falan da giy sen, sancı yapar çünkü, bol su iç bi de.Günaydın kizlar .doğuran annelerimizin gözü aydın . Bugün doguracaklarada rabbim kolaylık versingece bel ağrısı vardı bide aşırı wc gidiyorum . Ölecek gibi oluyorum ama gel Gorki hiç öyle aşırı bir idrarim yok deli olcam . Sabah üst karnıma bir ağrı girdi ağlaya ağlaya ağrı kesici içtim . Eşim masaj yaptı uyuya kalmışım . Ama bebek çok sertleşiyor bide alta baskı yapıyor çıkacak sanıyorum bazen .şuan belimde hafif kramplar var . Kasigimada giriyor hafiften . Enfeksiyon olmuşum bu arada doktor çatı muanesi yaptı suyum geliyor sanıp doktora koştum aşırı enfeksiyon olmuşum . Burda havalar soğudu baya kış geldi Karadeniz'e ben hala yaz gibi davrandigim için oldu galiba enfeksiyon
Kuzum minnoş korkuttu mu seni, onunla geçmiş olsun neyse ki iyisiniz.ya baya hareketli bazen karnım o kadar yukselıyor ki esim bakamıyor bile masallah baya yorcak doğunca heralde anasını bir de karnımı sıvazlayınca bile hemen uyanırdı normalde baya uyanmayınca korktum.
ya dun persembe doğumu olan bir ablamıza 1 onlu 1 5 li oydum yeter mi dedim o 3 onlu 3 5li koymus ya. ben de bir iki takım daha ekliyim bari.
bilemedim korona riskinden dolayı da cok gitmek istemiyorum sanırım. onlem amaclı ya da baska bi dr daha gorsun diye oyle demis olabilir gibi geldi. belki giderim biraz kendime gelim. oh cok sukur yine kıpırdıyor icerde allahım nasıl korktum gece anltamam.
Kuzum bel ağrısı doğum sancısı, hadi bakalım sürpriz mi geliyor yoksaBenim belim kopuyor resmen bu normal bir ağrı değil kızlarAllah yardımcımız olsun
aaa bayıldım giray ali değil mi sizin oğlan o ne seker sey ya masallah ufff cok seker yaaaaaaaaaMerhaba kızlar bugün oğlumun fotoğraf çekimi vardı çok güzel pozlar verdiAma ben çok yoruldum sürekli memede uyutmak zorunda kaldım hikayede var bakmak isteyen varsa linkini ekledim
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.instagram.com
Baktım sımdı Giray Ali mi pitikareliMerhaba kızlar bugün oğlumun fotoğraf çekimi vardı çok güzel pozlar verdiAma ben çok yoruldum sürekli memede uyutmak zorunda kaldım hikayede var bakmak isteyen varsa linkini ekledim
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.instagram.com
Yaaa en sondaki yakışıklı dimi senin oğlunMerhaba kızlar bugün oğlumun fotoğraf çekimi vardı çok güzel pozlar verdiAma ben çok yoruldum sürekli memede uyutmak zorunda kaldım hikayede var bakmak isteyen varsa linkini ekledim
Login • Instagram
Ne güzel ya darısı basimizaMerhaba kızlar bugün oğlumun fotoğraf çekimi vardı çok güzel pozlar verdiAma ben çok yoruldum sürekli memede uyutmak zorunda kaldım hikayede var bakmak isteyen varsa linkini ekledim
Login • Instagram
aaa bayıldım giray ali değil mi sizin oğlan o ne seker sey ya masallah ufff cok seker yaaaaaaaaa
Baktım sımdı Giray Ali mi pitikareliKurban olurum masallah nasıl tatlı. Anne karnı hareketleri gibi hareketleri Bayıldım gozlerım doldu mutluluktan Rabbim uzun guzel bir omur nasıp etsın
Evet kızlar o çirkin benim oğlum ☺Yaaa en sondaki yakışıklı dimi senin oğlunçooook tatlı maşallah
Nst de bebeğin kalp atış hızı nasıldı bir de sancın? Ben de şimdi girdim rahim agzini kontrol etti kapalı. Bebeğin kalp atışı 120-160 arasında gidip geldi normal dedi ona. Benim sancim var ama hala o kısmı anlamadım. Bekliyorum ultrasona da gireceğim.benim kasıklarda batma oluyor o enfeksiyondan mı acaba dedim de hepimizde oluyormus sanırım ağırlıktan. baska sikayet olmadı. perine masajına baslayınca cok hafif kasıntı olmustu dun dr a sordum mantar mıdır acaba diye yok alerjik bir seydir gectiğine gore dedi ilac vermedi. mantardıysa normal doğumu sıkıntıya sokar mı acaba diye dusunuyordum artık dusunmekten stresten sıkıldım bunaldım. akısına bırakıcam artık. annem diyor ki kadınlar milyonlarca yıldır dağ basında doğuruyor sen niye bu kadar her seyi kafana takıyorsun. gerci o benden stresli geceleri uyuyamıyormus telefon gelir de duymam diye. dedim oyle stresliysen gel burda bekle adana mersin zten 2 saat allah izin verirse bugun gelcekler.
Aşırı şekerrrrrrMerhaba kızlar bugün oğlumun fotoğraf çekimi vardı çok güzel pozlar verdiAma ben çok yoruldum sürekli memede uyutmak zorunda kaldım hikayede var bakmak isteyen varsa linkini ekledim
Login • Instagram
Hımm o zaman bana da vermez ilaç bu durumdaCanım diyorum ya benden hıc gitmedi.Basından beri var. 4 defa ılac kullandım. Hala daha var. Dr daha ılac vermeyeceğim dedi cuma gunu. Bu zamanlarda onceliğimiz bu degıl dedi.
Doktoruna görünseeydün canım benimBenim belim kopuyor resmen bu normal bir ağrı değil kızlarAllah yardımcımız olsun
Köy nerede? Köy hayatı da güzel olur temiz hava falan ama insan en çok evinde rahat ediyor. Annem hep der tombik bebek zor cikabilie, zayıf doğsun çıkar çıkmaz bir kac haftada kilo alıyor hemen toparlanıyor diye.Bol bol su içeyim bari. Köye gelince içemiyorum malesef unutuyorum burada.
Eşimle de zaten sürtüştük bu yüzden. Dedim artık gitmeyelim zaten geceleri de uyuyamıyorum zaten. O da dedi sen annenlerde kal ben gideyim. İyi de ben evimde durmak istiyorum artık falan filan diye küstüm.
Tabi buraya gelmek istemedim ama gelince de kafam çok iyi dağılıyor. Evde olunca hep bebek doğum odaklı oluyorum. Burada iş güç derken düşünmeye, stres olmaya fırsatım olmuyor.
Bugün biraz sıkıldım valla o kadar yürü, eğil, kalk et... Yine sonu sezaryen oluyor. Eşime diyorum ki madem sezaryen olacak bol bol muz yiyeyim de bebem tonbik olsunBöyle kendimi tutuyorum yemiyorum ki aşırı kilo almasın da normal doğumdan vaz geçmesin doktor diye. Bir de yürü yürü, eğil kalk kendimi yoruyorum üstüne Daraldım yine... Pes etmek de hiç huyum değildir. Ne olacak bilmiyorum böyle
Geliyormus ama bnm gelmedi. Degisik bi agri ya anlatamam ama sanci gibi degilSenin nasıl ağrın olmuştu canım? Plesanta ayrılması olunca kan falan gelmiyor mu? İnşallah bebeğine en yakın zamanda sağlıkla kavuşursun.
Valla şehirden kaçalım dedik, yaşadığımız şehrin köylerinden birinden arsa aldık filan yaptık yakıştırdık. Erzurum'da. Hamileliğin son dönemlerinde dediğin gibi evde olmak istiyorum nedense psikolojik galiba.Köy nerede? Köy hayatı da güzel olur temiz hava falan ama insan en çok evinde rahat ediyor. Annem hep der tombik bebek zor cikabilie, zayıf doğsun çıkar çıkmaz bir kac haftada kilo alıyor hemen toparlanıyor diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?