2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Benim belim kopuyor resmen bu normal bir ağrı değil kızlar Allah yardımcımız olsun
Canım bekleme git mutlaka. Belki vardır bisey acılma vs. Nişan veya suyun gelmedi sanırım ama bu da isaret edici bısey olabılır. Mutlaka git bır bakılsın

Ben hamilelikte 2 kere yaşadım enfekeksiyon hatta brinde antibiyotik kullanmakzorunda kalmıştım malesef

Merhaba kızlar bugün oğlumun fotoğraf çekimi vardı çok güzel pozlar verdi Ama ben çok yoruldum sürekli memede uyutmak zorunda kaldım hikayede var bakmak isteyen varsa linkini ekledim

Ben hamilelikte 2 kere yaşadım enfekeksiyon hatta brinde antibiyotik kullanmakzorunda kalmıştım malesef
Canım diyorum ya benden hıc gitmedi.Basından beri var. 4 defa ılac kullandım. Hala daha var. Dr daha ılac vermeyeceğim dedi cuma gunu. Bu zamanlarda onceliğimiz bu degıl dedi.

benim kasıklarda batma oluyor o enfeksiyondan mı acaba dedim de hepimizde oluyormus sanırım ağırlıktan. baska sikayet olmadı. perine masajına baslayınca cok hafif kasıntı olmustu dun dr a sordum mantar mıdır acaba diye yok alerjik bir seydir gectiğine gore dedi ilac vermedi. mantardıysa normal doğumu sıkıntıya sokar mı acaba diye dusunuyordum artık dusunmekten stresten sıkıldım bunaldım. akısına bırakıcam artık. annem diyor ki kadınlar milyonlarca yıldır dağ basında doğuruyor sen niye bu kadar her seyi kafana takıyorsun. gerci o benden stresli geceleri uyuyamıyormus telefon gelir de duymam diye. dedim oyle stresliysen gel burda bekle adana mersin zten 2 saat allah izin verirse bugun gelcekler.

Ana kucağımız var arabaya koyacağım, en son çıkışta eşim getirir olmazsa ya da arabaya geçince içine koyarız bakalım.
Canım dur stres yapma dicem de bende öyleyim, şimdi eşim bana bişiler koyacak mısın diyo hiç aklıma gelmedi valla, bi terlik bi eşofman falan koyayım bari Çamaşır yıkıyorum şimdi, son bi ütü işim ve çanta toplama işim var, sonrasında da mutfaktan alacaklarımı toplayıp duşumu almam lazım, yarın büyük ihtimalle 9.30 gibi gideriz hastaneye 10.30-11 gibi de alır diye düşünüyorum, servisteyim zaten ne zaman dersen alırız dedi, hayırlısı bakalım ya.
Canım çok güzel bir doğum olmuş, darısı bize olsun, ben neden senin kız bebek olduğunu düşünmüşüm yaaa, hemen düzeltiyorum oğlunu bizde gidelim bakalım neler olacak neler yaşayacağız
Geçmiş olsun canım. Çorap falan da giy sen, sancı yapar çünkü, bol su iç bi de.
Kuzum minnoş korkuttu mu seni, onunla geçmiş olsun neyse ki iyisiniz.

3 10’lu 3 5’li de abartı olmuş bence ama başımıza ne geleceğini bilmeyince yanımızda dursun diyoruz napalım. Ben iki kızımda da bir gün bi hastane çıkışı ertesi gün sabahta diğer hastane çıkışını giydirmiştim, o da kirlendi diye değil yanımda var değişik giysin yavrum diye bunda da 4 tk koydum, yani 1 10luyu 2 de 5li yani. Artık olduğu yere kadar, eşim altını değiştirirken falan çiş kaçağımız falan olur diye fazla alayım dedim yani.
Benim belim kopuyor resmen bu normal bir ağrı değil kızlar Allah yardımcımız olsun
Kuzum bel ağrısı doğum sancısı, hadi bakalım sürpriz mi geliyor yoksa

aaa bayıldım giray ali değil mi sizin oğlan o ne seker sey ya masallah ufff cok seker yaaaaaaaaa

Baktım sımdı Giray Ali mi pitikareliKurban olurum masallah nasıl tatlı. Anne karnı hareketleri gibi hareketleriBayıldım gozlerım doldu mutluluktanRabbim uzun guzel bir omur nasıp etsın

Yaaa en sondaki yakışıklı dimi senin oğlun çooook tatlı maşallah

Ne güzel ya darısı basimiza

aaa bayıldım giray ali değil mi sizin oğlan o ne seker sey ya masallah ufff cok seker yaaaaaaaaa

Baktım sımdı Giray Ali mi pitikareliKurban olurum masallah nasıl tatlı. Anne karnı hareketleri gibi hareketleriBayıldım gozlerım doldu mutluluktanRabbim uzun guzel bir omur nasıp etsın

Yaaa en sondaki yakışıklı dimi senin oğlun çooook tatlı maşallah
Evet kızlar o çirkin benim oğlum ☺Teşekkür ederim hepinize

Nst de bebeğin kalp atış hızı nasıldı bir de sancın? Ben de şimdi girdim rahim agzini kontrol etti kapalı. Bebeğin kalp atışı 120-160 arasında gidip geldi normal dedi ona. Benim sancim var ama hala o kısmı anlamadım. Bekliyorum ultrasona da gireceğim.

Aşırı şekerrrrrr maşallah

Bol bol su içeyim bari. Köye gelince içemiyorum malesef unutuyorum burada.

Eşimle de zaten sürtüştük bu yüzden. Dedim artık gitmeyelim zaten geceleri de uyuyamıyorum zaten. O da dedi sen annenlerde kal ben gideyim. İyi de ben evimde durmak istiyorum artık falan filan diye küstüm.

Tabi buraya gelmek istemedim ama gelince de kafam çok iyi dağılıyor. Evde olunca hep bebek doğum odaklı oluyorum. Burada iş güç derken düşünmeye, stres olmaya fırsatım olmuyor.

Bugün biraz sıkıldım valla o kadar yürü, eğil, kalk et... Yine sonu sezaryen oluyor. Eşime diyorum ki madem sezaryen olacak bol bol muz yiyeyim de bebem tonbik olsun Böyle kendimi tutuyorum yemiyorum ki aşırı kilo almasın da normal doğumdan vaz geçmesin doktor diye. Bir de yürü yürü, eğil kalk kendimi yoruyorum üstüne Daraldım yine... Pes etmek de hiç huyum değildir. Ne olacak bilmiyorum böyle

Köy nerede? Köy hayatı da güzel olur temiz hava falan ama insan en çok evinde rahat ediyor. Annem hep der tombik bebek zor cikabilie, zayıf doğsun çıkar çıkmaz bir kac haftada kilo alıyor hemen toparlanıyor diye.

Valla şehirden kaçalım dedik, yaşadığımız şehrin köylerinden birinden arsa aldık filan yaptık yakıştırdık. Erzurum'da. Hamileliğin son dönemlerinde dediğin gibi evde olmak istiyorum nedense psikolojik galiba.

İlk kızım 4 kg doğdu aynen zor çıktı Sezaryende bile zor çıkardılar Bir de dediğin gibi çok aşırı kilo almamıştı mesela dediğin gibi. Zayıf bebekler daha çok kilo alıyor doğduktan sonra.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…