2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Kızlar benim göğüs ucum nemli nemli elime aldım ucunu süt geldi sıkmadım erken doğuma neden oluyor diye doğumum mu yaklaşıyor acaba böyle olduğu için bebek doğduktan sonra sütüm kolay mı gelir

Selam kızlar 39. haftanın son günlerindeyim ne sancı ne su ne de nişan var beklenen doğum tarihi 4kasim benim gibi olan var mı ilk gebeliğim yarın kontrolüm var suni yicem gibi gözüküyo benimle aynı olan var mı

Hadi bakalım büyük heyecan. Sağsaglim kucagına alırsın kuzunu inşallah

Doğunca görürsün de sende

Muhtemelen bu saatlerde iki bebişimiz daha doğdu belki de üç Güzel haberlerle dönün kızlar

Ben varım. Çarşamba günü sezeryan oluyorum. Çok hafif sancı vardı dun o da geçti. Rahim agzim kapalı dün kontrol ettiler, su falan da gelmedi hiç. Bebek makat gelişi diye sezeryan olacagim. Dönmüyor artık donmez de zaten günüm doldu, doğum belirtisi de yok

Bebek hareketleri azaldı ama ne zaman doktora gitmeli kestiremiyorum
Canım azaldiysa git. 36 hafta gözüküyor haftan, o haftada azalmıyor normalde, benim azaldı son bir kaç gündür ama haftam 40. Yine de dün gittim emin olmak için, yeri çok dar çok büyümüş normal dedi. Sen de bir doktora görün için rahat etsin. Benim de senin haftalarda gün içi azaldığı oldu ya da bir gün falan, ama sonra tekrar eski hareketli haline geri döndü. Suyun mu azaldı ya da bebek mi uyuyor sadece, öğrenirsin için rahatlar

Benim doktorum 2 cm altı sıkıntıdan diyor. Benim 4.6 cm cikiyor

Kızlar merhaba. Bu sabah ikinci oğlumuzu epidural sezaryenle kucağıma aldım; çok şükür, binlerce şükür!
Oğlum 37+6’da 3400 gram ve 50 cm doğdu. Şu an meme+mama besliyorum çünkü ilk oğlumda sadece anne sütü diye direttiğim için oğlum sarılık olmuştu. Sezaryen için söylüyorum; korkmayın hiç, rahat olun, kendinizi sıkacağınız hiçbir şey yok.
Allah bebeğini bekleyenlere hayırlısıyla bu duyguyu nasip etsin.

Hayırlı olsun. Sağlıklı büyüsün. Darısı başımıza

Benim doktorum 2 cm altı sıkıntıdan diyor. Benim 4.6 cm cikiyor
Doktordan doktora fark ediyor demekki. 3 altı olmasın dedi dun bana doktor, ama doğuma az kalmış çok da önemli değil dedi. 5cm çıkıyordu benim de son iki aydır hep. En iyisini onlar bilir, kontrol ediyorlar için rahat olsun. Azalma falan olursa zaten sezeryan günü veriyor hemen. Her hafta çağırıyor mu kontrole?

Bebek yaklaşık 3 kilo oldu ondan olabilir mi? Eşimi çağırayım işten bi gidelim dediğin gibi görmüş oluruz

Evet son 2 haftadir her hafta gitmeye basladim. Bu hafta da nst baslayacak Allahin izniyle ay siz sona geldiniz darısı bizeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…