2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Cumartesi kuzum randevu 28 mart bekliyorum heyecanla enson 5+1 de kese görmüştüm bugün 5+6 olduk çok sukur
Sende.ne var ne yok kuzum
Benimde 27mart diğer randevum canım keseyi gördük gecen cuma bu cuma içinde randevu verdi kalp atısına bakalım diye

ahh aynen cnm bende bunaldim gerçekten kurtuluruz su illetten tez vakitte insallah..

Hiç midem bulanmıyor hanımlar korkuyorum bu normal mı sizde durumlar nasıl
Benim de bulanmıyor canım
endişe etmeyin sonradan da başlayabiliyor bizzat yaşadım
6. haftaya kadar ben de sizin gibi hiç yok normal mi diyordum, 6.hafta başında başladı ama hiç kusma olmadı şimdiye kadar sadece sabahları bulantıyla uyanıyorum..

ya konuyu takip ettiğim halde bildirim gelmiyor ben de kızlar neden hiç yazmıyorlar dedim girince şoke oldum yeni katılan arkadaşlar hoş geldiniz

Günaydınn kızlarr benimde uyanınca hafif bulanma oluyor bir parca bisi atınca ağzıma geçiyor inslh artmaz

Bende de yok. Arada bir oluyor gibi ama tam bulantı değil. Ama midem normalde değil.
Oğlumda sanırım 7+ dan sonra başlamıştı bulantılarım.
Buda öyle olucak galiba

Kuzum şuan yok bitince almadım daha ama gidip sorarım eczaneye hangisini verirse onu alırım

Ocean yada wellcare al kuzum.
İçeril temiz olan onlar.
Bem ocean kullanıyordum bitince denemek için wellcare aldım oda güzel.

Rabbime emanet olsunlar

Offf çok bunaldım artık
İlk oğlumda hiç yaşamadım böyle bi şey, bu neden böyle oldu Allah bilir..
Sağ ol, İnşallah tutunur..

Bilemeyiz ki kuzum.
Rabbim korusun onları.
Ama korkutma kendini.
Belki de bebiş bi kılcal damar üstüne tutundu. Oda arada kanamaya sebep oluyor.
Biraz daha büyüyünce geçer Allahın izniyle. Sen olabildiğince dinlen.
Ya bide erken doğum ve düşük riski için hergün abdest alıp 99 Ya Mübdi oku elini karnında gezdir üfle.

Günaydın kızlar

Galiba bende enfeksiyon var.
Akıntım aynı enfeksiyon akıntısına döndü.
Yanma kaşıntı yok.
Ama anlamadım.
Doktora gidene kadar ilerlemez inşallah Rabbime emanet

ahh aynen cnm bende bunaldim gerçekten kurtuluruz su illetten tez vakitte insallah..
İnşallah ya vallahi of 4duvar tele bakmaktan gözlerim agrıdı.. Kitap okuyorm gözlerim agrıyor.. Uyuyorum zamanım bosa geçiyor gbi geliyor... İşimi özledim çocuklarımı özledim... Kızımda bunaldı iyice
Tez zamanda kurtuluruz inşaallah

Merhaba güzel anne adayları bende bu gün mucizemin haberini aldım çok şükür beta hcg 1018 çıktı
Hayirli olsun canim..
[/QUOTE]
Canim hamilelik kisiden kisiye degisiyor korkmana hic gerek yok insallah hic bulanmaz guzel bir hamilelik gecirorsin
Günaydın kızlar
Gunaydinnn

Galiba bende enfeksiyon var.
Akıntım aynı enfeksiyon akıntısına döndü.
Yanma kaşıntı yok.
Ama anlamadım.
Doktora gidene kadar ilerlemez inşallah Rabbime emanet
Canim akinti normal ama kesinti gibi olursa ve ciste canin yanarsa enfeksiyon kapmissindir dr gidemiyoruz boyle olursa evde doguracaz
Benimde 10 nisanda kalp atisiivin gidcez ama o zamanakadar ne olur bilmem Rabbim hayirli saglikli bir gebelik gecirmemizi nasip etsin hepimize insallah

Kızlar bugün çok kötü hissediyorum. Çok uyudum hala uykum var ve midem çok bulanıyor. Kahvaltı bile edemedim canım hiçbir şey yemek istemiyor.

Bende de yok. Arada bir oluyor gibi ama tam bulantı değil. Ama midem normalde değil.
Oğlumda sanırım 7+ dan sonra başlamıştı bulantılarım.
Buda öyle olucak galiba
Benimde oğlumda geç başlamıştı ne bileyim doktora da görünmedigim için tedirginim

Merhaba güzel anne adayları bende bu gün mucizemin haberini aldım çok şükür beta hcg 1018 çıktı
Hayirli olsun canim..

Canim akinti normal ama kesinti gibi olursa ve ciste canin yanarsa enfeksiyon kapmissindir dr gidemiyoruz boyle olursa evde doguracaz
Benimde 10 nisanda kalp atisiivin gidcez ama o zamanakadar ne olur bilmem Rabbim hayirli saglikli bir gebelik gecirmemizi nasip etsin hepimize insallah
[/QUOTE]
Hayırlı olsun hoşgeldin aramıza galiba hepimiz aynı anda mı hamile kalmışız ne

Hayirli olsun canim..

[/QUOTE]
günaydınlar kizlarrr hala bulantısız gidiyiruz bakalum böyle mi gidecek yoksa baalayacakmi bulantilar

aman nazar etmeyim benim de çok iyi gidiyor şu anlık :) Ama bir mide yanmam var akıllara zarar

İnşallah canım benim senin kaçıncı haftan olacak 28i
Amin kuzum sat a gore 6+5 oluyor kuzum ama ultrason sat a gore 5+1de 4+3 gozuktu belki simdi 6+5 yerine 6haftalik gözükebilir yada yetismiste olabilir ilk haftalar yanıltıcı oluyormuş ultrason haftası bide karından bakıldı o etkileri bilmiyorum kuzum❤ ama kalp duymasam bile belki bebisi görürüm inşallah ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…