Bende bulantı yok ama mide yanması çok var... Sabahları veya açken çok oluyor ya.. Böyle sanki mideni üşütürsün de o kısımda bi huzursuzluk yazarsın ya öyle bir sey geçseydi su günler bir de su korona illetinden yana bunaldık valla sıkıldım artık evde
endişe etmeyin sonradan da başlayabiliyor bizzat yaşadım
6. haftaya kadar ben de sizin gibi hiç yok normal mi diyordum, 6.hafta başında başladı ama hiç kusma olmadı şimdiye kadar sadece sabahları bulantıyla uyanıyorum..
ya konuyu takip ettiğim halde bildirim gelmiyor ben de kızlar neden hiç yazmıyorlar dedim girince şoke oldum yeni katılan arkadaşlar hoş geldiniz
Bende de yok. Arada bir oluyor gibi ama tam bulantı değil. Ama midem normalde değil.
Oğlumda sanırım 7+ dan sonra başlamıştı bulantılarım.
Buda öyle olucak galiba
Yanlız değilsin canım bende evde yaptığım testle çift çizgiyi gördüm sadece..7+1 olduk Allah'ın izniyle.. Ne beta nede usg hiç bakılmadı. 4 aylık olana kadar da bakılmayacakmış dua ederek sabırla bekliyorum bende
Bilemeyiz ki kuzum.
Rabbim korusun onları.
Ama korkutma kendini.
Belki de bebiş bi kılcal damar üstüne tutundu. Oda arada kanamaya sebep oluyor.
Biraz daha büyüyünce geçer Allahın izniyle. Sen olabildiğince dinlen.
Ya bide erken doğum ve düşük riski için hergün abdest alıp 99 Ya Mübdi oku elini karnında gezdir üfle.
Galiba bende enfeksiyon var.
Akıntım aynı enfeksiyon akıntısına döndü.
Yanma kaşıntı yok.
Ama anlamadım.
Doktora gidene kadar ilerlemez inşallah Rabbime emanet
İnşallah ya vallahi of 4duvar tele bakmaktan gözlerim agrıdı.. Kitap okuyorm gözlerim agrıyor.. Uyuyorum zamanım bosa geçiyor gbi geliyor... İşimi özledim çocuklarımı özledim... Kızımda bunaldı iyice
Tez zamanda kurtuluruz inşaallah
Kızlar iyi geceler ben 5+3 oldum ve doktora gitmek istiyor eşim sanırım kesenin dolu boş olduğu bu hafta ortaya çıkıyormuş özel bir hastaneyr gideceğiz öncesinde yapmam gereken bir şey var mı
Canim bol bol su icki daha iyi gozukuyo insallah guzel haberlerle gelirsin
Hiç midem bulanmıyor hanımlar korkuyorum bu normal mı sizde durumlar nasıl
Canim hamilelik kisiden kisiye degisiyor korkmana hic gerek yok insallah hic bulanmaz guzel bir hamilelik gecirorsin
Galiba bende enfeksiyon var.
Akıntım aynı enfeksiyon akıntısına döndü.
Yanma kaşıntı yok.
Ama anlamadım.
Doktora gidene kadar ilerlemez inşallah Rabbime emanet
Canim akinti normal ama kesinti gibi olursa ve ciste canin yanarsa enfeksiyon kapmissindir dr gidemiyoruz boyle olursa evde doguracaz
Benimde 10 nisanda kalp atisiivin gidcez ama o zamanakadar ne olur bilmem Rabbim hayirli saglikli bir gebelik gecirmemizi nasip etsin hepimize insallah
Bende de yok. Arada bir oluyor gibi ama tam bulantı değil. Ama midem normalde değil.
Oğlumda sanırım 7+ dan sonra başlamıştı bulantılarım.
Buda öyle olucak galiba
Canim akinti normal ama kesinti gibi olursa ve ciste canin yanarsa enfeksiyon kapmissindir dr gidemiyoruz boyle olursa evde doguracaz
Benimde 10 nisanda kalp atisiivin gidcez ama o zamanakadar ne olur bilmem Rabbim hayirli saglikli bir gebelik gecirmemizi nasip etsin hepimize insallah
[/QUOTE]
Hayırlı olsun hoşgeldin aramıza galiba hepimiz aynı anda mı hamile kalmışız ne
[/QUOTE]
Amin kuzum ❤ sat a gore 6+5 oluyor kuzum ama ultrason sat a gore 5+1de 4+3 gozuktu belki simdi 6+5 yerine 6haftalik gözükebilir yada yetismiste olabilir ilk haftalar yanıltıcı oluyormuş ultrason haftası bide karından bakıldı o etkileri bilmiyorum kuzum❤ ama kalp duymasam bile belki bebisi görürüm inşallah ❤