Benimde 27mart diğer randevum canımCumartesi kuzum randevu 28 mart bekliyorum heyecanlaenson 5+1 de kese görmüştüm bugün 5+6 olduk çok sukur ❤
Sende.ne var ne yok kuzum
ahh aynen cnm bende bunaldim gerçekten kurtuluruz su illetten tez vakitte insallah..Bende bulantı yok ama mide yanması çok var... Sabahları veya açken çok oluyor ya.. Böyle sanki mideni üşütürsün de o kısımda bi huzursuzluk yazarsın ya öyle bir seygeçseydi su günler bir de su korona illetinden yana bunaldık valla sıkıldım artık evde
Hiç midem bulanmıyor hanımlar korkuyorum bu normal mı sizde durumlar nasıl
endişe etmeyin sonradan da başlayabiliyor bizzat yaşadımBenim de bulanmıyor canım
Kuzum şuan yok bitince almadım daha ama gidip sorarım eczaneye hangisini verirse onu alırım
Yanlız değilsin canım bende evde yaptığım testle çift çizgiyi gördüm sadece..7+1 olduk Allah'ın izniyle.. Ne beta nede usg hiç bakılmadı. 4 aylık olana kadar da bakılmayacakmış dua ederek sabırla bekliyorum bende
Offf çok bunaldım artık
İlk oğlumda hiç yaşamadım böyle bi şey, bu neden böyle oldu Allah bilir..
Sağ ol, İnşallah tutunur..
İnşallah ya vallahi of 4duvar tele bakmaktan gözlerim agrıdı.. Kitap okuyorm gözlerim agrıyor.. Uyuyorum zamanım bosa geçiyor gbi geliyor... İşimi özledim çocuklarımı özledim... Kızımda bunaldı iyiceahh aynen cnm bende bunaldim gerçekten kurtuluruz su illetten tez vakitte insallah..
Kızlar iyi geceler ben 5+3 oldum ve doktora gitmek istiyor eşim sanırım kesenin dolu boş olduğu bu hafta ortaya çıkıyormuş özel bir hastaneyr gideceğiz öncesinde yapmam gereken bir şey var mı
Canim bol bol su icki daha iyi gozukuyo insallah guzel haberlerle gelirsin
Canim hamilelik kisiden kisiye degisiyor korkmana hic gerek yok insallah hic bulanmaz guzel bir hamilelik gecirorsin
Canim akinti normal ama kesinti gibi olursa ve ciste canin yanarsa enfeksiyon kapmissindir dr gidemiyoruz boyle olursa evde doguracazGünaydın kızlar
Gunaydinnn
Galiba bende enfeksiyon var.
Akıntım aynı enfeksiyon akıntısına döndü.
Yanma kaşıntı yok.
Ama anlamadım.
Doktora gidene kadar ilerlemez inşallah Rabbime emanet
Aa pes peşeyiz inşallah güzel haberlerle geliriz kuzumBenimde 27mart diğer randevum canımkeseyi gördük gecen cuma bu cuma içinde randevu verdi kalp atısına bakalım diye
Tamam kuzum 2 sine bakayım ozamanOcean yada wellcare al kuzum.
İçeril temiz olan onlar.
Bem ocean kullanıyordum bitince denemek için wellcare aldım oda güzel.
Benimde oğlumda geç başlamıştı ne bileyim doktora da görünmedigim için tedirginimBende de yok. Arada bir oluyor gibi ama tam bulantı değil. Ama midem normalde değil.
Oğlumda sanırım 7+ dan sonra başlamıştı bulantılarım.
Buda öyle olucak galiba
İnşallah canım benimAa pes peşeyiz inşallah güzel haberlerle geliriz kuzum❤
Merhaba güzel anne adayları bende bu gün mucizemin haberini aldım çok şükür beta hcg 1018 çıktı
Hayirli olsun canim..
Merhaba güzel anne adayları bende bu gün mucizemin haberini aldım çok şükür beta hcg 1018 çıktı
Hayirli olsun canim..
günaydınlar kizlarrr hala bulantısız gidiyiruz bakalum böyle mi gidecek yoksa baalayacakmi bulantilar
Amin kuzumİnşallah canım benimsenin kaçıncı haftan olacak 28i
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?