2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Yaaa Peripella yaa, sen emziriyordun.. Ciddi düşük riskim var, emzirmeyi de bıraktım hatta geçen gün konuşmuştuk sen çok gereksiz demiştin hatırladın mı? Kahverengi ve pembe akıntılarım devam ediyor. Emzirmeyi bıraktım ama geceleri uyurken falan akıyor artık süt.. Sütün aktığı gün de kanamam geliyor
Senin şimdi ne kadarlık oldu bebeğin? Kaç haftalık? Benim tahmini 5-6 arasında.. Aynı haftalardaysak bile sende sıkıntı çıkmıyor demek ki ne şanslısın.. İğne vuruluyorum, fitil koyuyorum gene de ara ara geliyor ya kanama

Kuzum onun sütle alakası yok. Emzirmeyle de yok.
Emzirmeyip bunu yaşayanlar var sürekli.
Prolaktin düşüğe sebep olmaz.
Bu eski yanlış inanış.
Sende süt varda oluyor diye düşünme sakın.
O rahimle, yerleştiği yerle alakalı.
İnşallah sımsıkı tutunsun yerleşsin.
Ben 5+6 oldum ama daha gidemedim

Hanımlar ben hiç gidemedim korkuyorum birde vüris kaparım diye çünkü gebe kadınlar da çok çabuk enfeksiyon kapıyormuş bebegimi göremedim bile

Hiç midem bulanmıyor hanımlar korkuyorum bu normal mı sizde durumlar nasıl

Bu hafta sanırım bir kaçımız kalp atışı için heyecanla bekliyoruz hadi hayırlısı inşallah hepimiz güzel haberlerle gelelim inşallah aminnnn

Amin canım evet bende heyecanla bekliyorum şuan günler geçmiyor birde evdeyiz hiç geçmiyor

canım kalp atışı için haftaya mı gideceksin seninle günlerimiz aynı ya yazını okuyunca heyecan yaptım bu arada neden düşük tehliken varmış lekelenmen falan mı oldu. Dikkat et kendine canım bol bol dinlen

Bi doktora gidemeyen ben mi kaldım yoksa

Yanlız değilsin canım bende evde yaptığım testle çift çizgiyi gördüm sadece..7+1 olduk Allah'ın izniyle.. Ne beta nede usg hiç bakılmadı. 4 aylık olana kadar da bakılmayacakmış dua ederek sabırla bekliyorum bende

Offf çok bunaldım artık
İlk oğlumda hiç yaşamadım böyle bi şey, bu neden böyle oldu Allah bilir..
Sağ ol, İnşallah tutunur..

Aynen kuzum çok anlamıyorum ama yakiniz❤ inşallah kuzum Amin❤ aynen kuzum doktor kalp atışı için çağırmadı beni zaten kese büyümüş mü ici dolumu ona bakıcaz dedi sonra kalp atışı dedi sat a gore 6+5 de gidicem belki bebisde görünür inşallah

Günaydın hanımlar nasılsınız ben yine mide bulantisiyla uyandim

günaydınlar kizlarrr hala bulantısız gidiyiruz bakalum böyle mi gidecek yoksa baalayacakmi bulantilar

Lekelenme kanama olmadı canım ama ben kendime dikkat etmemişim ya Dr de kızdı.. Kzıımı kucağıma alıyordum ya da karnıma otururdu hep.. Unutuyordum hamile oldugumu
Canım aslında ben kalp atısını da duyarım diye ertelemiştim o güne ama kesemizi göründü sadece bu arada geç döllenme olmus ddi bana Dr hcg ile haftamız uyumlu ama bana göre 6.hafta olması gerekirken 5hafta çıktı usg de

günaydınlar kizlarrr hala bulantısız gidiyiruz bakalum böyle mi gidecek yoksa baalayacakmi bulantilar
Bende bulantı yok ama mide yanması çok var... Sabahları veya açken çok oluyor ya.. Böyle sanki mideni üşütürsün de o kısımda bi huzursuzluk yazarsın ya öyle bir sey geçseydi su günler bir de su korona illetinden yana bunaldık valla sıkıldım artık evde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…