Ekim sonu da akrep olıyor değil mi?
Ben 20kasım doğumluyum...
Belki o zamana denk gelir dedim ama imkanı yok en fazla 8kasım
Ama Ekim sonu olur sanırım
Ben kızımda keseyi 4.hafta ile 5.hafta arası gördüm diye hatırlıyorum...
Ama kalp atısını 8.haftada duyduk...
6.hafta gitmiştik ama duyulmadı vajinal bakalım ddi ben baktırmamıstm. Belki o zaman duyulurfu bilmiyorum
Ama kişiden kişiye farklılık gösterir senin sat kaçtı ne zaman gördün çift çizgiyi adete ne kadr vardı ya da geçmiş miydi?
Ben kızımda keseyi 4.hafta ile 5.hafta arası gördüm diye hatırlıyorum...
Ama kalp atısını 8.haftada duyduk...
6.hafta gitmiştik ama duyulmadı vajinal bakalım ddi ben baktırmamıstm. Belki o zaman duyulurfu bilmiyorum
Ama kişiden kişiye farklılık gösterir senin sat kaçtı ne zaman gördün çift çizgiyi adete ne kadr vardı ya da geçmiş miydi?
Sat 31 ocak, adet bir gün geçe kan tahlili 400 çıktı cumartesi günü. Gebelik uygulamasına göre 4+2 görünüyorum bugün. Çarşamba doktora gideceğim boş gebelik mol gebelik falan okudukça korkuyorum
Sat 31 ocak, adet bir gün geçe kan tahlili 400 çıktı cumartesi günü. Gebelik uygulamasına göre 4+2 görünüyorum bugün. Çarşamba doktora gideceğim boş gebelik mol gebelik falan okudukça korkuyorum
Ben bu aydan asla asla beklenti içinde değildim resmen Rabbimin mucizesi Geçen hafta çarşamba doktordan ağlayarak çıktım gittiğim kaçıncı doktordu tüp bebek dedi, cumartesi öğrendim meleğimi meğer Rabbim Ol demiş
Peki kese görününce bebek var mı yok mu belli olur mu?
Ben bu aydan asla asla beklenti içinde değildim resmen Rabbimin mucizesi Geçen hafta çarşamba doktordan ağlayarak çıktım gittiğim kaçıncı doktordu tüp bebek dedi, cumartesi öğrendim meleğimi meğer Rabbim Ol demiş
Peki kese görününce bebek var mı yok mu belli olur mu?
Ay minik mucize
Kurban olurum ona
Kese göründüğünde içi dolu mu bos mu diye bakmıstı evet.. Sıkıntı yok demişti.
Sen bu carsamba git bakalım her sey yolundadır merak etme
Ay minik mucize
Kurban olurum ona
Kese göründüğünde içi dolu mu bos mu diye bakmıstı evet.. Sıkıntı yok demişti.
Sen bu carsamba git bakalım her sey yolundadır merak etme
Ay banane bende gitmem burdan bastan yapıstm zaten ahahha....
Daha gebelik belirtisi çift çizgisi vs yokken bile buradaydım gördüm damladım
Ahahha...
Sağ olasın canım benim Çin takvimine göre benim kızım, erkek ti bunu da erkek gösteriyor
Bence kız ben kız hissediyorum.. Annelerin hissettiği çıkıyor
Dr bile bana ne hissediyorsun demisti, bende kız demistim... Tebrikler kızınız olacak demisti anneler hep hiisediyor demisti