2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Merhaba,
İstanbul Gaziosmanpaşa'dayım. Tem'e yakın oturduğum için Altunizade'de Dilek Yağmur diye bir doktor varmış, çok önerdiler ondan randevu aldım. Onun öncesi Sare Davutoğlu'nun kliniği aradım ama hem çok pahalı hem de virüsten dolayı aktif çalışmıyormuş. Bu arada iptal ettim Altunizade randevumu da, biraz daha beklemeye karar verdim.

Merhaba sevgili Kasım Anneleri Hepinize sağlıklı, huzurlu ve kolay bir hamilelik süreci diliyorum Benim de son bat 20 Şubat. 17 Marta, adetime 3 gün kala öğrendim seviçli haberi. ama tam sevinemiyorum. daha önceden üç kimyasal düşüğüm var çok erken zamanlarda. bu sefer doktor progestan , iğne proluton ve kan sulandırıcı hap verdi. üç gün kala beta 288 progesteron da 26 çıktı. Normal gebelik olduğunu düşünüyorum dedi doktor, bir daha kan testi yaptırmadı. geçen hafta cuma günü 5+1ken keseyi gördük. ama kalp ya da bebek göremedik. bu arada ultrasonda 5+6 haftalık çıktı bu cuma çağırdı bir daha bebek var mı kalp var mı bakalım diye. çok korkuyorum. boş gebelik olma olasılığı beni korkutuyor...çünkü bana verdiği ultrason resminde kese bomboştu. Yolk kesesi fln görmedim ben... böyle olan var mı aranızda?

Yaa Harika bende 10 gun sonra gidicem bugun kan verdim 2. Kez ilk 365 ti bugun 911 olmus yani artis iyi 10 gun sonra bende kalp atisini duyarim diye dusunuyorum senin adina cok sevindim simdide cinsiyet derdine dusucez benim 2 oglum var bakalim 3. Aslanmi gelicek

Arkadaşlar çok şükür kalp atışını dınledım Bugun . Rabbım saglıkla hepımızın kucağına almayı nasıp etsın ınsallah
Hayırlı olsun sağlıklı hamilelikler dilerim size bir sey sormak istiyorum. Kesenize ilk gördüğünüzde yolk kesesi gördünüz mü? Benim ilk kese çıktım bomboş kapkaranlık bir kese de. Ondan merak ediyorum

Suan kaç artı kaç yada son adet tarıhın ne canım

Arkadaşlar çok şükür kalp atışını dınledım Bugun . Rabbım saglıkla hepımızın kucağına almayı nasıp etsın ınsallah
Amin canım insallah bende gitsem mi önümüzdeki haftayımı beklesem kararsızım şuan 6+5 teyiz duyar mıyız acaba

Son adet tarihim 20 şubat ☺ aslında kendi hesabıma göre yani adete göre bugün 5+6. Ama geçen gün ultrasonda 4-5 gün ileri çıkmıştı.
Haftaya kesede bebegı görürsünüz canım ama vajınal usg ıle normal karından görünmedi bugun bıle benım

Haftaya kesede bebegı görürsünüz canım ama vajınal usg ıle normal karından görünmedi bugun bıle benım
inşallah canım, çok heyecanlıyım ben de. senin adına çok sevindim darısı benim başıma inşallah yolk kesesi diye bir şeyden bahsediyorlar. o bende görünmedi ben ondan tedirginim. doktor bişi dememişti ama . sonr aben eve gelince internetten baktım orada duydum yolk kesesi fln. baktım benim ultrason fotosunda yok . üzüldüm tabii ve de korktum. cuma günü bir daha gidicem bu hafta , hayırlısı olsun inşallah

Maşallah değerin çok güzel artmış. Evet, artık bi sonraki merak cinsiyet olacak :) Senin 2 erkek birbirine destek olurlar. Benim bi abim var mesela 2 kardeşiz biz, hep der keşke bi de erkek kardeşim olsaydı diye, haklı çünkü kendi işini yapıyor ve güvenebileceği kimse yok etrafında..
Amaan sağlıklı olsunlar da cinsiyet önemli değil ama ne yalan söyleyeyim bi kızım olsun çok isterim, hayırlısı.

Canim benimde lekelenmem oldu cok korktuk pregestan kullandim dinleniyorum burdaki bicok arkadasinda oldu dinlen insallah bisey olmaz

Kalp atışını duyduk bugün. 7 haftalık. Baştan lekelenmeler vardı. İğne ile başladık sonra hap kullandık düşük için. Bugünde coraspin verdi. Coraspin ne için verildi tam anlayamadım.

Coraspinde kan sulandirici bizde onlem olarak igne ve coraspin kullaniyoruz Rabbim tamamina erdirsin insallah canim hepimizinkini

Kızlar bende acile gitmek zorunda kaldım kahverengi leke ve karin ağrısı vardı keseyi gördük cuma kendi doktoruma gitcem.progestan verdi ama akıntı azalırsa kullanma dedi yat dinlen dedi cuma kendi doktoruma sorup öyle kullancam tansiyonu düşürdüğü için vajinal kullan dedi böyle kullanan varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…