2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Aşırı zorladıysan olur gürül gürül gelirse kork kahverengi ile karışık herkes te oluyor dinlen yorma kendini.bide kan sulandırıcı kullaniyormusun
Hayır sadece progestan ve pruloton iğne kullanıyorum cuma günü doktora gittim şükür bebek iyiydi gördüm kalp atışlarıda iyi keseden vs sorun yok dedi daha önce kese yanında küçük kanama var demişti bi önceki doktor o akmış olabilir dedi

Ya inşallah geçer hergün mü oldunuz iğnryi nekadar kullancaksınız? Bn daha bebekleri bile göremedm pazartesi nasip olursa gidicem inşallah ikiside iyidir kanama alanı yoktur bide kanaman nasıl geliyodu
Ben transfer oldugumdan beri o iğneyi kullanıyorum her gün. Kanama leke seklinde su gibi kahverengi idi. Senin nasıl? Az mı cok mu?

Benim doktorum 15 nisanda pik olacağını 15 inden sonra vaka ve ölümlerin azalacagini söylüyor mayısta tamemen kurtulacagimizi söylüyor 15 nisana kadar 1500 kişi vefat eder mayıs basıni bulur sonrada bitecek demişti 10 gun once hala sözümün arkasindayim diyor ona inanmak daha iç açıcı olduğu için haber izlemiyorum onu takip ediyorum

Ben transfer oldugumdan beri o iğneyi kullanıyorum her gün. Kanama leke seklinde su gibi kahverengi idi. Senin nasıl? Az mı cok mu?
Şuan epey azaldı sikdikçe görüyorum açık kahverengi şeklinde düne göre azalmış inşallah artmaz bugün gene iğnem var pazartesi kontrole gidicem devam et derse ederim iğneye

İnşallah öyledir başka birşey yoktur ikiside sağlıklıdır biraz daha azaldı gibi ama tuvalete gittiğimde görüyorum iğne verdi bana sadece hergün iğne olucam

Doktorun ne güzel şeyler söylemiş gerçeklesmesini yürekten diliyorum

Canim progestani gunde 1 kere aliyosan 2kere al insallah bisey olmaz

Bnmde geldi başta pembeydi şimdi kahverengi geliyo progestan iğne oldum dün bugünde olucam serum verdi dün bitane hap vermedi bn daha bebeği bile göremedm kontrolüme vardı daha nasıllar blmiyorum yarin
Guzel haberlerle gel canim insallah

Canım kaç çıktı değerin? Benim 4.3 çıktı ve hemen ilaç tedavisi başlattı doktor
Benimde 1. yuksekti 5 aylikken ogrendim dr beni cok korkuttu cok sukur hicbisey olmadi simdi yine yuksek cikti ilac tedavisine baslattik

Canim sende igne kullaniyodun dimi benimde ikidir lekelenme oldu igneye 2 gun ara verdik dr bende kan pihtilasmasi yok igne ve coraspirin kullaniyorum dr agir geliyodur coraspini birak dedi deneme yanilma yolu insallah iyi gelir progestani bitene kadarmi kullaniyosun

Arkadaşlar toxo ve cmv testi yaptıran yokmu aranızda yaptırdıysanız istanbulda nerede ve kaça yaptırdınız acaba
İyi Bir laboratuvar bulduk onu aradım eve gelip kan aldılar, toplam 8 test ve idrar kültürüne 600 tl ödedim. Toxo ve cmv harici bir sürü test daha istemişti doktorum.

İyi Bir laboratuvar bulduk onu aradım eve gelip kan aldılar, toplam 8 test ve idrar kültürüne 600 tl ödedim. Toxo ve cmv harici bir sürü test daha istemişti doktorum.
İsim verme şansınız varmı benüm bulduğum yerde sadece cmv toxo toplam 4 test 560₺ İkili tarama doktor muayenesi falan 2000 geçicek o yüzden şu 4 testi ucuza bi yere yaptırmak istiyorum

İyi yapıyosun canım hadi inşallah öyle olur Allah yardımcımız olsun

İsim verme şansınız varmı benüm bulduğum yerde sadece cmv toxo toplam 4 test 560₺ İkili tarama doktor muayenesi falan 2000 geçicek o yüzden şu 4 testi ucuza bi yere yaptırmak istiyorum
Medilab diye bir laboratuvar canım yazmıştım geçen gün buraya bir arkadaş daha sormuştu. İstanbul’da her yere geliyorlarmış, çalışan maskeli ve eldivenli geldi evin içine girmedi kapının önünde halletti gitti. Açıkçası hastane ortamına girmekten bin kat iyidir diye düşünüyorum. Telefonda hangi testler gerekli söyleyin öyle önden fiyat almıştık bizde.

Tamamdır çok teşekkğrler yarın arayıp fiyat alayım

Tamamdır çok teşekkğrler yarın arayıp fiyat alayım
Rica ederim canım inşallah uygun bir fiyata işin görülür. Benden sigortalısı olduğum halde Acıbadem 1355 TL istedi bu testler için. İlk kontrolde istenen kan testlerini de yine hastanede yaptırmıştım 1.100 liraya. Bu sefer bu yöntemi buldum en azından yarı fiyatına halloldu

Çok mantıklı ben testlerimi sağlık ocağında yaptırdım. Onlara bişi ödemedim çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…