2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
İyi Bir laboratuvar bulduk onu aradım eve gelip kan aldılar, toplam 8 test ve idrar kültürüne 600 tl ödedim. Toxo ve cmv harici bir sürü test daha istemişti doktorum.
Hangi laboratuvar bu bana da yazar mısın benim hastanede 600 tutuyordu laboratuvar bende 1600 istedi

Ben bir tane aliyorum cunki oyle aktif bir kanama lekelenme yok sabah ilk wc girdigimde minik bir leke oluyor onelm amacli ama fazlasi olsa bende 2 yada 3e cikaririm bu forumdaki bircok kisi kayiplari oldugu icin yada gen testlerinde sıkıntı oldugu icin igneyi hapi kullaniyor ama ben trombozitoz hastasiyim kanim fazla pihti oranim cok yuksek tedavi amacli kullaniyorum sende eger pihtilasma yok ise ikisi agir gelebilir

Ben de her gün yarım limon yiyorum öyle geçiyor sanki biraz
Allah kolaylik versin canım hepimizin yardımcısı olsun limon gebelikte çok faydalı diyorlar hem doğal kan sulandırıcı strese iyi geliyormuş ödem atıyormuş c vitamini ile bağışıklık güçlendiriyor böbrekleri çalıştırıyor ıyiki limondan da midemiz bulanmıyor

Kızlar Mide bulantısı çok yaşamıyorum demiştim sanırım nazar değdi
2 gündür herşey kokuyor ve yemek yapmaktanda yemektende nefret ettim.

aynen canım abartan bizim kendi milletimiz doktora gösterdm dedm ocak bası bu değer oda dedi tamam 3 hafta snra geldıgınde hepsine bakıcaz ona göre ilaçlar kullandırcam sana dedi ama bnu bskası duydu ayyy sakın bekleme hemen git düşüğe sebeb oluyo bebek ölüyo hemen dedkleri laf bu hepsine kulagını tıka bak en huzurlu rahat hamilelik geçiren sen olcaksın

Canım kaç çıktı değerin? Benim 4.3 çıktı ve hemen ilaç tedavisi başlattı doktor
Benimde Ocak ayı başında 4 çıktı ama doktora gitmedm şimdi 7 haftlık hamileym henüz bakılmadı değerlerime 27 sinde giidcem işte bütün testler yapılcak ona göre banada ilaç baslatıcak doktor

kızlar bulantı bilekliklerini araştırın isterseniz. işe yaradığını söylüyorlar

Canım bende aradım orayı tümüne 1600 tl istediler birde yol ücreti.. hastanede 560 istediler

Benimde 22 Şubat peki suan kaç haftasınız

Benim de 22 Şubat ama benim doğum zamanım 28 Kasım diye hesapladık. 6+2 de gittim bebeği de keseyi gördük. Kalp atışı da duyduk. Yani benim hesap yanlış olsa bebeği göremezdik diye düşünüyorum.

napcz prilamda bulamadim
Resmen uykuda geçiyor hamileliğim
Ben bulanti bilekligi aldim. Ilk taktigim gun cok iyiydim muzice oldu diyordum sonrAdan biraz daha devam etti bulantilarim ama muhtemelen ilk aldigimda bulantim simdikine gore daha az oldugu icin daha rahat etmisimdir. Giderek artiyor bulantilar doktoruma gore 8. 9. Haftalar en tepesiymis artmazmis daha insallah bundan sonra azalir. Bence bu bileklikleri denemeye deger.

napcz prilamda bulamadim
Resmen uykuda geçiyor hamileliğim
Bu arada bence ac kalinca da cok bulaniyor sonrasinda kusacak da olsaniz bir seyler yiyin. Ben artik kusmaya alistim kabullendim nolursa olsun cikarticam. Ac kalirsam da oguruyorum yersem de. Bu durumda yemek daha dogru. En son gece kusmamdan sonra yatmadan once kraker ve yagsiz peynir yiyip uyuyorm neyse ki o krakerle peyniri cikartmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…