2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
İnşallah hepsi sağlıklıdır peki şuan devam ediyo mu lekelenmen

Canım kaç çıktı değerin? Benim 4.3 çıktı ve hemen ilaç tedavisi başlattı doktor

Bnce alakası yok ya bn hiç yormadm zorlamadm öğrendiğimden beri hrp yattım bunu yaşamamak için ama dün kanamam oldu
Zorlama derken ilişki anlamında soyledim benimde 3 gun kanama olmuştu hafif ama düşmemişti hatta ilac bile kullanmadim sonra gelismedigi icin sonlandirmak zorunda kaldik.Allah neyi nasip ederse onu yasiyoruz yaşiycazda

İnşallah hepsi sağlıklıdır peki şuan devam ediyo mu lekelenmen
Evet ediyo ama sadece tuvalete gittiğimde görüyorum pembeydi dün kahverengiye döndü dün iki uçukta başladı inşallah iğne iyi gelir bnm ikizler bide çok korkuyorum

Zorlama derken ilişki anlamında soyledim benimde 3 gun kanama olmuştu hafif ama düşmemişti hatta ilac bile kullanmadim sonra gelismedigi icin sonlandirmak zorunda kaldik.Allah neyi nasip ederse onu yasiyoruz yaşiycazda
Evet orası öyle bizim elimizden gelen sadece bekleyip sabretmek hayrlısı olsun inşallah düzelir sağlıklı gebelikler geçiririz hepimiz o acıyıyaşamak istemiyorum rabbim korusun

Bneım aşırı mıdem bulanıyor
Prılam verdı doktor oda bulunduugm ılcede yok eczacı yarın getırebılırız demiş
Bır umut onu bekliyorum
Fasulye yutmak iyi geliyor derler ama ben hiç denemedim ilaç da almadım öyle çekiyorum şimdilik bakalım ne zaman a dek sürecek

nezamn surer acaba
Bu tamamen hamileliğine özgü bisey benim ilk hamileliğimde son 2 ay midem bulandı 2 hamileliğimde bebek yerleşir yerleşmez başladı dogurana kadar sürdü 3 de keseyi gordukten sonra basladi iste sondasini biliyosun sen ..Allah kolaylık versin hepimize inşallah rahat geçiririz tadini çıkartmaya bak

Bnce alakası yok ya bn hiç yormadm zorlamadm öğrendiğimden beri hrp yattım bunu yaşamamak için ama dün kanamam oldu
Hic korkma bu bir kanama degil ben oglumda yasadim simdi yine basladi ama hic tedirgin degilim kendini kisitlama negatif dusunme ben progestan fitil yapiyorum sabahlari ertesi gun sabah bi bakiyorum yine geliyor peceteye silince bebis kendine yer yapiyor annesi bol su ic kendini yorma ama yatmada pozitif ol bebisler cok gucluler

ah ah ağlıyorum resmen
Birşey yiyemuyoum acim resmen midem allak bullak
Allah yardimcimiz olsun

ah ah ağlıyorum resmen
Allah yardimcimiz olsun

ah ah ağlıyorum resmen
Allah yardimcimiz olsun

ah ah ağlıyorum resmen
Allah yardimcimiz olsun

Haklısın canım çok haber izledikçe bende bunalıyorum ama evde küçük 2 yaşında oğlumla zamanım genelde iyi geçiyo çok şükür inşallah iyileşen sayılar 1000 lere ulaşır da çabucak biter bu küresel salgın sorunu burada yasak yok canım tokatdayım ben ☺ güzel haberler alırsın inşallah doktorda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…