İnşallah hepsi sağlıklıdır peki şuan devam ediyo mu lekelenmenBnmde geldi başta pembeydi şimdi kahverengi geliyo progestan iğne oldum dün bugünde olucam serum verdi dün bitane hap vermedi bn daha bebeği bile göremedm kontrolüme vardı daha nasıllar blmiyorum yarın gidicem inşallah
Canım kaç çıktı değerin? Benim 4.3 çıktı ve hemen ilaç tedavisi başlattı doktorBenim oda cok komik ilk oğlumda tsh yüksekmis haberim bile olmadı o kadar doktora gittim kimse birsey demedi sağlikla geldi yavrum doğumda ögrendimsonra ikinciye hamile kaldim ilk günden testleri yapildi ilaclari yazildi bebek düstü diyorum ya hersey nasip suanki hamileligimde gecen ptesi gittim benimde yuksek degerim 3hafta sonra gel test yapalim ona göre ilaca baslariz dedi banada gecmis gebeliklerimde oldugu halde acele edipte hemen mudahale etmedi demekki o kadarda büyütülecek birsey degil
Zorlama derken ilişki anlamında soyledim benimde 3 gun kanama olmuştu hafif ama düşmemişti hatta ilac bile kullanmadim sonra gelismedigi icin sonlandirmak zorunda kaldik.Allah neyi nasip ederse onu yasiyoruz yaşiycazdaBnce alakası yok ya bn hiç yormadm zorlamadm öğrendiğimden beri hrp yattım bunu yaşamamak için ama dün kanamam oldu
Evet ediyo ama sadece tuvalete gittiğimde görüyorum pembeydi dün kahverengiye döndü dün iki uçukta başladı inşallah iğne iyi gelir bnm ikizler bide çok korkuyorumİnşallah hepsi sağlıklıdır peki şuan devam ediyo mu lekelenmen
Evet orası öyle bizim elimizden gelen sadece bekleyip sabretmek hayrlısı olsun inşallah düzelir sağlıklı gebelikler geçiririz hepimiz o acıyıyaşamak istemiyorum rabbim korusunZorlama derken ilişki anlamında soyledim benimde 3 gun kanama olmuştu hafif ama düşmemişti hatta ilac bile kullanmadim sonra gelismedigi icin sonlandirmak zorunda kaldik.Allah neyi nasip ederse onu yasiyoruz yaşiycazda
Rabbim size bağışlasın inşallah yazarmısın doktordan sonra durumunu benim diğer iğnem cuma ve kontrolümEvet ediyo ama sadece tuvalete gittiğimde görüyorum pembeydi dün kahverengiye döndü dün iki uçukta başladı inşallah iğne iyi gelir bnm ikizler bide çok korkuyorum
Fasulye yutmak iyi geliyor derler ama ben hiç denemedim ilaç da almadım öyle çekiyorum şimdilik bakalım ne zaman a dek sürecekBneım aşırı mıdem bulanıyor
Prılam verdı doktor oda bulunduugm ılcede yok eczacı yarın getırebılırız demiş
Bır umut onu bekliyorum
Tamam yazarım inşallah yarın gideyim de bana hergün verdi iğneyi ağır gelmez inşallahRabbim size bağışlasın inşallah yazarmısın doktordan sonra durumunu benim diğer iğnem cuma ve kontrolüm
nezamn surer acabaFasulye yutmak iyi geliyor derler ama ben hiç denemedim ilaç da almadım öyle çekiyorum şimdilik bakalım ne zaman a dek sürecek
Aşırı zorladıysan olur gürül gürül gelirse kork kahverengi ile karışık herkes te oluyor dinlen yorma kendini.bide kan sulandırıcı kullaniyormusunSadece kustum ondan olabilirmi
Bu tamamen hamileliğine özgü bisey benim ilk hamileliğimde son 2 ay midem bulandı 2 hamileliğimde bebek yerleşir yerleşmez başladı dogurana kadar sürdü 3 de keseyi gordukten sonra basladi iste sondasini biliyosun sen ..Allah kolaylık versin hepimize inşallah rahat geçiririznezamn surer acaba
Hic korkma bu bir kanama degil ben oglumda yasadim simdi yine basladi ama hic tedirgin degilim kendini kisitlama negatif dusunme ben progestan fitil yapiyorum sabahlari ertesi gun sabah bi bakiyorum yine geliyor peceteye silince bebis kendine yer yapiyor annesi bol su ic kendini yorma ama yatmada pozitif ol bebisler cok guclulerBnce alakası yok ya bn hiç yormadm zorlamadm öğrendiğimden beri hrp yattım bunu yaşamamak için ama dün kanamam oldu
ah ah ağlıyorum resmenBu tamamen hamileliğine özgü bisey benim ilk hamileliğimde son 2 ay midem bulandı 2 hamileliğimde bebek yerleşir yerleşmez başladı dogurana kadar sürdü 3 de keseyi gordukten sonra basladi iste sondasini biliyosun sen ..Allah kolaylık versin hepimize inşallah rahat geçiririztadini çıkartmaya bak
ah ah ağlıyorum resmenBu tamamen hamileliğine özgü bisey benim ilk hamileliğimde son 2 ay midem bulandı 2 hamileliğimde bebek yerleşir yerleşmez başladı dogurana kadar sürdü 3 de keseyi gordukten sonra basladi iste sondasini biliyosun sen ..Allah kolaylık versin hepimize inşallah rahat geçiririztadini çıkartmaya bak
Bu tamamen hamileliğine özgü bisey benim ilk hamileliğimde son 2 ay midem bulandı 2 hamileliğimde bebek yerleşir yerleşmez başladı dogurana kadar sürdü 3 de keseyi gordukten sonra basladi iste sondasini biliyosun sen ..Allah kolaylık versin hepimize inşallah rahat geçiririztadini çıkartmaya bak
Benimde aynı limon içiyorum bende öyle geçiyor birazah ah ağlıyorum resmen
Birşey yiyemuyoum acim resmen midem allak bullak
Allah yardimcimiz olsun
Bu tamamen hamileliğine özgü bisey benim ilk hamileliğimde son 2 ay midem bulandı 2 hamileliğimde bebek yerleşir yerleşmez başladı dogurana kadar sürdü 3 de keseyi gordukten sonra basladi iste sondasini biliyosun sen ..Allah kolaylık versin hepimize inşallah rahat geçiririztadini çıkartmaya bak
limon daha cok yakyor midemiBenimde aynı limon içiyorum bende öyle geçiyor biraz
Haklısın canım çok haber izledikçe bende bunalıyorum ama evde küçük 2 yaşında oğlumla zamanım genelde iyi geçiyo çok şükür inşallah iyileşen sayılar 1000 lere ulaşır da çabucak biter bu küresel salgın sorunuAmin inşallahhamilelik güzel de mevsim olarak iyi küresel olarak kötü zamana denk geldik evde bunaldık cuma kontrol var kalp atışı için çağırdı doktor onada gideyim bi sorun çıkmazsa virüs bitene kadar çıkmayacam.cıkmısken paket paket ip alcam biseyler öreyim bari bugun ekmek satmaya gelmişler sokağa anneannemin anlattığı 70 leri yaşamış gibi oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?