2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Benim de 22 Şubat ama benim doğum zamanım 28 Kasım diye hesapladık. 6+2 de gittim bebeği de keseyi gördük. Kalp atışı da duyduk. Yani benim hesap yanlış olsa bebeği göremezdik diye düşünüyorum.
En son ne zaman gittiniz ve kaç haftalıktınız acaba hafta + gün olarak

nerden aldiniz

ah ah prilam fayda eder: inşallah ilaci buldurdum

Bende ya çooooook kötüyüm cok
Kızlar yemek yedikten sonra kötü olsam da bana bir ilaç verdi doktorum. Yine şişim, gaz var midem yanıyor ama o devamlı bulantı halini geçirdi, yemekten sonra hazmedene kadar kötü oluyorum hatta günde 2-3 saatim sorunsuz bile geçiyor. ilacın adı Zofram, 4mg, bundan güçlüsü yok dedi doktorum, ağızda eriyen minnacık bir ilaç. biraz pahalı o yüzden her eczanede bulunmuyor. Kemoterapi hastalarına ya da anestezi sonrası bulantılara veriliyormuş. Hafif bir kahvaltı yapıp alıyorum ben. Reçetesiz satılıyor bu arada, doktor bebeğe zararı yok dedi.

Benimde 22 Şubat aslında ben keseyi gördüm bebeği de gördüm ama gelişmiyor Gibi çünkü bir haftada sadece 2 gün büyümüş böyle olan var mi acaba
1 haftada hiç büyümedi beni. Sonra devam etti canım stres yapma kalp atışıyla tarihin düzene gircek merak etme

En son ne zaman gittiniz ve kaç haftalıktınız acaba hafta + gün olarak
ilk 6+2 de gittim zaten ben, İstanbul'dayım virüsten dolayı çıkmıyorum hiç. Gittiğim gibi de gördüm çok şükür, şu an 7+1'im. Bir daha da gitmedim, 1 ay sonra gel dedi.

Bana da aynisinin farkli isimlisi galiba zofer diye bi ilac verdi 4 mg aynen kemo hastalarina veriliyormus ama bende cok buyuk bir fark yapmadi ya cuma almistm 2 gundur almadim cumadan cok farkim yok

ilk 6+2 de gittim zaten ben, İstanbul'dayım virüsten dolayı çıkmıyorum hiç. Gittiğim gibi de gördüm çok şükür, şu an 7+1'im. Bir daha da gitmedim, 1 ay sonra gel dedi.
6+2 de gittiğiniz zaman kalp atışını duydunuz mu ve crl si kaç çıktı acaba yani bebeğin boyu

Mide bulantisi cok kotu 12.haftalarda bitiyo insalllah sizinkilerdevoyledir benimde reflu ve mide bulantisi var 3 ayda 4 kilo veriyodum ama korkmayin bebek beslenemez demeyin cunku bebis depolardan yiyo:) herkese hayirli saglikli bebisler nasip etsin

Peki sizin 22 Şubat ise bebeğin kalp atışını ne zaman duydunuz ve bebeğin boyu crl si kaçtı rica edersem söyler misiniz
6+3 de gittigimde duyduk, kesemiz dar dusuk riski var dedi, bebegin boyunu soylemedi yada ben hatirlamiyorum, kese dar dusuk riski deyince ben sonrasini hic hatirlamiyorum, pers gunu tekrar gidicez

6+3 de gittigimde duyduk, kesemiz dar dusuk riski var dedi, bebegin boyunu soylemedi yada ben hatirlamiyorum, kese dar dusuk riski deyince ben sonrasini hic hatirlamiyorum, pers gunu tekrar gidicez
Peki ultrason kağıdı vermedi mi size orda yazıyor canım rabbim size de bana da yardım etsin

Kızlar selam, mide bulantıları için daha önce Onzyd kullanan oldu mu? Doktorumu aradı eşim, eğer dayanamayacak durumdaysa bunu kullansın demiş. Ağızda eriyen tabletmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…