- 5 Kasım 2019
- 361
- 426
- 103
- 37
Premesis plus ve metpamid yazmıştı bana doktorum. Premesis plus bitkisel bi tablet işe yarıyor ama cokta rahatlatmadı. Metpamid ise ilaç ben de ilaç kullanmak istemiyorum, yan etkisi olur diye korktuğum içinbana prilam verdi simdi kullndim elime yeni geldi cok rahatlattı
doktorumda dahil sorduğum heeks gebelikte kullanilan zararsız ılac dıye bunu tavsıye etılerPremesis plus ve metpamid yazmıştı bana doktorum. Premesis plus bitkisel bi tablet işe yarıyor ama cokta rahatlatmadı. Metpamid ise ilaç ben de ilaç kullanmak istemiyorum, yan etkisi olur diye korktuğum içino yüzden belki kullanan arkadaşlar olmuştur diye şu tableti sordum, ama okuduğum kadarıyla prilam kullanan ve işe yaradığını söyleyen de cok fazla. Onu alabilirim. Peki canım araştırdın mı hiç her hangi bir yan etkisi vs var mı?
İnşAllah canım ya dua edinYok canim benim lekelenmelerim oldu onun icin problem yasamistik insallah guzel haberlerle gelirsin
Evet evet konuşmuştuk seninle ağlayacak durumdayım ben de senin gibi canım. O zaman ben de prilam alayım peki ne zaman kullanılıyor? Aç tok, sabah akşam vs. mi? yoksa bulandığı zaman mı atıyoruz.doktorumda dahil sorduğum heeks gebelikte kullanilan zararsız ılac dıye bunu tavsıye etıler
1haftadır ölüyordum bugece 1tane ıctım doktor 2demstı suan hamdolsun ıyuyım
1haftadır ölüyordum
aksam dedı bana 2tane aldedıEvet evet konuşmuştuk seninle ağlayacak durumdayım ben de senin gibi canım. O zaman ben de prilam alayım peki ne zaman kullanılıyor? Aç tok, sabah akşam vs. mi? yoksa bulandığı zaman mı atıyoruz.
cuma dedi bana cumadan bri bulamadimEvet evet konuşmuştuk seninle ağlayacak durumdayım ben de senin gibi canım. O zaman ben de prilam alayım peki ne zaman kullanılıyor? Aç tok, sabah akşam vs. mi? yoksa bulandığı zaman mı atıyoruz.
Benim mide bulantılarım başladı malesef canımBenim de bulanmıyor. Bugün onu düşündüm.tam tersi sürekli acıkıyorum. Daha 6. Haftadayim
Ayy doktorum banada premesis plus verdi vitamin o iç dedi ama tadı o kadar kötü ki onu içince bulanmayan midem bulanıoPremesis plus ve metpamid yazmıştı bana doktorum. Premesis plus bitkisel bi tablet işe yarıyor ama cokta rahatlatmadı. Metpamid ise ilaç ben de ilaç kullanmak istemiyorum, yan etkisi olur diye korktuğum içino yüzden belki kullanan arkadaşlar olmuştur diye şu tableti sordum, ama okuduğum kadarıyla prilam kullanan ve işe yaradığını söyleyen de cok fazla. Onu alabilirim. Peki canım araştırdın mı hiç her hangi bir yan etkisi vs var mı?
Geçmiş olsun canım. Umarim çok yormaz süreç seniBenim mide bulantılarım başladı malesef canıminşallah senin aynı şekilde devam eder 8. Hafta içersindeyken başladı benim bulantılarım
Hayır hiçBen canım
Hiç mi gitmedin doktora kese kalp atışı vs
Herkesin midesi bulanıyor ben 10 haftalık oldum tık yok benim gibi bulantı yaşamayan var mı çok tedirginim daha doktora bile görünemedim
Doktora gidememe sebebiniz belki özeldir bilemiyorum ama bende 9. Haftada artık doktora gitmeniz gerektiğini düşünüyorum açıkcası.Hayır hiç
6+3, te gittim 6+3 tü sonra 1 hafta sonra gittim 7+3 olması lazım yine 6+3, kalp tabi endişenettim ama sonra tekrar gittim 1 hafta sonra 7+3 yeni olmuş ama ben 8+3 üm normal de ama oara büyümüş sonra hep 1 hafta geri olarak devam etti şükür şuan aynı devam ediyor Bi sıkıntı yok elhamdülillah yani oluyo stres en büyük düşman canım sabırlı ol Allah'a emanet et bekleNasıl yani canım detaylı anlatır Mısın neler oldu
Allah yardım etsin canım. İnş seni tanımıyorum ama dua ediyorum senin için çünkü senin gibi bir arkadaşım var Allah hayırlısıyla yavrunu bağışlasın inş... Hepimizin yavrusunu inşallah...Medicana timuçin timuroğlu iyimis bu alanda ama fiyat alamıyorum henüz karar veremedim 12.haftada atılacak canım az kaldi
Canım mide yanmana çözüm buldun mu? Ben de ölüyorum bu yanmadan .. bulantılarım da cabası günlerdir açım ne yesem çıkıyor.. üstüne üstlük midem felaket ağrıyorSenşn de göğüs hassasiyetinin geçip bebişin in seninle olmasına çok sevindim canımmide bulantısına kekik şekeri nane şekeri çok iyi geliyormuş. Benim de midem çok hassas, kaynıyor sürekli ama henüz midemdekileri boşaltma durumum olmadı ama bütün gün yatırıyor o ayrı senin geçmesine az kalmış olsa gerek değil mi 11-12 haftalarda geçer diyorlar ama?
Gidecem randevu vermediler bana İnşallah bu hafta gidcm kesin yani çünkü pskoljim bozuldu artık bebegi görmem lazımDoktora gidememe sebebiniz belki özeldir bilemiyorum ama bende 9. Haftada artık doktora gitmeniz gerektiğini düşünüyorum açıkcası.
Canım keşke benim de senin gibi Olsa kötü bişey olmasa doktorum ya gelişmediğinden ya da kalpten dolayı hafayaya tekrar görelim dedi ben bugün özele gideceğim inşAllah sıkıntı yoktur çok üzülüyorum bu benim ikinci gebeliğim birincisini de sekiz aylıkkken kaybettim6+3, te gittim 6+3 tü sonra 1 hafta sonra gittim 7+3 olması lazım yine 6+3, kalp tabi endişenettim ama sonra tekrar gittim 1 hafta sonra 7+3 yeni olmuş ama ben 8+3 üm normal de ama oara büyümüş sonra hep 1 hafta geri olarak devam etti şükür şuan aynı devam ediyor Bi sıkıntı yok elhamdülillah yani oluyo stres en büyük düşman canım sabırlı ol Allah'a emanet et bekle
Valla ben de çok faydasını görmedim sadece biraz bi rahatlama sağladıAyy doktorum banada premesis plus verdi vitamin o iç dedi ama tadı o kadar kötü ki onu içince bulanmayan midem bulanıo
Çok şükür sevindim senin adına baya kötüydün sen de çünkücuma dedi bana cumadan bri bulamadim
İlcede yaşıyorum ilden getirirdim
Buugn de çıkma yasagi vrdi esim iizn aldi geldi dayanilck gibi degildim diyorumya birlokma atamadim 1hftadir suan hamdolsun iyiyim
Herkesin midesi bulanıyor ben 10 haftalık oldum tık yok benim gibi bulantı yaşamayan var mı çok tedirginim daha doktora bile görünemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?