2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
bana prilam verdi simdi kullndim elime yeni geldi cok rahatlattı
Premesis plus ve metpamid yazmıştı bana doktorum. Premesis plus bitkisel bi tablet işe yarıyor ama cokta rahatlatmadı. Metpamid ise ilaç ben de ilaç kullanmak istemiyorum, yan etkisi olur diye korktuğum için o yüzden belki kullanan arkadaşlar olmuştur diye şu tableti sordum, ama okuduğum kadarıyla prilam kullanan ve işe yaradığını söyleyen de cok fazla. Onu alabilirim. Peki canım araştırdın mı hiç her hangi bir yan etkisi vs var mı?

doktorumda dahil sorduğum heeks gebelikte kullanilan zararsız ılac dıye bunu tavsıye etıler
1haftadır ölüyordum bugece 1tane ıctım doktor 2demstı suan hamdolsun ıyuyım
1haftadır ölüyordum

doktorumda dahil sorduğum heeks gebelikte kullanilan zararsız ılac dıye bunu tavsıye etıler
1haftadır ölüyordum bugece 1tane ıctım doktor 2demstı suan hamdolsun ıyuyım
1haftadır ölüyordum
Evet evet konuşmuştuk seninle ağlayacak durumdayım ben de senin gibi canım. O zaman ben de prilam alayım peki ne zaman kullanılıyor? Aç tok, sabah akşam vs. mi? yoksa bulandığı zaman mı atıyoruz.

Evet evet konuşmuştuk seninle ağlayacak durumdayım ben de senin gibi canım. O zaman ben de prilam alayım peki ne zaman kullanılıyor? Aç tok, sabah akşam vs. mi? yoksa bulandığı zaman mı atıyoruz.
aksam dedı bana 2tane aldedı
Uyumadan önce
Cunku halsiz başdönmesi yapıyormus
Ben 1tane aldım
Ac tok demedi bana whutuptan sordum zaten

cuma dedi bana cumadan bri bulamadim
İlcede yaşıyorum ilden getirirdim
Buugn de çıkma yasagi vrdi esim iizn aldi geldi dayanilck gibi degildim diyorumya birlokma atamadim 1hftadir suan hamdolsun iyiyim

Ayy doktorum banada premesis plus verdi vitamin o iç dedi ama tadı o kadar kötü ki onu içince bulanmayan midem bulanıo

Nasıl yani canım detaylı anlatır Mısın neler oldu
6+3, te gittim 6+3 tü sonra 1 hafta sonra gittim 7+3 olması lazım yine 6+3, kalp tabi endişenettim ama sonra tekrar gittim 1 hafta sonra 7+3 yeni olmuş ama ben 8+3 üm normal de ama oara büyümüş sonra hep 1 hafta geri olarak devam etti şükür şuan aynı devam ediyor Bi sıkıntı yok elhamdülillah yani oluyo stres en büyük düşman canım sabırlı ol Allah'a emanet et bekle

Medicana timuçin timuroğlu iyimis bu alanda ama fiyat alamıyorum henüz karar veremedim 12.haftada atılacak canım az kaldi
Allah yardım etsin canım. İnş seni tanımıyorum ama dua ediyorum senin için çünkü senin gibi bir arkadaşım var Allah hayırlısıyla yavrunu bağışlasın inş... Hepimizin yavrusunu inşallah...

Canım mide yanmana çözüm buldun mu? Ben de ölüyorum bu yanmadan .. bulantılarım da cabası günlerdir açım ne yesem çıkıyor.. üstüne üstlük midem felaket ağrıyor

Doktora gidememe sebebiniz belki özeldir bilemiyorum ama bende 9. Haftada artık doktora gitmeniz gerektiğini düşünüyorum açıkcası.
Gidecem randevu vermediler bana İnşallah bu hafta gidcm kesin yani çünkü pskoljim bozuldu artık bebegi görmem lazım

Canım keşke benim de senin gibi Olsa kötü bişey olmasa doktorum ya gelişmediğinden ya da kalpten dolayı hafayaya tekrar görelim dedi ben bugün özele gideceğim inşAllah sıkıntı yoktur çok üzülüyorum bu benim ikinci gebeliğim birincisini de sekiz aylıkkken kaybettim

cuma dedi bana cumadan bri bulamadim
İlcede yaşıyorum ilden getirirdim
Buugn de çıkma yasagi vrdi esim iizn aldi geldi dayanilck gibi degildim diyorumya birlokma atamadim 1hftadir suan hamdolsun iyiyim
Çok şükür sevindim senin adına baya kötüydün sen de çünkü Valla zaten zor günler yaşıyoruz üzerine bir de mide derdi insanı bitiriyor. İki hafta oldu yataktan çıkamıyorum

Herkesin midesi bulanıyor ben 10 haftalık oldum tık yok benim gibi bulantı yaşamayan var mı çok tedirginim daha doktora bile görünemedim

Canım ben de 8+5'im ve hiç midem bulanmadı, herhangi bir problem de yok. Ama hastaneye hiç gitmediğini sonradan fark ettim. Bir an önce gitmelisin. Bebeğinin durumunu öğrenirsin, için rahatlar, inşallah kalp atışlarını da duyacaksın❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…