2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Günaydın kızlar benimde kontrolüm yarın... Mdie bulantılarım ayyuka çıktı.. Zaten 8 ve 9.haftalarda hcg çok arttığı için kusmalar da artıs gözleniyomus. 10.haffadann sorna inişe geçiyor hcg ve kusmalar...
Ben kızımda 12.hfata da çok rahattım.

Hanimlar cinsiyeti ne zaman öğreniriz kaçıncı haftalarda bilen varmi kimi yerde 12.hafta diyor kimi yerlerde 16.hafta hangisi dogru

2 oglan i da 12 +da öğrenmiştim
Aaa gerçekten mi?o zaman bu randevum da belki ogrenebilirim suan 10+3 üm 3 hafta sonra randevum var?doktorum ikili testten bahsetti yaptiranda var yaptirmayanda varmiş siz yaptirmismiydiniz?

Ben kusmadim ama gercektende 8.9.haftalarda cok kotuydum koku hassasiyeti mide bulantilari tavan yapmiştı bi o kadarda halsizdim ve 10.haftaya girince cok sukur geçti

Aaa gerçekten mi?o zaman bu randevum da belki ogrenebilirim suan 10+3 üm 3 hafta sonra randevum var?doktorum ikili testten bahsetti yaptiranda var yaptirmayanda varmiş siz yaptirmismiydiniz?
her doktor 12 .hafta da söylemiyor cnm insallah srnin doktirda söyler. devlet hast.leri zaten 16. hadtadan once söylemiyor. evet ikili test yatırmıştık

Gozunaydin canim Rabbim hayirl8ziyla kucagim8za almayi nasip etsin

Hanimlar cinsiyeti ne zaman öğreniriz kaçıncı haftalarda bilen varmi kimi yerde 12.hafta diyor kimi yerlerde 16.hafta hangisi dogru
Benim 1 .kizimda 5 ayinda ogrenmistik 2. Kizimda 18. Haftada ogrenmistik ikili test yaptirmayi dusunmuyorum imza aliyolarmis heralde istemiyince

Selam kızlar bende doktordan geldim bebişimi hördüm çok şükür kalp atımı var ama henüz çok küçük dinlemek için dedi 1 hafta geriden geliyormuş geöen haftada öyleydi büyük ihtimal geç döllenme dedi herşey yolunda görünüyor 3 hafta sonra gel artık net resmini veririz dedi çok şükür

Sevindim canım sağlıcakla ilerlesin inşallah haftalarımız.

Gözünaydın canım sağlıklı olsunda 3 hafta sonra resminide görürsün inşallah

Sanırım bebeğin duruşu, cihazın kalitesi ve doktorun uzmanlığı ile doğru orantılı erken öğrenmemiz :)

Doktor haftaya için randevu verdi bana hem ikili teste hem de cinsiyete bakarız dedi. Yani 13. hafta oluyor. Bakalım eğer öğrenebilirsem yazarım buraya :)

Benimde umudum o artmasın inşallah 10. Haftadayım tek umudum 12. 13. Haftalarda geçmesi yönünde ilk oğlumda 20 hafta yoğun sonrası az az olmuştu ikincide 12 haftada bitmişti bunda da öyle fena ki ağlıyorum aile hekimim prilam yazmadı ben bunu bilmiyorum dedi zaten her eczanede de olmuyormuş daha dayanamasam eczaneden kendim alicam recetesiz veriyorlar mi acaba

En erken sen öğreneceksin ne güzel bende bi hastane çıkışı aldım dayanamayıp biraz ortak renkli birşeyler aldım alış veriş yapasım var ilk oğlumu 12 haftalik ikinciyi 16 haftalik söyledi dr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…