Canım keşke benim de senin gibi Olsa kötü bişey olmasa doktorum ya gelişmediğinden ya da kalpten dolayı hafayaya tekrar görelim dedi ben bugün özele gideceğim inşAllah sıkıntı yoktur çok üzülüyorum bu benim ikinci gebeliğim birincisini de sekiz aylıkkken kaybettim
Günaydın canım sabah lavaboda panik oldum bugün tırnağımın ucu kadar koyu renk damla gelmiş sonra sildim gelmedi daha tedirgin oldum inşallah gelmez artık...
Sen nasılsın 9. Haftadasın maşallah rahatladı mı hamileliğin biraz ?
Günaydın canım sabah lavaboda panik oldum bugün tırnağımın ucu kadar koyu renk damla gelmiş sonra sildim gelmedi daha tedirgin oldum inşallah gelmez artık...
Sen nasılsın 9. Haftadasın maşallah rahatladı mı hamileliğin biraz ?
yok cnm ya mide bulantilarim tavan yapti tuzlu seyler yiyirum biraz rahatlatiyor.bide benim de gec dollenme demisti doktor 1 hafta geruden geliyorum burdaki takvim 1 hafta onden gosteriyo sat a gore oldugu icin.senin niye oyke oldu ki cnm?benim de 10 gundur lekelenme tarzi oluyor bisey olmas insallah
Çok şükür sevindim senin adına baya kötüydün sen de çünkü Valla zaten zor günler yaşıyoruz üzerine bir de mide derdi insanı bitiriyor. İki hafta oldu yataktan çıkamıyorum
yok cnm ya mide bulantilarim tavan yapti tuzlu seyler yiyirum biraz rahatlatiyor.bide benim de gec dollenme demisti doktor 1 hafta geruden geliyorum burdaki takvim 1 hafta onden gosteriyo sat a gore oldugu icin.senin niye oyke oldu ki cnm?benim de 10 gundur lekelenme tarzi oluyor bisey olmas insallah
Allah yardımcın olsun canım geçer İnşallah çabucak bulantıların benim hiç midem bulanmadı henüz ilk gebeliğimde de bi kez bulanmıştı sadece oğlum oldu.. bilmiyorum neden leke geldi sabah uyandım baktım küçük bi damla gelmiş inşallah geçer valla ilk 3 ayı atlatırsak hayırlısıyla rahat ederiz inşallah
Bulantı için çok faydalı 10 gün bitkisel hayatta yaşadım sanki sürekli bulantı kusma şimdi çok şükür yemekte yapabiliyorum eskiden mutfağın kapısından geçemezdim
Gece uyumadan önce 2 tane içiyorsun ertesi güne bulantı falan kalmıyor
Bulantı için çok faydalı 10 gün bitkisel hayatta yaşadım sanki sürekli bulantı kusma şimdi çok şükür yemekte yapabiliyorum eskiden mutfağın kapısından geçemezdim
Gece uyumadan önce 2 tane içiyorsun ertesi güne bulantı falan kalmıyor
Kızlar benim kırmızı kanamam var 2 damla geldi herşey iyiydi neler oluyor bilmiyorum ailem uzak eşim gelecek 1de doktora gidicem acile.. inşallah bebeğim iyidir de ilaç verir geçer..
Kızlar benim kırmızı kanamam var 2 damla geldi herşey iyiydi neler oluyor bilmiyorum ailem uzak eşim gelecek 1de doktora gidicem acile.. inşallah bebeğim iyidir de ilaç verir geçer..
Canım ben de 8+5'im ve hiç midem bulanmadı, herhangi bir problem de yok. Ama hastaneye hiç gitmediğini sonradan fark ettim. Bir an önce gitmelisin. Bebeğinin durumunu öğrenirsin, için rahatlar, inşallah kalp atışlarını da duyacaksın❤
Canım mide yanmana çözüm buldun mu? Ben de ölüyorum bu yanmadan .. bulantılarım da cabası günlerdir açım ne yesem çıkıyor.. üstüne üstlük midem felaket ağrıyor