2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278

İnşallah çok güzel haberler alırsın bugün canım...

merhaba kizlar nasilsiniz?
Günaydın canım sabah lavaboda panik oldum bugün tırnağımın ucu kadar koyu renk damla gelmiş sonra sildim gelmedi daha tedirgin oldum inşallah gelmez artık...

Sen nasılsın 9. Haftadasın maşallah rahatladı mı hamileliğin biraz ?

yok cnm ya mide bulantilarim tavan yapti tuzlu seyler yiyirum biraz rahatlatiyor.bide benim de gec dollenme demisti doktor 1 hafta geruden geliyorum burdaki takvim 1 hafta onden gosteriyo sat a gore oldugu icin.senin niye oyke oldu ki cnm?benim de 10 gundur lekelenme tarzi oluyor bisey olmas insallah

Çok şükür sevindim senin adına baya kötüydün sen de çünkü Valla zaten zor günler yaşıyoruz üzerine bir de mide derdi insanı bitiriyor. İki hafta oldu yataktan çıkamıyorum
sabah yine cikardim of yine rahatlık yok agridan ölüyorum acım resmen
Hapi aksam yutuyirum ac krninaymis
Sbah yine ayni oldum

Allah yardımcın olsun canım geçer İnşallah çabucak bulantıların benim hiç midem bulanmadı henüz ilk gebeliğimde de bi kez bulanmıştı sadece oğlum oldu.. bilmiyorum neden leke geldi sabah uyandım baktım küçük bi damla gelmiş inşallah geçer valla ilk 3 ayı atlatırsak hayırlısıyla rahat ederiz inşallah

Günaydın kizlar yine bulantili bigun

cokmu faydalı ben alamadım carsmaba ıle gecııcem kontrole ancak ozaman alırım 3gundaha ıskence cekecem
Prilam dr sabah mı akşam mı kullanıyorsun canım. Doktorun nasıl önerdi.
Bulantı için çok faydalı 10 gün bitkisel hayatta yaşadım sanki sürekli bulantı kusma şimdi çok şükür yemekte yapabiliyorum eskiden mutfağın kapısından geçemezdim

Gece uyumadan önce 2 tane içiyorsun ertesi güne bulantı falan kalmıyor

bana daoylededi dungecce 1taneictim
Suan fayda etmedi sabah kustum yine

Kızlar benim kırmızı kanamam var 2 damla geldi herşey iyiydi neler oluyor bilmiyorum ailem uzak eşim gelecek 1de doktora gidicem acile.. inşallah bebeğim iyidir de ilaç verir geçer..

C
Kızlar benim kırmızı kanamam var 2 damla geldi herşey iyiydi neler oluyor bilmiyorum ailem uzak eşim gelecek 1de doktora gidicem acile.. inşallah bebeğim iyidir de ilaç verir geçer..
Canım uzat ayaklarını uzan doktora gidene kadar inşallah güzel haberlerle gel stres yapma kendine.

İnşalalh canım benim alalh bu duyguyu hepimize tattırsın

Canım mide yanmana çözüm buldun mu? Ben de ölüyorum bu yanmadan .. bulantılarım da cabası günlerdir açım ne yesem çıkıyor.. üstüne üstlük midem felaket ağrıyor

Şeker ile alakalı herşeyi kestiğimde mide yanmam geçti. (Aynı şekilde unlu gıdalarıda. ekmek dahil)

Canim yat uzan esin gelene kadar bu yaramazlar dogana kadar biz hop otupturur hop kaldiracak insallah biseyin yoktur guzel haberlerle gel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…