2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Herkesin midesi bulanıyor ben 10 haftalık oldum tık yok benim gibi bulantı yaşamayan var mı çok tedirginim daha doktora bile görünemedim

Hic bir fikrim yok ama yakin zaten boylari sizin bebeginizle, dr kucuk mu dedi
Canım ya kalpten şüphelendi hemde bebek gelişmiyor gibi baktı ama bişey demedi değerlerini sordu çünkü önceki haftanın senin kese niye dar gs boyu kese oluyor kaç çıktı ki senin

Herkesin midesi bulanıyor ben 10 haftalık oldum tık yok benim gibi bulantı yaşamayan var mı çok tedirginim daha doktora bile görünemedim
Ben sadece çok arada böle fazla yemek yersin ağır gelir ya öle bir mide rahatsızlığım oluyor o kadar 8+6 yım bu saatten sonra başlarsa bulantı bilemem

Canım ya kalpten şüphelendi hemde bebek gelişmiyor gibi baktı ama bişey demedi değerlerini sordu çünkü önceki haftanın senin kese niye dar gs boyu kese oluyor kaç çıktı ki senin
Dr ne zaman ne gideceksin canim insallah guzel haberlerle gelirsin

Melodiminesi baya bi zaman vermis randevu icin sen yurtdisindami yasiyidun benmi yanlis hatirliyorum

Midesi bulunmayan arkadslarda cok sanslilar bence hi endisrlenme benimde midesi 9 ay bulanmayan arkadslar vardi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…