- 25 Haziran 2019
- 1.117
- 2.600
- 133
Gözünaydin canim çok sevindim dikkat et kendineGeldim kızlar çok şükür iyiymiş bebeğim yerleşme olabilirmiş kalp atışını duydum meleğimin ilk defarahim kapalı kanaman yok dedi ilişki yasak bol su iç dinlen dedi ilaç yazmadı iğne de yapmadı kanaman artarsa gel dedi
Kızım 14 te oğlum 12 gibi erkeğe benzettiler 15 te kesinleştiHanimlar cinsiyeti ne zaman öğreniriz kaçıncı haftalarda bilen varmi kimi yerde 12.hafta diyor kimi yerlerde 16.hafta hangisi dogru
Melodiminesi baya bi zaman vermis randevu icin sen yurtdisindami yasiyidun benmi yanlis hatirliyorum
Midesi bulunmayan arkadslarda cok sanslilar bence hi endisrlenme benimde midesi 9 ay bulanmayan arkadslar vardi
Normal bence canim 5+3 de benim 11500 civariydiSelam kizlar 5+4te beta 13032 normalmi yoksa cokmu
İnşAllah canım naptın iyimisin doktorun ne dediKızlar benim kırmızı kanamam var 2 damla geldi herşey iyiydi neler oluyor bilmiyorum ailem uzak eşim gelecek 1de doktora gidicem acile.. inşallah bebeğim iyidir de ilaç verir geçer..
Kızlar şükürler olsun kalbini duydum bebeğimin ❤Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi
amin darisi basimaKızlar şükürler olsun kalbini duydum bebeğimin ❤Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi
Bende önünüzdeki pazartesi gideceğim eşim gitmeyelim diyor iğnem bitti ben eczaneden direkt alırım diyor bende bilemiyorum ama çok merak ediyorumamin darisi basima
Bende carsamba gidecem dua ediniz
Ben kalpatiisna mecbur gidecem sadece kese gördükBende önünüzdeki pazartesi gideceğim eşim gitmeyelim diyor iğnem bitti ben eczaneden direkt alırım diyor bende bilemiyorum ama çok merak ediyorum
iyi masallah. ben ayniydim cnm bana da ilac filan vermemisti 10 gun geçti insallah saglikla ilerlerGeldim kızlar çok şükür iyiymiş bebeğim yerleşme olabilirmiş kalp atışını duydum meleğimin ilk defarahim kapalı kanaman yok dedi ilişki yasak bol su iç dinlen dedi ilaç yazmadı iğne de yapmadı kanaman artarsa gel dedi
Ben kalp atışlarını duydum ama geriden geliyordu şu an kaç hafta olduğumu bile bilemiyorum ona göre plan yapmamız lazımBen kalpatiisna mecbur gidecem sadece kese gördük
anladimcnm 22şubat sonadet benimBen kalp atışlarını duydum ama geriden geliyordu şu an kaç hafta olduğumu bile bilemiyorum ona göre plan yapmamız lazım
Bence gayet güzel bende 15 gün önce gittim 6 haftalıktı 2 hafta geriden yani son adet 5 Şubat.. onu değiştirelim dedi ama bilmiyorum muallaktayız şu an o yüzden gidip görmek istiyorum kaç hafta haftasını yakaladı mı falan diye zaten sonra ikili test olacakanladimcnm 22şubat sonadet benim
Doktora 1 nisan gittim bana 5hfata 5günlük dedi gecdolenme demedi sizce nasil
genelde yakaliyor benim arkadasim reglden 1haftasonra beta 70cikti gecdollebmeydi suan yakaladioBence gayet güzel bende 15 gün önce gittim 6 haftalıktı 2 hafta geriden yani son adet 5 Şubat.. onu değiştirelim dedi ama bilmiyorum muallaktayız şu an o yüzden gidip görmek istiyorum kaç hafta haftasını yakaladı mı falan diye zaten sonra ikili test olacak
Gece 2 tane içmen gerekli dedi Doktorum gün gün daha iyi oldumbana daoylededi dungecce 1taneictim
Suan fayda etmedi sabah kustum yine
Bende oyleyapcm dunegore cok iyiyimGece 2 tane içmen gerekli dedi Doktorum gün gün daha iyi oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?