2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Selam kizlar 5+4te beta 13032 normalmi yoksa cokmu

Melodiminesi baya bi zaman vermis randevu icin sen yurtdisindami yasiyidun benmi yanlis hatirliyorum

Midesi bulunmayan arkadslarda cok sanslilar bence hi endisrlenme benimde midesi 9 ay bulanmayan arkadslar vardi

Yurtdışında olan benim canım 10+1 olduk hiç muayene edilmedim etmiyorlar 12. Hafta ve 20. Hafta usg bakıyolarmış sadece 12. Hafta randevumu da iptal ettiler. 20. Haftaya kadar evde yaptığım testle duruyor olacağım yani eğer onuda iptal ederlerse itiraz etme hakkım bile yok direk doğuma gidermişim. Sabır taşı olsa çatlar diye düşünüyorum büyük haksızlık ama elimden de bişi gelmiyor maalesef

iyi masallah. ben ayniydim cnm bana da ilac filan vermemisti 10 gun geçti insallah saglikla ilerler

Ben kalp atışlarını duydum ama geriden geliyordu şu an kaç hafta olduğumu bile bilemiyorum ona göre plan yapmamız lazım
anladimcnm 22şubat sonadet benim
Doktora 1 nisan gittim bana 5hfata 5günlük dedi gecdolenme demedi sizce nasil

anladimcnm 22şubat sonadet benim
Doktora 1 nisan gittim bana 5hfata 5günlük dedi gecdolenme demedi sizce nasil
Bence gayet güzel bende 15 gün önce gittim 6 haftalıktı 2 hafta geriden yani son adet 5 Şubat.. onu değiştirelim dedi ama bilmiyorum muallaktayız şu an o yüzden gidip görmek istiyorum kaç hafta haftasını yakaladı mı falan diye zaten sonra ikili test olacak

genelde yakaliyor benim arkadasim reglden 1haftasonra beta 70cikti gecdollebmeydi suan yakaladio

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…