Günaydın kızlar benimde kontrolüm yarın... Mdie bulantılarım ayyuka çıktı.. Zaten 8 ve 9.haftalarda hcg çok arttığı için kusmalar da artıs gözleniyomus. 10.haffadann sorna inişe geçiyor hcg ve kusmalar...
Ben kızımda 12.hfata da çok rahattım.
Kızlar benim kırmızı kanamam var 2 damla geldi herşey iyiydi neler oluyor bilmiyorum ailem uzak eşim gelecek 1de doktora gidicem acile.. inşallah bebeğim iyidir de ilaç verir geçer..
Ben canım geçen buraya yazdım ertesi gün uyunair uyanmaz istifar ettim gerçi su geldi migde boş old için. Buradaki arkadaşları çok iyi anladim öğürmek çok kötü bisey sabah saatlerinde oldu ama cok kötu oluyorsun gecti şükür bence şanslı kişileriz kiymetini bilelim
Ben canım geçen buraya yazdım ertesi gün uyunair uyanmaz istifar ettim gerçi su geldi migde boş old için. Buradaki arkadaşları çok iyi anladim öğürmek çok kötü bisey sabah saatlerinde oldu ama cok kötu oluyorsun gecti şükür bence şanslı kişileriz kiymetini bilelim
Aynen öyle cok büyük bir şans benim hayatım karardı limon yiyorum sürekli korkuyorum bazende ama yediğim limon idrar yolu enf icin falan çok iyi gelmiş günde 2 taneyi geçmemeye çalışıyorum az suya sıkıyorum içiyorum sürekli
Allah yardım etsin canım. İnş seni tanımıyorum ama dua ediyorum senin için çünkü senin gibi bir arkadaşım var Allah hayırlısıyla yavrunu bağışlasın inş... Hepimizin yavrusunu inşallah...
Sanki bitmeyecek gibi geliyor bana nefesim daralıyor çok bunaldık hastane kontrolüne dahi gidemiyorum evde tıkılıp kaldık.Dua ediyorum Allah bu belayi bir an önce alsın ülkemizin üstünden
En erken sen öğreneceksin ne güzel bende bi hastane çıkışı aldım dayanamayıp biraz ortak renkli birşeyler aldım alış veriş yapasım var ilk oğlumu 12 haftalik ikinciyi 16 haftalik söyledi dr
Ne kadar güzel. Geçen babaannesi örgü yaparken baktım lila rengi yapıyor, büyük anneannesi de beyaz örmüş dedim böyle devam hanımlar belli olana kadar :)
Evet grupta normal doğum tarihine göre sanırım ilk doğum yapacak ben gözüküyorum :) Allah kucağımıza sağlıkla almayı nasip etsin.
Sanki bitmeyecek gibi geliyor bana nefesim daralıyor çok bunaldık hastane kontrolüne dahi gidemiyorum evde tıkılıp kaldık.Dua ediyorum Allah bu belayi bir an önce alsın ülkemizin üstünden
Selam kızlar bende doktordan geldim bebişimi hördüm çok şükür kalp atımı var ama henüz çok küçük dinlemek için dedi 1 hafta geriden geliyormuş geöen haftada öyleydi büyük ihtimal geç döllenme dedi herşey yolunda görünüyor 3 hafta sonra gel artık net resmini veririz dedi çok şükür
Ne kadar güzel. Geçen babaannesi örgü yaparken baktım lila rengi yapıyor, büyük anneannesi de beyaz örmüş dedim böyle devam hanımlar belli olana kadar :)
Evet grupta normal doğum tarihine göre sanırım ilk doğum yapacak ben gözüküyorum :) Allah kucağımıza sağlıkla almayı nasip etsin.
Ilk bebegin mi canım az evvel yeni bi konu açılmış 12 haftalik bir hanim öğrenmiş cinsiyeti 100 de 100 erkek demis dr u belki sende bir iki haftaya öğrenirsin
Sanırım bebeğin duruşu, cihazın kalitesi ve doktorun uzmanlığı ile doğru orantılı erken öğrenmemiz :)
Doktor haftaya için randevu verdi bana hem ikili teste hem de cinsiyete bakarız dedi. Yani 13. hafta oluyor. Bakalım eğer öğrenebilirsem yazarım buraya :)
Banada diger kontrolunde ikili testi yapariz dedi ama cinsiyetle ilgili bisey demedi bulundugumuz sehir kucuk bi sehir ozel hastaneye gidiyorum fakat tabi buyuk sehirler gibi degil cihazlari bakalim bende sabirsizlaniyorum sizde ogrenince burata yazarsiniz ben çin takvimine bakmistim kiz gorunuyor tabi ne derece dogru bilemiyorum
Ilk bebegin mi canım az evvel yeni bi konu açılmış 12 haftalik bir hanim öğrenmiş cinsiyeti 100 de 100 erkek demis dr u belki sende bir iki haftaya öğrenirsin
Evet ilk çocuğum olacak.
Bakalım haftaya Perşembeye gideceğim doktora. bir bucuk hafta önce gitmiştim çünkü 3 hafta sonra gel demişti :) Sağlıklı olsun da cinsiyeti hiç mühim değil. Köpeğim var evde oğlum diye sevdiğim için ağzım hep oğluuuma alışık :) Sürekli oğlum diye sevesim geliyor. Ama hiç hissetmiyorum hani kız ya da erkek mi diye içime bir şey doğmuyor. Sadece geçen akşam rüyamda erkek olduğunu gördüm o kadar.
Dediğim gibi ama sağlıklı alalım kucaklarımıza yeter :)
Banada diger kontrolunde ikili testi yapariz dedi ama cinsiyetle ilgili bisey demedi bulundugumuz sehir kucuk bi sehir ozel hastaneye gidiyorum fakat tabi buyuk sehirler gibi degil cihazlari bakalim bende sabirsizlaniyorum sizde ogrenince burata yazarsiniz ben çin takvimine bakmistim kiz gorunuyor tabi ne derece dogru bilemiyorum
Doktorlarda tam emin olmadan söylemek istemiyorlar ki en mantıklısı aslında bizim bir tanıdığa erkek demişler de 1 ay sonra kız olduğu çıkmış bebeğin :)
Doktorlarda tam emin olmadan söylemek istemiyorlar ki en mantıklısı aslında bizim bir tanıdığa erkek demişler de 1 ay sonra kız olduğu çıkmış bebeğin :)