Kizlar catlaklar icin ne kullanicaz, ben son dnmlerde 5 kilo falan almistim ustune gebelik sanki sisiyorum hizlica, vucudum kasiniyor bacaklarim ve karnim cok catliycam galiba
Kizlar catlaklar icin ne kullanicaz, ben son dnmlerde 5 kilo falan almistim ustune gebelik sanki sisiyorum hizlica, vucudum kasiniyor bacaklarim ve karnim cok catliycam galiba
Ben kusmadim ama gercektende 8.9.haftalarda cok kotuydum koku hassasiyeti mide bulantilari tavan yapmiştı bi o kadarda halsizdim ve 10.haftaya girince cok sukur geçti
Canım mide yanmana çözüm buldun mu? Ben de ölüyorum bu yanmadan .. bulantılarım da cabası günlerdir açım ne yesem çıkıyor.. üstüne üstlük midem felaket ağrıyor
Canım benim muhtemelen ilaç tetikliyor. Progestan alıyorum iki tane sabah akşam. Ara öğünler ihmal etmemeye çalışıyorum. Bazem, ceviz ve leblebi yiyorum. Onlar rahatlatıyor biraz. Bir de acıkmayı beklemiyorum yemek için. Sürekli yiyorum
Hmm evet biraz almışsın dikkat et canım doğuma kadar daha 10 12 kilo alınır sonra vermek zor olmasın bende hep 55 kilo idim tam 60 a çıktığım sıra hamile kaldım 5 kilo da bana kaldı hatta almıştım 2 kilo geri vermişim kusmaktan aman kusmam geçsin de iştahı falan önemsemeyeceğim
Canım hem alttan hem karnımdan baktılar rahmim kapalıymış kanama yok dedi ilaç da yazmadı yine kanama olursa gel dedi yerleşme kanaması olabilirmiş sen naptın canım gittin mi doktora
İnşallah canım teşekkür ederim senin kanaman ne kadar sürdü benim sabah 2 damla geldi daha gelmedi çok şükür inşallah gelmez daha sol kasığım da batıyo arada şimdi
Canım kalp atışını dinletti rahatladım çok şükür yerleşme kanaması olabilirmiş daha gelmez artık inşallah ilaç da vermedi yine yoğun şekilde olursa gel dedi teşekkür ederim