cnm ben aldim recetesiz phali doktoru yazarsa daha ucuzPrilam dr diye bir ilac bana aile hekimim yazmadı ben bu ilaci bilmiyorum dedi kadin dogumcumada daha günüm var eczaneler acaba recetesiz veriyormu
Kaça aldın canım parası önemli değilcnm ben aldim recetesiz phali doktoru yazarsa daha ucuz
Canım erken değilmi daha çatlaklar için çok mu kilo aldın bende alırım gibiydim kusmaktan yiyememekten 1 2 kilo kadar vermişimKizlar catlaklar icin ne kullanicaz, ben son dnmlerde 5 kilo falan almistim ustune gebelik sanki sisiyorum hizlica, vucudum kasiniyor bacaklarim ve karnim cok catliycam galiba
Benim bir de kızım var 3bucuk yasında onunla da ilgilenemiyorum buna çok canım sıkılıyorInsallah ya inşallah sabirla 12. Haftayı bekliyorum ağlıyorum bazen
Bizde bi an evvel o güzel haftalara geliriz inşallahBen kusmadim ama gercektende 8.9.haftalarda cok kotuydum koku hassasiyeti mide bulantilari tavan yapmiştı bi o kadarda halsizdim ve 10.haftaya girince cok sukur geçti
Yiyiyorum yedikce sisiyorum, kisin kontrolden ciktim gezmeler gunler derken , baharda diyetle veririm diye dusunmustum kasimda 60 kiloydum su an 69 ,bacaklarimin kasintisini ben artik kiloya veriyorum ,Canım erken değilmi daha çatlaklar için çok mu kilo aldın bende alırım gibiydim kusmaktan yiyememekten 1 2 kilo kadar vermişim
Canım benim muhtemelen ilaç tetikliyor. Progestan alıyorum iki tane sabah akşam. Ara öğünler ihmal etmemeye çalışıyorum. Bazem, ceviz ve leblebi yiyorum. Onlar rahatlatıyor biraz. Bir de acıkmayı beklemiyorum yemek için. Sürekli yiyorumCanım mide yanmana çözüm buldun mu? Ben de ölüyorum bu yanmadan .. bulantılarım da cabası günlerdir açım ne yesem çıkıyor.. üstüne üstlük midem felaket ağrıyor
Hmm evet biraz almışsın dikkat et canım doğuma kadar daha 10 12 kilo alınır sonra vermek zor olmasın bende hep 55 kilo idim tam 60 a çıktığım sıra hamile kaldım 5 kilo da bana kaldı hatta almıştım 2 kilo geri vermişim kusmaktan aman kusmam geçsin de iştahı falan önemsemeyeceğimYiyiyorum yedikce sisiyorum, kisin kontrolden ciktim gezmeler gunler derken , baharda diyetle veririm diye dusunmustum kasimda 60 kiloydum su an 69 ,bacaklarimin kasintisini ben artik kiloya veriyorum ,
Teşekkür ederim canımGözünaydin canim çok sevindim dikkat et kendine
normde 58mis biz receteyle 11liraya aldikKaça aldın canım parası önemli değil
Dr arkadas var ona yazdırayım bari canım o kadar fark ediyorsa benim dr um bilmiyorum ben yazamam dedinormde 58mis biz receteyle 11liraya aldik
Canım hem alttan hem karnımdan baktılar rahmim kapalıymış kanama yok dedi ilaç da yazmadı yine kanama olursa gel dedi yerleşme kanaması olabilirmiş sen naptın canım gittin mi doktoraİnşAllah canım naptın iyimisin doktorun ne dedi
İnşallah canım teşekkür ederim senin kanaman ne kadar sürdü benim sabah 2 damla geldi daha gelmedi çok şükür inşallah gelmez daha sol kasığım da batıyo arada şimdiiyi masallah. ben ayniydim cnm bana da ilac filan vermemisti 10 gun geçti insallah saglikla ilerler
Canım kalp atışını dinletti rahatladım çok şükür yerleşme kanaması olabilirmiş daha gelmez artık inşallah ilaç da vermedi yine yoğun şekilde olursa gel dedi teşekkür ederimNe oldu dr ne dedi cnm
Canım bende 7+3 üm burada takvim 1 hafta önden gösteriyor bu şekilde.. play store dan hamilelik takvimi indirip de takip edebilirsinKızlar ben 7+4 teyim, ama burada açıklamada 8 hafta gösteriyor. 7. Hafta olmayacak mı?
İndirdim ben de bir tane orada da 7+4 gösteriyorCanım bende 7+3 üm burada takvim 1 hafta önden gösteriyor bu şekilde.. play store dan hamilelik takvimi indirip de takip edebilirsin
7. Haftayı bitirip 8in içindesiniz. O yüzden 8. Hafta olarak gözüküyor .yani 7. Haftaya bitireli 4 gün olmuşİndirdim ben de bir tane orada da 7+4 gösteriyorbiz 7. Hafta dayız diyoruz bu durumda değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?