2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Kizlar catlaklar icin ne kullanicaz, ben son dnmlerde 5 kilo falan almistim ustune gebelik sanki sisiyorum hizlica, vucudum kasiniyor bacaklarim ve karnim cok catliycam galiba

Kizlar catlaklar icin ne kullanicaz, ben son dnmlerde 5 kilo falan almistim ustune gebelik sanki sisiyorum hizlica, vucudum kasiniyor bacaklarim ve karnim cok catliycam galiba
Canım erken değilmi daha çatlaklar için çok mu kilo aldın bende alırım gibiydim kusmaktan yiyememekten 1 2 kilo kadar vermişim

Ben kusmadim ama gercektende 8.9.haftalarda cok kotuydum koku hassasiyeti mide bulantilari tavan yapmiştı bi o kadarda halsizdim ve 10.haftaya girince cok sukur geçti
Bizde bi an evvel o güzel haftalara geliriz inşallah

Canım erken değilmi daha çatlaklar için çok mu kilo aldın bende alırım gibiydim kusmaktan yiyememekten 1 2 kilo kadar vermişim
Yiyiyorum yedikce sisiyorum, kisin kontrolden ciktim gezmeler gunler derken , baharda diyetle veririm diye dusunmustum kasimda 60 kiloydum su an 69 ,bacaklarimin kasintisini ben artik kiloya veriyorum ,

Canım mide yanmana çözüm buldun mu? Ben de ölüyorum bu yanmadan .. bulantılarım da cabası günlerdir açım ne yesem çıkıyor.. üstüne üstlük midem felaket ağrıyor
Canım benim muhtemelen ilaç tetikliyor. Progestan alıyorum iki tane sabah akşam. Ara öğünler ihmal etmemeye çalışıyorum. Bazem, ceviz ve leblebi yiyorum. Onlar rahatlatıyor biraz. Bir de acıkmayı beklemiyorum yemek için. Sürekli yiyorum

Yiyiyorum yedikce sisiyorum, kisin kontrolden ciktim gezmeler gunler derken , baharda diyetle veririm diye dusunmustum kasimda 60 kiloydum su an 69 ,bacaklarimin kasintisini ben artik kiloya veriyorum ,
Hmm evet biraz almışsın dikkat et canım doğuma kadar daha 10 12 kilo alınır sonra vermek zor olmasın bende hep 55 kilo idim tam 60 a çıktığım sıra hamile kaldım 5 kilo da bana kaldı hatta almıştım 2 kilo geri vermişim kusmaktan aman kusmam geçsin de iştahı falan önemsemeyeceğim

iyi masallah. ben ayniydim cnm bana da ilac filan vermemisti 10 gun geçti insallah saglikla ilerler
İnşallah canım teşekkür ederim senin kanaman ne kadar sürdü benim sabah 2 damla geldi daha gelmedi çok şükür inşallah gelmez daha sol kasığım da batıyo arada şimdi

Kızlar ben 7+4 teyim, ama burada açıklamada 8 hafta gösteriyor. 7. Hafta olmayacak mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…